Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Προφανως τυπε μου θεωρεις πιο νορμαλ να φτιαχνεις κλωνους σε ενα σαι για πουτανες και να το παιζεις πουστης,γυναικα,Πικεριστης και οτι σκατα αλλο σου ερθει στο μικρο μυαλο για να ασχολουνται μαζι σου.... :grin:

πωπω με βρηκες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
αφου τονε βλεπεις οτι παιρνει πολυ ακομα

Ε ποσο ακομα...ετρεξε στο αεροδρομιο να βγαλει φωτογραφια,εβγαλε μενου μεσα απο αεροπλανο.Ε καντον να πεσει απο το αεροπλανο και να το βγαλει φωτογραφια οσο πεφτει να τελειωνουμε.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ρε τυπε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια...εδω μεσα μπαινω αραια πλεον μονο και μονο για να γελασω με διαφορες μαλακιες που γραφονται.Ο Πικερ που σε εχει πιασει εμμονη ειτε ειναι το πιο πετυχημενο τρολ ειτε ειναι ο μεγαλυτερος αρρωστακιας και ψυχακιας στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Ειτε ετσι ειτε αλλιως απο ενα σημειο και μετα κουρασε το ολο θεμα...

κι εσυ  εχεις εμμονες με τον φιλο μου τον πικερ ...
εαν δεν σταματησεις να κοροιδευεις τον πικερ στο νημα του  θα σε ξεκωλιαζω μεχρι να βγαλει ο κωλος σου μπλε ευκοίλια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αφου το νημα ειναι για εμενα ας ποσταρω οτι γουσταρω :headbaning2: :headbaning2:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256

Στα αρχιδια μου σε εχω αν δεν το εχεις καταλαβει...με καποιον που ειναι τοσο αναρχιδος που φτιαχνει κλωνους για να τη "πει" και καλα σε καποιον ή για να το παιξει κοκορακι θα κατσω να ασχοληθω;

Οπως βλεπεις αλλωστε δεν ειμαι ο μονος...ολοι στα αρχιδια τους σε εχουν.Γιαυτο σκουζεις σαν αγαμητη λουγκρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε ποσο ακομα...ετρεξε στο αεροδρομιο να βγαλει φωτογραφια,εβγαλε μενου μεσα απο αεροπλανο.Ε καντον να πεσει απο το αεροπλανο και να το βγαλει φωτογραφια οσο πεφτει να τελειωνουμε.
ειχα σκεφτει να του το ριξω στο οτι μοιαζει με πακιστανο η με αλβανο μεταναστη για να τρελαθει και να ποσταρει φωτο οτι ειναι λευκος

το ultimate weapon το φυλαγα για πιο μετα
οτι βρηκα γνωστο του στη θεσσαλονικη που μου ειπε οτι οταν γαμαει βαζει πραματα στον κωλο του για να φτιαχνεται
ηθελα να ποσταρει και κωλοτρυπιδα

αλλα αφου δε θελετε παει...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μου σε εχω αν δεν το εχεις καταλαβει...με καποιον που ειναι τοσο αναρχιδος που φτιαχνει κλωνους για να τη "πει" και καλα σε καποιον ή για να το παιξει κοκορακι θα κατσω να ασχοληθω;

Οπως βλεπεις αλλωστε δεν ειμαι ο μονος...ολοι στα αρχιδια τους σε εχουν.Γιαυτο σκουζεις σαν αγαμητη λουγκρα.
δεν εχεις αρχιδια ...δεν εχεις λεφτα .. δεν εχεις δουλεια ..
εισαι ενα αποτυχημενο και προβληματικο  ατομο που βλεπει ριαλιτι και  προσπαθει κοροιδευοντας τον πικερ  να κρυψει τα δικα του κουσουρια ..
βλεπεις  κλωνους  παντου και εισαι  τοσο βλακας  που νομιζεις οτι ειμαι καποιος αλλος ..
νομιζε  οτι θες ... το ξεκωλιασμα  που θα τρως  το  εχεις στο τσεπακι ..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
ειχα σκεφτει να του το ριξω στο οτι μοιαζει με πακιστανο η με αλβανο μεταναστη για να τρελαθει και να ποσταρει φωτο οτι ειναι λευκος

το ultimate weapon το φυλαγα για πιο μετα
οτι βρηκα γνωστο του στη θεσσαλονικη που μου ειπε οτι οταν γαμαει βαζει πραματα στον κωλο του για να φτιαχνεται
ηθελα να ποσταρει και κωλοτρυπιδα

αλλα αφου δε θελετε παει...

Τυπε τους κωδικους taxis στους εδωσε; :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
δεν εχεις αρχιδια ...δεν εχεις λεφτα .. δεν εχεις δουλεια ..
εισαι ενα αποτυχημενο και προβληματικο  ατομο που βλεπει ριαλιτι και  προσπαθει κοροιδευοντας τον πικερ  να κρυψει τα δικα του κουσουρια ..
βλεπεις  κλωνους  παντου και εισαι  τοσο βλακας  που νομιζεις οτι ειμαι καποιος αλλος ..
νομιζε  οτι θες ... το ξεκωλιασμα  που θα τρως  το  εχεις στο τσεπακι ..

Πιο ξεκωλιασμα βρε κακομοιρα λουκρητια;Ποσους λογαριασμους ρε ναυαγιο εκανες πριν απο αυτον και στους κοκκινιζαν ολους;

Ξυπνησες μια μερα μωρη αδερφαρα μπηκες στο σαι και ανακαλυψες οτι εισαι φιλος και προστατης του Πικερ;

Σαλτα γαμησου ρε σουργελο! :grin:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πιο ξεκωλιασμα βρε κακομοιρα λουκρητια;Ποσους λογαριασμους ρε ναυαγιο εκανες πριν απο αυτον και στους κοκκινιζαν ολους;

Ξυπνησες μια μερα μωρη αδερφαρα μπηκες στο σαι και ανακαλυψες οτι εισαι φιλος και προστατης του Πικερ;

Σαλτα γαμησου ρε σουργελο! :grin:

οπως σου εσπασα τον προηγουμενο λογαριασμο ετσι θα σου  σπασω κι αυτον ρε καψοκαλυβα ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
οπως σου εσπασα τον προηγουμενο λογαριασμο ετσι θα σου  σπασω κι αυτον ρε καψοκαλυβα ...

Το μονο που εχει σπασει ειναι το κωλαρακι σου απο το κωλοδακτυλιασμα πουσταρα.... :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι αμα τελειωσει το δουλεμα του ακαποβλακα να μη μεινει κενο το νημα

ας γινει το επισημο νημα για ξεκατινιασμα και σκατωμα μεταξυ των μελων

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τυπε μας δουλευες οτι εισαι πικεριστης και ξεκωλιαζεσαι?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256

Σωστος καποιος μοντερατορας που πιπωνει ο κλωνος Σουκερ να αλλαξει τον τιτλο...

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
σκληρός καριόλης ο σουκερ αν και πικεριστής

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το ξερεις οτι εχεις αλβανοκεφαλο και μοιαζεις με πακιστανο;
σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα

ποιοι σε γαμανε περισσοτερο οι αλβανοι ή τα πακια?

νομιζω πως εχεις προτιμηση στα σκουρα

Aris1101

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
7
Πόντοι
0
τύπε γνώμη μου είναι ο acapoeira δεν έχει γκόμενα και λέει ψέματα όλη μέρα φόρουμ πότε μιλάει με το μωρό;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom