Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
ρε τύπε αλήθεια τώρα?
τι σημαίνει ναι ή όχι. σημαίνει ότι ξέρω οπότε λέω ναι ή λέω όχι.
επειδή όμως όχι απλά δεν ξέρω, αλλά κυριολεκτικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ, η απάντηση δεν είναι μονολεκτική.
είναι "δε γνωρίζω".
αν μου βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό να απαντήσω μονολεκτικά τι να σου πω...ίσως πω ναι.
αλλά αυτό τι σημαίνει? αρχιδια μαντολες απάντηση είναι.
και στην τελική η μισή ελλάδα με τηλεφώνημα έχει βρει δουλειά σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σιγά το νέο
Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα !!! Λεει ο θυμοσοφος λαος.
Εαν μια προσληψη εχει γινει μεσω συστασης απο καποιον που γνωριζε προφανως τον πατερα του (πατρις-θρησκεια-οικογενεια) αυτος ο καποιος εχει εκτεθει. Αρα η απολυση ειναι μονοδρομος..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Εαν μια προσληψη εχει γινει μεσω συστασης απο καποιον που γνωριζε προφανως τον πατερα του (πατρις-θρησκεια-οικογενεια) αυτος ο καποιος εχει εκτεθει. Αρα η απολυση ειναι μονοδρομος..
αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό.
τέλος πάντων το όλο νόημα της συζήτησης ήταν γενικότερα το να μην πέσουν πάνω στο παιδί τα λάθη του πατέρα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Θέλετε κωλόχαρτα...
Στον ΜΙΧΟ...στο Κολωνό.
(Φροντίζουμε το κώλο σας,με κάθε τρόπο...)
IMG_20221013_012125.jpg
ο τιτάνας προμηθευτής του Ελληνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ , νοικοκυρεμένα πράματα
οι φόροι μας πιάνουν τόπο :wanker: :klapste:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.928
Πόντοι
6.256
Τι θέλεις δηλαδή να κάνουν οι αστυνόμοι, την στιγμή που οι Νόμοι τους αφήνουν έξω την ίδια ημέρα κιόλας; Τι αρχίδια νομικό σύστημα έχουμε, από ΕΚΕΙ ξεκινούν όλα, ΟΛΑ. Να θυμηθούμε τις καταδιώξεις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που, επειδή ήταν ανήλικοι, αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς καμιά ποινή, αναμορφωτήριο , κ.,λ.π. ;
Λες να ασχοληθούν πολύ οι αστυνόμοι, όταν κινδυνεύουν να υποβιβαστούν ή να μετατεθούν δυσμενώς από τους πολιτικούς, να πάνε και κατηγορούμενοι επειδή κυνηγούν ανήλικους εγκληματίες; Όσοι δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και έχουν ακόμη κάποιο φιλότιμο τέλος πάντων, και δεν κωλοβαράνε στα γραφεία σαν άλλους συναδέλφους τους.
Φυσικα και εχεις απολυτο δικιο αλλα δε με νοιαζει ποιος θα ασχοληθει με τους ανηλικους στο δρομο,

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.928
Πόντοι
6.256
Θέλετε κωλόχαρτα...;
Στον ΜΙΧΟ...στο Κολωνό.
(Φροντίζουμε το κώλο σας,με κάθε τρόπο...)
IMG_20221013_012125.jpg
Νομιμοτατος σε ολα, καταληψη πεζοδρομιου οδοστρώματος , κομπλέ.
Ξερει οτι ειναι ελλαδα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Δεν με απασχολεί καθόλου το τι λένε τα ΜΜΕ , δεν με ενδιαφέρει καν η γνώμη του καθενός , το μόνο με ενδιαφέρει είναι η πραγματικότητα ...
Κατ αρχάς μας παρουσιάζουν ένα γεγονός σαν κεραυνό εν αιθρία στην αγγελικά πλασμένη νεοελληνική κοινωνία με το καλύτερο πολίτευμα όλων των εποχών που δημιουργεί και εκτρέφει καθημερινά τέτοια και χειρότερα γεγονότα.

Το γεγονός αυτό που πέσανε από τα σύννεφα οι δημοσιογράφοι και καλά, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στις κοινωνίες των ρομά, από την στιγμή που θα γεννηθεί ο μικρός ρομά αυτομάτως γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γονείς του, τι τα στέλνουν στη ζητιανιά, τι τα ποτίζουν να κοιμούνται όλη μέρα για να ζητιανεύει η μάνα, τι τα στέλνουν σε οίκους ανοχής (τα ποιο μεγάλα από 16 και άνω), τι τα χρησιμοποιούν για μικροκλοπές και διακίνηση ναρκωτικών και πολλά άλλα που εμείς δεν γνωρίζουμε, αυτά τα ζούμε καθημερινά ... που είναι ο εισαγγελέας; Που είναι το κράτος; η αστυνομία; Όλοι εθελοτυφλούν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δεύτερον, για εμένα δεν ευθύνεται η μάνα τόσο όσο ευθύνονται αυτοί που πήγαιναν με ένα 12χρονο κορίτσι, δηλαδή για να καταλάβω, πες ότι κάποιος τρελάθηκε και μας φέρει ένα βρέφος να κάνουμε έρωτα και εμείς το κάνουμε, ποιος ευθύνεται; Εμείς που το κάνουμε η αυτός που τρελάθηκε; Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως ...

