Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυσικα και το πίστεψες ... αφού προσπαθείς να εξηγήσεις ότι δεν υπάρχει σύλλογος ανάλογος στα ΒΠ!!!

Αλλιώς γιατί να το κάνεις?

Μου είναι δύσκολο να το καταλάβω πως είσαι τόσο βλήμα αλλά ...

Γι αυτό σου λέω να τα πούμε από κοντά για να βεβαιωθείς

Πουστράκι τσοπάνη

Άκου ΒΠ ο τσοπάνης :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε κοντρε μεταξυ ανδρων
ποσο μου την σπανε οι γυναικουλιστικες κραυγες
βαθεια νυχτωμενος..
δεν ειναι ολες αγαμητες ελλΕηνιδες ρε..
Αναρχική είμαι, δεν είμαι ζητιάνα να κάνω διαπραγματεύσεις και παζάρια..
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ
12-11-09

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με έχετε μπερδέψει ρε παίδες.....

Ο Godlfinger με σβάστικα, δλδ Σοσιαλισμός = Ναζισμός.

Ο Goldfinger λέει ότι ΣΥΡΙΖΑ = Φασιτοειδή, δλδ Κομμουνισμός = Φασισμός.

Θα αφήσετε τίποτα και για την Δεξιά???? Μόνο τον βασιλιά μας αφήνετε?

Τι διάολο, οι Δεξιοί δεν είναι οι Φασίστες κανονικά?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pleaseeeeeeee clarifyyyyyyyyy!

Τσύριζα- αναρχικοί- ναζί το ίδιο μαγαζί!

Επισκέπτης
Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίζεις για πάντα να κοιμάσαι και να μην σε ξυπνήσει κάποιο μπαμ

αμα γαμησουν τπτ αλβανοι η πακηδες το σοι σου ολο μετα να δω που θα τρεχεις να ζητας για βοηθεια....

Επισκέπτης
και εδω στο απθ
τους μπουζουριασαν μεσα απο το χωρο του αριστοτελειου
πανε τελειωσαν οι ενδοξες μερες
αυτο ηταν----------------------------------------

εγω τους τα λεγα...οτι ο γιωργακης δεν θα ανεκτει μαλακιες εν μεσω οικονομικης κρισης κομενα τα σπασιματα στο μπουζοκομαγαζο η Ελλας.
Σκανδιναβια το εχει βαλει στοχο να γινουμε
Δεν παιζει ο γιωργαρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Σωστός!

Και να σου πω το τραγικότερο όλων ... ο Αλέξης δεν ήταν παιδί των επεισοδίων από ότι λέγεται ... ήταν παιδί τρελιάρικο και πολύ καλά έκανε ... και το κυριότερο ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟ!!!
Αυτό πρέπει να του πονάει πολύ ... δεδομένου ότι τα φασιστοειδή πρέπει να έχουν ένα μίνιμουμ ανθρώπινου εγκεφάλου...
Και μια ευκατάστατη οικογένεια ΒΠ, με μαγαζί στο Κολωνάκι η (καθ' όλα αξιοπρεπέστατη) μητέρα και υψηλό στέλεχος ο πατέρας ... δεν μπορεί παρά να ευννοείται από τον καπιταλισμό και να τον επιδιώκει πάση θυσία...
τό χειρότερο γιά μένα είναι τό πρότυπο πού δείχνει ο αλέξης στήν νεολαία//..ένα τσογλανάκι 15χρονο,κοπανατζής απο τό σχολείο μέ καθήκοντα νά πετάει μπουκάλια,αυτός είναι ό ήρωας τής νεολαιας τό προτυπο πρός μίμηση...ενώ ο αξαρλιάν είναι κακό παιδί ....στά αρχίδια μας ο αξαρλιάν ...τα 40 στά τέμπη στά αρχίδια μας.....έλεος στό ελλαδιστάν ζούμε..
υστερόγραφοδέν συμφωνώ μέ τήν ενέργεια τού αστυνόμου αλλά έως εκει.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τό χειρότερο γιά μένα είναι τό πρότυπο πού δείχνει ο αλέξης στήν νεολαία//..ένα τσογλανάκι 15χρονο,κοπανατζής απο τό σχολείο μέ καθήκοντα νά πετάει μπουκάλια,αυτός είναι ό ήρωας τής νεολαιας τό προτυπο πρός μίμηση...ενώ ο αξαρλιάν είναι κακό παιδί ....στά αρχίδια μας ο αξαρλιάν ...τα 40 στά τέμπη στά αρχίδια μας.....έλεος στό ελλαδιστάν ζούμε..

Μην ακούω μαλακίες!
Από πουθενα δεν προλύπτει ότι ο αλέξης ήταν όλα όσα λες και σε κάθε περίπτωση, δεν πέθανε επειδή δεν ήταν καλός μαθητής αλλά επειδή ο κοκονέας ήταν κρετίνος, κουραδόμαγκας και κουμπουροφόρος (συνδυασμός που σκοτώνει κυριολεκτικά)...
Κανείς δεν είπε ότι ο αξαρλιάν ήταν κακό παιδί...
Τώρα αν κάποιοι υπάνθρωποι καπηλεύτηκαν το θάνατο ενός παιδιού για να δείξουν πόσο αλήτες είναι ή κάποιοι άλλοι αναφέρονται στον αξαρλιάν ως "παράπλευρη απώλεια" στο δίκαιο αγώνα, είναι μια άλλη ιστορία.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

σιγά το πρότυπο...
είπαμε υπερβολές υπερβολές αλλά μερικές φορές κουφαίνομαι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
βαθεια νυχτωμενος..
δεν ειναι ολες αγαμητες ελλΕηνιδες ρε..
Αναρχική είμαι, δεν είμαι ζητιάνα να κάνω διαπραγματεύσεις και παζάρια..
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ
12-11-09
:smitten:

Επισκέπτης
δεν μπορώ ν'ασχοληθώ μαζί σου, έχω να ξύσω τ'αρχίδια μου. Τράβα κωλοτρίψου αλλού

Ποια αρχιδια σου?Αυτα που σου κοψανε και σου βαλανε στον κωλο οι φιλοι σου οι ματατζηδες? :2funny: Κλαψτε κομπλεκικα κλαψτεεε πανε οι εποχες του μπουληηηη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom