Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
99% ειναι στα 7 χρονια κ μετα καθε 2.
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ!!!]

1. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με εξαίρεση το Νομό Αττικής όπου γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης που ανακοινώνεται από την Δ/νση Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υ.Μ.Ε.
Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ).

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τζιμαρα δεν ξερω απο που εισαι αλλα εδω Θεσσαλονικη πρεπει να εχεις big foot για να τα καταφερεις....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τζιμαρα δεν ξερω απο που εισαι αλλα εδω Θεσσαλονικη πρεπει να εχεις big foot για να τα καταφερεις....
η αλλιιως
SierraC3.gif

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εμενα αν με σταματησουν(χτυπα ξυλο) δεν θα μου ριξουν προστιμο αλλα θα με απελασουν απο τη χωρα
φιμε παντου
δεν εχω σημα
δεν εχω κτεο
δεν εχω πινακιδα μπροστα
η αδεια ειναι 999 ενω εχω 1600
προβολεις αλα εβολουσιον
υπερβολικο θορυβο εξατμισης
υπερβολικο θορυβο ηχοσυστηματως

καθε που βλεπω στρουμφ σταυροκοπιεμαι σα μαλακας

:helpplea:

'Αρχισε να κάνεις τατουάζ στη πλάτη σου το κορυδαλό σαν τον Μάικλ ...

Επισκέπτης
Όλοι μπορεί να κάνουμε μία παράβαση στην οδήγηση...αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας πάρουνε και τα σώβρακα!Δεν είναι σοβαρά μέτρα αυτά...
δεν μιλαμε για απλες παραβασεις αλλα για μετατροπες επικινδυνες για το κοινωνικο συνολο..

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αυτο το κρατος ειναι ενα μπουρδελο και ολοι οι νομοι που βγαζει
ειναι για να περνει περισσοτερα χρηματα.
  Με σταματανε σημερα με το ιχ , μου ειχε λιξει για 4 μηνες το κτεο και για ενα μηνα
η καρτα καυσαεριων , με αποτελεσμα να παρω ενα bonus των 700 euro.
Αλλα δεν πειραζει γιατι ολοι μας περνουμε μισθο πανω απο 2000 euro.
Ντροπη στους νομους και στους αστυνομικους χωρις αισθηση της πραγματικοτητας.

Καλα σου κανανε. Δεν ξερεις τους νομους?
Γιατι να στην χαρισουνε δηλαδη? Εισαι μαγκας εσυ?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

α και μια φορα (ελπιζω η μονη) με σταματησαν και ο μπατσακος ειχε σαν το δικο μου και με ρωταγε που το εφτιαξα και μετα με εδιωξε

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
και μενα με γραψανε για κοκκινο με το μηχανακι και μου πηραν το διπλωμα 2 μηνες καλα να παθω αφου βιαζομουνα.πηγα πληρωσα τα μισα 350,00€ (ενα citytoyr special)και πηρα το διπλωμα νωριτερα κανοντας μια αιτηση.το κρατος μου φταιει η μαλακια που με δερνει?το κτεο στοιχιζει 45,00€ και 10,00€ η καρτα καυσαεριον.εκτος αν εισαι εκπροθεσμος οποτε πληρωνης το κατιτι σου παραπανω.και μη ξεχναται τα ιδιωτικα κτεο πληρωνης τα ιδια κλεινης το ραντεβου cialου και περνας στην ωρα σου σαν ανθρωπος.
φιλε συμφωνω ας ειμαστε συνεπεις και ας συγκρινουμε την αυστηροτητα της αστυνομιας αλλων χωρων γερμανια αγγλια ελβετια κλπ...με την ελληνικη αστυνιομια..ασ βαλουμε το χερι στην καρδια... ποσες φορες μας την εχουν χαρισει...δεστε πως ειναι οι νταλικες που πανε πατρα και απο κει ιταλια και ευρωπη με τις νταλικες που γυρνανε στην ελλαδα??παντα υπερβολικα φορτομενες....λαστιχα που εχουν να αλλαχτουν απ του αγιου πουτσου..κατι οδηγοι μισομεθυσμενοι που μερικες φορες χτυπανε 24ωρο στο τιμονι...και διαφορα αλλα που δεν θελω να αναφερω ,ασ μαθουμε να σεβομαστε τους νομους και θα εχουμε λιγοτερα ατυχηματα...ειμαστε μακραν η πρωτη χωρα της εοκ σε ατυχηματα ετσι δεν ειναι??

Επισκέπτης
κλαιτε για τα δαση αλλα οι καταλυτες σας φτυνουν σκατα..
τι να πω???
οτι & να πω λιγο θα ειναι..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε ολη την ελλαδα εκτος απο εκαλη και κανα 2 περιοχες πλουσιων ειναι σκατα οι δρομοι.απλα αυτο που ειπες ενω στεκει σαν δικαιολογια ολοι χαμηλωνουν αμαξια κτλ αρα:ο ελληνας θελει μαστιγιο αλλιως μυαλο δεν βαζει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ!!!]

1. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με εξαίρεση το Νομό Αττικής όπου γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης που ανακοινώνεται από την Δ/νση Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υ.Μ.Ε.
Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ).
νομιζω οτι πληρωνεις ενα προστιμο-παραβολο γυρω στα 80€ .
θες και γυρες στις πιατσες μετα.
αντι να γαμησεις βλεπως να σε ...

Επισκέπτης
α και μια φορα (ελπιζω η μονη) με σταματησαν και ο μπατσακος ειχε σαν το δικο μου και με ρωταγε που το εφτιαξα και μετα με εδιωξε
εγω ευχομαι να σε σταματησουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα & να σου κωψουν τον κωλο..το αυτο & στους ομοιους σου..

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ε αφού θα γκρινιάζουμε που θα γκρινιάζουμε ας το πάνε το πρόστιμο στις 5.000 ευρώ...δεν τρέχει τίποτα!

Φιλτατε gatto οταν βλεπω το nick σου αναπολω ενα εκπληκτικο live show και οχι μονο
μαγαζι με απιστευτες γυναικες - διασημο κιολας - που λεγεται "gatto verde" δηλ.
πρασινος γατ. καπου στην πανεμορφη Λουμπλιανα
αααχχχχ ρε φιλαρακι ....

Υ.Γ - Ειμαι για χιλιοστη φορα off topic ε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλτατε gatto οταν βλεπω το nick σου αναπολω ενα εκπληκτικο live show και οχι μονο
μαγαζι με απιστευτες γυναικες - διασημο κιολας - που λεγεται "gatto verde" δηλ.
πρασινος γατ. καπου στην πανεμορφη Λουμπλιανα
αααχχχχ ρε φιλαρακι ....

Υ.Γ - Ειμαι για χιλιοστη φορα off topic ε?
Ε όχι και χιλιοστή!244η μπορεί... :thumbsup:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
νομιζω οτι πληρωνεις ενα προστιμο-παραβολο γυρω στα 80€ .
θες και γυρες στις πιατσες μετα.
αντι να γαμησεις βλεπως να σε ...
ενας απ τους λογους που εχω κοψει τις πολλες τσαρκες μαν...και για το κτεο ξερω πολλους που τους σταματουσαν απο μακρια μη βλεποντας το σηματακι πισω στην πινακιδα!!!

ΥΓ:μη γραφετε ρε τοσο γρηγορα...μια ωρα να στειλω ενα ποστ!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι απλο; αφου αυτο το μπουρδελο το αφρικανικο κρατος μου επιτρεπει να τρεχω στην εθνικη 120 γιατι μπορω να αγορασω ενα γρηγορο αμαξι; εμενα το ΤΤ πιανει τα 120 στην 3η χαλαρα. η θα πρεπει να καψω το μοτορι η να εισαγουμε μονο ....νισσαν μικρα. η τεχνολογια εξελισεται βγαινουν μικρα αμαξια με πολλα αλογα (κακως βεβαια) πρεπει και η υποδομη για αυτα τα αυτοκινητα να γινει (οι δρομοι δλδ) πιστευω για τους δρομους που εχουμε οι Ελληνες ειναι απο τους καλυτερους οδηγους του κοσμου

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96

Στην Ελλαδα οι κρατουμενοι βγαινουν σαν κυριοι απο την πορτα. Παλιοτερα δυο δυο την κποπαναγανε. Τωρα η ακριβεια τους εκλεισε μέσα!!!

Οσο για τα ΚΤΕΟ αυτο το προγραμμα προκλησης σε ποια γραμματα ειναι??  Δεν θυμαμαι χρονια αλλα σε δραχμες πληρωσα εγω και ουτε που το σκεφτομα το ΚΤΕΟ!!!

Τελος τα προστιμα ειναι μονο για τα φραγκα!! Αν ηθελαν να μας συνετησουν θα επρεπει να ειχαν προστιμο 100€ και ελεχγους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ οχι 30,000€ προστιμο και να πιανουν 5 το χρονο σαν το Τζοκερ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom