το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εχω απεναντι 3 χρυσαυγιτεςΑν φας απο σποντα καμια ξωφαλτση εδω ειμαι σφυρα....
τι ξωφαλτση μπορει να φαω;
στο στομα τους τον δινω και των τριωνε και μου τον πιπιλανε
εχω απεναντι 3 χρυσαυγιτεςΑν φας απο σποντα καμια ξωφαλτση εδω ειμαι σφυρα....
ποιος εισαι ρε τυπε?τους γαμαω ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
ταυτιζονται μαζι μου αυτοι που σε επιασαν στα πρασα ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ λεγοντας οτι αυτο ειναι το σπιτι σου στη γερμανια
οπως και εκεινοι που ειδαν με τα ματακια τους ΤΗΝ ΖΑΡΩΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ που ποσταρες για να μας αποδειξεις οτι εισαι γαμιας
οπως και εκεινοι που ειδαν με τα ματακια τους ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που ποσταρες για να μας αποδειξεις οτι ειναι το γραφειο σου στο πανεπιστημιο
και επειδη μας επρηξες τις μπαλες με την κωλογρια σου και τις φωτογραγιες της ξεφορτωσου μας λες κι εκενες κανα κατορθωμα που φωτογραφισες το μπαζο σου κι ηρθες να μοιραστεις και την εμπειρια σου
αρχιηλιθιε
ξερω να τις γαμαωΤι ξέρεις εσύ από γυναίκες βρε ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
ξερω να τις γαμαω
αυτο που δεν ξερεις εσυ δηλαδη κι εισαι εξω με μια φωτογραγικη μηχανη στο χερι
ψευτη μινχαουζεν απατεωνα
που εισαι πολιτης Β κατηγοριας εκει χαμου κι ερχεσαι εδω να κορδωθεις για να βγαλεις τα σπασμενα
για αρχη μη γαμας μονο γριεςΓια γυναίκες γράψε μας, που τις ξέρεις καλά.
εχω απεναντι 3 χρυσαυγιτες
τι ξωφαλτση μπορει να φαω;
στο στομα τους τον δινω και των τριωνε και μου τον πιπιλανε
Που πήγε ο acapoeira?
Υπάρχουν ακόμα Χίτες; Με κούφανες τώρα...Ο γκλοκ δεν ειναι χιτης, μη μπερδευεις μπουτια.
Το πουλί έχει ταλέντο στο γράψιμο !
Ερεθίστε τον , να έχει έμπνευση να γράψει
δυνατές ατάκες !
Επίσης είναι μπουρδελάκιας και δίνει πληροφορίες !
Ο Acapoeira ανεβάζει την αδρεναλίνη !
Το ματς θα είναι δυνατό !
για αρχη μη γαμας μονο γριες
και επειδη το πουλι μιλαει ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ιδου το ιστορικο ποστ του βαλκανιου φουκαρα που ποσταρε ενα παραθυρο με ανακλιση για να καταλαβουμε οτι πηδαει γερμανιδα επειδη οι γερμανιδες το βραδυ κοιμουνται με το παραθυρο σε ανακλιση
οσοι εχετε ωρα για σκοτωμα διαβαστε και τις επομενες σελιδες ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΜΗΤΟ
Θες να σου βάλω για 4η φορά τις προηγούμενες φωτό που φαίνεται ότι η κοπέλα είναι ΛΕΠΤΟΤΑΤΗ και ΝΕΟΤΑΤΗ ή θα σκούζεις πάλι ότι σε γαμάω ασάλιωτα;
Το πουλί μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει...
Όπως...Οι γυναίκες
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ με δημοκρατικες διαδικασίες ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ επίσης
Εντάξει,γαμάς μαζί με τον πίκη ένα 5λεπτο στο Μετάξι
Τρομερός εραστής
εγω λεω να μας βαλεις καμια φωτο με σομπρερο να μας αποδειξεις οτι γαμας και μεξικαναΤο πουλί μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει...
Όπως...Οι γυναίκες
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ με δημοκρατικες διαδικασίες ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ επίσης
Εντάξει,γαμάς μαζί με τον πίκη ένα 5λεπτο στο Μετάξι
Τρομερός εραστής
σου βαζω για τριτη φορα φωτο γκομενας για να δεις πως ειναι το χαμογελο καποιας που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτον που ειναι διπλα της
κατι το οποιο δεν θα μπορεσεις να δωσεις ΠΟΤΕ σε καμια
Παιδια, χωρις να θελω ριξω λαδι στη φωτια...υπονοεις οτι ο γνωστος κμανιστης και βαλκανιοπουτσιστης των σλαβικων μουνολιβαδων, βιοποριζεται απο πολυ μεγαλητερες σε ηλικια γυναικες? Δηλαδη ειναι ΖΙΓΚΟΛΟ???....οσο για την πλατη που λες, ολοι ειχαμε δει τη σαπια ζαρωμενη και γεματη ξιγκια επιδερμιδα της κωλογριας που σε περιμαζεψε κι ειχες φαει το κραξιμο του αιωνα τοτε με την ανακλιση