karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
7 Μαίου μπαίνω μέσα παιδες!εχει περάσει κανεις από κει? καμμία πληροφορία?
7 Μαίου μπαίνω μέσα παιδες!εχει περάσει κανεις από κει? καμμία πληροφορία?
...εκτος αν μετα απο 10 χρονια τα πραματα εχουν αλλαξει!
Τοτε δηκας ηταν ο Βηχος.1-1 μας πηγαινε και 2 ΠΣΚ το μηνα σπιτι.7 Μαίου μπαίνω μέσα παιδες!εχει περάσει κανεις από κει? καμμία πληροφορία?
Ξενοδοχειο για πουτσο φτηνοτατο εντοπισα στα κτελ απεξω το πρωτο που βλεπεις,τοτε εδινα 5000 για ολη τη μερα καθοτι φανταρος.
Μπουρδέλα δεν έχει, εκτός απο κάτι εντελώς παρακμοιακά (κ σαν χώρος και σαν γκόμενες, που δεν ξέρω αν παίζουν ακόμα), υπάρχει ένα strip στο κέντρο (baby dolls, μάλλον) που έχει μεν μουνάρες, αλλά δεν παίζει κάτι παραπάνα, αφού κ ο special χορός είναι 30e παραπάνω κ ούτε φραπές παίζει, ούτε κάθετε παραπάνω.. Απλά βγάζει το στριγκάκι κ βλέπεις νιμου..!Απο στριπ επαιζε ενα καμπαρε οπου εννοειται δε γαμουσες με την καμια.Απο μπουρδελα ακυρο πανηγυρικο.
Μονη λυση να την παλεψεις ειναι να βρεις γκομενα απο κει.Εγγυηση
Καλα ρε συ πριν 10 χρονια πηγες φανταρος ?? Για αυτο δν μπορουμε να συνεννοηθουμε για τις ΠΑΠ ????
γιατι αλλαξανε περιοχη?
Είχα παρουσιαστεί και εγώ στο 625 Μ/Κ Τ.Π. - Κ.Ε.Ν. - Ε.Κ.Ε. το 2005.
Το στρατόπεδο είναι μια χαρά. Τουαλέτες (μέσα στο θάλαμο), θάλαμοι, ντουζιέρες όλα σε καλή κατάσταση. Γενικότερα ωραία κτίρια. Ζεστό νερό και θέρμανση (ήταν χειμώνας) υπήρχαν. Το Κ.Ψ.Μ. δεν έλεγε και πολλά αλλά ήταν ανεκτό. Γενικότερα καμία σχέση με Κόρινθο ή Τρίπολη. Για κέντρο το στρατόπεδο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Σκοπιές και καλές και κακές, αλλά σε "καλά" σημεία (αν θες μπορείς να λουφάρεις). Είναι από τα "ήσυχα" κέντρα και από ότι ακούω συνήθως μαζεύει καλό κόσμο. Ούτε πολύ προβλεπόμενο ούτε χύμα, ενδιάμεση κατάσταση.
Εγώ είχα περάσει καλά εκεί και πιστεύω πως είναι ένα από τα καλά κέντρα για πρώτη επαφή με στρατό.
Τα Γιάννενα έξω τι να πω?!?!?! Πολύ ωραία, θα έμενα εκεί άνετα. Ωραία πόλη με ωραίο κόσμο και ωραία μαγαζιά. Δυστυχώς από μπουρδέλα και στριπτιτζάδικα δε λέει τίποτα.
για κεντρο οχι ιδιαιτερα μεγαλο?ρε παιδια το στρατοπεδο κατσιμητρου δεν ειναι το 625?που ειχε(αρχες του 99) μεσα και το στρατιωτικο νοσοκομειο 406 αν δεν κανω λαθος?στο περαμα των ιωαννινων?αν ειναι αυτο τοτε τί μικρο ρε συ?απο τα μεγαλυτερα κεντρα εκπαιδευσης ειναι μαζι με της σπαρτης!και της κορινθου
Αυτό είναι.
Το στρατιωτικό νοσοκομείο δε στεγάζεται πια εκεί.
Και καμία σχέση με Σπάρτη ή Κόρινθο. Ενδεικτικό ότι στα Γιάννενα υπάρχει μόνο ένα Τάγμα ενώ στην Κόρινθο 2. Η Σπάρτη και η Αυλώνα είναι από τα μεγαλύτερα σε έκταση στρατόπεδα των Βαλκανίων. Η Αυλώνα νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο.
Και μη σε μπερδεύει το γεγονός πως ουσιαστικά μέσα στο στρατόπεδο βρίσκεται το πεδίο βολής και μια ΠΑΠ. Αυτά τα βλέπεις μόνο σε βολή ή σε 24ωρη υπηρεσία αντίστοιχα.
Φιλε με ντοπια ειχα νταλαβερι και ομολογω οτι η ιδια μου λεγε τα γραφωμενα σου και ποσο δε την παλευε στο χωριο που εμενε.Απο φοιτητριες δεν προλαβα γιατι εκατσα 2 μηνες μονο δυστυχως για οδηγος.Παντως ειναι η ιδανικη πολη για μενα,μακαρι ναχα κονε να εμενα εκει.Τι? Εγγύηση? Μην είσαι τόσο σίγουρος φιλαράκο.. Για τις φοιτήτριες δε ξέρω, αλλά οι ντόπιες όσο ξέκωλες κ να ναι, άλλο τόσο στόκοι είναι στο μυαλό.. εκτός αν είσαι απο μεγαλούπολη (ιδίως Αθήνα) κ είσαι κ καλός στο μπλα-μπλα, οπότε αν τις αρχίσεις στο δούλεμα κάτι μπορεί να παίξει!!! ;)