Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δε μου λες αμα σκοτωσω εγω αυριο το πρωι εναν εξω απο την πορτα μου σε τι βαθμο πολυ ή λιγο θα κατεχεις το θεμα για να το σχολιασεις?
Υπονοεις οτι εγω μαλακιζομαι οταν σχολιαζω για τα περι Κορκονεως.

Αρα εσυ ξερεις καλυτερα,εξυπακουεται:Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα λοιπον,προχωρει και βαλε μας τα γυαλια.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δυο σχόλια για το θέμα:

Ο τόπος-τρόπος που διάλεξε για να πεθάνει και η φρασεολογία του σημειώματος καθιστά την αυτοκτονία του σαφέστατη πολιτική πράξη. Τέλος.

Λέξη κλειδί στο σημείωμα η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 'Ισως η μόνη αξία που υπερβαίνει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ακόμα, καθώς πολλοί αυτοκτονούν για να γλιτώσουν την ατίμωση (όπως την εννοεί ο καθένας φυσικά).

Όσον αφορά τις συζητήσεις για το αν ήταν σαλεμένος και περισσότερο προνομιούχος από συνταξιούχους του ΙΚΑ κτλ. συνεχίστε να εθελοτυφλείτε μπροστά σε αυτό που έρχεται. Άλλωστε ως γνωστόν και στο Βυζάντιο τις παραμονές της Άλωσης λογομαχούσαν για το φύλο των Αγγέλων...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.464
Πόντοι
2.606
επαναλαμβάνω.. πως καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο λόγος της αυτοκτονίας του είναι το ότι νοιαζόταν και πονούσε για την κατάσταση της χώρας και του κόσμου και όχι κάποιος άλλος ??
νιαου νιαου νιαου βρε γατουλα...ποσο τρελλα πουλας ρε ατιμε,αυτοπυροβολειται ο μεσιε μες το συνταγμα ωρα αιχμης ,αφηνει μηνυμα αυτο
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι'αυτή.
Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα πορέτο του Μιλάνου)».
και οι λογοι που τον οδηγησαν σε αυτο το διαβημα ειναι αλλοι περαν "πολιτικης εσχατης δηλωσης"...μαλλον τον παρατησε η κυρια νικη απο το νημα του τακμαν.....ΑΞΙΟΣ ο μισθος σου τραβου!!!!!!αντε και κυβ.εκπροσωπος...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Δυο σχόλια για το θέμα:

Ο τόπος-τρόπος που διάλεξε για να πεθάνει και η φρασεολογία του σημειώματος καθιστά την αυτοκτονία του σαφέστατη πολιτική πράξη. Τέλος.

Λέξη κλειδί στο σημείωμα η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 'Ισως η μόνη αξία που υπερβαίνει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ακόμα, καθώς πολλοί αυτοκτονούν για να γλιτώσουν την ατίμωση (όπως την εννοεί ο καθένας φυσικά).

Όσον αφορά τις συζητήσεις για το αν ήταν σαλεμένος και περισσότερο προνομιούχος από συνταξιούχους του ΙΚΑ κτλ. συνεχίστε να εθελοτυφλείτε μπροστά σε αυτό που έρχεται. Άλλωστε ως γνωστόν και στο Βυζάντιο τις παραμονές της Άλωσης λογομαχούσαν για το φύλο των Αγγέλων...
μπραβο ρε φιλε τα ειπες ολα ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.464
Πόντοι
2.606
όχι απλά προσπαθώ να αποδομήσω τις ονειρώξεις κάποιων εδώ μέσα  ;)
το μονο που αποδομησες, ειναι το ερωτημα αν σου εχει απομεινει ενα ελαχιστο ψηγμα ανθρωπιας και κατανοησης για τους γυρω σου που ζοριζονται...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπονοεις οτι εγω μαλακιζομαι οταν σχολιαζω για τα περι Κορκονεως.

Αρα εσυ ξερεις καλυτερα,εξυπακουεται:Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα λοιπον,προχωρει και βαλε μας τα γυαλια.

κολλησε η βελονα στη μαλακια τωρα? αυτο που λεω ειναι πολυ γενικοτερο και δεν υπονοει οτι εγω ξερω καλυτερα το συγκεκριμενο περιστατικο.
υπονοω οτι ολοι μαλακιζομαστε οταν σχολιαζουμε με υφος 'ετσι εγινε' γεγονοτα που απλα διαβαζουμε πραματα γιαυτα. αν εχεις ποτε τυχει να γνωριζεις καλα καποιο γεγονος που ελαβε ευρεια δημοσιοτητα και διαβαζες μετα για αυτο σε εφημεριδες και ιντερνετ θα καταλαβαινες καλα τι εννοω και θα τραβαγες τις κωλοτριχες σου με τα δημοσιευματα. εμενα μου εχει τυχει παντως.

υ.γ. αν θες εμμεσως να πεις οτι το κατεχεις καλα το συγκεκριμενο θεμα με τον κορκονεα πες το ανοιχτα να το δουμε αλλιως.

Επισκέπτης
Ήρωες είναι αυτοί που προσπαθούν να προσφέρουν στην οικογενειά τους τα απαραίτητα με μισθούς 300-500 ευρώ..Που δουλεύουν νυχθημερόν, που δεν τρέχουν στα πολιτικά γραφεία για διορισμούς κτλ..Από που και ως που είναι ήρωας ένας 77χρονος που πούλησε την άδεια του φαρμακείου του το 1994 (μήπως ξέρετε πόσα πήρε τότε?) ,και μετά βγήκε στη σύνταξη (ιδιαίτερα παχυλή σας διαβεβαιώ)?

Έπρεπε να γραφτούν 478 ποστ για να πει κάποιος την αληθινή όψη των πραγμάτων.
Πόσο να λυπηθεί κάποιος έναν άνθρωπο που ήταν σε όλη του τη ζωή σε μια από τις πιο προνομιούχες κάστες της κοινωνίας;

Μου θυμίζει την κλάψα που έπεσε για τον Γρηγορόπουλο το 2008, που πέρα από ένα νεαρό παιδί δεν έπαυε να είναι απλά ένα ακόμη καλομαθημένο βουτυρόπαιδο των βορείων προαστίων, απ αυτά που απεχθάνονται-εώς μισούν οι περισσότεροι. Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν η κλάψα και τα επεισόδια θα ήταν τα ίδια αν οι μπάτσοι σκότωναν το γιο ενός ταλαίπωρου ναυτεργάτη απ το Κερατσίνι  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν η κλάψα και τα επεισόδια θα ήταν τα ίδια αν οι μπάτσοι σκότωναν το γιο ενός ταλαίπωρου ναυτεργάτη απ το Κερατσίνι  
Να σταματησεις να παιρνεις ναρκωτικα, ωστε να μην εχεις και τετοια γελοια ερωτηματα.
Ακου τι μεγιστη βλακεια ειπε το ατομο.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Πόσο να λυπηθεί κάποιος έναν άνθρωπο που ήταν σε όλη του τη ζωή σε μια από τις πιο προνομιούχες κάστες της κοινωνίας;

Μου θυμίζει την κλάψα που έπεσε για τον Γρηγορόπουλο το 2008, που πέρα από ένα νεαρό παιδί δεν έπαυε να είναι απλά ένα ακόμη καλομαθημένο βουτυρόπαιδο των βορείων προαστίων, απ αυτά που απεχθάνονται-εώς μισούν οι περισσότεροι. Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν η κλάψα και τα επεισόδια θα ήταν τα ίδια αν οι μπάτσοι σκότωναν το γιο ενός ταλαίπωρου ναυτεργάτη απ το Κερατσίνι  

Eσένα η λύπη σου για το χαμό ενός ανθρώπου είναι ανάλογη με τον παρά που έχει?
Και πώς είστε βέβαιοι πόσα έχει δλδ?
Σε ένα άλλο νήμα που συζητούσατε διάβασα που λέγατε (όχι εσύ προσωπικά) , ότι δεν παίζει ρόλο πόσα έχεις για να θεωρείσαι ευκατάστατος αλλά πόσα χρωστάς.(τελικά μόνο εγώ διαβάζω εδώ μέσα , οι υπόλοιποι μετράτε ψωλές  :jerking: ) Από τη στιγμή που δεν είστε οι λογιστές του γέρου για να ξέρετε τι είχε και τι όχι , αυτά τα περί παχυλής σύνταξης κλπ , περιττεύουν.

Επισκέπτης
Χειροτερα θα ηταν..

μακάρι, πραγματικά μακάρι...
όμως κρίνοντας από τη στάση που κράτησε ο κόσμος στην περίπτωση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός μικρού τσιγγάνου στα Λιόσια, αν θυμάμαι καλά πριν χρόνια, δεν το ελπίζω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

μαλακία είπες

το είναι σε προνομιούχα κάστα,δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν μπορεί να βιώσεις ένα δράμα ή μια προσωπική-οικονομική ή άλλη τραγωδία....

Επισκέπτης
Να σταματησεις να παιρνεις ναρκωτικα, ωστε να μην εχεις και τετοια γελοια ερωτηματα.
Ακου τι μεγιστη βλακεια ειπε το ατομο.

Δε σε είδα να κλαις για τις παρακάτω περιπτώσεις:

[URL unfurl="true"]http://original-fippak.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html[/url]

αν ωστόσο έκλαψες στα κρυφά ειλικρινά σου ζητώ συγγνώμη κηπάρχη
η περίπτωση του τσιγγάνου που θυμάμαι είναι το 2001
που ήσουν τότε ευαίσθητε ιππότη του πληκτρολογίου;

Επισκέπτης
Αυτο που ΔΕΝ καταλαβες ειναι οτι στην περιπτωση Γρηγοροπουλου δεν μπορουσαν να του προσαψουν τιποτε απολυτως σε στυλ ο Αλβανος που κλεβει,ο Πακιστανος που δεν πλενεται και τα ρεστα.

Και γι'αυτο και την δεδομενη στιγμη ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ,αλλιως οι τραμουντανες και σια θα ειχαν ξαμολυθει να πετανε λασπη την ιδια στιγμη χωρις να φοβουνται ροχαλες,φαπες και χριστοπαναγιες:Aλλα αντιθετως επεσε μουγκα στη στρουγκα...Γιατι ξεραν οτι δεν τους παιρνει.

Ηταν πολιτικο το προβλημα των τραμουντανοειδων,οχι αστυνομοδικαστικο,για να απαντησω και στον Λοπεζ που τα εχει μπλεξει.

Επισκέπτης
Υ.Γ τα καλητερα κτιρια στο κεντρο μεχρι και σιμερα ειναι τον μαυραγοριτον της κατοχης!!!!!

Λες μαλακίες.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ.

ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΒΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δε σε είδα να κλαις για τις παρακάτω περιπτώσεις:

[URL unfurl="true"]http://original-fippak.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html[/url]

αν ωστόσο έκλαψες στα κρυφά ειλικρινά σου ζητώ συγγνώμη κηπάρχη
η περίπτωση του τσιγγάνου που θυμάμαι είναι το 2001
που ήσουν τότε ευαίσθητε ιππότη του πληκτρολογίου;
1/ κοψε τα ναρκωτικα δεν ειμαι ο Αβραμης.
2/ δεν ξερεις ποιος ειμαι, και το τι εχω κανει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.464
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΤ με τα αναπαντητα ερωτηματα σου και το ποιο απιστευτο ποσταρισμα εβερ!!!!!!
-ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΛΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΕΞΥΠΝΟΙ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ νέοι, εργάτες του Σκαραμαγκά

και εσείς

ΧΟΝΤΡΟΙ, ΛΑΠΑΔΕΣ, ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ, ΧΟΝΤΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ

τι πινεις δικε μου????????τι μανιταρι εχεις βρει και δε το λες????

Επισκέπτης
Αυτο που ΔΕΝ καταλαβες ειναι οτι στην περιπτωση Γρηγοροπουλου δεν μπορουσαν να του προσαψουν τιποτε απολυτως σε στυλ ο Αλβανος που κλεβει,ο Πακιστανος που δεν πλενεται και τα ρεστα.

Και γι'αυτο και την δεδομενη στιγμη ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ,αλλιως οι τραμουντανες και σια θα ειχαν ξαμολυθει να πετανε λασπη την ιδια στιγμη χωρις να φοβουνται ροχαλες,φαπες και χριστοπαναγιες:Aλλα αντιθετως επεσε μουγκα στη στρουγκα...Γιατι ξεραν οτι δεν τους παιρνει.

Ηταν πολιτικο το προβλημα των τραμουντανοειδων,οχι αστυνομοδικαστικο,για να απαντησω και στον Λοπεζ που τα εχει μπλεξει.
Γιατι δεν πεταγαν λασπη οτι ειχε παραβατικη συμπεριφορα,τι δουλεια εχει στα εξαρχεια 10 η ωρα,ηταν στο αγωνα πολο παναθηναικου-ολυμπιακου που εγιναν επαισοδια,επιτεθηκε στους μπατσους,τον ειχαν αποβαλει απ το σχολεια κ.α.
Ειπαμε.
Η μαλακια ειναι ανικητη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κριτήριο ώριμης και μετριοπαθούς σκέψης δεν υπάρχει εδώ μέσα από τους περισσότερους(όπως φυσικά και στην κοινωνία)

Συγχέονται ανόμοια πράγματα σε έναν αχταρμά επιπολαιότητας

Κωστόπουλοι,Γρηγορόπουλοι,πλούσιοι-φτωχοί,προνομιούχοι,μπάτσοι και μαθητές,Κόστα Μπόντα,Μαρφίν κλπ

όλοι οχυρωμένοι πίσω από στερεότυπα

ο πλούσιος είναι πάντα πούστης και καλά να πάθει για ό,τι του συμβεί

ο μη προνομιούχος έχει πάντα δίκιο,δικαιούται να απαιτεί τα πάντα κλπ παπαριές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom