Νέα

Αδικημένοι Έλληνες Αθλητές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τον Γιούρκα τον λέει τυχερό προφανώς για το γκολ με τη Μάντσεστερ.Εντάξει,19 χρονών,πρώτο ματς στην Ευρώπη και να βάζεις γκολ στη Μάντσεστερ δεν συμβαίνει και κάθε μέρα

Αλλά συμφωνώ ότι ο τύπος είχε μεγάλο potential,όντως ο Ρονάλντο στο γιουρο δεν μπόρεσε ούτε μια φορά να τον περάσει.Αν θυμάμαι καλά,είχε κάνει τη μαλακία να κλείσει στην Πόρτο πριν το γιούρο,μπορούσε να πάει και σε καμια Ρεαλ ο μαλάκας αν περίμενε

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τυπε δεν έχω προλάβει Αρδιζογλου, δεν έχω άποψη. Έτσι κι αλλιώς πάντως είμαι της άποψης ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε παίχτες με gap 20 ετών και άνω.

Αλλάζει τόσο πολύ το παιχνίδι σε 20 χρόνια που κάθε σύγκριση είναι ανούσια κατά τη γνώμη μου.

Ο Αρδίζογλου ήτανε ένας τύπος που αφού πέρναγε όλη την αντίπαλη άμυνα, αντί να βάλει γκολ γύρναγε πίσω να ντριπλάρει κι άλλους.

Είχε κάνει και κάτι άλλο και κυνηγούσανε όλοι οι αντίπαλοι να τον γαμήσουνε.
Κάποιος έβαλε αυτογκόλ και ο Αρδίζογλου, αντίπαλος, πήγε και τον φίλησε για την επιτυχία :)

Τα ίδια έκανε και στην εθνική

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
Χρήστος Κωστής,ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστης,τρομερά προσόντα αλλά τον σακάτεψε ο τραυματισμός

Ο Νίνης ηταν υπερτιμημένος νομίζω,με τα χρόνια βάραινε πάρα πολύ.
Ο Χουτος πήρε νωρίς πολλά λεφτα,είχε καλά προσόντα αλλά κάπου στραβωσε η δουλειά αργότερα.

Για του πιο παλιούς καλό παικτάκι ηταν ο Κώστας Τσάνας,χωρις να κάνει καριέρα ποτέ,τον ειχα δει live 1-2 φορές και ξεχωριζε,καλό χαφ.
Επειδη ηταν και μελαχροινός θυμαμαι λέγαμε στην κερκίδα Ποιος είναι αυτός ο ξένος του Λεβαδειακού?
Νομίζω καποτε ακουστηκε και για Ολυμπιακό.

Επίσης ενας παίκτης που γουσταρα αλλά ποτέ δεν πήγε ουτε καν σε μεσαία ομάδα ηταν ο Μανώλης Σκουφαλης,καλό εξτρέμ.

Εννοείται πιο αδικημένος παικτικά και οικονομικά ο Χατζηπαναγής.

Ολα τα λεφτα που πήρε(λιγα σχετικά),του τα εφαγε υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας σε επενδυτικά προιόντα(κάπου 80 εκατομμύρια),πήγε δικαστικά αλλά δεν νομίζω να πήρε κατι πίσω.

Και ο Διαμαντόπουλος ο μπασκετμπολίστας αδικήθηκε σχετικά σε σχεση με τα προσόντα του,ο άνθρωπος ηταν καλαθομηχανη αλλά δεν είχε ανάλογη καριέρα.

υγ Πιο κολόφαρδοι αντιθέτως Γιούρκας Σειταρίδης ο κορυφαίος σε τύχη και Παπαλουκάς-Ρεντζιάς στο μπάσκετ,πήραν τρομερα λεφτα δυσαναλογα με την αξία τους.Ίσως και ο Ζησης,για μενα μετριος παίκτης.
Ο Μανολο ο Σκουφαλης, έκανε 2 ή 3 καλές χρονιές στον Πανιώνιο, έπαιξε κ Ευρώπη. Όντως καλό χαφ και μαχητής παίκτης. Εμείς οι Πανιώνιοι τον γουστάραμε παντως

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.915
Πόντοι
25.186
Τον Γιούρκα τον λέει τυχερό προφανώς για το γκολ με τη Μάντσεστερ.Εντάξει,19 χρονών,πρώτο ματς στην Ευρώπη και να βάζεις γκολ στη Μάντσεστερ δεν συμβαίνει και κάθε μέρα

Οχι φιλε καμία σχέση.
Για τις τεράστιες μεταγραφες που έκανε,κυρίως οταν αρχισαν οι Ρωσοι να ρίχνουν τρελά λεφτά.Στην Δυναμό δεν ακούμπησε και έπαιρνε 4-5 εκ το χρόνο.

Και αποδείχτηκε ανυπαρκτος αθλητής,αφού στα 30 σταμάτησε ουσιαστικά και πήρε Φεραρι!

Πάντως μπάλα ηξερε,δεν ηταν ταγάρι.Αλλά τα πολλά λεφτα τον έκαναν αδιάφορο.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.915
Πόντοι
25.186
Ο Μανολο ο Σκουφαλης, έκανε 2 ή 3 καλές χρονιές στον Πανιώνιο, έπαιξε κ Ευρώπη. Όντως καλό χαφ και μαχητής παίκτης. Εμείς οι Πανιώνιοι τον γουστάραμε παντως

Μεγάλο πουλέν φιλε μου.
Απο κάτι Μασούρες και Λημνιούς πολύ καλύτερος,έπαιζε μπάλα αλάνας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Άλλος ένας που μπορούσε να κάνει καλύτερη καριέρα ήταν ο Βαγγέλης ο Μάντζιος.Καλή τεχνική,έκανε καλά ματς με το βάζελο στο τσαμπιονς λιγκ αλλά τέρμα αγύμναστος και μάλλον κωλοχαρακτήρας

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Κωστης , αλλά νομίζω και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν να πάει όπως ο Μανωλάς σε μεγάλο πρωτάθλημα αλλά μετά τον τραυματισμό του με την εθνική άλλαξε όλη η καριέρα του......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Πολλοί είναι.
Αδικημένοι βασικά από τον ίδιο τους τον εαυτό.

-Λυμπεροπουλος,μηδέν ταχύτητα,μηδέν δύναμη,μετρια αντοχή,μηδέν δουλειά-προπόνηση όσον αφορά την φυσική κατάσταση κτλ.Το μόνο που τον έσωζε είναι ότι δεν κάπνιζε και δεν ξενυχτούσε ιδιαίτερα.
Σκεφτείτε λίγο να δούλευε,θα έπαιζε σε μεγάλο πρωτάθλημα και θα πρωταγωνιστούσε.

-Γεωργάτος,ταλεντάρα και παικταράς αλλά με τραγική εξωγηπεδική ζωή για επαγγελματία.

-Σεϊταρίδης,αθληταράς(επιπέδου πρέμιερ) με καλή τεχνική αλλά μετά την μεταγραφή στην Πόρτο την είδε κάτι ανάμεσα σε Κάρολος Αλμπέρτο-Πολ Μπραιτνερ και Καφού και μοιραία ήρθε η πτώση...

-Ανέστης Αγριτης,ίσως η καλύτερη δομη-ελαστικότητα/γενικά σωματοδομικά χαρακτηριστικά  σε Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Αν ζούσε σε προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα θα έκανε καλή καριέρα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
μανταλος τζαλακωστας δωνης  πεταξαν στα σουπιδια μια μεγαλη καριερα στο μοντελινγκ για χαρη του ποδοσφαιρου  :S

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.150
Πόντοι
20.686
Εγω θα ηθελα να αναφερθω σε ενα μπασκεμπολιστα.Τον Φανη Χριστοδουλου.Επειδη τον παρακολουθουσα και τον γνωριζα.Ο τυπος ηταν ταλεντο και εκανε μεγαλη καριερα .
Ομως καπνιζε σαν αραπης ,ετρωγε σαν βοδι (ηταν υπερβαρος αλλωστε για αθλητης και ειχε προβλημα με τα γονατα του),ξενυχταγε και γενικοτερα εκανε οτιδηποτε αντιαθλητικο.
Πιστευω οτι αν λειτουργουσε επαγγελματικα σε αυτον τον τομεα θα ειχε γινει κατι διαστημικο.
Θα ειχε παιξει NBA.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Λούκας Βύντρα

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
o καραγκούνης θα θυμώσει που τον ξέχασες...
Ο Καραγκουνης μια χαρά την έκανε την δουλειά του στο γήπεδο ... Αυτο που ήξερε το έκανε παρά πολύ καλά, να πέφτει και να παίρνει φάουλ. Επίσης που και που έβαζε  γκολ με μακρινά σουτ (Το είχε το μακρινό σουτ ) και φάουλ . Μην ξεχνάμε ότι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής παρότι ετοιμάζονταν για συνταξιοδότηση

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.150
Πόντοι
20.686
ο χριστοδούλου είναι όσα λες αλλά δεν αδικήθηκε...ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του.
τον έφαγε η μαλακία του
Το θέμα γράφει και λόγω εξωαγωνιστικων συμπεριφορών νομίζω .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και ο Αλεξούδης του βάζελου θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο αλλά γαμήθηκε απ'τους τραυματισμούς

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δυο ακόμα αθλητές που αδικήθηκαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου πιστεύω πως ήταν ο Πλιατσικας λόγω τραυματισμών και ο Κουτσιανικούλης . Ο δεύτερος ενώ ήταν μεγάλο ταλέντο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εξαφανίστηκε έτσι . Επίσης ένα τρανό παράδειγμα αδικημένου είναι ο Καπινο . Ο Καπινο αν θυμάστε όταν ακούσαμε το όνομα του  για πρώτη φορά στα 17 του  ήταν απλά ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αλλά ποτέ δεν εκτοξεύτηκε η καριέρα του

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δυο ακόμα αθλητές που αδικήθηκαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου πιστεύω πως ήταν ο Πλιατσικας λόγω τραυματισμών και ο Κουτσιανικούλης . Ο δεύτερος ενώ ήταν μεγάλο ταλέντο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εξαφανίστηκε έτσι . Επίσης ένα τρανό παράδειγμα αδικημένου είναι ο Καπινο . Ο Καπινο αν θυμάστε όταν ακούσαμε το όνομα του  για πρώτη φορά στα 17 του  ήταν απλά ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αλλά ποτέ δεν εκτοξεύτηκε η καριέρα του
Ο Κουτσιανικούλης έγινε κωλομπαρας μεγάλος εδώ στην πόλη! :grin:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.915
Πόντοι
25.186
Φάνης συμφωνω,έμεινε μια ζωη στον Πανιώνιο λογω ιδιαιτεροτήτων της εποχής και πήγε στον ΠΑΟ στα τελευταία του.
Μεγάλο ταλέντο,έπαιζε απο 1 μέχρι 5.

Για μένα,πιο μεγάλη στόφα παίκτη απο Διαμαντίδη,πιο πλαστικός,πιο ποιοτικός,άσχετα με τα κατορθώματα του καθενός τελικά.

Γεωργάτος οχι και αδικημένος,έπαιξε 2 φορές σε μια απο τις 10 μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου,τι άλλο να έκανε.

Και ο Λυμπερόπουλος σχετικά μεγάλη καριέρα έκανε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τους έφαγε το μουνί όλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom