Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Ὄχι βρέ! (Ἄν καὶ αἱ βόρειαι Ἑλληνίδαι ἔχουν ὀλιγώτερα χάλια).
Υπερ-βόρειες
Ὄχι βρέ! (Ἄν καὶ αἱ βόρειαι Ἑλληνίδαι ἔχουν ὀλιγώτερα χάλια).
Οἱ τεχνικοὶ (ὄχι οἱ ἐργάται, οἱ ὑπομηχανικοὶ καὶ μηχανικοὶ) εἶναι ἀπελπιστικοὶ βητάδες.
Τὰ σκᾶνε καὶ τοὺς κάθονται. Ἴσως ὄχι ἀμέσως, διότι αἱ Σέρβαι εἶναι αἱ ὀλιγώτερον εὐεπήφοραι εἰς τὴν πορνείαν γυναὶ τοῦ κόσμου, ἀλλὰ ἐμμέσως.
Σᾶς ἔχω εἰπεῖ ἐπανειλημμένως ὅτι εἰς τὴν συλλογιστικὴν σας θὰ πρέπῃ νὰ διαχωρίζητε σαφῶς τὴν πορνείαν ἐκ τοῦ ἐλευθέρου παιγνίου.
Για να προσθέσω κάποιες παραμέτρους στη κουβέντα που πιστεύω είναι σημαντικές.
Η εμπειρία μου περιλαμβάνει σχέσεις με 3 ρωσίδες μέχρι στιγμής, καθώς και σχέσεις δυο στενών μου φίλων, με ρωσίδες σε προηγούμενα χρονικά διαστήματα.
Κατ' αρχάς κάτι βασικό. Είναι τουλάχιστον αφελές να βγάζει κανείς συμπεράσματα για τις γυναίκες ενός μεγάλου πληθυσμιακά λαού έχοντας βάση μόνο τις εργαζόμενες μετανάστριες στο χώρο του σέξ. Και οι περισσότεροι στην ελλάδα με τέτοιες νταραβεριζόμαστε, ας μην γελιόμαστε. Αν και τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης οι ρωσίδες που θεωρούνται κορυφή στο χώρο έχουν μεταναστεύσει σε άλλα κράτη πιο προσεδοφόρα.
Υπο αυτήν την έννοια οι απόψεις φίλων όπως ο nukteros η ο popov που έχουν εμπειρία από ένα πιο ευρύ φάσμα αυτών των γυναικών έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από των υπολοίπων μας. Αν λοιπον έχω καταλάβει κάτι λάθος με την σαφώς μικρότερη δική μου εμπειρία οι συγκεκριμένοι φίλοι ας με διορθώσουν.
Οἱ τεχνικοὶ (ὄχι οἱ ἐργάται, οἱ ὑπομηχανικοὶ καὶ μηχανικοὶ) εἶναι ἀπελπιστικοὶ βητάδες.
Τὰ σκᾶνε καὶ τοὺς κάθονται.
Οι μηχανικοί του πολυτεχνείου που δουλεύουν στο εξωτερικό σε τεχνικές εταιρίες βητάδες ??? Δεν νομίζω !!!
Οι μηχανικοί του πολυτεχνείου που δουλεύουν στο εξωτερικό σε τεχνικές εταιρίες βητάδες ??? Δεν νομίζω !!!
Στο ότι στη Σερβία η πορνεία σχεδόν δεν υπάρχει έχεις δίκιο.
Οπότε με ποιό τρόπο τους τα σκάνε οι έλληνες και τους κάθονται, όπως ισχυρίζεσαι ???
Πάει και ο Μπακάλης... Έμπλεξε με τις ορίτζιναλ Ρωσίδες μπολσεβίκες, τον παρέσυραν ύπουλα με πίπες και γλυκόλογα, με αποτέλεσμα πλέον αμφισβητεί τους επικεφαλής των εταιριών και τον καπιταλιστικό γκομενισμό, ενώ προβιβάζει του εργάτες. Κουτσούμπας έγινε
Καὶ στὸ ἐξωτερικὸ καὶ στὸ ἐσωτερικό. Πρβλ. ἀναλύσεις σχετικῶς μὲ συμπεριφορὰ εἰς τὸ παίγνιον διαφόρων ἐπαγγελματιῶν, ἐννοεῖται ὑπὸ ἐγκρίτων φορέων (chateau heartiste, roosh κ.τ.λ.), οἱ ὁποῖοι εἶναι ὅλοι μὲ μίαν μόνον ἐξαίρεσιν (Krauser) Ἀμερικανοί, καὶ δῆτε τὰς ἀπόψεις τους διὰ τὰ STEM (Science - Technology - Engineering - Mathematics).
Όλα τα άλλα είναι τα ροζ γυαλάκια γεροντοπαλίκαρων που τους κάθισαν πιο πολλές ρωσσίδες από ελληνίδες (λογικό και αναμενόμενο). Αλλά πάλι γεροντοπαλίκαρα μείνανε.
Σκληρα λογια.
Αλλά το διαζύγιο που έχουμε πάρει ως λαός από τον ορθολογισμό και στο θέμα μουνί όπως και η ανάγκη μας να θεοποιούμε/εξιδανικεύουμε πράγματα, είναι εκπληκτικό.
Εἶπεν ὁ ἔχων ένσάρκωσιν καὶ ὄνομα ἐκ μυθιστορήματος περιγράφοντος τὴν ἀνάγκην νὰ γίνῃ τις βαθύπλουτος διὰ νὰ συνουσιασθῇ μὲ ἕνα 6ράκι, ἤ ἔστω 7ρι το πολύ (Ντάιζη).
Εἶπεν ὁ ἔχων ένσάρκωσιν καὶ ὄνομα ἐκ μυθιστορήματος περιγράφοντος τὴν ἀνάγκην νὰ γίνῃ τις βαθύπλουτος διὰ νὰ συνουσιασθῇ μὲ ἕνα 6ράκι, ἤ ἔστω 7ρι το πολύ (Ντάιζη).
την καλησπερα μου φιλε μπακαλη
Και το οποίο μάλιστα 6-7αρακι δεν κατάφερε να το φάει - πιρφόρος με λίγα λόγια
Και το οποίο μάλιστα 6-7αρακι δεν κατάφερε να το φάει - πιρφόρος με λίγα λόγια
1. κανουν το καλυτερο σεξ
2. ειναι καλες νοικοιρες
3. δεν σου τα πριζουν οταν εχεις σχεση μαζι της
4. δεν λενε ποτε οχι στο σεξ ακομη και οταν εχουν πονοκεφαλο η περιοδο
4. γινονται καλες μαμαδες
5. δεν παιρνουν το πανω χερι ποτε σε μια σχεση γιατι οι ανδρες ειναι το ισχυρο φυλο
6. παντα προσεχουν την σιλουετα και την εμφανιση τους ανεξαρτητου ηλικιας
+1. της αρεσει ο πειραματισμος και οι καινουργιες εμπειριες με τον συντροφο της πανω στο σεξ
+1 www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/stis-rwsides-to-soyvlaki-einai-alliwtiko.3088856.html] Φτιάχνουν το καλύτερο σουβλάκι στην Καλλιθέα [/url]