Νέα

Αδικημένοι Έλληνες Αθλητές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Υπήρξαν  και υπάρχουν  όπως ξέρουμε πολύ αθλητές που κατάφεραν να διαπρέψουν η έστω (στα ομαδικά αθλήματα ) να συγκαταλέγονται στις χρυσές φουρνιές . Επίσης υπάρχουν και κάποιοι που η ζωή δεν τους τα έφερε έτσι όπως θα έπρεπε βάση των δυνατοτήτων τους λόγω τραυματισμών ? Λόγω του ότι απλά δεν είχαν την εκτόξευση που όλοι περίμεναν από αυτούς ?Λόγο έξω αγωνιστικών συμπεριφορών ? κ.λ.π.
Για μένα δυο τέτοια παραδείγματα είναι ο Κωστής (στο ποδόσφαιρο ) και ο Ταπούτος (στο μπασκετ ) . Εσείς μπορείτε να σκεφτείτε αλλά τέτοια παραδείγματα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Θεωρώ πως ο Κατσικάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία αθλητών.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Υπήρξαν  και υπάρχουν  όπως ξέρουμε πολύ αθλητές που κατάφεραν να διαπρέψουν η έστω (στα ομαδικά αθλήματα ) να συγκαταλέγονται στις χρυσές φουρνιές . Επίσης υπάρχουν και κάποιοι που η ζωή δεν τους τα έφερε έτσι όπως θα έπρεπε βάση των δυνατοτήτων τους λόγω τραυματισμών ? Λόγω του ότι απλά δεν είχαν την εκτόξευση που όλοι περίμεναν από αυτούς ?Λόγο έξω αγωνιστικών συμπεριφορών ? κ.λ.π.
Για μένα δυο τέτοια παραδείγματα είναι ο Κωστής (στο ποδόσφαιρο ) και ο Ταπούτος (στο μπασκετ ) . Εσείς μπορείτε να σκεφτείτε αλλά τέτοια παραδείγματα?

η ελλαδα τρωει τα παιδια της τυπε    :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο πρώτος που μου'ρχεται στο μυαλό είναι ο Νίνης

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Νομίζω με διαφορά του δεύτερου ο Χατζηπαναγης.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Για μένα δυο τέτοια παραδείγματα είναι ο Κωστής (στο ποδόσφαιρο ) και ο Ταπούτος (στο μπασκετ ) . Εσείς μπορείτε να σκεφτείτε αλλά τέτοια παραδείγματα? *πολλοί αθλητές

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Λαμπρος Χουτος.

Το επιβεβαιωνει και ο μπαμπας του

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αδικημένοι ίσον άτυχοι λόγω τραυματισμών όχι λόγω επιλογών.

Vasilis654

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Like
18
Πόντοι
0
Χατζηπαναγης στο ποδοσφαιρο και Καβασιλας στο μπασκετ

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
εδω δεν ξερουμε ποιος ειναι ο Γιαννης Κουρος, η πιο ιδιαιτερη μορφη του αθλητισμου στην Ελλαδα!!

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.915
Πόντοι
25.186
Χρήστος Κωστής,ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστης,τρομερά προσόντα αλλά τον σακάτεψε ο τραυματισμός

Ο Νίνης ηταν υπερτιμημένος νομίζω,με τα χρόνια βάραινε πάρα πολύ.
Ο Χουτος πήρε νωρίς πολλά λεφτα,είχε καλά προσόντα αλλά κάπου στραβωσε η δουλειά αργότερα.

Για του πιο παλιούς καλό παικτάκι ηταν ο Κώστας Τσάνας,χωρις να κάνει καριέρα ποτέ,τον ειχα δει live 1-2 φορές και ξεχωριζε,καλό χαφ.
Επειδη ηταν και μελαχροινός θυμαμαι λέγαμε στην κερκίδα Ποιος είναι αυτός ο ξένος του Λεβαδειακού?
Νομίζω καποτε ακουστηκε και για Ολυμπιακό.

Επίσης ενας παίκτης που γουσταρα αλλά ποτέ δεν πήγε ουτε καν σε μεσαία ομάδα ηταν ο Μανώλης Σκουφαλης,καλό εξτρέμ.

Εννοείται πιο αδικημένος παικτικά και οικονομικά ο Χατζηπαναγής.

Ολα τα λεφτα που πήρε(λιγα σχετικά),του τα εφαγε υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας σε επενδυτικά προιόντα(κάπου 80 εκατομμύρια),πήγε δικαστικά αλλά δεν νομίζω να πήρε κατι πίσω.

Και ο Διαμαντόπουλος ο μπασκετμπολίστας αδικήθηκε σχετικά σε σχεση με τα προσόντα του,ο άνθρωπος ηταν καλαθομηχανη αλλά δεν είχε ανάλογη καριέρα.

υγ Πιο κολόφαρδοι αντιθέτως Γιούρκας Σειταρίδης ο κορυφαίος σε τύχη και Παπαλουκάς-Ρεντζιάς στο μπάσκετ,πήραν τρομερα λεφτα δυσαναλογα με την αξία τους.Ίσως και ο Ζησης,για μενα μετριος παίκτης.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
Νάσος Γαλακτερός: Στο ξεκίνημά του θεωρούταν από τους καλύτερους στην Ευρώπη, πολλοί τραυματισμοί σε κρίσιμη ηλικία, ήταν και λίγο καθήκι - πάει αυτός
Μιχάλης Ρωμανίδης: Κάποιοι λένε ότι τον έφαγαν οι κλίκες στον Άρη σίγουρα ήταν για παραπάνω

Δοξάκης: Τερματοφύλακας του ΕΘνικού, μεγάλο τέρμα απορώ πως δεν πήγε ποτέ παραπάνω.

