Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη αυτοκτονία που μπορεί να θεωρηθεί πολιτική τα τελευταία πενήντα χρόναι στην Ελλάδα ήταν του Κώστα Γεωργάκη...
Τζαμπα μαγκια να υπερασπιζεσαι ΣΗΜΕΡΑ τον Γεωργακη...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ένας φανατικός δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας κανενός...

και γιατί το κάνω... είναι απλό.. δεν είμαι ειδωλολάτρης και δεν πιστεύω στα είδωλα που δημιουργούνται με τέτοιες πρακτικές...

και κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη αυτοκτονία που μπορεί να θεωρηθεί πολιτική τα τελευταία πενήντα χρόναι στην Ελλάδα ήταν του Κώστα Γεωργάκη...
Η ραγδαια αυξηση των αυτοκτονιων στην περιοδο της κρισης ειναι τυχαια?
Αυτο ειναι το ερωτημα, που προσπαθεις να αποφυγεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για τον ιδιο λογο που γινοντουσαν αναλογα σχολια απο το συναφι του τραμουντανα οταν ο Κορκονεας καθαρισε τον Γρηγοροπουλο...

μην αγχωνεσαι. ιδια μαλακια κουβαλατε σε καποια πραματα. γινεται κατι και βγαζετε με στομφο αυθεντιας τα πορισματα καθενας τα δικα του, καθοτι εχετε πληρη εικονα και γνωση του συμβαντος απο...εφημεριδες και δημοσιογραφους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μην αγχωνεσαι. ιδια μαλακια κουβαλατε σε καποια πραματα. γινεται κατι και βγαζετε με στομφο αυθεντιας τα πορισματα καθενας τα δικα του, καθοτι εχετε πληρη εικονα και γνωση του συμβαντος απο...εφημεριδες και δημοσιογραφους.

εγώ μέχρι στιγμής κάνω υποθέσεις εργασίας...

αλλοι έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.464
Πόντοι
2.606
Ήρωες είναι αυτοί που προσπαθούν να προσφέρουν στην οικογενειά τους τα απαραίτητα με μισθούς 300-500 ευρώ..Που δουλεύουν νυχθημερόν, που δεν τρέχουν στα πολιτικά γραφεία για διορισμούς κτλ..Από που και ως που είναι ήρωας ένας 77χρονος που πούλησε την άδεια του φαρμακείου του το 1994 (μήπως ξέρετε πόσα πήρε τότε?) ,και μετά βγήκε στη σύνταξη (ιδιαίτερα παχυλή σας διαβεβαιώ)?
ρε καλως τον....εννοειται ρε πονηρε οτι δεν ειναι λυση η αυτοκτονια...ΚΑΙ επισης χιλιαδες ανωνυμοι καθημερινοι μικροι και μεγαλοι ηρωες ανεβαινουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ-αλλα νομιζω δεν το κανουμε για το μπραβο(ειμαι και γω στον γολγοθα μου)....
ΑΠΟ αυτα που λες λοιπον για τον παππου περι αδειας φαρμακειου και παχουλης συνταξης,δεν εξαγεις κανα συμπερασμα?....π.χ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΒΑΝΤΖΑ) ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ (λαθος η σωστο)ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΤΖΑ αντι να μας ζαλιζει τα αρχιδια περι αναπτυξης και παπλωματος και να κυνηγαει κανα σιτυ τουρι να γλυψει ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ 77 χρονια του ειπε ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!!!!ΠΟΝΑΩ! ασε τις γελοιοτητες σου μεγαλε...ο λαος εχει κανει τεραστια λαθη,αλλα ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....

Επισκέπτης
Με ειδες να βγαζω κανενα συμπερασμα για τον μακαριτη περαν του προφανους,οτι δηλαδη η πραξη του εχει πολιτικο προσημο?

Με ειδες να λεω καλα εκανε,η οχι?

Απο εκει και περα ΔΕΝ ειμαι πουθενατζης και δεν απολογουμαι σε ταχα μου υπερανω πουθενατζηδες.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
ρε καλως τον....εννοειται ρε πονηρε οτι δεν ειναι λυση η αυτοκτονια...ΚΑΙ επισης χιλιαδες ανωνυμοι καθημερινοι μικροι και μεγαλοι ηρωες ανεβαινουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ-αλλα νομιζω δεν το κανουμε για το μπραβο(ειμαι και γω στον γολγοθα μου)....
ΑΠΟ αυτα που λες λοιπον για τον παππου περι αδειας φαρμακειου και παχουλης συνταξης,δεν εξαγεις κανα συμπερασμα?....π.χ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΒΑΝΤΖΑ) ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ (λαθος η σωστο)ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΤΖΑ αντι να μας ζαλιζει τα αρχιδια περι αναπτυξης και παπλωματος και να κυνηγαει κανα σιτυ τουρι να γλυψει ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ 77 χρονια του ειπε ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!!!!ΠΟΝΑΩ! ασε τις γελοιοτητες σου μεγαλε...ο λαος εχει κανει τεραστια λαθη,αλλα ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....
τί ταρακούνησε ?τίποτα δεν έγινε ,ούτε θα γίνει..όταν γίνουν εκλογές θα το καταλάβεις!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

επαναλαμβάνω.. πως καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο λόγος της αυτοκτονίας του είναι το ότι νοιαζόταν και πονούσε για την κατάσταση της χώρας και του κόσμου και όχι κάποιος άλλος ??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με ειδες να βγαζω κανενα συμπερασμα για τον μακαριτη περαν του προφανους,οτι δηλαδη η πραξη του εχει πολιτικο προσημο?

Με ειδες να λεω καλα εκανε,η οχι?

Απο εκει και περα ΔΕΝ ειμαι πουθενατζης και δεν απολογουμαι σε ταχα μου υπερανω πουθενατζηδες.

την αντιστοιχια με τον κορκονεα εκανα. εκει ειχες σχολιασει. α ξεχασα εκει το κατειχες το θεμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εσύ δεν είπες τίποτα. Μόνον υπέθεσες, ανηθικότητα, ναρκισισμό, υστεροβουλία.

Επισκέπτης
Γραπτή δήλωση του Λ. Παπαδήμου για την αυτοκτονία του 77χρονου
Στο πνεύμα των δηλώσεων που είχε κάνει ήδη από το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι –πολιτεία και πολίτες– να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση», ανέφερε ο κ. Παπαδήμος πριν από λίγο, σε μία λιτή γραπτή του δήλωση.

Επισκέπτης
την αντιστοιχια με τον κορκονεα εκανα. εκει ειχες σχολιασει. α ξεχασα εκει το κατειχες το θεμα.
Αμα το κατεχεις καλυτερα ελευθερα απο μενα.

Ετσι ομως και πεις μαλακια δεν γουσταρω τα ημουν μικρος και δεν ηξερα.

Οσο για την αντιστοιχια που εκανα στο παρον νημα αφορα τα ΣΧΟΛΙΑ που κανουν τυποι σαν τον τραμουντανα,οχι το τι εγινε στην Τζαβελα τοτε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι υποθεσεις εργασιας ρε τυπε? αυτοκτονησε ο γεροντακος. λυπηρο και τραγικο. τι πρεπει να ψαξεις απο εκει και περα και σε τι θα σε ικανοποιησει? μου θυμιζεις κατι γκομενες που οποια σε δουν να χαιρετας αρχιζουν τα "ααααα την εχει γαμησει αυτη".

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι'αυτή.
Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα πορέτο του Μιλάνου)».

Respect και καλο κατευωδιο. ας μην παει αδικη η θυσια του. οσο για τους προδοτες αυτης τησ χωρας θα πω οτι ειχε πει και ο Κολοκοτρωνης, "φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα το κατεχεις καλυτερα ελευθερα απο μενα.

Ετσι ομως και πεις μαλακια δεν γουσταρω τα ημουν μικρος και δεν ηξερα.

Οσο για την αντιστοιχια που εκανα στο παρον νημα αφορα τα ΣΧΟΛΙΑ που κανουν τυποι σαν τον τραμουντανα,οχι το τι εγινε στην Τζαβελα τοτε.

δε μου λες αμα σκοτωσω εγω αυριο το πρωι εναν εξω απο την πορτα μου σε τι βαθμο πολυ ή λιγο θα κατεχεις το θεμα για να το σχολιασεις?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.992
Πόντοι
3.475
Γραπτή δήλωση του Λ. Παπαδήμου για την αυτοκτονία του 77χρονου
Στο πνεύμα των δηλώσεων που είχε κάνει ήδη από το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι –πολιτεία και πολίτες– να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση», ανέφερε ο κ. Παπαδήμος πριν από λίγο, σε μία λιτή γραπτή του δήλωση.

Oταν ο πρωθυπουργος μιας χωρας φτανει να λεει οτι πρεπει να στηριξουμε τους διπλανους μας... καταλαβαινεις τι εχει να γινει!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι υποθεσεις εργασιας ρε τυπε? αυτοκτονησε ο γεροντακος. λυπηρο και τραγικο. τι πρεπει να ψαξεις απο εκει και περα και σε τι θα σε ικανοποιησει? μου θυμιζεις κατι γκομενες που οποια σε δουν να χαιρετας αρχιζουν τα "ααααα την εχει γαμησει αυτη".

όχι απλά προσπαθώ να αποδομήσω τις ονειρώξεις κάποιων εδώ μέσα  ;)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
χέστηκε ο πρωθυπουργος, και οι υπολοιποι, για τον λαο

Stories