Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και καταγομαι και απο "μαυρη" περιοχη... :2funny:

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

imgp0107-1__.jpg

Επισκέπτης
ZANCLOD72 αυτοί αναμοχλεύουν συνεχώς το παρελθόν. Η ελαφροδεξιά της Ν.Δ. έδωσε και άφεσιν αμαρτιών στη μεταπολίτευση, έκανε κι αγωνιστή τον καπετάν Γιώτη (Χαρίλαος Φλωράκης) κι επίσημα δεν εκπροσωπούσε τέτοιες τελετές μίσους όπως στην Πηγάδα.
Αντίθετα οι "αδικημένοι" κάνουν τελετές στις Πρέσπες (εκεί που φύγανε τα τελευταία τμήματα της συμμορίας τους εις αλβανιστάν), όπως κι αλλού.
Τα τελευταία όμως χρόνια η άνοδος της Χ.Α. (και πόσο μάλλον από πέρυσι) λειτουργεί ως αντίβαρο στην κόκκινη παράταξη συμμετέχοντας επίσημα όχι μόνο στο Μελιγαλά αλλά και στο Φενεό Κορινθίας.
Αντί να βγάλουν το ΣΚΑΣΜΟ και να αλλάξουν μυαλά, κάθονται τόσα χρόνια και μας σκοτίζουν με ανακοινώσεις αποκατάστασης του αρχηγού τους Ζαχαριάδη - Αθανασίου Κλάρα και @@ρια μέντολες. Ε αναμενόμενο είναι όταν συνεχώς ανακινείς το παρελθόν να βρεθούν και κάποιοι να αντιδράσουν από την απέναντι πλευρά.
Δε μου αρέσουν τέτοιες τελετές μισαλλοδοξίας κι από τις δύο παρατάξεις, όμως σε μια υποθετική κόντρα αναγκαστικά θα διαλέξω το δεξιό στρατόπεδο.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε εμεις διψαγαμε για εναν τετοιο αγωνα.θα τους καναμε τακλιν στο κεφαλια
Εγω δε σου λεω με ποιους επαιζα, παντως τωρα δεν ειμαι με κανεναν, τερμα το παραμυθι...
Αρκετα μας "σωζανε" τοσα χρονια ολοι τους και θελουν να μας "ξανασωσουν" και οσο για τις θεωριες που υποστηριζονται φανατικα και απο τους μεν και απο τους δε, ειναι μονο για τα χαρτια...
Απλα, ξυπνηστε...

Επισκέπτης
ψεματα λες ποτέ δεν παιξαμε στο σχολειο δεξιοι αριστεροι δεν υπηρχε πουθενα τετοιο πραμα

αλλωστε στον μπολσεβικοπολεμο δεν πολεμησαν οι αρισετροι με τουε δεξιους οπως επεβαλλαν οι μπολσεβικοι να λεγεται μετα το 74
πολεμησαν οι αριστεροι εναντιον των ΜΗ αριστερων δηλαδη εναντιον ολου του ελληνικου λαου,
και χαρη στο βενιζελικο εθνικο κεντρο νικησαν οι ελληνες τους εαμοβουλγαρους
οι πανιβλακες δεξιοι δεν ειχαν αντιληφθει τι παιζει γυρω τους και ακομα και σημερα δεν εχουν καταλαβει τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα....