Καραπιάλης, Τουρσουνίδης: Δύο τεράστια δεκάρια (καλύτερος ο Καραπιάλης) και τεράστια ρεμάλια ,μπαρόβιοι, αυτοκαταστράφηκαν.

Χατζηπαναγής: Ένα παιδί από την Τασκένδη που δεν ήξερα καλά ελληνικά ,τον έδεσε ο Ηρακλής με συμβόλαιο και τον εκμεταλλεύτηκε. Αν είχε προλάβει τη φάση με τους κοινοτικούς θα είχε κάνει καριέρα στην Ισπανία το λιγότερο

Χούτος: Απατεώνας ολκής, στη Ρόμα δεν ήξερε από τι ύφασμα είναι η φανέλα

Μιχάλης Καψής: Πολύ καλός παίκτης, πολλοί και οι τραυματισμοί.

Και το δικό μου Νο1: Χρήστος Πατσατζόγλου - θα γινόταν μεγάλη παικτούρα ,τραυματισμοί συνέχεια.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Για μενα τρομερα αδικημενος ηταν ο Λεοντιου του ΠΑΟ..

Το παιδι ηταν τρομερο, αριστεροποδαρος, φοβερη τεχνικη, μπαλιες, στημενα... Κ μολις 19 - 20.. Ημουν σιγουρος οτι θα εκανε τεραστια καριερα αλλα επαθε ρηξη χιαστων και απο τοτε ειχε αλλεπαληλους τραυματισμους. Πρεπει να ηταν η φτιαξια του τετοια..

Για τους αλλους που αναφερθηκαν συμφωνω, κατι Χουτος/Νινης οχι ηταν επιλογη τους.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Για όσους ξέρουν ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ποδόσφαιρο

Χατζηπαναγής - Δεληκάρης.

ΥΓ
Και ο George Best, αλλά δεν ήταν Ελληνας.
"Το 80 % των χρημάτων που έβγαλα πήγε σε ποτά και σε γυναίκες. Το άλλο 20% πήγε χαμένο "

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αδικημένος απ'το μυαλό του και μόνο ήταν ο Γεωργάτος,πήγε στην Ίντερ κι έκανε παπάδες (που τότε το ιταλικό ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα) αλλά γύρισε πίσω επειδή του έλειπε ο Ανατολάκης.Φυσικά κι ο Ρεχάγκελ τον πέταξε απ'την εθνική όταν κατάλαβε τί σκατοχαρακτήρας είναι κι έχασε και το γιουρο ο μαλάκας

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
υγ Πιο κολόφαρδοι αντιθέτως Γιούρκας Σειταρίδης ο κορυφαίος σε τύχη και Παπαλουκάς-Ρεντζιάς στο μπάσκετ,πήραν τρομερα λεφτα δυσαναλογα με την αξία τους.Ίσως και ο Ζησης,για μενα μετριος παίκτης.

Τυπε ο Γιουρκας είχε τρομακτικό potential, αν δεν ήταν χαβαλές και έπαιρνε την καριέρα του στα σοβαρά θα μπορούσε να γίνει ένα από τα top5 ακραία μπακ της εποχής του.

Ο τύπος ήταν άλογο, έβγαζε 2 90λεπτα για πλάκα, στην άμυνα 8/10 έκοβε τους πάντες και μπροστά έκανε κάτι 40αρες κούρσες με τη μπάλα στα πόδια με τρομερή δύναμη και ταχύτητα.

Το παιδί αυτό αδίκησε απίστευτα τον εαυτό του, για εμένα είχε το μεγαλύτερο potential Έλληνα ποδοσφαιριστη τα τελευταία 20 χρόνια και μαλακιστηκε άσχημα.

Είχε κάνει 2 απίστευτες χρονιές με Παναθηναϊκό στο Champions League, ενώ και στην Εθνική που ο Ρεχαγκελ έπαιζε με 3 σέντερ μπακ και έδινε όλη την πλευρά στα ακραία μπακ ήταν απολαυστικός.

Στα ματς του 2004 με την Πορτογαλία δε, είχε τον σχεδόν συνομιληκο Ροναλντο 1v1 στην πλευρά του. Αν ξαναδείς τα ματς θα διαπιστώσεις ότι του έκανε πλάκα, του πήρε και το πέναλτι μπροστά.

Για τη θέση του είχε ασύλληπτα προσόντα, πολύ ψηλό ταβάνι.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε δεν έχω προλάβει Αρδιζογλου, δεν έχω άποψη. Έτσι κι αλλιώς πάντως είμαι της άποψης ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε παίχτες με gap 20 ετών και άνω.

Αλλάζει τόσο πολύ το παιχνίδι σε 20 χρόνια που κάθε σύγκριση είναι ανούσια κατά τη γνώμη μου.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Πάρις Γεωργακόπουλος ο νεωτερος βασια  :headbaning1: μεγαλος παιχτης εγκατελειψε μολις στα 26 εξαιτιας του καβουρογιαννη αλλο ενα θυμα του ανεγδιηγητου ενας παιχτης με αριστερο ποδι διαβητη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom