Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Τύπε μου..Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να ανεβάζω εικόνες,άλλωστε τις έχω διαγράψει πλέον.Θυμαμαι όμως ότι ενα δυνατό ποστάρισμα του ήταν στο νήμα των συγχωρεμένων ακαποτων καταδρομών όπου περιέγραφε ιστορία με μαύρη πρεζου που έκανε ακαποτο!!!εκλαψα!!! :2funny:
Εννοείται ότι ήταν χιουμοριστική ιστορία και την έγραψε απλά και μόνο για να δώσει έμφαση στην ανοησία των ακαποτων καταδρομών.Δεν είχε καμία δόση αλήθειας.Το τονίζω για να μην βγουν όσοι δεν ξέρουν και πουν την μαλακια τους.

Πράγματι, ο τύπος μυθικό πουλί είναι από τα πιο έξυπνα και πνευματώδη μυθικά τρολ μέσα στο σαη. Το γράφω εγώ που στον περσινό διαγωνισμό μίστερ μαλάκας τον ξέσκισα στο χεσίδι και στην ψηφοφορία μέχρι τα ημιτελικά όπου και μετά την παραίνεση φίλων μελών έκανα την έρευνά μου για την πάρτη του και έκανα στροφή 180 μοιρών (360 που θα έλεγε και ο "σοφός" πρωθυπουργός μας).  :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Καλα οι δημοσκοπησεις ξερουμε πως βγαινουν...αν πληρωνεσαι καλα τυπε,χαλαλι σου.Ομως όποιος ψηφιζει τον κουλη για πρωθυπουργο και δεν εχει,ίδιον όφελος,πρεπει αυτόματως να ριχνεται στον καιάδα.

Και να ψηφίσει ΤΙ ας πούμε τύπε μου;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ώρες ώρες πιστεύω πως οι Πασόκοι είναι πιο νοήμονες άνθρωποι ...
Όταν Παπανδρέου και Βενιζέλος έκαψαν το κόμμα  τους, το 12 στράφηκαν στον ακραίο συνασπισμό ριζοσπαστικής αριστεράς του 2,5%  για να μην δουν τα ίδια ...Μαλακία η επιλογή τους αλλά όχι η κίνησή αλλά ξέρουμε το ποιόν τους...
Οι Νδημοκράτες έχουν ήδη μια έτοιμη βάση του 7% πατριωτικής δεξιάς αλλιώς άλλη μια τετραετία με γαλάζιο Τσίπρα και μύνημα στην Ευρώπη που αλλάζει προς τα δεξιά πως εμείς μένουμε στα ίδια ..

Βέβαια το ποστ μου δεν απευθύνεται σε κομματόσκυλα και δεσμευμένους ανθρώπους και η παράθεση είναι τυχαία σε όποιον έχει αυτή την απορία !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και για να σε προλάβω  φίλε Barock, υπάρχει ένα τεράστιο κενό μεταξί ΝΔ και Χ.Α που δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κανένας συνδυασμός να το καλύψει! Εκεί ανήκουμε μέχρι να βρεθεί αυτός! Κι όσο δεν βρίσκεται θα τρώμε Τσιπρόπουτσα  συριζαική ή νεοδημοκράτικη μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο!  :S 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ας ψηφισει Τζημερο

Εγω τον ειχα ψηφισει μαζι με το 0,49 του εκλογικου σωματος..

Αλλα μακαρι να μπει στην βουλη σε πρωτη φαση να τον δυναμωσουμε και αλλο

Μου αρεσει που οι δηθεν δεξιοι ψηφιζετε την νδ που ειναι η γαλαζια εκδοχη του πασοκ.. Καλα τα ειπε ο mansory, πραγματικα για τον καιαδα οποιος δωσει την ψηφο του σε κομμα για να βυσματωθουν αλλοι

Ο κουλης εταξε οτι δεν θα κουνησει ΔΥ και οτι θα συνεχισει την απαγορευση της uber

Πραγματικα δεν θα εκανα διακοπες σε χωρα που δεν ειχε uber και airbnb

Υπαρχει στροφη στην Ευρωπη προς κομματα της κοινης λογικης που πχ ειναι αντιθετα στον ισλαμοεποικισμο την στιγμη που τα παραδοσιακα κομματα τον επιβαλλουν

Ηρθε η ωρα να ψηφισουμε και στην Ελλαδα με βαση το κοινο συμφερον και οχι με κριτηρια βυσματος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Την Χρυσή Αυγή την ρώτησες για το uber;
Σιγά μην χάσει το ένα τρίτο των ψηφοφόρων της.
Και δεν το λέω τυχαία όπως εσύ είπες που δεν ξέρεις πως στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες έχουν θέματα με την uber και το airbnb και σε αρκετές έχουν απαγορευτεί η τις έχουν αναγκάσει να προσαρμοστούν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φυσικα δεν πεφτει μονη της μια κυβερνηση. Πρεπει να ψηφισεις το κομμα που θα την διωξει. Εσυ θα ψηφισεις ΝΔ για να την διωξεις τύπε, ή θα ψηφισεις άλλα αντι αλλων για να βγει παλι πρωτος ο Τσιπρας?
Οι κυβερνησεις πεφτουν στις καλπες. Ούτε στα καφενεια, ουτε με εξυπνακισμους. Αν θελετε να πεσει, να ψηφισετε ΝΔ. Αλλιως εγκρινετε την επανεκλογη του. Απλα πραγματα.
Τύπε, μια καλή ιδέα θα ήταν να αλλάξει το σύνταγμα και όλοι οι ψήφοι που δόθηκαν κάπου που δεν συγκέντρωσε πάνω από πέντε τις εκατό να πηγαίνει μπόνους στην νέα δημοκρατία.
Απορώ τι κάνουν οι συνταγματολόγοι σας.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε, μια καλή ιδέα θα ήταν να αλλάξει το σύνταγμα και όλοι οι ψήφοι που δόθηκαν κάπου που δεν συγκέντρωσε πάνω από πέντε τις εκατό να πηγαίνει μπόνους στην νέα δημοκρατία.
Το παράδοξο απο την εποχή Σαμαρά και μετά είναι πως η ΝΔ κάνει σκληρή αντιπολίτευση μόνο προς τα δεξιότερά της... Ενώ προς τα αριστερά χαϊδεύει...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το παράδοξο απο την εποχή Σαμαρά και μετά είναι πως η ΝΔ κάνει σκληρή αντιπολίτευση μόνο προς τα δεξιότερά της... Ενώ προς τα αριστερά χαϊδεύει...

η ΝΔ ειναι πουτανακι της πολιτικης ορθοτητας
δηλαδη παραμαγαζο μαζι με συριζα/πασοκ της ιδιας πολυεθνικης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Την Χρυσή Αυγή την ρώτησες για το uber;
Σιγά μην χάσει το ένα τρίτο των ψηφοφόρων της.
Και δεν το λέω τυχαία όπως εσύ είπες που δεν ξέρεις πως στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες έχουν θέματα με την uber και το airbnb και σε αρκετές έχουν απαγορευτεί η τις έχουν αναγκάσει να προσαρμοστούν.

μια χαρα δουλευει η uber στην ευρωπη ακομα και στην ρωσια την εχουν
αν ξερεις χωρες στις οποιες εχει απαγορευθει θα ηθελα να τις μαθω

η χα δεν νομιζω να εχει παρει θεση για την uber

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μια χαρα δουλευει η uber στην ευρωπη ακομα και στην ρωσια την εχουν
αν ξερεις χωρες στις οποιες εχει απαγορευθει θα ηθελα να τις μαθω

η χα δεν νομιζω να εχει παρει θεση για την uber
Σε πολλές χώρες ξαναλειτούργησε εφόσον ακολούθησε τους κανόνες.
https://www.oyster.com/articles/64335-where-is-uber-banned-around-the-world/] [/url]
http://www.xryshaygh.com/koinovoulio/view/erwthsh-schetika-me-thn-poluethnikh-efarmogh-uber] [/url]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506
Και για να σε προλάβω  φίλε Barock, υπάρχει ένα τεράστιο κενό μεταξί ΝΔ και Χ.Α που δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κανένας συνδυασμός να το καλύψει! Εκεί ανήκουμε μέχρι να βρεθεί αυτός! Κι όσο δεν βρίσκεται θα τρώμε Τσιπρόπουτσα  συριζαική ή νεοδημοκράτικη μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο!  :S 

Δεν αντιλέγω οτι χρειαζόμαστε μια ΜΗ ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ νδ αλλά αυτή τη στιγμή συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα αν θέλουμε να εξαφανιστούν οριστικά και αμετάκλητα οι κατσαπλιάδες η νδ είναι μονόδρομος. Ούτε το 7% της χα τους διώχνει ούτε το 5% της φώφης. Ας πάρουν τον πούλο ΧΘΕΣ οι κατσαπλιάδες και μετά βλέπουμε, αυτό είναι το νόημα. Όπου αλλού πεταχτεί ψήφος τώρα, παέι υπέρ τσίπρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.250
Πόντοι
5.506

Ε μάλλον δεν έχεις ακούσει καθόλου Άδωνη, Βορίδη και Μητσοτάκη, πόσα τους σούρνουν ο καθένας με τον τρόπο του από το 2015 και μετά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν αντιλέγω οτι χρειαζόμαστε μια ΜΗ ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ νδ αλλά αυτή τη στιγμή συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα αν θέλουμε να εξαφανιστούν οριστικά και αμετάκλητα οι κατσαπλιάδες η νδ είναι μονόδρομος. Ούτε το 7% της χα τους διώχνει ούτε το 5% της φώφης. Ας πάρουν τον πούλο ΧΘΕΣ οι κατσαπλιάδες και μετά βλέπουμε, αυτό είναι το νόημα. Όπου αλλού πεταχτεί ψήφος τώρα, παέι υπέρ τσίπρα.
Ποιος ο λογος να αντικαταστησεις κατσαπλιαδες με... κατσαπλιαδες
Ο μονος λογος που βρισκω ειναι για να βολευτουν τα γαλαζια κομματοσκυλα

Η ΝΔ πρεπει να διαλυθει και στην θεση της να δημιουργηθει κατι αλλο

Ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι να πατωσει στις εκλογές και να ανεβουν τζημερος και ΧΑ που ειναι πιο κοντα στην κοινη λογικη

Αυτο που χρειαζομαστε ειναι η εφαρμογη της κοινης λογικης και οχι η εξυπξρετηση συντεχνιων καο βυσματων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα το προτεινω τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom