Πριν εναμιση χρονο,ημουν κ γω με μια ρωσιδα πειπεου για ενα χρονο.
Πολυ καλο παιδι,την ειχα γνωρισει απο το topface και δειλα δειλα αναπτυχθηκε το ειδυλλιο...
Μετα πο 2-3 μηνες συνομιλιας ηρθε και στην ελλαδα να με δει οπου ειχαμε και τις πρωτες σεξουαλικες επαφες.Ομολογω οτι ηταν καλη,ομως ουτε με αφηνε να τη γλυψω,ουτε απο κωλο με αφηνε.Ουτε δαχτυλο δε με αφηνε να πλησιασω κοντα στην πισω της τρυπα...
Γενικα ειχαμε μια ηρεμη σχεση,με ζηλευε λιγο,οχι τραγικα και λογικο λογω αποστασης.
Ηταν πολυ υπακουη,κατω απο μενα παντα.Δεν αντιλεγε ποτε και γενικα ακουγε οτι της ελεγα.
Με ηθελε παρα πολυ και μου το δειχνε σε καθε ευκαιρια.
Ειχε κ ενα τεταρτο ελληνιδας μεσα της καθως ο παππους της ηταν ελληνας.Αγαπουσε πολυ την Ελλαδα και ηθελε πολυ να ερθει εδω.Οσο ημασταν μαζι ειχε ερθει τουλαχιστον 4 φορες να με βλεπει,εμενα σε μενα καθως μενω μονος μου,πηγαμε διακοπες κτλ...Ανεβηκα κ γω μοσχα μια φορα κ περασα υπεροχα.Δε μου χαλασε κανενα χατηρι,οτι ηθελα καναμε παντα.
Χωρισαμε γιατι με ξελογιασε μια ελληνιδα και γιατι η Ρωσιδα με πιεζε για γαμο κατι που εγω δεν ηθελα αμεσα.
Εκεινη ομως ηθελε χθες γιατι ηταν ηδη 35 και ηθελε παιδι.
Ε,με αυτα κ με αυτα χωρισαμε γιατι δεν σταματαγε να πιεζει αλλα και λογω της ελληνιδας που με αυτη ειμαι μαζι ακομα και τωρα.
Μιλαμε ακομα με τη Ρωσιδα,εναμιση χρονο μετα το χωρισμο μας και ακομα ελπιζει...εχει ερθει 4 φορες στην ελλαδα,τη μια αμεσως μετα το χωρισμο μας με την ελπιδα να με ξανακερδισει αλλα δεν...
Τοτε βρεθηκαμε αλλα μετα απο τοτε με εκβιαζε οτι θα πει στη δικια μου οτι βρεθηκαμε και της απαγορεψα να με ξαναδει οσο και αν με παρακαλαει.
Καταλαβαινει οτι εκανε μαλακια και λαθος χειρισμους στη σχεση μας και ομολογω οτι αν ειχε παιξει καλυτερα τα χαρτια της ισως να την ειχα παντρευτει καθοτι και μουναρα ητανε και φτωχια δεν ητανε αλλα και θα χα μια καβατζα στη μοσχα για διακοπες αλλα κ για να ζησω αμα τα πραγματα δυσκολευανε...
Ακομα την εχω στο μυαλο μου δεν το κρυβω καθοτι σαν ανθρωπος ηταν εξαιρετη...
Φανταστειτε οτι μετα τον χωρισμο μας εχασε ποσα κιλα απο τη στενοχωρια της και εγινε στυλακι...οταν ημασταν μαζι ειχε 5 κιλα παραπανω ας πουμε χωρις να ειναι ασχημα πανω της καθως ηταν και 1.82 υψος...
Εν κατακλειδι μπορω να πω οτι οι ρωσιδες ειναι καλη περιπτωση για τον ελληνα τον αντρα...Τον αγαπανε`.Ενας φιλος που παντα ειχε Ρωσιδες διπλα του μου πε μια σοφη κουβεντα,οτι οι Ρωσιδα η γυναικα ειναι σαν τον ελληνα τον αντρα...
οποιος το πιασε το πιασε...
Τους Ρωσους δεν τους θελουν γιατι τις υποτιμανε και τις βαρανε ενω ο Ελληνας τις προσεχει...