Νέα

Άχρηστα μέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα azazel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.834
Πόντοι
38.177
Σ'αυτη τη χώρα υπάρχουν αρκετά άχρηστα dna άτομα τα οποία είναι άεργοι,αργοσχολοι,δεν παράγουν και δεν προσφέρουν τίποτα!!!
Έτσι και σ'αυτο το σάιτ υπάρχουν άχρηστα μέλη,δλδ μέλη που μόνο ρωτάνε,σπαμαρουν τα θέματα,το παίζουν παντογνώστες,δεν προσφέρουν και δεν παράγουν τίποτα,μαλώνουν με την υπόλοιπη κοινότητα και γενικά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις!!!
Δημιουργώ αυτό το θρεντ για να κάνω το έργο των διαχειριστών ευκολότερο και να τους αποβάλουν με συνοπτικές διαδικασίες...το μόνο που έχει να κάνει κάθε σωστό μέλος εδώ μέσα είναι να τους δώσει στεγνά!!! ???

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Σ'αυτη τη χώρα υπάρχουν αρκετά άχρηστα dna άτομα τα οποία είναι άεργοι,αργοσχολοι,δεν παράγουν και δεν προσφέρουν τίποτα!!!
Έτσι και σ'αυτο το σάιτ υπάρχουν άχρηστα μέλη,δλδ μέλη που μόνο ρωτάνε,σπαμαρουν τα θέματα,το παίζουν παντογνώστες,δεν προσφέρουν και δεν παράγουν τίποτα,μαλώνουν με την υπόλοιπη κοινότητα και γενικά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις!!!
Δημιουργώ αυτό το θρεντ για να κάνω το έργο των διαχειριστών ευκολότερο και να τους αποβάλουν με συνοπτικές διαδικασίες...το μόνο που έχει να κάνει κάθε σωστό μέλος εδώ μέσα είναι να τους δώσει στεγνά!!! ???
παλιά μου τέχνη κόσκινο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.465
Πόντοι
41.129
τυπε μια βόλτα στην ημερήσια ενημέρωση να κάνεις και θα βρεις αρκετους σπαμ κλώνους.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι δε μπορούν να τους βρουν...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Καταρχάς πρέπει να διαχωρίσουμε τους κλώνους που μπαίνουν χωρίς να ενοχλούν, τους κλώνους-προμότορες που το παίζουν πελάτες ώστε να γράφουν καλές κριτικές και τα μέλη που δεν είναι κλώνοι αλλά δυστυχώς είναι καρκίνωμα στο forum

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
Kαι που εγινε αυτο το νημα τη εγινε και που τους κανουμε αναφορα τους εν λογο τα προφιλ ακομα υπαρχουν

OP
OP
azazel

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.834
Πόντοι
38.177
Καταρχάς πρέπει να διαχωρίσουμε τους κλώνους που μπαίνουν χωρίς να ενοχλούν, τους κλώνους-προμότορες που το παίζουν πελάτες ώστε να γράφουν καλές κριτικές και τα μέλη που δεν είναι κλώνοι αλλά δυστυχώς είναι καρκίνωμα στο forum
Όπως και να χει,πρέπει να φυλάμε τα νότα μας απ'ολους αυτούς,σ'αυτο το θρεντ άμα μπει το όνομα τους μια φορά,θα έχουν όλοι το νου τους μετα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ε δωσε μας και ενα παραδειγμα. Σιγουρα καποιοι ειναι αχρηστοι αλλα εφοσον συνεισφερουν με ποστ και δημοτικοτητα προς το σαιτ, δεν ειναι αρκετος ο λογος της αχρηστιας για ban απο την διαχειριση.
Μπινελικια ριχνουμε ολοι, αν δεν ριχναμε μπινελικια θα ειμασταν οι μαμαδες του φβ.
Εγω οι μονοι που απεχθανομαι ειναι οι βδελλες που με 10 μηνυματα 0 κριτικες μου στελνουν πμ και με ρωτανε πληροφοριες για κοπελες. αυτους τους αγνοω απλα, δεν τους αξιζει ο χρονος μου.

Κατα τα αλλα μπορεις παντα να κανεις ριπορτ το εκαστοτε μηνυμα και θα λαβεις απαντηση για το αν συντρεχει λογος για μπαν απο την διαχειριση (μια φορα το εκανα δοκιμαστικα και "δουλευει").
Δεν συμφωνω με την δημοσια ρουφιανια και διαπομπευση, ειδικα οταν προκειται για πουστομαλλιοτραβηγματα μεταξυ μελων. Στη πουτσα μας στην τελικη, οποιος ειναι ανωτερος αγνοει την πλεμπα, οποιος εχει ορεξη ξεκατινιαζεται. Δεν μπορω να φανταστω το φορουμ χωρις ιντριγκα και μπινελικια, thats not what i signed up for. Αμα διωξουμε τους καραγκιοζηδες θα χαθει η μιση μαγεια του σαιτ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Όπως και να χει,πρέπει να φυλάμε τα νότα μας απ'ολους αυτούς,σ'αυτο το θρεντ άμα μπει το όνομα τους μια φορά,θα έχουν όλοι το νου τους μετα
προσωπικά έχω διώξει αρκετά μέλη πρόσφατα !
Δεν πρόκειται να τα γράψω δημόσια γιατί πάντα θα πέσεις έξω σε κάποιους και είναι άδικο αυτό!
Η τελευταία μου ασχολία επειδή μου την πέσανε, είναι αυτή!
Να τους κυνηγάω!

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

winemedinemeflatterme has left the chat

OP
OP
azazel

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.834
Πόντοι
38.177
Tasos1312
Έκανε εγγραφή μια μέρα μετά την κριτική μου για το ναυάγιο από τη Βραζιλία και από τότε μη τον είδατε τον παναη,απλά έγραψε ένα σχόλιο για να σώσει το πρεζακι αλλά δεν έπεισε κανέναν...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
ε δωσε μας και ενα παραδειγμα. Σιγουρα καποιοι ειναι αχρηστοι αλλα εφοσον συνεισφερουν με ποστ και δημοτικοτητα προς το σαιτ, δεν ειναι αρκετος ο λογος της αχρηστιας για ban απο την διαχειριση.
Μπινελικια ριχνουμε ολοι, αν δεν ριχναμε μπινελικια θα ειμασταν οι μαμαδες του φβ.
Εγω οι μονοι που απεχθανομαι ειναι οι βδελλες που με 10 μηνυματα 0 κριτικες μου στελνουν πμ και με ρωτανε πληροφοριες για κοπελες. αυτους τους αγνοω απλα, δεν τους αξιζει ο χρονος μου.

Κατα τα αλλα μπορεις παντα να κανεις ριπορτ το εκαστοτε μηνυμα και θα λαβεις απαντηση για το αν συντρεχει λογος για μπαν απο την διαχειριση (μια φορα το εκανα δοκιμαστικα και "δουλευει").
Δεν συμφωνω με την δημοσια ρουφιανια και διαπομπευση, ειδικα οταν προκειται για πουστομαλλιοτραβηγματα μεταξυ μελων. Στη πουτσα μας στην τελικη, οποιος ειναι ανωτερος αγνοει την πλεμπα, οποιος εχει ορεξη ξεκατινιαζεται. Δεν μπορω να φανταστω το φορουμ χωρις ιντριγκα και μπινελικια, thats not what i signed up for. Αμα διωξουμε τους καραγκιοζηδες θα χαθει η μιση μαγεια του σαιτ.
το να κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να με πείσουν πόσο καλά περάσαν με την τάδε κοπέλα ή πόσο καλό μασαζ κάνει το τάδε γραφείο ενώ είναι ψέμματα με ξεπερνάει!
Το τραβηγμένο είναι οι ίδιες οι κοπέλες να γράφουν σαν να είναι άντρες και να κατευθύνουν τα μέλη!

Summer Stone

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
7.970
Πόντοι
1.041
προσωπικά έχω διώξει αρκετά μέλη πρόσφατα !
Δεν πρόκειται να τα γράψω δημόσια γιατί πάντα θα πέσεις έξω σε κάποιους και είναι άδικο αυτό!
Η τελευταία μου ασχολία επειδή μου την πέσανε, είναι αυτή!
Να τους κυνηγάω!
Γιατί αργεις;

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

λοιπόν δεν θα το πιστέψετε :) αλλά γνωρίζω μία-δύο περιπτώσεις, οι οποίοι είναι όλα αυτά μαζί αλλά ξεχωριστά - αναλόγως την μέρα και τα κέφια

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
γιατί εσύ δεν προωθείς γραφείο η κοπέλα όπου θα πληρώσουμε για σεξ!
Εσύ προωθείς τα prive video με διάφορους τύπους!
Επίσης έχουν άλλοι σειρά!
Εσύ είσαι ο τελευταίος τροχός!
Και μιας και σε βλέπω ενεργό και χαίρομαι πες μας γιο το μέλος @devilx τι σχέση έχεις!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
το να κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να με πείσουν πόσο καλά περάσαν με την τάδε κοπέλα ή πόσο καλό μασαζ κάνει το τάδε γραφείο ενώ είναι ψέμματα με ξεπερνάει!
Το τραβηγμένο είναι οι ίδιες οι κοπέλες να γράφουν σαν να είναι άντρες και να κατευθύνουν τα μέλη!
δεν διαφωνω.
Αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια αναφορα στο συγκεκριμενο θρεντ. Μιλαει για τους "αχρηστους", οχι για τα fake προφιλ τα οποια λιγο πολυ ξεμπροστιαζονται στα μηνυματα/κριτικες τους, αν αυτα ξεπερνουν τα ορια της μπουρδελιαρικης φαντασιας. Υπαρχουν πολλες διαφορες μεταξυ ενος προμοτορα και ενος τοξικου -πλην ενεργου- μελους, μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Ο πρωτος χαλαει τη πιατσα και πρεπει να φευγει με κλοτσιες, ο δευτερος απλα ειναι μαλακας και πρηζει αρχιδια, και ισως μαζευτει αν του γινουν οι καταλληλες συστασεις (και οχι τραβηγμα αυτιων)

Summer Stone

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
7.970
Πόντοι
1.041
γιατί εσύ δεν προωθείς γραφείο η κοπέλα όπου θα πληρώσουμε για σεξ!
Εσύ προωθείς τα prive video με διάφορους τύπους!
Επίσης έχουν άλλοι σειρά!
Εσύ είσαι ο τελευταίος τροχός!
Και μιας και σε βλέπω ενεργό και χαίρομαι πες μας γιο το μέλος @devilx τι σχέση έχεις!
Κληρονόμος του. Νεωτερη εκδοχή του. Επιτρέπεται;
Μην αργεις να μας σβήσεις και τους δυο λογαριασμούς. Πήρες τη φωτογραφιουλα σου, την έβαλες και παράσημο profile pic, τι περιμένεις;

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
δεν διαφωνω.
Αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια αναφορα στο συγκεκριμενο θρεντ. Μιλαει για τους "αχρηστους", οχι για τα fake προφιλ τα οποια λιγο πολυ ξεμπροστιαζονται στα μηνυματα/κριτικες τους, αν αυτα ξεπερνουν τα ορια της μπουρδελιαρικης φαντασιας. Υπαρχουν πολλες διαφορες μεταξυ ενος προμοτορα και ενος τοξικου -πλην ενεργου- μελους, μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Ο πρωτος χαλαει τη πιατσα και πρεπει να φευγει με κλοτσιες, ο δευτερος απλα ειναι μαλακας και πρηζει αρχιδια, και ισως μαζευτει αν του γινουν οι καταλληλες συστασεις (και οχι τραβηγμα αυτιων)
τότε αλλάζει το θέμα!
mea culpa!
Λάθος κατάλαβα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κληρονόμος του.
Μην αργεις να μας σβήσεις και τους δυο λογαριασμούς. Πήρε τη φωτογραφιουλα σου, την έβαλες και παράσημο profile pic, τι περιμένεις;
για πλάκα το έκανα αυτό!
την αλλάζω!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Άχρηστα μέλη, με μηδέν 0 κριτικές, μηδεν 0 σε ζωή, μηδεν 0 σε ταξιδια, και γενικά μηδεν 0 σε όλα. Παρολαυτα έχουν άποψη.. Και κάνουν μερα- νυχτα πολιτική προπαγανδα εδώ μέσα.
Προτείνω να βάλουμε και ονόματα για το ποιοι ειναι αυτοι.. σιγα σιγα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom