1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να τη δω .. Αλλα προφανως ειναι μαθημενη στο ξυλο και στο καδρονι ..
σε οικοδομή δουλεύει;
να τη δω .. Αλλα προφανως ειναι μαθημενη στο ξυλο και στο καδρονι ..
Κι ετσι να ειναι.. οταν φταιει ο γαιδαρος δεν δερνουμε το σαμαριείσαι σαμάρι του σαμαρά εσύ!!!
Τι λες τωρα? στον εμφυλιο εχουμε αρχιδια .. με χιτλερικη αρβυλα στο σβερκο κλεβουμε χαρουπια απλωςΠρόσεξε μη σου βάλουν απουσία....Να σας δω αν θα τρέχετε έτσι και σε καμια επιστράτευση!!!Τι λέω τώρα ε......
αααααααααααααααααααχααχααχαααχα....στο σκοταδι για να μη φαινεστε τι ειστε?
τρεχα θα μπει απουσια..13:30 στα προπυλαια και στις 9 στα εξαρχεια.
παω κι εγω τωρα, γτ θα αργησω
Κι ετσι να ειναι.. οταν φταιει ο γαιδαρος δεν δερνουμε το σαμαρι
ας ελπισουμε να κυλησουν ολα ομαλα και χωρις παρατραγουδα τοτε..πάλι ανενημέρωτος είσαι!
μεσημέρι είναι οι πορείες!
that was apparently a joke .. black jokeας ελπισουμε να κυλησουν ολα ομαλα και χωρις παρατραγουδα τοτε..
that was apparently a joke .. black joke
Της πουτανας θα γινει φιλε ! κοψε λασπη απ' το κεντρο γιατι δεν εχουν και δεντρο να καψουν φετος οι κομπλες
κατι σαν ενα ιντερακτιβ πεδιο μαχης...αίματα μπόμπες φωτιές θάνατοι ακρωτηριασμοί αποκεφαλισμοί ανασκολοπισμοί δώστε στους τηλεορασόπληκτους νόημα στη ζωή τους.
Ευχαριστω Μητσονικολα τα πινω....χρονια πολλα ρε....κατσε να χαρεις τη γιορτη σου...μη πας κεντρο
χαχαχαχα ναι καποιοι θα ειναι εδω μελανιασμενοι και ολοκληρωμενοι ψυχικα γιατι δεν υπεκυψαν στο συστημα. και θα σου λενε "εκαψα και 3 AΤΜ" ή "εγινε της μαυροκαργιολας στο κεντρο" "δεν ειμαι κανα θυμα του συμβιβασμου εγω".. "να πα να γαμηθει η Τραπεζα Κυπρου, θα τα βγαλει παλι απο τα επιτοκια" -ΦΑΣΙΣΤΑ- που καθεσαι στην τηλεοραση σου και βλέπεις να παλευω εγω για το καλυτερο αυριοκατι σαν ενα ιντερακτιβ πεδιο μαχης...
οι περισσοτεροι απο αυτους θα ειναι εδω το απογευμα και θα σχολιαζουν σαν αλλοι σπορτσκαστερς....
οί τράπεζες και τά πολυκαραστήματα απασχολούν εργαζομένους πού θά μείνουν από δουλειά εάν φύγουν..Κοιτα...αυτοι που επιτεθηκαν στους μπατσους ητανε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ασχετα με το τι δηλωνουν...αυτο δειχνει το μισος και ο τροπος που επιτεθηκαν...και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τους μπατσους οταν πινω το καφε μου, αλλα δεν θα παω σαν συμμορια να τους ανοιξω το κεφαλι...
Τα πλιατσικα περσι εγιναν κατα 99% το ιδιο βραδυ που η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη...εννοειται πως με βρισκει καθετα αντιθετο το σπασιμο μικρομαγαζων-περιπτερων...ανθρωποι του μεροκαμματου ειναι οπως και εγω...δεν μπορω να πω το ιδιο για τραπεζες-κρατικα κτιρια-πολυκαταστηματα...
Εχει περασει ενας χρονος...ο θανατος του πιτσιρικα ηταν απλα μια αφορμη...τα κοινωνικα αιτια που γεννησαν την εξεγερση του περσινου δεκεμβρη υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν-πραγμα που φυσικα απευχομαι-...αλλα δεν πρεπει να μενουμε στα ευχολογια...καλο ξημερωμα...
κλπ..εγώ προσωπικά έγω ευεργετηθεί καί βοηθηθεί από τίς τράπεζες όπως καί η μεγάλη πλειοψηφια τού λαού..
οί τράπεζες έχουν συμβάλει στήό κατακεφαλήν εισόδημα μέ τά δάνεια πού δίνουν σε ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ επιχειρήσεις καί γιά νά φτιαξει ο κόσμος ένα καλύτερο σπίτι..η νά πάρει σπίτι όταν δέν έχειΕίπαμε, μην το γαμήσουμε εντελώς το θέμα....