Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και κόκκινο νύχι, ταιριάζει με το χρώμα του Α στις σημαίες

ε ρε κάτι αγωνιστές

με wrangler θα κατεβείτε κέντρο σήμερα? ή αγοράσατε Range Rover τώρα που είχε το κόλπο με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης?

ολα αυτα τα συμπερασματα επειδη σε μια φωτο φοραει τακουνια και εχει κοκκινα νυχια?  :think:

μαλλον επρεπε να αλλαξει αβαταρ και να βαλει μια που να φοραει σταρακια ε?  :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σαφως και ειμαι κατα να ριχνεις εν ψυχρο εστω και σε μπατσους, που δεν τους θεωρω ανθρωπους, αλλα σκεψου τι εκανε αυτα τα ατομα να φτασουν σ΄αυτο το σημειο. Ποση αδικια και αστυνομικη αυθαιρεσια εχουν νιωσει για να φτασουν εκει. Γιατι οσο και να μη τα γουσταρει καποιος τα χοιρινα δεν παιρνει ευκολα ενα οπλο να ριχνει.
Εν παση περιπτωση ουτε περσυ ουτε φετος θα καταργηθει το κρατος και ο καπιταλισμος αλλα καποιοι θα καταλαβουν οτι δεν ζουμε στο ΄50 που ο χωροφυλακας εκανε οτι γουσταρε. Η κρατικη βια πλεον δεν μενει αναπαντητη.
Αν έλειπαν αυτά θα συμφωνούσαμε..Δηλαδή οι αστυνομικοί είναι γουρούνια...Οι αντιεξουσιαστές,πες μου τι είναι...Όπως και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που τους υποκινεί..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Οι περιουσιες δεν εχουν πατριδα σωστα. Ουτε οι αδικημενοι εχουν.
Αν η αστυνομια ηταν για να προστατευει τον πολιτη δεν θα τους μισουσε ολος ο κοσμος. Αλλα η αστυνομια ειναι για να φυλαει τα αφεντικα και να ειναι το μακρυ χερι του κρατους.
απο πού βγάζεις τό συμπερασμα ότι τούς μισεί όλος ο κόσμος??
μάλλον όσα τσογλανια σπάνε βιτρίνες καί πιατσικολογούν τούς μισούν...
καί κάτι πρεζέμποροι..πού δρούν στά πανεπιστημιακά μπουρδελα πού λογω ασύλου έχουν γίνει χειρότερα σέ ποιοτητα από τίς φυλακές κορυδαλού...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ολα αυτα τα συμπερασματα επειδη σε μια φωτο φοραει τακουνια και εχει κοκκινα νυχια?  :think:

μαλλον επρεπε να αλλαξει αβαταρ και να βαλει μια που να φοραει σταρακια ε?  :rockon:
μια εικονα = 1000 λεξεις κοριτσαρα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• siriza-soros.jpg
    siriza-soros.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 19

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποση αδικια και αστυνομικη αυθαιρεσια εχουν νιωσει για να φτασουν εκει. Γιατι οσο και να μη τα γουσταρει καποιος τα χοιρινα δεν παιρνει ευκολα ενα οπλο να ριχνει.

Στα ίσια να χτυπηθούν όσο θέλουν, το μαγαζάκι του γείτονα τι φταίει?
Εξάλλου μιλάμε για τα παιδάκια του Ψυχικού σιγά μην ζήσανε στο πετσί τους αστυνομική βια και αυθαιρεσία.

Εν παση περιπτωση ουτε περσυ ουτε φετος θα καταργηθει το κρατος και ο καπιταλισμος αλλα καποιοι θα καταλαβουν οτι δεν ζουμε στο ΄50 που ο χωροφυλακας εκανε οτι γουσταρε. Η κρατικη βια πλεον δεν μενει αναπαντητη.

Εκείνα τα χρόνια η βια ήταν πολλαπλώς μεγαλύτερη αλλα κανείς δεν σκέφτηκε να λεηλατήσει τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου. Δεν νομίζω ότι στο Πολυτεχνείο διανοήθηκε κανείς να σπάσει ενα τζάμι από ένα αυτοκίνητο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Πολλές γυναίκες στη Ελλάδα μοιάζετε με τους Αλβανούς που τους αφήσαν ελεύθερους το '93. Βγήκαν έξω και ότι μαλακία την μιμίθηκαν. Τακούνια και star για τις πορείες

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Ρασα ποτε θα βαλεις  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
                                                                                                                            Τελικα ειναι δικα σου τα ποδια και τα τακουνια της φωτο???????????????Πες μας για να ησυχασουμε. :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
Αν έλειπαν αυτά θα συμφωνούσαμε..Δηλαδή οι αστυνομικοί είναι γουρούνια...Οι αντιεξουσιαστές,πες μου τι είναι...Όπως και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που τους υποκινεί..

Δε νομιζω οτι ειναι υποκινουμενοι απο το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορω να σου πω τι ακριβως ειναι οι αντιεξουσιαστες. Οσο ζουσα στην Αθηνα ειχα γνωρισει αρκετους που δηλωναν αναρχικοι. Με καποιους συμφωνουσα και καποιους επαιζα ξυλο. Πηγαινε στις συνελευσεις τους να τους γνωρισεις απο κοντα. Απ΄οσο ξερω ειναι ανοιχτες.
Οι μπατσοι στην πλειοψηφια τους ειναι καριολια.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Σαφως και ειμαι κατα να ριχνεις εν ψυχρο εστω και σε μπατσους, που δεν τους θεωρω ανθρωπους, αλλα σκεψου τι εκανε αυτα τα ατομα να φτασουν σ΄αυτο το σημειο. Ποση αδικια και αστυνομικη αυθαιρεσια εχουν νιωσει για να φτασουν εκει. Γιατι οσο και να μη τα γουσταρει καποιος τα χοιρινα δεν παιρνει ευκολα ενα οπλο να ριχνει.
πού τήν βλέπεις τήν κρατική βία...??
εγώ βλέπω τήν βία τής πανούκλας τών εξαρχείων καί τώνν υποκινητών τους τσιπρας κλπ...
δέν έχω δεί μπάτσο ρε χαλβά νά σπάει μαγαζιά καί αυτοκινητα κοσμάκι...

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όπως και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που τους υποκινεί..

αυτη η καραμέλα των ΜΜΕ είναι τόσο μπαγιάτικη που βρωμάει απο χιλιόμετρο
όπως και το οτι οποιοσδήπορε μπάχαλος που βγαίνει έξω και τα σπάει για οποιονδήποτε λόγο είναι αντιεξουσιαστής, όσοι βγαίνουν στον δρόμο είναι μειονότητες των 50-60 ατόμων (τόσοι ήταν και πέρυσι, ναι  :jerking:)
κόψε τον πρετεντέρη τύπε, σε χαλάει

Επισκέπτης
μια εικονα = 1000 λεξεις κοριτσαρα

ναι κατι ξερουν οι κινεζοι..
αλλα πώς συμπεραινεις οτι επειδη εχει κοκκινα νυχια, εχει και το τζιπ εξω? ή μενει εκαλη ας πουμε..
κι εγω τα εχω κοκκινα (χαχα  :2funny: ) αλλα ουτε ποδηλατο δεν εχω και ασε καλυτερα που μενω..

Ρασα ποτε θα βαλεις  :grin:

αν ειναι απο βινυλ, καθε βδομαδα  :rockon: :rockon:

Πολλές γυναίκες στη Ελλάδα μοιάζετε με τους Αλβανούς που τους αφήσαν ελεύθερους το '93. Βγήκαν έξω και ότι μαλακία την μιμίθηκαν. Τακούνια και star για τις πορείες

μπραβο παντως. εχετε το κληρονομικο χαρισμα.. να βγαλετε λεφτα απο αυτο, το σκεφτηκατε?  :sunglasses:

Επισκέπτης
Κοπελιά.....
Αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα που σου τα χώνουν,έχω εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε πάρα πολλά.
Όμως σήμερα δε μπρώ να τους ρίξω άδικο γιατί γράφεις ένα κάρο μαλακίες,και το θέμα δεν το έχεις καθόλου!

Άσ'το καλύτερα.
Μάθε πρώτα τα στοιχειώδη περί αναρχίας και μετά τα ξαναλέμε!

Επισκέπτης
εγώ βλέπω τήν βία τής πανούκλας τών εξαρχείων καί τώνν υποκινητών τους τσιπρας κλπ...

Μπατσο να σπαει κεφαλια δεν εχει δει ? Να πυροβολαει ?
Χαλβας εισαι και φαινεσαι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αλλα πώς συμπεραινεις οτι επειδη εχει κοκκινα νυχια, εχει και το τζιπ εξω? ή μενει εκαλη ας πουμε..
κι εγω τα εχω κοκκινα (χαχα  :2funny: ) αλλα ουτε ποδηλατο δεν εχω και ασε καλυτερα που μενω..

αν ειναι απο βινυλ, καθε βδομαδα  :rockon: :rockon:

μπραβο παντως. εχετε το κληρονομικο χαρισμα.. να βγαλετε λεφτα απο αυτο, το σκεφτηκατε?  :sunglasses:

Να δωρήσετε τα τακούνια σε κανα πακιστανό το σκεφτήκατε; :think: :sunglasses:

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ε χμμμμμμμμ σου λέει τίποτα η υπόθεση ζαρντινιέρα, ο τύπος που έβαζε 2 μετανάστες να βαραν ο ένας τον άλλον, τα δακρυγόνα, την κοπέλα πέρυσι (μαθήτρια) που την  χτυπούσαν 5 κωλομπατσοι-μαντραχαλεοι μαζί, ο μιχάλης καλτεζάς κτλ κτλ κτλ

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
επρεπε να κυριχτει η χωρα για αυτο το τριημερο σε "κατασταση πολεμου" ωστε οποιοι ΞΕΝΟΙ συλλαμβανονταν για επεισοδια να πηγαιναν στρατοδικειο επι εσχατη προδοσια και ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ για θανατικη καταδικη

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σιγουρα παντως οι αναρχικες δε κυκλοφορανε με κοκκινα νυχια και δωδεκαποντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom