το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αφου τονε βλεπεις οτι παιρνει πολυ ακομαΓιατι κουρασε η μαλακια τυπε...το ξεχειλωσατε.Παμε για αλλα...
αφου τονε βλεπεις οτι παιρνει πολυ ακομαΓιατι κουρασε η μαλακια τυπε...το ξεχειλωσατε.Παμε για αλλα...
Προφανως τυπε μου θεωρεις πιο νορμαλ να φτιαχνεις κλωνους σε ενα σαι για πουτανες και να το παιζεις πουστης,γυναικα,Πικεριστης και οτι σκατα αλλο σου ερθει στο μικρο μυαλο για να ασχολουνται μαζι σου....
αφου τονε βλεπεις οτι παιρνει πολυ ακομα
Ρε τυπε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια...εδω μεσα μπαινω αραια πλεον μονο και μονο για να γελασω με διαφορες μαλακιες που γραφονται.Ο Πικερ που σε εχει πιασει εμμονη ειτε ειναι το πιο πετυχημενο τρολ ειτε ειναι ο μεγαλυτερος αρρωστακιας και ψυχακιας στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως απο ενα σημειο και μετα κουρασε το ολο θεμα...
πωπω με βρηκες.
ειχα σκεφτει να του το ριξω στο οτι μοιαζει με πακιστανο η με αλβανο μεταναστη για να τρελαθει και να ποσταρει φωτο οτι ειναι λευκοςΕ ποσο ακομα...ετρεξε στο αεροδρομιο να βγαλει φωτογραφια,εβγαλε μενου μεσα απο αεροπλανο.Ε καντον να πεσει απο το αεροπλανο και να το βγαλει φωτογραφια οσο πεφτει να τελειωνουμε.
δεν εχεις αρχιδια ...δεν εχεις λεφτα .. δεν εχεις δουλεια ..Στα αρχιδια μου σε εχω αν δεν το εχεις καταλαβει...με καποιον που ειναι τοσο αναρχιδος που φτιαχνει κλωνους για να τη "πει" και καλα σε καποιον ή για να το παιξει κοκορακι θα κατσω να ασχοληθω;
Οπως βλεπεις αλλωστε δεν ειμαι ο μονος...ολοι στα αρχιδια τους σε εχουν.Γιαυτο σκουζεις σαν αγαμητη λουγκρα.
ειχα σκεφτει να του το ριξω στο οτι μοιαζει με πακιστανο η με αλβανο μεταναστη για να τρελαθει και να ποσταρει φωτο οτι ειναι λευκος
το ultimate weapon το φυλαγα για πιο μετα
οτι βρηκα γνωστο του στη θεσσαλονικη που μου ειπε οτι οταν γαμαει βαζει πραματα στον κωλο του για να φτιαχνεται
ηθελα να ποσταρει και κωλοτρυπιδα
αλλα αφου δε θελετε παει...
δεν εχεις αρχιδια ...δεν εχεις λεφτα .. δεν εχεις δουλεια ..
εισαι ενα αποτυχημενο και προβληματικο ατομο που βλεπει ριαλιτι και προσπαθει κοροιδευοντας τον πικερ να κρυψει τα δικα του κουσουρια ..
βλεπεις κλωνους παντου και εισαι τοσο βλακας που νομιζεις οτι ειμαι καποιος αλλος ..
νομιζε οτι θες ... το ξεκωλιασμα που θα τρως το εχεις στο τσεπακι ..
Πιο ξεκωλιασμα βρε κακομοιρα λουκρητια;Ποσους λογαριασμους ρε ναυαγιο εκανες πριν απο αυτον και στους κοκκινιζαν ολους;
Ξυπνησες μια μερα μωρη αδερφαρα μπηκες στο σαι και ανακαλυψες οτι εισαι φιλος και προστατης του Πικερ;
Σαλτα γαμησου ρε σουργελο!
οπως σου εσπασα τον προηγουμενο λογαριασμο ετσι θα σου σπασω κι αυτον ρε καψοκαλυβα ...
τυποι αμα τελειωσει το δουλεμα του ακαποβλακα να μη μεινει κενο το νημα
ας γινει το επισημο νημα για ξεκατινιασμα και σκατωμα μεταξυ των μελων
τυποι αμα τελειωσει το δουλεμα του ακαποβλακα να μη μεινει κενο το νημα
ας γινει το επισημο νημα για ξεκατινιασμα και σκατωμα μεταξυ των μελων
το ξερεις οτι εχεις αλβανοκεφαλο και μοιαζεις με πακιστανο;τυπε μας δουλευες οτι εισαι πικεριστης και ξεκωλιαζεσαι?
Σωστος καποιος μοντερατορας που πιπωνει ο κλωνος Σουκερ να αλλαξει τον τιτλο...
το ξερεις οτι εχεις αλβανοκεφαλο και μοιαζεις με πακιστανο;
σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα