Επισκέπτης
Τζαμπα μαγκια να υπερασπιζεσαι ΣΗΜΕΡΑ τον Γεωργακη...και κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη αυτοκτονία που μπορεί να θεωρηθεί πολιτική τα τελευταία πενήντα χρόναι στην Ελλάδα ήταν του Κώστα Γεωργάκη...
Τζαμπα μαγκια να υπερασπιζεσαι ΣΗΜΕΡΑ τον Γεωργακη...και κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη αυτοκτονία που μπορεί να θεωρηθεί πολιτική τα τελευταία πενήντα χρόναι στην Ελλάδα ήταν του Κώστα Γεωργάκη...
σε χάλασε μαν έπρεπε να βάλω κεφαλαίο Θ
Η ραγδαια αυξηση των αυτοκτονιων στην περιοδο της κρισης ειναι τυχαια?ένας φανατικός δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας κανενός...
και γιατί το κάνω... είναι απλό.. δεν είμαι ειδωλολάτρης και δεν πιστεύω στα είδωλα που δημιουργούνται με τέτοιες πρακτικές...
και κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη αυτοκτονία που μπορεί να θεωρηθεί πολιτική τα τελευταία πενήντα χρόναι στην Ελλάδα ήταν του Κώστα Γεωργάκη...
Για τον ιδιο λογο που γινοντουσαν αναλογα σχολια απο το συναφι του τραμουντανα οταν ο Κορκονεας καθαρισε τον Γρηγοροπουλο...
μην αγχωνεσαι. ιδια μαλακια κουβαλατε σε καποια πραματα. γινεται κατι και βγαζετε με στομφο αυθεντιας τα πορισματα καθενας τα δικα του, καθοτι εχετε πληρη εικονα και γνωση του συμβαντος απο...εφημεριδες και δημοσιογραφους.
ρε καλως τον....εννοειται ρε πονηρε οτι δεν ειναι λυση η αυτοκτονια...ΚΑΙ επισης χιλιαδες ανωνυμοι καθημερινοι μικροι και μεγαλοι ηρωες ανεβαινουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ-αλλα νομιζω δεν το κανουμε για το μπραβο(ειμαι και γω στον γολγοθα μου)....Ήρωες είναι αυτοί που προσπαθούν να προσφέρουν στην οικογενειά τους τα απαραίτητα με μισθούς 300-500 ευρώ..Που δουλεύουν νυχθημερόν, που δεν τρέχουν στα πολιτικά γραφεία για διορισμούς κτλ..Από που και ως που είναι ήρωας ένας 77χρονος που πούλησε την άδεια του φαρμακείου του το 1994 (μήπως ξέρετε πόσα πήρε τότε?) ,και μετά βγήκε στη σύνταξη (ιδιαίτερα παχυλή σας διαβεβαιώ)?
Με ειδες να βγαζω κανενα συμπερασμα για τον μακαριτη περαν του προφανους,οτι δηλαδη η πραξη του εχει πολιτικο προσημο?μην αγχωνεσαι. ιδια μαλακια κουβαλατε σε καποια πραματα. γινεται κατι και βγαζετε με στομφο αυθεντιας τα πορισματα καθενας τα δικα του, καθοτι εχετε πληρη εικονα και γνωση του συμβαντος απο...εφημεριδες και δημοσιογραφους.
τί ταρακούνησε ?τίποτα δεν έγινε ,ούτε θα γίνει..όταν γίνουν εκλογές θα το καταλάβεις!ρε καλως τον....εννοειται ρε πονηρε οτι δεν ειναι λυση η αυτοκτονια...ΚΑΙ επισης χιλιαδες ανωνυμοι καθημερινοι μικροι και μεγαλοι ηρωες ανεβαινουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ-αλλα νομιζω δεν το κανουμε για το μπραβο(ειμαι και γω στον γολγοθα μου)....
ΑΠΟ αυτα που λες λοιπον για τον παππου περι αδειας φαρμακειου και παχουλης συνταξης,δεν εξαγεις κανα συμπερασμα?....π.χ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΒΑΝΤΖΑ) ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ (λαθος η σωστο)ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΤΖΑ αντι να μας ζαλιζει τα αρχιδια περι αναπτυξης και παπλωματος και να κυνηγαει κανα σιτυ τουρι να γλυψει ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ 77 χρονια του ειπε ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!!!!ΠΟΝΑΩ! ασε τις γελοιοτητες σου μεγαλε...ο λαος εχει κανει τεραστια λαθη,αλλα ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....
ρε καλως τον....εννοειται ρε πονηρε οτι δεν ειναι λυση η αυτοκτονια...ΚΑΙ επισης χιλιαδες ανωνυμοι καθημερινοι μικροι και μεγαλοι ηρωες ανεβαινουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ-αλλα νομιζω δεν το κανουμε για το μπραβο(ειμαι και γω στον γολγοθα μου)....
ΑΠΟ αυτα που λες λοιπον για τον παππου περι αδειας φαρμακειου και παχουλης συνταξης,δεν εξαγεις κανα συμπερασμα?....π.χ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΒΑΝΤΖΑ) ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ (λαθος η σωστο)ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΤΖΑ αντι να μας ζαλιζει τα αρχιδια περι αναπτυξης και παπλωματος και να κυνηγαει κανα σιτυ τουρι να γλυψει ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ....ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ 77 χρονια του ειπε ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!!!!ΠΟΝΑΩ! ασε τις γελοιοτητες σου μεγαλε...ο λαος εχει κανει τεραστια λαθη,αλλα ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....
Με ειδες να βγαζω κανενα συμπερασμα για τον μακαριτη περαν του προφανους,οτι δηλαδη η πραξη του εχει πολιτικο προσημο?
Με ειδες να λεω καλα εκανε,η οχι?
Απο εκει και περα ΔΕΝ ειμαι πουθενατζης και δεν απολογουμαι σε ταχα μου υπερανω πουθενατζηδες.
εγώ μέχρι στιγμής κάνω υποθέσεις εργασίας...
αλλοι έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα...
Αμα το κατεχεις καλυτερα ελευθερα απο μενα.την αντιστοιχια με τον κορκονεα εκανα. εκει ειχες σχολιασει. α ξεχασα εκει το κατειχες το θεμα.
Αμφιβολιες και λασπη, η ευκολη οδος.Εσύ δεν είπες τίποτα. Μόνον υπέθεσες ανηθικότητα, ναρκισισμό, υστεροβουλία.
εγώ μέχρι στιγμής κάνω υποθέσεις εργασίας...
αλλοι έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα...
Αμα το κατεχεις καλυτερα ελευθερα απο μενα.
Ετσι ομως και πεις μαλακια δεν γουσταρω τα ημουν μικρος και δεν ηξερα.
Οσο για την αντιστοιχια που εκανα στο παρον νημα αφορα τα ΣΧΟΛΙΑ που κανουν τυποι σαν τον τραμουντανα,οχι το τι εγινε στην Τζαβελα τοτε.
Γραπτή δήλωση του Λ. Παπαδήμου για την αυτοκτονία του 77χρονου
Στο πνεύμα των δηλώσεων που είχε κάνει ήδη από το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
«Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι –πολιτεία και πολίτες– να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση», ανέφερε ο κ. Παπαδήμος πριν από λίγο, σε μία λιτή γραπτή του δήλωση.
τι υποθεσεις εργασιας ρε τυπε? αυτοκτονησε ο γεροντακος. λυπηρο και τραγικο. τι πρεπει να ψαξεις απο εκει και περα και σε τι θα σε ικανοποιησει? μου θυμιζεις κατι γκομενες που οποια σε δουν να χαιρετας αρχιζουν τα "ααααα την εχει γαμησει αυτη".