Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.014
Πόντοι
1.706
Αστειευομενος το λεω..
Δεν αμφιβαλω για το χαρακτηρα σου.
Απλα δεν εχεις να φοβηθεις κατι αν μιλαμε για ενηλικη.
Δεν απαγορευεται η πορνεια στην Ελλαδα..
Μα δεν την πλασάρανε σαν 12χρονη αλλά για μεγαλύτερη

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.014
Πόντοι
1.706
Οπότε μπορεί να υπάρχει κρυφό προφίλ πίσω από κανονική ας πούμε αγγελία

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι άλλο.
Ίσως επειδή σταμάτησα να παρακολουθώ την υπόθεση, το παραδέχομαι.
Στα διάφορα "σάιτ γνωριμιών", όλοι είναι άγνωστοι και ο καθένας παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει.
Όπως και εδώ , στα θρεντ των διάφορων ανεξάρτητων.
Αν εγώ ανταλλάξω τηλέφωνα με την Άννα, Χριστίνα, Κατερίνα κλπ για γνωριμία , μιλήσουμε στο viber χωρίς να τα πούμε από κοντά, με αποθηκεύσει στις επαφές και τελικά αποδειχθεί ότι είναι κάποιο 12χρονο θύμα trafficking , τότε θα βρεθώ μπλεγμένος;
Το νούμερό μου θα είναι στις επαφές της.
Επαναλαμβάνω ΔΕΝ παρακολουθώ την υπόθεση , ούτε γνωρίζω από νομικά, ούτε άνοιξα ποτέ προφίλ σε κανένα σάιτ . Μόνο fb έχω.
Τί ισχύει;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι άλλο.
Ίσως επειδή σταμάτησα να παρακολουθώ την υπόθεση, το παραδέχομαι.
Στα διάφορα "σάιτ γνωριμιών", όλοι είναι άγνωστοι και ο καθένας παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει.
Όπως και εδώ , στα θρεντ των διάφορων ανεξάρτητων.
Αν εγώ ανταλλάξω τηλέφωνα με την Άννα, Χριστίνα, Κατερίνα κλπ για γνωριμία , μιλήσουμε στο viber χωρίς να τα πούμε από κοντά, με αποθηκεύσει στις επαφές και τελικά αποδειχθεί ότι είναι κάποιο 12χρονο θύμα trafficking , τότε θα βρεθώ μπλεγμένος;
Το νούμερό μου θα είναι στις επαφές της.
Επαναλαμβάνω ΔΕΝ παρακολουθώ την υπόθεση , ούτε γνωρίζω από νομικά, ούτε άνοιξα ποτέ προφίλ σε κανένα σάιτ . Μόνο fb έχω.
Τί ισχύει;
Αναφερω πιο πανω ποστ..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Δεν είναι η εφαρμογή από μόνη της επικίνδυνη (που βεβαίως δίνει ανωνυμία για τους παραβατικους) : είναι πρώτα ο δημιουργός της αγγελίας και φυσικά εξίσου οι ενδιαφερόμενοι.

Να είμαστε προσεκτικοί ως προς τι ακριβώς; Μην πάει κάποιος με παιδιά και τον τσακώσουν; Αν αυτό είναι που εννοείται: Να του κόψουν τα ριαπαπα, να τον πετάξουν σε ένα υπόγειο και όταν λέμε ισόβια, να εννοούμε ισόβια (έστω όπως τα εννοουμε στην Ελλάδα: εξάντληση της 25ετιας. )

Βραχιολακι στο πόδι εφ'ορου ζωής και ειδοποίηση γειτόνων.

Κάποια στιγμή κάτι πρέπει να γίνει από κάποιον ραπαπα πολιτικό! Σε ΠΟΛΛΑ θέματα! Μην ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στον προηγούμενο! Αλλάξτε τους νόμους τάχιστα και αν δεν έχετε αρχιδια να το κάνετε, ζητήσετε ψηφοφορία / βοήθεια/ άλλοθι από τον λαό.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.785
Πόντοι
6.186
Πας βλεπεις και φευγεις..
Δεν νομιζω να ψαξουν οσους ενδιαφερθηκαν,
οσους πηγαν και συνεχισαν θα καλεσουν..
άπαξ κ έγινε το λάθος κ πήγες ακόμα κ να έφυγες χωρίς να κανείς κάτι την πάτησες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
άπαξ κ έγινε το λάθος κ πήγες ακόμα κ να έφυγες χωρίς να κανείς κάτι την πάτησες
Δεν νομιζω..
Αν η αγγελια δεν αναφερει για 12χρονη και απλα καλεσες,
δεν υπαρχει κατι παραβατικο..

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.785
Πόντοι
6.186
Δεν νομιζω..
εάν κλείσεις ραντεβού και πας κ καταλάβεις στο ραντεβού ότι είναι ανήλικη κ φύγεις άντε να αποδείξεις ότι δεν έκανες τπτ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Δεν νομιζω..
Έχεις δίκιο αλλά άντε ν αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Βάλε και την ταλαιπωρία για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις(μιλάμε γι αυτούς που πήγαν ,είδαν και απήλθαν) Κάποιοι θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

MakisParalias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Φιλε μου, δε μπορουν να υπαρχουν ενας αστυνομικος-ντετεκτιβ για καθε πολιτη.
Προφανως και παρακολουθουνται συστηματικα οσοι εχουν δωσει αφορμες για ερευνα και πιθανες ανομιες. Δε γινεται εκ των πραγματων να παρακολουθουνται ολοι.
Σίγουρα δεν γίνεται να παρακολουθούνται η συσκευές του καθένα ατομικά και δεν θα έπρεπε κατά την προσωπική μου γνώμη. Και κάλως δεν γίνεται να δεν υπάρχει λόγος. Ούτε όλα τα chatrooms παγκοσμίως μπορεί να παρακολουθεί η Ελληνική αστυνομία .

Αλλά τουλάχιστον τα Ελληνικά chatroom όπως το blindchat ή το zoo για παράδειγμα είναι γνωστό πως είναι μέρη που συχνάζουν παιδεραστές . Και αφού είναι Ελληνικά έπρεπε να υπάρχει μόνιμη επιτήρηση απο την ελληνική αστυνομία. Έστω και αυτοματοποιημένα να σκανάρονται ύποπτες λέξεις κλειδιά ή και εικόνες πορνογραφίας που υπάρχει η δυνατότητα και να δίνει alert.

Και μεγάλη ευθύνη έχουν και οι διαχειριστές του τσατ. Άμα δεν μπορείς να ελέγχεις έστω υποτυπώδος τι συμβαίνει στο τσατροομ σου, κλείστο. Η πρέπει να στο κλείσει η αστυνομία .

Δεν μπορεί 6 μήνες να γίνεται διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και κλείσιμο ραντεβού παιδικής πορνείας από τόσα άτομα και να πήρε μέτρα η αστυνομία επειδή τυχαία είδε κάποια μηνύματα η θεία της.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Οντως ειναι ενα θεμα αυτο..
Αλλα σε καθε περιπτωση πρεπει να αποδειχθει η σεξουαλικη επαφη..

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο αλλά άντε ν αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Βάλε και την ταλαιπωρία για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις(μιλάμε γι αυτούς που πήγαν ,είδαν και απήλθαν) Κάποιοι θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Σωστό.
Συν το γεγονός ότι και μόνο που θα εμπλακεί το όνομά σου κάπου, θα σε στιγματίσει στον κόσμο
Η κοινωνία δεν θα μπει σε λεπτομέρειες. Θα τους τσουβαλιάσει όλους.
Γιατί πάντα την κακή φήμη την πιστεύει αμέσως χωρίς να την ψάξει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Σωστό.
Συν το γεγονός ότι και μόνο που θα εμπλακεί το όνομά σου κάπου, θα σε στιγματίσει στον κόσμο
Η κοινωνία δεν θα μπει σε λεπτομέρειες. Θα τους τσουβαλιάσει όλους.
Γιατί πάντα την κακή φήμη την πιστεύει αμέσως χωρίς να την ψάξει
Ενταξει,δεν ανακοινωνουν ονοματα και προσωπα οσων καλουν για καφε..

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Δεν νομιζω..
Μα δεν είχαν πεί, τις πρώτες ώρες που έσκασε η υπόθεση, πως ο μαλάκας μαζί με την αγγελία είχε και βίντεο της μικρής??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Μα δεν είχαν πεί, τις πρώτες ώρες που έσκασε η υπόθεση, πως ο μαλάκας μαζί με την αγγελία είχε και βίντεο της μικρής??
Τοτε οποιος πηγε εν γνωση του,ειναι αξιος της μοιρας του..
Αν και τα βιντεο παραπλανουν πλεον..
Την βαφεις,τη στολιζεις και φαινεται 20αρα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
περσοναλ ντατα απορρητα κι ετσι, για να τη γλυτωνουν οι πουσταραδες εννοεις εεε?
μαλιστα, καλα κρασα.
τι νουμερο παπουτσι φοραει η μανα μαθαμε η' ακομα?
εχει θωρακιστει απο το κουλοεμβολιο η' ειναι φορητος κινδυνος?
Ας κάνουμε λοιπόν μια υπόθεση εργασίας. Εσύ, ο πατέρας σου, ο αδελφός σου, ένας φίλος σου, ή οποιοσδήποτε άντρας του κύκλου σου είναι ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, πελάτης του μαγαζιού, προμηθευτής ή φίλος του εν λόγω τύπου, κι έχετε επικοινωνήσει μαζί του. Πως θα σου φαινόταν, αν το όνομά σου ή κάποιου από αυτούς, δημοσιευόταν στις εφημερίδες; Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την άποψή σου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Τοτε οποιος πηγε εν γνωση του,ειναι αξιος της μοιρας του..
Αν και τα βιντεο παραπλανουν πλεον..
Την βαφεις,τη στολιζεις και φαινεται 20αρα..
Η μπορεί στο βίντεο να μην έδειχνε πρόσωπο , να φαινόταν μόνο το σώμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
για πορνεία παιδεραστία μιλάμε και λέμε ότι στη πορνεία ανηλίκου δεν υπάρχει συναίνεση , εγκλήματα κ ανωμαλία υπάρχουνε

Για συναίνεση εκτός πορνείας μπορεί να ανοιχτεί ένα θέμα
πχ ο 40-50άρης με την 18άρα να το διασκεδάσουμε, να κάνουμε καινούργιο συκώτι :2funny:
η πορνεία ανηλίκου διώκεται τύπε. Για την ηλικία συναίνεσης πεντακάθαρα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.998
Πόντοι
6.236
Bλάκας χτικιάρης είναι με μίνι μάρκετ. Ψώνιζα χρόνια αλλά στα πεταχτά. Μέσα στη καραντίνα μαζί με τα πολλά φορτώματα άρχισε το άνοιγμα με τη γειτονιά γενικότερα και να τα αποτελέσματα. Δεν άργησε να ανταλλάξουμε 2 κουβέντες και να αράζω απ έξω με άλλους γείτονες να πίνουμε καμιά μπυρίτσα να περάσει η ώρα. Αλλά πήρε πολύ αέρα που αν πω σκηνικά που μου έχει κάνει θα τρελαθείτε τελείως.

Πλιζ θέλω μια λύση ψεκάστε σκουπίστε τελειώστε. Με τη γειτονιά δεν έχω κανένα θέμα απολύτως ούτε με το διαμέρισμα, και με τους γείτονες είμαστε αγαπημένοι. Αυτός τα γαμάει όλα.
Δεν πιστεύω ο 53χρονος να είναι αυτός που έκανε τη ζωή δύσκολη στον Poutsoskampilo, στο νήμα Πρόβλημα με καθυστερημένο γείτονα - bourdela.com forum
:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom