Νέα

6+1 λογους που αγαπαμε τις ρωσιδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WORLD TRAVELER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οἱ τεχνικοὶ (ὄχι οἱ ἐργάται, οἱ ὑπομηχανικοὶ καὶ μηχανικοὶ) εἶναι ἀπελπιστικοὶ βητάδες.

Τὰ σκᾶνε καὶ τοὺς κάθονται. Ἴσως ὄχι ἀμέσως, διότι αἱ Σέρβαι εἶναι αἱ ὀλιγώτερον εὐεπήφοραι εἰς τὴν πορνείαν γυναὶ τοῦ κόσμου, ἀλλὰ ἐμμέσως.

Σᾶς ἔχω εἰπεῖ ἐπανειλημμένως ὅτι εἰς τὴν συλλογιστικὴν σας θὰ πρέπῃ νὰ διαχωρίζητε σαφῶς τὴν πορνείαν ἐκ τοῦ ἐλευθέρου παιγνίου.

Για να προσθέσω κάποιες παραμέτρους στη κουβέντα που πιστεύω είναι σημαντικές.

Η εμπειρία μου περιλαμβάνει σχέσεις με 3 ρωσίδες μέχρι στιγμής, καθώς και σχέσεις δυο στενών μου φίλων, με ρωσίδες σε προηγούμενα χρονικά διαστήματα.

Κατ' αρχάς κάτι βασικό. Είναι τουλάχιστον αφελές να βγάζει κανείς συμπεράσματα για τις γυναίκες ενός μεγάλου πληθυσμιακά λαού έχοντας βάση μόνο τις εργαζόμενες μετανάστριες στο χώρο του σέξ. Και οι περισσότεροι στην ελλάδα με τέτοιες νταραβεριζόμαστε, ας μην γελιόμαστε. Αν και τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης οι ρωσίδες που θεωρούνται κορυφή στο χώρο έχουν μεταναστεύσει σε άλλα κράτη πιο προσεδοφόρα.

Υπο αυτήν την έννοια οι απόψεις φίλων όπως ο nukteros η ο popov που έχουν εμπειρία από ένα πιο ευρύ φάσμα αυτών των γυναικών έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από των υπολοίπων μας.  Αν λοιπον έχω καταλάβει κάτι λάθος με την σαφώς μικρότερη δική μου εμπειρία οι συγκεκριμένοι φίλοι ας με διορθώσουν.

Οι μηχανικοί του πολυτεχνείου που δουλεύουν στο εξωτερικό σε τεχνικές εταιρίες βητάδες ??? Δεν νομίζω !!!

Στο ότι στη Σερβία η πορνεία σχεδόν δεν υπάρχει έχεις δίκιο. Το βλέπουν ''πατριωτικά'' και δεν γουστάρουν οι γυναίκες τους να γίνονται πουτάνες, τουλάχιστον όχι στη χώρα τους. Για αυτό και οι Σέρβες πουτάνες μόνο στο εξωτερικό ''σταδιοδρομούν'' !!!

Οπότε με ποιό τρόπο τους τα σκάνε οι έλληνες και τους κάθονται, όπως ισχυρίζεσαι ???

Σαφώς και κάνω διάκριση ανάμεσα σε επαγγελματίες και σε νορμάλ γυναίκες. Ο πρώτος σε αυτό το thread που έγραψε ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπέρασμα για τις γυναίκες ενός λαού κρίνοντας μόνο απο τις εργαζόμενες στο χώρο του σεξ εγώ ήμουν στη πέμπτη σελίδα αν ανατρέξεις ( το παραθέτω και σε αυτό μου το post )

Και στο συγκεκριμένο post που αναφέρθηκα στις Σέρβες, σαφώς σε νορμάλ γυναίκες αναφερόμουν όπως και η ανάρτηση που παρέθεσα άλλωστε.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οἱ τεχνικοὶ (ὄχι οἱ ἐργάται, οἱ ὑπομηχανικοὶ καὶ μηχανικοὶ) εἶναι ἀπελπιστικοὶ βητάδες.

Τὰ σκᾶνε καὶ τοὺς κάθονται.

Οι μηχανικοί του πολυτεχνείου που δουλεύουν στο εξωτερικό σε τεχνικές εταιρίες βητάδες ??? Δεν νομίζω !!!

Πάει και ο Μπακάλης... Έμπλεξε με τις ορίτζιναλ Ρωσίδες μπολσεβίκες, τον παρέσυραν ύπουλα με πίπες και γλυκόλογα, με αποτέλεσμα πλέον αμφισβητεί τους επικεφαλής των εταιριών και τον καπιταλιστικό γκομενισμό, ενώ προβιβάζει του εργάτες. Κουτσούμπας έγινε :grin:

Επισκέπτης

Καὶ στὸ ἐξωτερικὸ καὶ στὸ ἐσωτερικό. Πρβλ. ἀναλύσεις σχετικῶς μὲ συμπεριφορὰ εἰς τὸ παίγνιον διαφόρων ἐπαγγελματιῶν, ἐννοεῖται ὑπὸ ἐγκρίτων  φορέων (chateau heartiste, roosh κ.τ.λ.), οἱ ὁποῖοι εἶναι ὅλοι μὲ μίαν μόνον ἐξαίρεσιν (Krauser) Ἀμερικανοί, καὶ δῆτε τὰς ἀπόψεις τους διὰ τὰ STEM (Science -  Technology -  Engineering -  Mathematics).

Επισκέπτης
Πάει και ο Μπακάλης... Έμπλεξε με τις ορίτζιναλ Ρωσίδες μπολσεβίκες, τον παρέσυραν ύπουλα με πίπες και γλυκόλογα, με αποτέλεσμα πλέον αμφισβητεί τους επικεφαλής των εταιριών και τον καπιταλιστικό γκομενισμό, ενώ προβιβάζει του εργάτες. Κουτσούμπας έγινε :grin:

Ὄχι βρὲ ἀδερφέ. Πάντα ἡ ἐργατικὴ τάξη ὑπερεῖχε εἰς τὸ παίγνιον (δὲν λέμε νὰ ἔχης ζεμπίλια μὲ λεφτά, ἀλλὰ ἄν εἶσαι τρομπάκος ἐπιστήμων, σὲ τρώει λάχανο ὁ ἐργάτης καὶ μὲ τὸ ἥμισυ τοῦ εἰσοδήματος).

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καὶ στὸ ἐξωτερικὸ καὶ στὸ ἐσωτερικό. Πρβλ. ἀναλύσεις σχετικῶς μὲ συμπεριφορὰ εἰς τὸ παίγνιον διαφόρων ἐπαγγελματιῶν, ἐννοεῖται ὑπὸ ἐγκρίτων  φορέων (chateau heartiste, roosh κ.τ.λ.), οἱ ὁποῖοι εἶναι ὅλοι μὲ μίαν μόνον ἐξαίρεσιν (Krauser) Ἀμερικανοί, καὶ δῆτε τὰς ἀπόψεις τους διὰ τὰ STEM (Science -  Technology -  Engineering -  Mathematics).

Στην ΑΜερικη μηχανικοι γινονται τα φυτα. Στην Ελλαδα μηχανικοι γινονται οι μαγκες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όλα τα άλλα είναι τα ροζ γυαλάκια γεροντοπαλίκαρων που τους κάθισαν πιο πολλές ρωσσίδες από ελληνίδες (λογικό και αναμενόμενο). Αλλά πάλι γεροντοπαλίκαρα μείνανε.

Σκληρα λογια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Έχω ήδη μετανιώσει, δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο σκληρός.

Αλλά το διαζύγιο που έχουμε πάρει ως λαός από τον ορθολογισμό και στο θέμα μουνί όπως και η ανάγκη μας να θεοποιούμε/εξιδανικεύουμε πράγματα, είναι εκπληκτικό.

Έχω στον περίγυρο μου 55χρονο μπούλη που πίνει νερό στο όνομα των ρωσσίδων, και δεν έχουν απαιτήσεις, και, και, και. Εμμέσως τον έκανα να παραδεχθεί οτι έχει πάει με πιο πολλές ρωσίδες παρά ελληνίδες. Όχι οτι αυτό είναι κακό but it makes you wonder όταν τον βλέπεις και καταλαβαίνεις τι παίχτηκε. Καλά και εγώ βλέπω τι γίνεται στα κλαμπ του Κιέβου (σόρυ αυτά τα κάνουν οι πουτάνες οι Ουκρανές, οι Ρωσσίδες είναι κυρίες χωρίς κόμπλεξ, ξέχασα). 

Επισκέπτης
Αλλά το διαζύγιο που έχουμε πάρει ως λαός από τον ορθολογισμό και στο θέμα μουνί όπως και η ανάγκη μας να θεοποιούμε/εξιδανικεύουμε πράγματα, είναι εκπληκτικό.

Εἶπεν ὁ ἔχων ένσάρκωσιν καὶ ὄνομα ἐκ μυθιστορήματος περιγράφοντος τὴν ἀνάγκην νὰ γίνῃ τις βαθύπλουτος διὰ νὰ συνουσιασθῇ μὲ ἕνα 6ράκι, ἤ ἔστω 7ρι το πολύ (Ντάιζη).

OP
OP
W

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
την καλησπερα μου φιλε μπακαλη

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εἶπεν ὁ ἔχων ένσάρκωσιν καὶ ὄνομα ἐκ μυθιστορήματος περιγράφοντος τὴν ἀνάγκην νὰ γίνῃ τις βαθύπλουτος διὰ νὰ συνουσιασθῇ μὲ ἕνα 6ράκι, ἤ ἔστω 7ρι το πολύ (Ντάιζη).

Και το οποίο μάλιστα 6-7αρακι δεν κατάφερε να το φάει - πιρφόρος με λίγα λόγια  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Είπεν ξεείπεν, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Και το οποίο μάλιστα 6-7αρακι δεν κατάφερε να το φάει - πιρφόρος με λίγα λόγια  :grin:

Ελιτοπροσκυνημένος Πιρφόρος  :grin:

gatsby1.jpg

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
1. κανουν το καλυτερο σεξ
2. ειναι καλες νοικοιρες
3. δεν σου τα πριζουν οταν εχεις σχεση μαζι της
4. δεν λενε ποτε οχι στο σεξ ακομη και οταν εχουν πονοκεφαλο η περιοδο
4. γινονται καλες μαμαδες
5. δεν παιρνουν το πανω χερι ποτε σε μια σχεση γιατι οι ανδρες ειναι το ισχυρο φυλο
6. παντα προσεχουν την σιλουετα και την εμφανιση τους ανεξαρτητου ηλικιας
+1. της αρεσει ο πειραματισμος και οι καινουργιες εμπειριες με τον συντροφο της πανω στο σεξ

+1 www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/stis-rwsides-to-soyvlaki-einai-alliwtiko.3088856.html] Φτιάχνουν το καλύτερο σουβλάκι στην Καλλιθέα [/url]  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom