raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 5.006
Αν παιζει κατι για ενοικιο μεχρι 165ευρω ντουμπαι ενδιφερομαι
και το σεμεδακι δωρο....
Αν παιζει κατι για ενοικιο μεχρι 165ευρω ντουμπαι ενδιφερομαι
Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους
αν κανουμε δεκαετες συμβολαιο με προκαταβολη ολα τα ενοικια στο νοικιασω για 250 ευρω το μηνα απλα να ξερεις εχει και 500 ευρω κοινοχρηστα.Αν παιζει κατι για ενοικιο μεχρι 165ευρω ντουμπαι ενδιφερομαι
τύπε νηματοθετη αν καταλαβα καλα αυτο το σπιτι ειναι σαν να λεμε εργατικές πολυκατοικίες στην αντίστοιχη δραπετσωνα του ντουμπάϊ; διαφώτισε μας ειναι σε καλη γειτονια; εχει μπακάλικο κοντα; φαρμακείο προποτζιδικο;
εργατικες πισινες? υπονοεις κατι για δραπετσωνα?τύπε νηματοθετη αν καταλαβα καλα αυτο το σπιτι ειναι σαν να λεμε εργατικές πολυκατοικίες στην αντίστοιχη δραπετσωνα του ντουμπάϊ; διαφώτισε μας ειναι σε καλη γειτονια; εχει μπακάλικο κοντα; φαρμακείο προποτζιδικο;
αν κανουμε δεκαετες συμβολαιο με προκαταβολη ολα τα ενοικια στο νοικιασω για 250 ευρω το μηνα απλα να ξερεις εχει και 500 ευρω κοινοχρηστα.Αν παιζει κατι για ενοικιο μεχρι 165ευρω ντουμπαι ενδιφερομαι
εργατικες πισινες? υπονοεις κατι για δραπετσωνα?τύπε νηματοθετη αν καταλαβα καλα αυτο το σπιτι ειναι σαν να λεμε εργατικές πολυκατοικίες στην αντίστοιχη δραπετσωνα του ντουμπάϊ; διαφώτισε μας ειναι σε καλη γειτονια; εχει μπακάλικο κοντα; φαρμακείο προποτζιδικο;
δεν το εχω κρυφο και ειμαι περηφανος για την γειτονια μου γιατι διδαξε αξιες και σεβασμο.εργατικες πισινες? υπονοεις κατι για δραπετσωνα?τύπε νηματοθετη αν καταλαβα καλα αυτο το σπιτι ειναι σαν να λεμε εργατικές πολυκατοικίες στην αντίστοιχη δραπετσωνα του ντουμπάϊ; διαφώτισε μας ειναι σε καλη γειτονια; εχει μπακάλικο κοντα; φαρμακείο προποτζιδικο;
Μάθαμε και που μένεις...
δεν το εχω κρυφο και ειμαι περηφανος για την γειτονια μου γιατι διδαξε αξιες και σεβασμο.εργατικες πισινες? υπονοεις κατι για δραπετσωνα?τύπε νηματοθετη αν καταλαβα καλα αυτο το σπιτι ειναι σαν να λεμε εργατικές πολυκατοικίες στην αντίστοιχη δραπετσωνα του ντουμπάϊ; διαφώτισε μας ειναι σε καλη γειτονια; εχει μπακάλικο κοντα; φαρμακείο προποτζιδικο;
Μάθαμε και που μένεις...
Που εριξες ματι?Στις σωληνωσεις της αποχετευσης?γιατι ρε κεφτε εμεις τι ειμαστε.εχω φτιαξει και σπιτι στα εμιρατα κατι φιλιππινια βασικα αλλα οκ εριξα ενα ματι και γω.Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους
δεν θελω να πω πολλα γιατι θα εκτεθω για το ποσο βρωμυλοι ειναι οι αραβες.Που εριξες ματι?Στις σωληνωσεις της αποχετευσης?γιατι ρε κεφτε εμεις τι ειμαστε.εχω φτιαξει και σπιτι στα εμιρατα κατι φιλιππινια βασικα αλλα οκ εριξα ενα ματι και γω.Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους
Μάθαμε και που μένεις...
Εκανες και δουλειες με εμιρηδες?δεν θελω να πω πολλα γιατι θα εκτεθω για το ποσο βρωμυλοι ειναι οι αραβες.Που εριξες ματι?Στις σωληνωσεις της αποχετευσης?γιατι ρε κεφτε εμεις τι ειμαστε.εχω φτιαξει και σπιτι στα εμιρατα κατι φιλιππινια βασικα αλλα οκ εριξα ενα ματι και γω.Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους
και με κακομοιρηδες παρτε καθρεπτες και δειτε.Εκανες και δουλειες με εμιρηδες?δεν θελω να πω πολλα γιατι θα εκτεθω για το ποσο βρωμυλοι ειναι οι αραβες.Που εριξες ματι?Στις σωληνωσεις της αποχετευσης?γιατι ρε κεφτε εμεις τι ειμαστε.εχω φτιαξει και σπιτι στα εμιρατα κατι φιλιππινια βασικα αλλα οκ εριξα ενα ματι και γω.Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους
και με κακομοιρηδες παρτε καθρεπτες και δειτε.Εκανες και δουλειες με εμιρηδες?δεν θελω να πω πολλα γιατι θα εκτεθω για το ποσο βρωμυλοι ειναι οι αραβες.Που εριξες ματι?Στις σωληνωσεις της αποχετευσης?γιατι ρε κεφτε εμεις τι ειμαστε.εχω φτιαξει και σπιτι στα εμιρατα κατι φιλιππινια βασικα αλλα οκ εριξα ενα ματι και γω.Μην κοροιδευτε,σε λιγο θα μπουν εμπειρα μελη να προσφερουν απλοχερα τις γνωσεις τους