SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
κυριε μαλακα για να συναντησεις την μανα μου πρεπει να πεθανεις πρωτα.....καταλαβες ρε σιχαμενε;σημερα θα μεινω με την μανα σου.
Σαλτα και γαμησου.
κυριε μαλακα για να συναντησεις την μανα μου πρεπει να πεθανεις πρωτα.....καταλαβες ρε σιχαμενε;σημερα θα μεινω με την μανα σου.
Σαλτα και γαμησου.
Εχεις δικιο....αν εχεις γαμησει εκατονταδες whitey στη ζωη σου...φυσικο ειναι να βαρεθεις και να το γυρισεις....
κυριε μαλακα για να συναντησεις την μανα μου πρεπει να πεθανεις πρωτα.....καταλαβες ρε σιχαμενε;
πικρα τα παλικαρια.
Φαγανε ψωλια ασχημη.Πρασινη ψωλη.
Το είχε πει ο george...
Όλα πρασινα, ανάπτυξη, παιδεία, υγεία.... για την ψωλιά δεν είχε μιλήσει μόνο
τον α-μπε τον κωφαλαλο τον προλαβες???
βικτορια για αρνταν & εργατικη εστια για βαρη..
κατεβαινε με 2 αλυσιδες(μια στο καθε χερι)& τα χοιρινα ετρεχαν με χιλια λεμε..
Δεν ξέρω αν είναι αυτός που λες αλλά εγώ θυμάμαι έναν τέτοιο στην πλατεία στα προσφυγικά όπου γεννήθηκα και έμεινα μέχρι τα 6. Αυτά που ήταν μπροστά στο Κρατικό και έπαθαν ζημιές στο σεισμό του '81 και τα γκρέμισαν. Εκεί έμενε και αυτός.
το το ηθελε ο κορκονεας???καποια στιγμη ειχα αρχισεικαι λογω ηλικιας να γινομαι λιγο συναισθηματικος....ρε μπας ελεγα οι μπατσοι και οι συμπαθουντες ειναι και αυτοι ανθρωποι;μπααααααα λαθος!!!!! τα καλυτερα ερχονται....σκουλικια του δικτυου καθηστε στα πληκτρολογια σας....εμεις στους δρομους στελνοντας καθημερινα 1-2 γουρουνια στο 401.....Μαλλιο,Μπαμπαλη,Σταμουλη,Πετρου,Βελλιο....συντομα σας ερχετε παρεα!!!!
καποια στιγμη ειχα αρχισεικαι λογω ηλικιας να γινομαι λιγο συναισθηματικος....ρε μπας ελεγα οι μπατσοι και οι συμπαθουντες ειναι και αυτοι ανθρωποι;μπααααααα λαθος!!!!! τα καλυτερα ερχονται....σκουλικια του δικτυου καθηστε στα πληκτρολογια σας....εμεις στους δρομους στελνοντας καθημερινα 1-2 γουρουνια στο 401.....Μαλλιο,Μπαμπαλη,Σταμουλη,Πετρου,Βελλιο....συντομα σας ερχετε παρεα!!!!
2μετρος & πολυ ωραιο παλληκαρι εμφανισιακα..Δεν ξέρω αν είναι αυτός που λες αλλά εγώ θυμάμαι έναν τέτοιο στην πλατεία στα προσφυγικά όπου γεννήθηκα και έμεινα μέχρι τα 6. Αυτά που ήταν μπροστά στο Κρατικό και έπαθαν ζημιές στο σεισμό του '81 και τα γκρέμισαν. Εκεί έμενε και αυτός.
αρκει να μη μπερδεψουν τις μολοτωφ με τους καθετηρες.....το το ηθελε ο κορκονεας???
μεχρι & τα καπη ξαναβγηκαν στον δρομο..
για αυτο σου λεω....πολυ μετα αυτος,εγω εφυγα το 67-68 απο τη γειτονια....2μετρος & πολυ ωραιο παλληκαρι εμφανισιακα..
εκ γεννετης κωφαλαλος,με τερατωδη δυναμη εκ φυσεως..
ψυχαρα απο τις λιγες & τεραστιος μαχητης..
77-78-79 ετρεχε τα χοιρινα 10-10,τους κοπανουσε 5-5..
γειτονια & εσυ λοιπον..
τι να μας πουν οι γυμνοσαλιαγκες ρε???
εσυ ησουν στην νιρβανα σου οπως εισαι & τωρα..
Είχαμε πόλεμο φαίνεται εκείνα τα χρόνια, κι εμείς ήμασταν αλλού....
Κόψτε τα ναρκωτικά ρε
Καιρός είναι!
με ποιον απο ολους ησουν κολλητος;η καλογρεζα σου λεει κατι,η AEG......καληνυχτα τωρα,εχω να ανοιξω και το κοσμηματοπωλειο αυριο!!!!εμενα το συστημα πιπα-κωλο;;;;; XA XA XA XA XA XAσκατα σε εσενα και σε ολους τους νεκρους σου και σε οτι εχεις και δεν εχεις απο την στιγμη που κανεις τετοια ποστ.
Υστερα τολματε μερικα πουτανοπαιδα αριστερατζες να λετε εμενα φασιστα η χρυσαυγιτη οταν υπαρχουν εξω τετοια μουνοπανα.
Ποιους δρομους ρε γελοιε κωλογερε...μια ζωη πιπα κωλο θα σας εχει το συστημα!
Κλαψε τωρα.
2μετρος & πολυ ωραιο παλληκαρι εμφανισιακα..
εκ γεννετης κωφαλαλος,με τερατωδη δυναμη εκ φυσεως..
77-78-79 ετρεχε τα χοιρινα 10-10,τους κοπανουσε 5-5..
γειτονια & εσυ λοιπον..
τι να μας πουν οι γυμνοσαλιαγκες ρε???
εσυ ησουν στην νιρβανα σου οπως εισαι & τωρα..
ειδικα εκεινη την εποχη επεφτε αλυπητο ξυλο & μαλιστα καθημερινα..
τραγουδα οσο θελεις..