Το 1990 ήμουν 12 χρονών. Ισχύει ότι υπήρχαν φράγκα, πολύ αεργία, πολλοί συνομήλικοι ήταν αιώνιοι φοιτητές επειδή είχαν οι γονέις λεφτά να σπρώχνουν, (τότε η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες σε εξαγωγή φοιητητών).
Οι γκόμενες τότε δεν ήταν φεμινίστριες, ήταν της μόδας η γυναίκα να είναι γλάστρα και να μη μιλάει αλλά ζητούσαν πολλά για λούσα. Φυσικά κοιτούσαν το πορτοφόλι πολύ περισσότερο από τις σημερινές "χειραφετημένες".
Δεν έχει νόημα να λέμε πότε ήταν καλύτερα τα πράγματα επειδή ούτε εμείς είμαστε οι ίδιοι τότε και τώρα. Για μένα εκείνη η εποχή ήταν η νεότητά μου και σήμερα δουλεύω σαν το σκύλο, οπότε δε συγκρίνω. Πάντως τότε όλα γίνονταν στα κρυφά ενώ τώρα οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κρύβονται και αυτό είναι θετική εξέλιξη.
ναι αλλα οι φεμινιστριες ειναι πολυ ντεκαυλε και αηδιαστικο πραγμα,καλυτερα τοτε που ηταν πιο χαμηλων τονων,το μονο αρνητικο οτι κοιταγαν πορτοφολια και τοτε,λες και τωρα δε κοιτανε ρε φιλε,τωρα χειροτερα κοιτανε απο τοτε,γενικα πιστευω ειμαι νεος στη χειροτερη εποχη ειμαι 23,σε μια εποχη των σοσιαλ μηντια,του φεμινισμου,της μοντερνιας(καγκουρες,κλαρινογαμπροι και ντιβες γκομενες,τρεις τρισαθλιες κατηγοριες,κατωτεροτητες μεγιστες) οτι χειροτερο δλδ,τοτε αυτο το χαλι το τωρα δε υπηρχε σε κανεναν βαθμο,θεωρω πως τοτε ηταν πιο ευκολο να γαμησεις τωρα με τα γαμωσοσιαλ που στελνουν καθε μερα 400 αγαμητοι κοπανοι παιρνουν αερα οι μαλακισμενες και ετσι οι τωρινοι θα πανε πολλοι σε ρδελα γιατι αλλιως δε θα γαμησουν ετσι οπως εχουν γινει οι σαβουρες οι εξω,ενα πραγμα θα σου πω ο ξαδερφος που ειναι 10 στα 11 ελεγε οι σημαθητριες του μιλανε στα αγορια με ασχημο τροπο και ειναι ψωναρες, τιποτα αλλο δε θα σου πω,οσοι ειναι νεοι τωρα απλα σε αυτο το τομεα ειναι αποτυχημενοι,εκτος και αν εισαι κλαρινογαμπρος μαλακας στιλ ας πουμε αργυρος φαση,μουσια,τουπε,μπλαζε στιλ και οξεια μαλακιτιδα γιατι αυτο το στιλακι της αργυρουλας το θελει το 80 τοις εκατο,αφου το 80 τοις εκατο ειναι ντιβες και μαλακισμενες.