Τοιδιο και με τον γιο όπου το ήξερε,ασε που στο προφίλ στο Facebook σβήνει όλα τα αρνητικά σχολεία που του γράφουν.Εν τω μεταξύ (δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί γιατί δεν διάβασα 60 σειρές πίσω) μεγάλη εντύπωση κάνει η εδώ και 2-3 μέρες προσπάθεια της κυρά_Τάτης στον Alpha να βγάλει λάδι τη σύζυγο του υπάνθρωπου με απανωτά "ρεπορτάζ". Έκανε λέει άμεσα αίτηση διαζυγίου όταν το έμαθε αρχές Σεπτέμβρη όταν έγινε επίσημα η καταγγελία στο αρμόδιο αστυνομικό Τμήμα. Για να προβεί, μια για χρόνια σύζυγος σε κάτι τέτοιο άμεσα, πρέπει ή να είναι 100% σίγουρη για το ποιον του συζύγου της ή να θέλει να προστατευτεί ή ίδια λόγω της θέσης της δίπλα στον Μπακονοϊό. Δεν μπαίνεις έτσι απλά υποψήφιος σε ολόκληρο Δήμο Αθηναίων αν δεν είσαι στελεχάρα (διαβάστε το προφίλ της παρακάτω)! Και αυτός τη επιβράβευσε με θέση αντιπροέδρου νομίζω σε δομή του Δήμου. Καλόπιστα, πιστεύω να ισχύει πρώτο. Καθαρή και άσπιλη λοιπόν όπως χτίζει το προφίλ της η κυρά Τάτη (εμμονικά θα έλεγα) και σίγουρα άσχετα με την ουσία της υπόθεσης. Άρα αφού ήταν 1000% σίγουρη για την κουράδα που είχε δίπλα της και αφού κατέθεσε άμεσα αίτηση διαζυγίου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΠΑΠΑΡΩ laptop ή/και να σηκώσει τα πάντα με στικάκια από Η/Υ του συζύγου και να τα πάει στη ΓΑΔΑ αλλά συνομιλούσε συνεχώς με τη μάνα και λέει ότι της έδωσε και κάποια 100/άρια € ;;; Δεν κολλάει με τίποτα. Τι φοβόταν αφού όπως μας είπε αμέσως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και δεν ήθελε καμιά σχέση με τον σύζυγο! Αυτά τα ρημάδια τα ψηφιακά αρχεία καθόταν άνετα και ωραία εκεί στο σπίτι τους και κανείς δεν τα άγγιξε; Και ενώ από αρχές Σεπτεμβρίου είχε γίνει επωνύμως η καταγγελία; Και πότε είπαμε βγήκε και επίσημα το διαζύγιο; 2 ακριβώς μέρες πριν μαθευτεί η υπόθεση στο πανελλήνιο! Τι σύμπτωση!!! Και επίσημα η κυρία μας καμία σχέση πλέον. Και αφού δεν είχε σχέση επίσημα, άρχισε η ωραιοποίηση του πορτραίτου της (όντως τελικά άσχετη με την υπόθεση;; ) από το εμετικό δίποδο την Τάτη. Που δεν βγάζει και νόημα δηλαδή. ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια σε διάσταση (λέει) και έμεναν στο ίδιο σπίτι;;;
.
"Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μεσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για "σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου", όπως μου εγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου εστειλε μηνυμα με τους διαλόγους αυτούς.
Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντας του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφεροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα."
Και χθεσινό ρεπορτάζ :
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Ηλία Μίχου, και συγκεκριμένα τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να αποπειράθηκε να χρηματίσει τη μητέρα της 12χρονης για να μην μιλήσει, αν και η ίδια η μητέρα πλέον αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον μαστροπό.
Υπενθυμίζεται πως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η γιαγιά της 12χρονης προέβη τις προηγούμενες ημέρες σε μια σοβαρότατη καταγγελία για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου.
«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πώς κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της» ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε καλά την υπόθεση. Σημειώνεται, πάντως, ότι για την ώρα το ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί.
Εδώ το προφίλ της => Ελισσάβετ Λέκκα
Να δούμε τι κατάληξη θα έχει αυτός ο απόπατος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 327K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.991
- Πόντοι
- 5.956
Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Οι δράστες κατέγραφαν τη φρίκη με κάμερα GoPro!
Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι δύο ειδικοί φρουροί - Πώς περιέγραψε η κοπέλα τη σεξουαλική της κακοποίηση - Τι αναφέρεται στη δικογραφία, που παρουσιάζεται από το protothema.gr
www.protothema.gr
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
ΤΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 456
Μονο αν τελειωσαν, αλλιως θα την γλιτωσουν.Όσοι μπήκαν στην ιστοσελίδα του τυπου και απλά την έπαιξαν θα κατηγορηθουν τυποι?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Που θα βρει λεφτα να πληρωσει Λύτρα η μανα θα μαθουμε;
Μηπως τις εβγαζε στο κλαρι μανα κορη ο εκλεκτος της νδ; ολα χαλασαν στη μοιρασια μαλλον
Μηπως τις εβγαζε στο κλαρι μανα κορη ο εκλεκτος της νδ; ολα χαλασαν στη μοιρασια μαλλον
MakisParalias
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ όλη την παρέα.
Έκανα ακκουντ γιατί ήθελα να γράψω κάποια πράγματα για μερικές πληροφορίες που ακούστηκαν.
Αν όπως διάβασα εδώ κάθε αρχείο του κινητού μας, κάθε μύνημα που στέλνουμε σκανάρετε και έχουν πρόσβαση όλοι πως είναι δυνατόν για έξι μήνες ο τύπος να διατηρούσε προφίλ σε Ελληνική ιστοστελίδα και να ανέβαζε και να διαμοίραζε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και να συνομιλούσε και να έκλεινε ραντεβού για σεξ με ένα παιδάκι χωρίς να τον ενοχλεί κανείς;
Επίσης φαντάζομαι ότι της φωτογραφίες που ανέβαζε του παιδιού στο κινητό του και τις συσκευές του τις είχε που υποτίθεται σκαναρονται τα πάντα. Επίσης με το κινητό του τις τραβούσε.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μας παρακολουθούν όσο νομίζουν μερικοί. Για έξι μήνες σε ένα τσατ του πισινού τεχνολογικά, όχι σε κανένα signal κλπ 213 άτομα τουλάχιστον εγκληματούσαν και αν δεν υπήρχε η θεία να έχει φυσική πρόσβαση στο κινητό της μικρής να σκανάρει με τα ματάκια της τα μυνήματα που της έστελνε δεν θα είχαμε μάθει τίποτα .
Και να μην ξεχάσω αυτός δεν χρησιμοποιούσε μόνο το blindchat αλλά έστελνε αισχρά μυνήματα στην μικρή και στο Viber και αν γνωρίζει κάποιος σε ποιες άλλες πλατφόρμες να μας ενημερώσει .
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που δεν παρακολουθείται διαδυκτιακά και ο κάθε ανώμαλος κάνει την δουλειά του ανενόχλητος. Απλα έτυχε να το μάθουμε τώρα επειδή η θεία είχε φυσική παρουσία στο κινητό του παιδιού. Όχι επειδή παρακολουθούν τα κινητά, τα pc, τις εφαρμογές μηνυμάτων και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.Αν το έκαναν δεν θα υπήρχε καν αυτή η υπόθεση.
Έκανα ακκουντ γιατί ήθελα να γράψω κάποια πράγματα για μερικές πληροφορίες που ακούστηκαν.
Αν όπως διάβασα εδώ κάθε αρχείο του κινητού μας, κάθε μύνημα που στέλνουμε σκανάρετε και έχουν πρόσβαση όλοι πως είναι δυνατόν για έξι μήνες ο τύπος να διατηρούσε προφίλ σε Ελληνική ιστοστελίδα και να ανέβαζε και να διαμοίραζε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και να συνομιλούσε και να έκλεινε ραντεβού για σεξ με ένα παιδάκι χωρίς να τον ενοχλεί κανείς;
Επίσης φαντάζομαι ότι της φωτογραφίες που ανέβαζε του παιδιού στο κινητό του και τις συσκευές του τις είχε που υποτίθεται σκαναρονται τα πάντα. Επίσης με το κινητό του τις τραβούσε.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μας παρακολουθούν όσο νομίζουν μερικοί. Για έξι μήνες σε ένα τσατ του πισινού τεχνολογικά, όχι σε κανένα signal κλπ 213 άτομα τουλάχιστον εγκληματούσαν και αν δεν υπήρχε η θεία να έχει φυσική πρόσβαση στο κινητό της μικρής να σκανάρει με τα ματάκια της τα μυνήματα που της έστελνε δεν θα είχαμε μάθει τίποτα .
Και να μην ξεχάσω αυτός δεν χρησιμοποιούσε μόνο το blindchat αλλά έστελνε αισχρά μυνήματα στην μικρή και στο Viber και αν γνωρίζει κάποιος σε ποιες άλλες πλατφόρμες να μας ενημερώσει .
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που δεν παρακολουθείται διαδυκτιακά και ο κάθε ανώμαλος κάνει την δουλειά του ανενόχλητος. Απλα έτυχε να το μάθουμε τώρα επειδή η θεία είχε φυσική παρουσία στο κινητό του παιδιού. Όχι επειδή παρακολουθούν τα κινητά, τα pc, τις εφαρμογές μηνυμάτων και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.Αν το έκαναν δεν θα υπήρχε καν αυτή η υπόθεση.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.269
- Πόντοι
- 1.056
Που θα βρει λεφτα να πληρωσει Λύτρα η μανα θα μαθουμε;
Αυτές τις υποθέσεις τις παίρνουν τζαμπα για να παιζει η μαπα τους ολη μέρα στα κανάλια,
ετσι ανεβαίνει και το κασε τους και παίρνουν πιο πολλά απο τους πλούσιους πελάτες τους.
Σε μια άλλη περίπτωση που έπαιζε πριν κανα δυο χρόνια ολη μέρα στα κανάλια,
το γραφείο του κουγια έπαιρνε τηλ τον κατηγορούμενο και τον παρακαλούσε κυριολεκτικά να αναλάβει την υπόθεση τζάμπα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Τιποτα δεν παιρνουν τζάμπα φίλε αυτοι, ρουφάνε μεδούλια σπίτια τα πάντα.Αυτές τις υποθέσεις τις παίρνουν τζαμπα για να παιζει η μαπα τους ολη μέρα στα κανάλια,
ετσι ανεβαίνει και το κασε τους και παίρνουν πιο πολλά απο τους πλούσιους πελάτες τους.
Σε μια άλλη περίπτωση που έπαιζε πριν κανα δυο χρόνια ολη μέρα στα κανάλια,
το γραφείο του κουγια έπαιρνε τηλ τον κατηγορούμενο και τον παρακαλούσε κυριολεκτικά να αναλάβει την υπόθεση τζάμπα.
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 206
Κάβλα πάντως η αλβανογύφτισσα πορνοβοσκός οτι σκατά είναι ΓΤΧΤ και το κοριτσάκι σίγουρα θα ηταν όμορφο και το εκμεταλλευτηκαν οι ανωμαλάρες βρυκόλακες.Το έριξαν πορνεία απο τα 10-11(!)ΕΛΕΟΟΟΟΣ ΡΕΤι αρρώστια είναι αυτή?...Έχει καταρρεύσει η πολύπαθη Πατριαρχία κι όλο το αξιακό σύστημα στην Ελλάδα του Woke πολιτισμικου Μαρξισμού συν την πτωχοποιηση γινόμαστε...ΤαυλάνδηΈνα site (www.tilestera.com) έδωσε φωτογραφία της "μάνας" . Απόψεις και εντυπώσεις;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.991
- Πόντοι
- 5.956
Σοκάρει ο πατέρας του 53χρονου: «Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε» [βίντεο] - iefimerida.gr
Φρίκη προκαλούν οι δηλώσεις τού πατέρα τού 53χρονου Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, αφού προσπαθεί να αθωώσει τον γιο του, ρίχνοντας εμμέσως ευθύνες στο ανήλικο κορίτσι.
www.iefimerida.gr
dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
Τώρα ρε φίλος πραγματικά μου γράφεις για νόμους.... ρε πάτε καλά για ποια νομοθεσία μου μιλάτε.... έχετε παιδιά ? ξέρετε τι σημαίνει ο όρος παιδί και ιδικάΚάτι έχεις μπερδέψει. Επιτίθεσαι σε ένα μέλος, το οποίο ΑΠΛΑ ανάφερε τι λέει ο Νόμος, όχι το τι λέει ο Εισαγγελέας. Κια η ηλικία συναίνεσης στη χώρα μας είναι τα 15 χρόνια, είτε σου αρέσει, είτε όχι
Η ηλικία της συναίνεσης στην Ελλάδα είναι 15.
Η γενική διάταξη για την ηλικία συγκατάθεσης στην Ελλάδα είναι 15, όπως ορίζεται στο άρθρο 339, καθώς και στα άρθρα 337, 348B του ελληνικού ποινικού κώδικα. Το 2015, μαζί με τη νομιμοποίηση των συμφωνητικών συμβίωσης του ίδιου φύλου, το άρθρο 347, το οποίο προέβλεπε μια περαιτέρω απαγόρευση για αποπλάνηση άνδρα κάτω των 17 ετών αν ο δράστης είναι ενήλικος άνδρας, καταργήθηκε, εξισώνοντας έτσι την ηλικία συγκατάθεσης για ομοφυλοφιλικές πράξεις.
πηγή Ηλικία συναίνεσης σε σεξουαλική επαφή στην Ευρώπη - Βικιπαίδεια
σε αυτήν την ηλικία ?
Μην ισοπεδώνουμε όλα. Δηλαδή συμμερίζεστε όλο αυτό που έγινε?
Ποιος μίλησε για τους νόμους και τις μπούρδες που λέτε .... ΡΕ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!! για τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, του γείτονα , για όλου του κόσμου τα παιδιά
Δηλαδή τώρα θέλετε να μου πείτε ότι αν σας την πέσει ένα 12 χρόνο που μοιάζει με 17... θα πάτε ? επειδή έχετε την καλύψει από το νόμος της Ευρώπης ?
Λοιπόν επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο σε αυτό σαιτ , το σταματάω εδώ...
Αλλά ήθελα πραγματικά να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αυτά που γράφετε να πείτε στον εαυτό σας....
Πραγματικά σαπίλα έχουμε γίνει σαν κοινωνία .... κρίμα......
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.134
- Πόντοι
- 5.506
Φιλε μου, δε μπορουν να υπαρχουν ενας αστυνομικος-ντετεκτιβ για καθε πολιτη.Χαιρετώ όλη την παρέα.
Προφανως και παρακολουθουνται συστηματικα οσοι εχουν δωσει αφορμες για ερευνα και πιθανες ανομιες. Δε γινεται εκ των πραγματων να παρακολουθουνται ολοι.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.269
- Πόντοι
- 1.056
Κάβλα πάντως η αλβανογύφτισσα πορνοβοσκός οτι σκατά είναι ΓΤΧΤ και το κοριτσάκι σίγουρα θα ηταν όμορφο και το εκμεταλλευτηκαν οι ανωμαλάρες βρυκόλακες.Το έριξαν πορνεία απο τα 10-11(!)ΕΛΕΟΟΟΟΣ ΡΕΤι αρρώστια είναι αυτή?...Έχει καταρρεύσει η πολύπαθη Πατριαρχία κι όλο το αξιακό σύστημα στην Ελλάδα του Woke πολιτισμικου Μαρξισμού συν την πτωχοποιηση γινόμαστε...Ταυλάνδη
Δεν ειναι ουτε ελληνογυφτισσα, ουτε αλβανογυφτισσα....Ελληνίδα με καταγωγή απο την Τήνο ειναι!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Κολωνός: Επεισόδια σε κινητοποίηση για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (15.10.2022), στον Κολωνό. Πλήθος
www.newsit.gr
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Σε ποια εφαρμογή είχε ανεβάσει την αγγελία?
Να είμαστε προσεκτικοί
Να είμαστε προσεκτικοί
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Γιατι?ενδιαφερεσαι για ανηλκη?Σε ποια εφαρμογή είχε ανεβάσει την αγγελία?
Να είμαστε προσεκτικοί
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
Σε ποια εφαρμογή είχε ανεβάσει την αγγελία?
Να είμαστε προσεκτικοί
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Δεν απαντώ ούτε για αστείοΓιατι?ενδιαφερεσαι για ανηλκη?
Ούτε σου επιτρέπω να απευθύνεσαι σε μένα με τέτοιο τρόπο
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Αστειευομενος το λεω..Δεν απαντώ ούτε για αστείο
Ούτε σου επιτρέπω να απευθύνεσαι σε μένα με τέτοιο τρόπο
Δεν αμφιβαλω για το χαρακτηρα σου.
Απλα δεν εχεις να φοβηθεις κατι αν μιλαμε για ενηλικη.
Δεν απαγορευεται η πορνεια στην Ελλαδα..