ron-paul-revolution.png

Επισκέπτης
σταματα να απολογεισαι συνεχεια στον εαμοβουλγαρο ρε φιλε σεχει κανει αλοιφη.... και λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.....
χριστιανοδεξιουλης εισαι που τρεμει μην τον πουν οι μπολσεβικοι φασιστα και νεοναζι????? :jerking: :jerking: :jerking:
Εδώ κάνεις λάθος γιατί πιστεύω ότι με το διάλογο κερδίζουμε περισσότερους πόντους. Ας μας κρίνουν οι ουδέτεροι ;)
Δεν πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους, απλά ανάθεμα που δεν ξανανοίγουν τα ξερονήσια για να τους διαβολοστείλουμε!
Να αγιάσει ο μακαρίτης ο Παπαδόπουλος που τους εξόριζε!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Εγω δε σου λεω με ποιους επαιζα, παντως τωρα δεν ειμαι με κανεναν, τερμα το παραμυθι...
Αρκετα μας "σωζανε" τοσα χρονια ολοι τους και θελουν να μας "ξανασωσουν" και οσο για τις θεωριες που υποστηριζονται φανατικα και απο τους μεν και απο τους δε, ειναι μονο για τα χαρτια...
Απλα, ξυπνηστε...
καταλαβα αριστερος :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Εδώ κάνεις λάθος γιατί πιστεύω ότι με το διάλογο κερδίζουμε περισσότερους πόντους. Ας μας κρίνουν οι ουδέτεροι ;)
Δεν πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους, απλά ανάθεμα που δεν ξανανοίγουν τα ξερονήσια για να τους διαβολοστείλουμε!
παλι τα ιδια λαθ,ξερονησια  και διακοπουλες.αυτη την φορα οι διακοπες θα ειναι μονιμες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
η πλακα ειναι οτι ειμαι πρωην συντροφος που πηγα χα κοπανε...
θα σας ξεφτιλισω σταλινικα αποβρασματα σας ξερω πολυ καλα απο μεσα και θα σας κανω μεγαλη ζημια οπου μπορω και εντος και φυσικα εκτος ιντερνετ....
και φυσικα μαθαινω στην χα μπολσεβικικες τεχνικες πρακτικες αγκιτατσιες  και προβοκατσιες.
απο δω και περα δεν θα εχετε να κανετε με πανιβλακες χριστιανοδεξιους αλλα με μας τους αριστερους εθνικιστες που υποστηριζουμε χα....

ετοιμαστε τα απαλα αριστεριστικα κωλαρακια σας σοβιετ πλουτοκρατες.... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Μάλλον δεν σου έκατσε κάποια συντρόφισσα!  :2funny:

Επισκέπτης

..για να κάνουν διακοπές.

"κερδίζουμε περισσότερους πόντους"

Στην βλακεία ίσως.

480747_10151498873019194_667648208_n.jpg

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
λαθος καταλαβες, ΜΗ αρισετρος ειναι....
μονο οι πανιβλακες δξιοι η του μεσαιου χωρου λενε ο ενας στον αλλον ξυπνηστε.... :jerking: :jerking: :jerking: :rockon: :rockon: :rockon:
λειπει πολλες μερες ο λακης  και εχω χασει τον προσανατολισμο μου,ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια

Επισκέπτης
Καλά τι ψηφίζεις τότε?
Αλλά πέστο στο άλλο νήμα με τη δημοσκόπηση για να μην το κάνουμε εδώ μέσα λες κι έχουν πέσει Ναπάλμ!

Ο Ιησούς είπε, «Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν πως ήρθα να φέρω ειρήνη στον κόσμο. Μα δεν γνωρίζουν πως ήρθα να σπείρω έριδες στον κόσμο: φωτιά, μάχαιρα, πόλεμο.
Θα υπάρξουν 5 σε έναν οίκο: οι τρεις εναντίον των δύο και οι δύο εναντίον των τριών, πατέρας εναντίον γιού και γιός εναντίον πατέρα, και θα στέκονται μόνοι»

URL]]

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
δεν τη ξερω αυτην τι ειανι ελληνιδα ρωσιδα ποτε ξεπεταχτηκε??????

ειμαι κολημενος με ρωσιδουλες θα εφευγα για παντα στο εκατερινενμπουργ στα ουραλια σηβιρια και θα με χανατε για ενα  20χρονο μωρο ρωσιδακι....
πρόσεχε , γιατί στη ρωσία αυτή την εποχή , ψοφάνε τα περιστέρια από αρρώστιες. Το είδα σήμερα στο mega.

Επισκέπτης
χα ψηφιζω αλλα προερχομαι απο τον αριστερο χωρο
:huh: :rolleyes:
Τώρα πώς πήγες από το ένα άκρο στο άλλο, είναι περίεργο. Βέβαια δεν υπάρχουν κλισέ ψηφοφόροι πλέον, οι μετακινήσεις μεταξύ εντελώς διαφορετικών παρατάξεων είναι γεγονός. Τέσπα από το να είσαι σταλινοτσολιάς ΚΚΕ - αναρχοφασίστας του Mr Alexis, ΣΑΦΩΣ και καλύτερα να είσαι ΧΑ!

Επισκέπτης
χα ψηφιζω αλλα προερχομαι απο τον αριστερο χωρο
αργοτερα μπορει να γινω και μελος και στελεχος και ισως και κατι παραπανω εκει....

Ωραίος. Όποιος έχει ελεύθερο και λογικό νου καταλαβαίνει οτι το συμφέρον των Ελλήνων (Ελληνικό Έθνος) το αντιπροσωπεύει μόνο η Χρυσή ΑΥγή, οπως και κυρίως την εθνική ψυχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom