Νέα

90€ για μια μια αγκαλιά! Θα τα δίνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πριν μια βδομάδα που πόρνιαζα στα χανιά
πέρασα απο το παλιό λιμάνι και γινόταν του πιρφόρου του πανηγύρι εκεί...
τέλοσπάντων έξω απο μια συνωστισμένη ταβέρνα ήταν ένας νταβατζής και μια
θλιμένη μαστουρωμένη ξανθιά αγγλίδα , ο τύπος χρέωνε κάπου 10 ευρώ σε όποιον
ηθελε να βγεί μια φώτο με την αγγλίδα και όπως διαλαλούσε μπορούσε ο πελάτης
να την χουφτώσει όπου ήθελε...

βέβαια οι σόλο πιρφόροι θα έδιναν εκεί το 10άρικο για ένα υποκατάστατο πιρφορίας αλλά
για ποτό σε κάποιο strip ούτε λόγος ...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τραγικό

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
edcfa2013538ed4466e8-1428190730.jpg

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
πριν μια βδομάδα που πόρνιαζα στα χανιά
πέρασα απο το παλιό λιμάνι και γινόταν του πιρφόρου του πανηγύρι εκεί...
τέλοσπάντων έξω απο μια συνωστισμένη ταβέρνα ήταν ένας νταβατζής και μια
θλιμένη μαστουρωμένη ξανθιά αγγλίδα , ο τύπος χρέωνε κάπου 10 ευρώ σε όποιον
ηθελε να βγεί μια φώτο με την αγγλίδα και όπως διαλαλούσε μπορούσε ο πελάτης
να την χουφτώσει όπου ήθελε...

βέβαια οι σόλο πιρφόροι θα έδιναν εκεί το 10άρικο για ένα υποκατάστατο πιρφορίας αλλά
για ποτό σε κάποιο strip ούτε λόγος ...
Ασε γιατρε εκει στα χανιά τα ειδα και γω ολα με τον ακορεστο.Εσκασε τυπος στο μπουρδελο με τη γκομενα του ρε,αν ειναι δυνατόν!!!
Χωρια που περναγανε συνεχεια απο την πανω εισοδο της Μίνωος με τις γκομενες χερακι χερακι,για να κανουνε χαζι οι μαλακες και να πουν στη γκομενα ποσο "αυτοι δεν περνανε ουτε απ'έξω" και ποσο "politicaly correct" είναι.
Το πυρφοριλικι γενικα,παει συννεφο αλλα στα Χανιά εχει πιασει αλλα επιπεδα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ασε γιατρε εκει στα χανιά τα ειδα και γω ολα με τον ακορεστο.Εσκασε τυπος στο μπουρδελο με τη γκομενα του ρε,αν ειναι δυνατόν!!!
Χωρια που περναγανε συνεχεια απο την πανω εισοδο της Μίνωος με τις γκομενες χερακι χερακι,για να κανουνε χαζι οι μαλακες και να πουν στη γκομενα ποσο "αυτοι δεν περνανε ουτε απ'έξω" και ποσο "politicaly correct" είναι.
Το πυρφοριλικι γενικα,παει συννεφο αλλα στα Χανιά εχει πιασει αλλα επιπεδα...

ακριβώς ! απ'έξω μαχαιροβγάλτες , και στο σπίτι παντόφλα απο την ελεηνίδα  :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κάποιος ρωτούσε πρόσφατα αν υπαρχουν βίζιτες για αγκαλίτσες,ξεφτυλικια χωρις αρχη,μέση και τελος...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πραγματικα θλιβερο  :-
μην το λες,δες γυρω σου στο μπου.εχει τοσους πολλους αγαπουληδες που θα εδιναν πολλα για αγκαλίτσα με την ελπιδα να τους ερωτευθει η άλλη!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μην το λες,δες γυρω σου στο μπου.εχει τοσους πολλους αγαπουληδες που θα εδιναν πολλα για αγκαλίτσα με την ελπιδα να τους ερωτευθει η άλλη!
η πιρφορια δεν εχει οριο.αυτο με τις αγκαλιτσες είναι εντελως λαιτ...ο πικερ ας πουμε ειχε δηλωσει ότι θα δινε τον κωλο του στην ομονοια για να μπορει να συνεχισει να γλειφει πατουσες από πουτανες του μεταξουργείου.φαντασου αυτά που δε δηλώνονται κιολας...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ενταξει παιδια ειναι ωραιο να ακους μια γλυκεια κουβεντα απο τον ανθρωπο σου ενα κοπλιμεντο για το κουρεμα σου κ για τις καινουργιες καλτσες που αγορασες

τωρα αν τους δινω κ ενα δωρακι πριν φυγω να πιουνε την ρουχλα τους με τον υπανθρωπο νταβα τους δεν πειραζει

πορνες σας ευχαριστω  :hi:

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Μη κοροιδευομαστε ολη αυτη η ενασχοληση με τις πληρωμενες ολη αυτη η μανια και η σπαταλη χρονου τελικα κρυβει αισθηματα και συναισθηματα συνειδητα ή υποσυνειδητα.Να φερω παραδειγμα;οι ελληνες δε εχουν λεφτα και θελουν να πληρωνουν λιγα σωστα;Βρισκω 2 αληταμπουρες τσογλανακια με μια πιτσιρικα τους προσεγγιζω και μου πασαρουν το μικρο(18χρονο) και το γαμησα 2 φορες με 30 ευρω και 5 ευρω το ξενοδοχειο τρελαμενοι οι πιτσιρικαδες μου δινουν κινητο να τους ξαναπαρω τους παιρνω σημερα και ζηταγανε 100 ευρω για ενα πηδημα τους λεω με 100 ευρω πρεπει απο 2 φορες να πδηξω και τη πιτσιρικα και απο 2 μανικια να τραβηξω και σε σας τσογλανια α ρε μαλακα ελληνα που λες οτι δε εχεις λεφτα εσυ χαλας τη πιατσα τωρα η αγκαλια που σας πειραζει ολοι που γεννηθηκαμε στη αγκαλια της μανας μας μπηκαμε ολη αυτη η μανια με το ιντερνετ εχει απομονωσει το κοσμο απο τα αισθηματα του
ΥΓ επειδη πολλοι θα μου ζητησουν το τηλεφωνο τους μη κανουν το κοπο το εσβησα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
ενταξει παιδια ειναι ωραιο να ακους μια γλυκεια κουβεντα απο τον ανθρωπο σου ενα κοπλιμεντο για το κουρεμα σου κ για τις καινουργιες καλτσες που αγορασες

τωρα αν τους δινω κ ενα δωρακι πριν φυγω να πιουνε την ρουχλα τους με τον υπανθρωπο νταβα τους δεν πειραζει

πορνες σας ευχαριστω  :hi:

ti einai i rouxla?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μη κοροιδευομαστε ολη αυτη η ενασχοληση με τις πληρωμενες ολη αυτη η μανια και η σπαταλη χρονου τελικα κρυβει αισθηματα και συναισθηματα συνειδητα ή υποσυνειδητα.Να φερω παραδειγμα;οι ελληνες δε εχουν λεφτα και θελουν να πληρωνουν λιγα σωστα;Βρισκω 2 αληταμπουρες τσογλανακια με μια πιτσιρικα τους προσεγγιζω και μου πασαρουν το μικρο(18χρονο) και το γαμησα 2 φορες με 30 ευρω και 5 ευρω το ξενοδοχειο τρελαμενοι οι πιτσιρικαδες μου δινουν κινητο να τους ξαναπαρω τους παιρνω σημερα και ζηταγανε 100 ευρω για ενα πηδημα τους λεω με 100 ευρω πρεπει απο 2 φορες να πδηξω και τη πιτσιρικα και απο 2 μανικια να τραβηξω και σε σας τσογλανια α ρε μαλακα ελληνα που λες οτι δε εχεις λεφτα εσυ χαλας τη πιατσα τωρα η αγκαλια που σας πειραζει ολοι που γεννηθηκαμε στη αγκαλια της μανας μας μπηκαμε ολη αυτη η μανια με το ιντερνετ εχει απομονωσει το κοσμο απο τα αισθηματα του

I5scU.jpg

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μη το λές εν έτει 2005 στην θεσσαλονικη εχω παει να βρω φιλαρακι απο το στρατο να θυμηθουμε τις καφριλες μας.Σκάμε νωρις το πρωί,πλατεια αριστοτελους νομιζω απο την πανω μερια που εχει μπουγατσαδικα.Παραγγελνουμε κατι μπουγατσοσαντουιτς με γευση κοκορετσι να ουμε,και περναει ενα μωρό ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,που ομως ψιλοπαραπαταγε απο την πρεζα.Λέω του μπουγατσά,καντα πακετο,πεταω ενα χαρτονόμισμα στο φιλο και πετιεμαι εξω να προλαβω το πρεζομουνετο.Κανω 20 μετρα,της πιανω τη κουβεντα και πανω που παω να μπω στο παρασυνθημα πετιώνται δυο τζανκια απο την εισοδο παρακειμενης πολυκατοικιας κ με κυκλώνουνε.
Λέω τωρα τη γαμησαμε,δεν κουβαλουσα και τιποτα και τους πιανω με το καλό...ανταλλάζουμε ονοματα και τους λεω τη παραμυθα οτι ειμαι ξενος στη πολη και πιπες και ν' αραξουμε να κερασω καμμια μπυρα να μου πουνε που να ψαχτο για κανα μπαφο και μαλακιες.Πάνω στην ωρα ερχετε το φιλαρακι,το οποιο ειναι κι αυτος,ενα σεβαστος ογκος μυών,τρελας και μαλακίας και μου λεει που σαι ρε τρελέ που εξαφανίστηκες?ολα καλα?βρηκες καινουρια παρεα κ με παρατησες ρε μαλακα???καπου εκει η "τελετή" ελαβε τελος και πηρε ο καθενας το δρομο του.
Βεβαια το φιλαρακι με ξεχεσε,μου λεει ρε μαλακα για μια πουτανα πρεζου παιζει να σε μαχαιρωνανε κ.λ.π.,αλλά όταν δουλευει το κατω κεφαλι η αισθηση του κινδυνου μειωνετε.Πιστευω οτι αν ειχα λιγο χρονο παραπανω κ το φιλαρακι υποστηριζε,θα τους το περναμε το πουτανί και θα το σκιζαμε,αλλά η εμπειρια ηταν μειωμενη τοτε λογω και του νεαρου της ηλικιας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ασυνάρτητα χαμένα λόγια...

lsd? μανιτάρια? τριπάκια? κατουρημένος μπάφος? κρασί από τα λιντλ? χαζομάρα? φιδέμπορας?  :effemine:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
H χαρα του παιδοφιλου, ειναι η συγκεκριμενη.
Πως στο πουτσο ειναι ετσι;
Αντισθεση μην τολμησεις, ημουν ξεκαθαρος στα λογια μου.  :birdman:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δεν θα τα έδινα. Αν γινόταν στην Ελλάδα έστω με ενα μικρό ποσό τον 50 ευρώ . Θα πηγαίνατε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom