ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Και καταγομαι και απο "μαυρη" περιοχη...κοιτα κωλοφαρδια και γκρινιαζεις και απο πανω,εμεις δεν ειχαμε αριστερους συμμαθητες γαμω την τρελα μου
Και καταγομαι και απο "μαυρη" περιοχη...κοιτα κωλοφαρδια και γκρινιαζεις και απο πανω,εμεις δεν ειχαμε αριστερους συμμαθητες γαμω την τρελα μου
Και καταγομαι και απο "μαυρη" περιοχη...
φιλε εμεις διψαγαμε για εναν τετοιο αγωνα.θα τους καναμε τακλιν στα κεφαλιαΚαι καταγομαι και απο "μαυρη" περιοχη...
Εγω δε σου λεω με ποιους επαιζα, παντως τωρα δεν ειμαι με κανεναν, τερμα το παραμυθι...φιλε εμεις διψαγαμε για εναν τετοιο αγωνα.θα τους καναμε τακλιν στο κεφαλια
ψεματα λες ποτέ δεν παιξαμε στο σχολειο δεξιοι αριστεροι δεν υπηρχε πουθενα τετοιο πραμα
αλλωστε στον μπολσεβικοπολεμο δεν πολεμησαν οι αρισετροι με τουε δεξιους οπως επεβαλλαν οι μπολσεβικοι να λεγεται μετα το 74
πολεμησαν οι αριστεροι εναντιον των ΜΗ αριστερων δηλαδη εναντιον ολου του ελληνικου λαου,
και χαρη στο βενιζελικο εθνικο κεντρο νικησαν οι ελληνες τους εαμοβουλγαρους
οι πανιβλακες δεξιοι δεν ειχαν αντιληφθει τι παιζει γυρω τους και ακομα και σημερα δεν εχουν καταλαβει τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα....
Εδώ κάνεις λάθος γιατί πιστεύω ότι με το διάλογο κερδίζουμε περισσότερους πόντους. Ας μας κρίνουν οι ουδέτεροι ;)σταματα να απολογεισαι συνεχεια στον εαμοβουλγαρο ρε φιλε σεχει κανει αλοιφη.... και λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.....
χριστιανοδεξιουλης εισαι που τρεμει μην τον πουν οι μπολσεβικοι φασιστα και νεοναζι?????
καταλαβα αριστεροςΕγω δε σου λεω με ποιους επαιζα, παντως τωρα δεν ειμαι με κανεναν, τερμα το παραμυθι...
Αρκετα μας "σωζανε" τοσα χρονια ολοι τους και θελουν να μας "ξανασωσουν" και οσο για τις θεωριες που υποστηριζονται φανατικα και απο τους μεν και απο τους δε, ειναι μονο για τα χαρτια...
Απλα, ξυπνηστε...
παλι τα ιδια λαθ,ξερονησια και διακοπουλες.αυτη την φορα οι διακοπες θα ειναι μονιμεςΕδώ κάνεις λάθος γιατί πιστεύω ότι με το διάλογο κερδίζουμε περισσότερους πόντους. Ας μας κρίνουν οι ουδέτεροι ;)
Δεν πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους, απλά ανάθεμα που δεν ξανανοίγουν τα ξερονήσια για να τους διαβολοστείλουμε!
Να αγιάσει ο μακαρίτης ο Παπαδόπουλος που τους εξόριζε!
Μάλλον δεν σου έκατσε κάποια συντρόφισσα!η πλακα ειναι οτι ειμαι πρωην συντροφος που πηγα χα κοπανε...
θα σας ξεφτιλισω σταλινικα αποβρασματα σας ξερω πολυ καλα απο μεσα και θα σας κανω μεγαλη ζημια οπου μπορω και εντος και φυσικα εκτος ιντερνετ....
και φυσικα μαθαινω στην χα μπολσεβικικες τεχνικες πρακτικες αγκιτατσιες και προβοκατσιες.
απο δω και περα δεν θα εχετε να κανετε με πανιβλακες χριστιανοδεξιους αλλα με μας τους αριστερους εθνικιστες που υποστηριζουμε χα....
ετοιμαστε τα απαλα αριστεριστικα κωλαρακια σας σοβιετ πλουτοκρατες....
Εδώ κάνεις λάθος γιατί πιστεύω ότι με το διάλογο κερδίζουμε περισσότερους πόντους. Ας μας κρίνουν οι ουδέτεροι ;)
Δεν πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους, απλά ανάθεμα που δεν ξανανοίγουν τα ξερονήσια για να τους διαβολοστείλουμε!
Να αγιάσει ο μακαρίτης ο Παπαδόπουλος που τους εξόριζε!
λειπει πολλες μερες ο λακης και εχω χασει τον προσανατολισμο μου,ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματιαλαθος καταλαβες, ΜΗ αρισετρος ειναι....
μονο οι πανιβλακες δξιοι η του μεσαιου χωρου λενε ο ενας στον αλλον ξυπνηστε....
Αυτό το ξυπνήστε το έλεγε και ο "μουμπούκος"!λαθος καταλαβες, ΜΗ αρισετρος ειναι....
μονο οι πανιβλακες δξιοι η του μεσαιου χωρου λενε ο ενας στον αλλον ξυπνηστε....
Καλά τι ψηφίζεις τότε?λαθος καταλαβες, ΜΗ αρισετρος ειναι....
Καλά τι ψηφίζεις τότε?
Αλλά πέστο στο άλλο νήμα με τη δημοσκόπηση για να μην το κάνουμε εδώ μέσα λες κι έχουν πέσει Ναπάλμ!
πρόσεχε , γιατί στη ρωσία αυτή την εποχή , ψοφάνε τα περιστέρια από αρρώστιες. Το είδα σήμερα στο mega.δεν τη ξερω αυτην τι ειανι ελληνιδα ρωσιδα ποτε ξεπεταχτηκε??????
ειμαι κολημενος με ρωσιδουλες θα εφευγα για παντα στο εκατερινενμπουργ στα ουραλια σηβιρια και θα με χανατε για ενα 20χρονο μωρο ρωσιδακι....
χα ψηφιζω αλλα προερχομαι απο τον αριστερο χωρο
χα ψηφιζω αλλα προερχομαι απο τον αριστερο χωρο
αργοτερα μπορει να γινω και μελος και στελεχος και ισως και κατι παραπανω εκει....