Η μάνα έχει και ένα ελαφρυντικό της επιβίωσης, όλοι οι άλλοι θέλουν κρέμασμα από τα αρχίδια σε δημόσια θέα για παραδειγματισμό :angry:
Τι λες ρε τυπε για τη «μανα»;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε μου, μιλάμε για μια θέση δημοσιογράφου, δηλαδή ιδιωτικό τομέα.
Οχι κανένα βύσμα που μπήκε στο ΔΣ του οργανισμού αποξήρανσης της Κωπαϊδας.
Αν έχει εμπλοκή στις βρωμιές του πατέρα του τότε έρευνα, δίωξη, δικαστήριο και φυλακή.
Αν δεν έχει τι συζητάμε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
ο τιτάνας προμηθευτής του Ελληνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ , νοικοκυρεμένα πράματα
οι φόροι μας πιάνουν τόπο :wanker: :klapste:
Τυπε, ετσι απο περιεργεια, πως το εχεις στο μυαλο σου το «προμηθευτης δημοσιου»;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Φυσικα και εχεις απολυτο δικιο αλλα δε με νοιαζει ποιος θα ασχοληθει με τους ανηλικους στο δρομο,
Ακριβως, τωρα το ειπες σωστα, δε σε νοιαζει ο ανηλικος στο δρομο, σε νοιαζει να πεις «φταιει ο μητσοτακης και η νδ». Απλα πραγματα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Τύπε μου, μιλάμε για μια θέση δημοσιογράφου, δηλαδή ιδιωτικό τομέα.
Οχι κανένα βύσμα που μπήκε στο ΔΣ του οργανισμού αποξήρανσης της Κωπαϊδας.
Αν έχει εμπλοκή στις βρωμιές του πατέρα του τότε έρευνα, δίωξη, δικαστήριο και φυλακή.
Αν δεν έχει τι συζητάμε;
να το πω διαφορετικα.
Εισαι διευθυντης σε μια εταιρεια και υπαρχει μια θεση κενη και προκρινεις την τοποθετηση του γιου του κολλητου-φιλου σου αντι για καποιον αλλο τοτε αυτόματα εχεις εκτεθει μετα τις αποκαλυψεις.
Τι αναγκαζεσαι να κανεις?

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Οτι και να πεις για αυτο το πραγμα ειναι λιγο πραγματικα.. Τι να πρωτοσχολιασεις?:angry:
Να σχολιασεις το γεγονος οτι πως μπορεσαν καποιοι "ανθρωποι" (κυριολεκτικα εντος εισαγωγικων το ανθρωποι) να κανουν οτι εκαναν πανω σε ενα παιδι ?:angry:
Να σχολιασεις οτι ενας τυπος βιασε και παραλληλα εκμεταλευτηκε στο επακρο ενα παιδι με τον χειροτερο τροπο? :angry:
Να σχολιασεις (και ταυτοχρονα να αναρωτιεσαι) πως γινεται να υπαρχουν ατομα που ικανοποιουνται με παιδια :angry:?
Να σχολιασεις το γεγονος πως γινεται αυτοι οι γονεις να επετρεψαν κατι τετοιο στο ιδιο τους το παιδι ?:angry: (Ακομα και να μην ειχαν ιδεα οι γονεις για οτι συνεβενε με το παιδι τους.. σε αυτη την περιπτωση αν ισχυει οτι δεν ηξεραν τοτε αυτη η αμελεια τους ειναι απεριγραπτη :angry:)
Γενικα δεν υπαρχουν λογια ... απλα αυτη η αρρωστια καποιον (για να μην πω κατι χειροτερο) σου προκαλει αηδια και θυμο:angry:
Ντροπη και μονο ντροπη που υπαρχουν τετοια ατομα στην κοινωνια μας :angry:
Δεν ξερω ποια ειναι (η ποια μπορει να θεωρηθει) η ποιο δικαιη μεταχηριση-τιμωρια για τετοια ατομα (καθως θα πρεπει η μεταχειριση σε αυτες τις περιπτωσεις να ειναι παραδειγματικη και τετοια ωστε να μην ξαναεπιχειρηθει κατι αναλογο ποτε) :angry:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
να το πω διαφορετικα.
Εισαι διευθυντης σε μια εταιρεια και υπαρχει μια θεση κενη και προκρινεις την τοποθετηση του γιου του κολλητου-φιλου σου αντι για καποιον αλλο τοτε αυτόματα εχεις εκτεθει μετα τις αποκαλυψεις.
Σε μια εντιμη κοινωνια, ακομα και ετσι να πηρε τη θεση, το γεγονος οτι την κρατησε σημαινει οτι ειχε ικανοτητες και αξια κρατησε τη θεση του. Οποτε δε φορτωνεις στο παιδι και οποιονδηποτε της οικογενειας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με τα καμωματα του πατερα, τις αμαρτιες του.
Σε μια κανονικη κοινωνια.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
επειδη κατα λάθος η εξεπιτηδες τα κανεις πάλι αχταρμα θα στο ρωτησω απλα και δωσε μου μια απλή απάντηση με ενα ναι ή με ενα οχι?
πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος προσεληφθη στο Βημα απλα με ενα βιογραφικο και χωρις να πεσει τηλεφωνο που σχετιζοταν με τον πατερα του?Ναι ή Όχι
Μπορεί να τον έβαλε με μέσον ο πατέρας του στη δουλειά αυτή. Μπορεί και όχι. Ας πάρουμε την περίπτωση του ναι.
Είναι λογικό να τη χάνει επειδή ο πατέρας του είναι εγκληματιας; Είναι λογικό να τιμωρείται αυτός για τα εγκλήματα του πατέρα του;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.928
Πόντοι
6.256
Κανιβαλιστηκε κι αυτος στονκρατος δικαίου που ζούμε, φυσικα αν παει στη δικαιοσύνη θα παρει τ αρχιδια μας.
Αν ηταν αμερικη δε θα τολμουσαν να τον απολυσουν
Ελλαδάρα , φτωχη μικρη και χρεοκωπημενη χωρα .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Έλα ρε τυπε πού πας να εξισώσεις τη μισή Ελλάδα, μιλάμε για ιδιωτική εταιρεία όχι για δημόσιο ,αν ήταν ένα οποιοδήποτε βύσμα θα έλεγε το Βημα στα παπάρια μου , δικό μου το μαγαζί εγώ κάνω κουμάντο πώς και με ποιο κριτήριο προσλαμβάνω,τον κρατάω, επειδή όμως είναι αυτός που ειναι ο πατέρας του τον απέλυσαν γιατί σε σχέση με άλλα βυσματα που πιθανώς έχουνε μέσα με τον συγκεκριμένο δεν μπορούν να αντέξουν την δικαιη κατακραυγή και τα επακόλουθα της ,νομίζω αυτό το απλό μπορείς τουλάχιστον το καταλάβεις
τύπε εχεις ήδη δικάσει και καταδικάσει...
είναι βύσμα. τέλος. για σένα φυσικά και χωρίς να ξέρεις. αλλά ξέχασα, εσύ τα ξέρεις όλα και ο συγκεκριμένος (είναι και νδ πιθανότατα) έτσι την πήρε τη θέση βεαβαίως βεβαίως...
αυτή είναι και η διαφορά μας. δεν ξέρω, εξ ου και δεν καταδικάζω.
δεν τυφλώνομαι ούτε από κομματικά ούτε από κόμπλεξ.
:hi:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
επιπλέον είναι και θέμα νοοτροπίας.
θέλω να φαντάζομαι τα καλύτερα και όχι τα χειρότερα.
ξέρω την πραγματικότητα και δεν είμαι αδαής, αλλά προτιμώ να καώ που και που, παρά να ζω μια ζωή μέσα στην καχυποψία και τη μιζέρια για τον δίπλα και τον απέναντί μου.
πες το και τρόπο ζωής...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.928
Πόντοι
6.256
Εκανε κατι η γυναικα του;
Την κατηγορουν για κατι;
Μετα λεμε για το καθεστως ερντογαν που διωκει οχι μονο τους κατηγορουμενους για κατι αλλα και τις οικογενειες τους

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
να το πω διαφορετικα.
Πλάκα-πλάκα, αυτό είχα στο μυαλό μου γι αυτό σε ρώτησα.
Ας πούμε οτι έχω μια ανάγκη για ηλεκτρολόγο στο μαγαζί μου.
Και μου λέει ένας γνωστός μου, "δοκίμασε ρε, τον γιό μου, το κατέχει το αντικείμενο".
Αφού ψάχνω γιατί να μην τον δοκιμάσω; Αν είναι καλός θα τον κρατήσω, αν είναι μάπας θα τον σουτάρω.
Για να τον κρατήσω δυο χρόνια σημαίνει οτι είναι καλός στη δουλειά του. Τον πληρώνω και τον αξιολογώ κάθε μέρα.
Δεν είναι στο δημόσιο να τον πληρώνει ο φορολογούμενος.
Μαθαίνω οτι ο πατέρας του είναι κάθαρμα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.
Τι θα κάνω; Θα βοηθήσω τις αρχές να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Θα τους πω οτι ξέρω για τον πατέρα και τον γιο.
Έτσι ώστε να ερευνήσουν, να δικάσουν και να στείλουν στην φυλακή τους ενόχους.
Αν σε αυτούς είναι και ο γιος να τον απολύσω και να μην δει φως ημέρας στη φυλακή.
Αν όμως όχι; Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Καταργήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας και δεν το ξέρω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom