ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.633
- Πόντοι
- 3.656
Σου απαντάω προσωπικά, αφού μιλάς σε μένα. Έγραψα για την ηλικία συναίνεσης. Και είναι φανερό ότι αγνοείς το γεγονός πως πριν ένα αιώνα στη χώρα μας τα προξενειά άρχιζαν από τα 12, οι Γάμοι από τα 13 και στην ηλικία των 15 χρονών ήταν όλες παντρεμένες. Εξαίρεση αποτελούσαν οι κόρες κάποιων προυχόνταν, επειδή οι οικογένειες έψαχναν να βρουν τον πιο κατάλληλο Γαμπρό, κι αυτές στα 18 είχαν παντρευτεί. Αυτά μου είπε η Γιαγιά μου, γεννημένη στο Διαβολίτσι της Πελοποννήσου. Αν είχες διαβάσει τον Βιζυηνό, θα γνώριζες ότι ο Παππούς του παντρεύτηκε στην ηλικία των 12 χρονών.Τώρα ρε φίλος πραγματικά μου γράφεις για νόμους.... ρε πάτε καλά για ποια νομοθεσία μου μιλάτε.... έχετε παιδιά ? ξέρετε τι σημαίνει ο όρος παιδί και ιδικά
σε αυτήν την ηλικία ?
Μην ισοπεδώνουμε όλα. Δηλαδή συμμερίζεστε όλο αυτό που έγινε?
Ποιος μίλησε για τους νόμους και τις μπούρδες που λέτε .... ΡΕ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!! για τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, του γείτονα , για όλου του κόσμου τα παιδιά
Δηλαδή τώρα θέλετε να μου πείτε ότι αν σας την πέσει ένα 12 χρόνο που μοιάζει με 17... θα πάτε ? επειδή έχετε την καλύψει από το νόμος της Ευρώπης ?
Λοιπόν επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο σε αυτό σαιτ , το σταματάω εδώ...
Αλλά ήθελα πραγματικά να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αυτά που γράφετε να πείτε στον εαυτό σας....
Πραγματικά σαπίλα έχουμε γίνει σαν κοινωνία .... κρίμα......
Ακόμα κι αν μου την πέσει 17 χρονο, όχι, δεν θα πάω, για ένα απλούστατο λόγο. Όχι μόνο επειδή γουστάρω τις μιλφ, αλλά μια έφηβη αποκλείεται να μπορεί να μου κάνει αυτά που θέλω, με τον τρόπο που θέλω, λόγω απειρίας. Έχει τύχει 40ρες Επαγγελματίες να μην με ικανοποιήσουν, όχι ένα πιτσιρίκι. Ελπίζω να ήμουν σαφής