Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
.....του εκλεισαν το υποκαταστημα στο Κερατσινι οι φασιστες οι μπατσοι

αχαχαχαχαχα
Μαλλον ο ΠΡΟ.ΠΟ.τζης υπουργος το 'κλεισε....?...καντε λιγο υπομονη...μην ενθουσιαζεστε...

Αυριο περα απο τις συγκεντρωσεις για το γρηγοροπουλο,εχουν και οι ελληνοφρενεις συγκεντρωση στο θησειο...για τους χιτες...οφειλετε να πατε ΟΛΟΙ...να τιμησετε τους γερμανοτσολιαδες...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σιγά μην πάμε να τιμήσουμε τους μαλάκες τους φασίστες....
αλλά ούτε και στο κάθε κωλοπαίδι που το παίζει επαναστάτης δε θα χαριστούμε....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σιγά μην πάμε να τιμήσουμε τους μαλάκες τους φασίστες....
αλλά ούτε και στο κάθε κωλοπαίδι που το παίζει επαναστάτης δε θα χαριστούμε....
Για τους αριστερους, οι Ελληνες χωριζονται σε συριζοοικολογους και σε Χρυσαυγιτες!

Τωρα το γιατι το 95% του λαου ψηφιζει αλλα κομματα, μαλλον περι μαθηματικου λαθους θα προκειται....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μαλλον ο ΠΡΟ.ΠΟ.τζης υπουργος το 'κλεισε....?...καντε λιγο υπομονη...μην ενθουσιαζεστε...

Αυριο περα απο τις συγκεντρωσεις για το γρηγοροπουλο,εχουν και οι ελληνοφρενεις συγκεντρωση στο θησειο...για τους χιτες...οφειλετε να πατε ΟΛΟΙ...να τιμησετε τους γερμανοτσολιαδες...

Ακου το θεμα ειναι οτι για τον Αλεξη "εγινε της ποπης" και παει να γινει
πολυτεχνειο Νο2 (δεν εχω κατι προσωπικο με το παιδι)

Αλλα σημερα δυο Αστυνομικοι πηγαν εντατικη Ακρωτηριασμενοι και δεν τρεχει τιποτα..

Περισι εγινε της πουτανας (κλεψιμεϊκα απο Αθηνα πωλουνταν μεχρι και την ΑΛΒΑΝΙΑ)
Σπασανε τοσα μαγαζια.

Τα βρισκεις ωραια αυτα..;;

Τι αλλο πρεπει να γινει κατα σενα;;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Για τους αριστερους, οι Ελληνες χωριζονται σε συριζοοικολογους και σε Χρυσαυγιτες!

Τωρα το γιατι το 95% του λαου ψηφιζει αλλα κομματα, μαλλον περι μαθηματικου λαθους θα προκειται....

Έτσι φαίνεται.
Τελικά πολλοί αριστεροί του κώλου βόσκουν εδώ,
ψευτοεπαναστάτες του πληκτρολογίου,
που όταν πετάν μια πέτρα, μετά τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια μες τα άσυλα.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακου το θεμα ειναι οτι για τον Αλεξη "εγινε της ποπης" και παει να γινει
πολυτεχνειο Νο2 (δεν εχω κατι προσωπικο με το παιδι)

Αλλα σημερα δυο Αστυνομικοι πηγαν εντατικη Ακρωτηριασμενοι και δεν τρεχει τιποτα..

Περισι εγινε της πουτανας (κλεψιμεϊκα απο Αθηνα πωλουνταν μεχρι και την ΑΛΒΑΝΙΑ)
Σπασανε τοσα μαγαζια.

Τα βρισκεις ωραια αυτα..;;

Τι αλλο πρεπει να γινει κατα σενα;;
Κοιτα...αυτοι που επιτεθηκαν στους μπατσους ητανε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ασχετα με το τι δηλωνουν...αυτο δειχνει το μισος και ο τροπος που επιτεθηκαν...και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τους μπατσους οταν πινω το καφε μου, αλλα δεν θα παω σαν συμμορια να τους ανοιξω το κεφαλι...
Τα πλιατσικα περσι εγιναν κατα 99% το ιδιο βραδυ που η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη...εννοειται πως με βρισκει καθετα  αντιθετο το σπασιμο μικρομαγαζων-περιπτερων...ανθρωποι του μεροκαμματου ειναι οπως και εγω...δεν  μπορω να πω το ιδιο για τραπεζες-κρατικα κτιρια-πολυκαταστηματα...
Εχει περασει ενας χρονος...ο θανατος του πιτσιρικα ηταν απλα μια αφορμη...τα κοινωνικα αιτια που γεννησαν την εξεγερση του περσινου δεκεμβρη υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν-πραγμα που φυσικα απευχομαι-...αλλα δεν πρεπει να μενουμε στα ευχολογια...καλο ξημερωμα...

Επισκέπτης
Έτσι φαίνεται.
Τελικά πολλοί αριστεροί του κώλου βόσκουν εδώ,
ψευτοεπαναστάτες του πληκτρολογίου,
που όταν πετάν μια πέτρα, μετά τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια μες τα άσυλα.
Μου αρέσει που ακούω συνέχεια εδώ μέσα αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης και η ΝΔ οι προοδευτικές φωνές !!! :cheesy:
Φυσικά όλα χωρίς αποδείξεις απλά παπαρολογίες!!! :dancing:
Ρε τόση δύναμη που λέτε οτί έχει ο Σύριζα απορώ γιατί έχει μόνο 4.56%!!! :booty:

Υ.Γ.Τις τελευταίες δηλώσεις Καρατζαφύρερ οτί ο Σύριζα οργάνωσε μπαχαλάκηδες από άλλες χώρες την ακούσατε;! :grin: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εντομεταξύ οι ελληνική αστυνομία είναι ίσωσ απο τις πιο ελαστικές αστυνομίες του κόσμου
Eλαστικότατη σε συλλαμβάνει αθώος ένοχος σε τουλουμιάζει στο ξύλο,εεε και κάπου-κάπου ξεφεύγει και καμία σφαίραααα!!! :idiot: :uglystupid:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Eλαστικότατη σε συλλαμβάνει αθώος ένοχος σε τουλουμιάζει στο ξύλο,εεε και κάπου-κάπου ξεφεύγει και καμία σφαίραααα!!! :idiot: :uglystupid:
τι εγινε ρε? σε εγραψε στο κομμα καμια κνιτισα η τζαμπα τον επαιρνες το ριζοσπαστη τοσο καιρο? αχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα...αυτοι που επιτεθηκαν στους μπατσους ητανε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ασχετα με το τι δηλωνουν...αυτο δειχνει το μισος και ο τροπος που επιτεθηκαν...και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τους μπατσους οταν πινω το καφε μου, αλλα δεν θα παω σαν συμμορια να τους ανοιξω το κεφαλι...
Τα πλιατσικα περσι εγιναν κατα 99% το ιδιο βραδυ που η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη...εννοειται πως με βρισκει καθετα  αντιθετο το σπασιμο μικρομαγαζων-περιπτερων...ανθρωποι του μεροκαμματου ειναι οπως και εγω...δεν  μπορω να πω το ιδιο για τραπεζες-κρατικα κτιρια-πολυκαταστηματα...
Εχει περασει ενας χρονος...ο θανατος του πιτσιρικα ηταν απλα μια αφορμη...τα κοινωνικα αιτια που γεννησαν την εξεγερση του περσινου δεκεμβρη υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν-πραγμα που φυσικα απευχομαι-...αλλα δεν πρεπει να μενουμε στα ευχολογια...καλο ξημερωμα...

Καλο βραδυ..

Δεν μιλας λαθος παντως (σε γενικα πλαισια), Βεβαια στο λεω με ενα (Αστερισκο*)

καποια στιγμη θα το Αναλυσουμε περισοτερο.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
...και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τους μπατσους οταν πινω το καφε μου, αλλα δεν θα παω σαν συμμορια να τους ανοιξω το κεφαλι...

...εννοειται πως με βρισκει καθετα  αντιθετο το σπασιμο μικρομαγαζων-περιπτερων...ανθρωποι του μεροκαμματου ειναι οπως και εγω...δεν  μπορω να πω το ιδιο για τραπεζες-κρατικα κτιρια-πολυκαταστηματα...

...τα κοινωνικα αιτια που γεννησαν την εξεγερση του περσινου δεκεμβρη υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν-πραγμα που φυσικα απευχομαι-...αλλα δεν πρεπει να μενουμε στα ευχολογια...καλο ξημερωμα...
Τι άνθρωποι ύπάρχουν θεέ μου, τι απόψεις ... και μετά σου λένε υπάρχουν κοινωνικά αίτια...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση:το νέο avatar σημαίνει οτί έγινες Πασόκ ή Χ.Α;! :cheesy: :think:

Ζολη παλι νταλαβεριστηκα με την γκομενα σου την Velvy :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το καστρο δεν θα αργησει να πεσει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:knockinb:

Κλωναρι μου εσυ.... :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αν τα καταφερείς εγώ θα ψηφίσω Καρατζαφέρη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πορνιδιο Παπαζολακι :grin: Κλωναρι μου εσυ :grin:

κανονισε να σε πετυχω σε καμια συγκεντρωση  :uglystupid:

βαλε σκουφακι και γραψε ΖΟΛΗΣ για να σε γνωρισω αλλιως εχει "χειροπεδα"  :s&m_2: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom