Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.315
Πόντοι
12.056
Εκανε κατι η γυναικα του;
Την κατηγορουν για κατι;
Μετα λεμε για το καθεστως ερντογαν που διωκει οχι μονο τους κατηγορουμενους για κατι αλλα και τις οικογενειες τους
ναι την κατηγορουν οι συγγενεις της ανηλικης οτι προσπαθησε να πληρωσει για να μην βγει αυτο στον αερα η υποθεση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
Πλάκα-πλάκα, αυτό είχα στο μυαλό μου γι αυτό σε ρώτησα.
Ας πούμε οτι έχω μια ανάγκη για ηλεκτρολόγο στο μαγαζί μου.
Και μου λέει ένας γνωστός μου, "δοκίμασε ρε, τον γιό μου, το κατέχει το αντικείμενο".
Αφού ψάχνω γιατί να μην τον δοκιμάσω; Αν είναι καλός θα τον κρατήσω, αν είναι μάπας θα τον σουτάρω.
Για να τον κρατήσω δυο χρόνια σημαίνει οτι είναι καλός στη δουλειά του. Τον πληρώνω και τον αξιολογώ κάθε μέρα.
Δεν είναι στο δημόσιο να τον πληρώνει ο φορολογούμενος.
Μαθαίνω οτι ο πατέρας του είναι κάθαρμα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.
Τι θα κάνω; Θα βοηθήσω τις αρχές να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Θα τους πω οτι ξέρω για τον πατέρα και τον γιο.
Έτσι ώστε να ερευνήσουν, να δικάσουν και να στείλουν στην φυλακή τους ενόχους.
Αν σε αυτούς είναι και ο γιος να τον απολύσω και να μην δει φως ημέρας στη φυλακή.
Αν όμως όχι; Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Καταργήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας και δεν το ξέρω;
Αστο τυπε, μπανανια εδω.

Ο αλλος γραφει απο πανω γιατι απομακρυνθηκε η γυναικα (που ηδη εχουν ακουστει διαφορα για τη σταση και τις ενεργειες της). Αλλα ειναι ο ιδιος που απο την πρωτη μερα που εσκασε το θεμα φωναζε «τι περιμενουν και δεν τον διαγραφουν απο το κομμα;»

Παρανοια.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εκανε κατι η γυναικα του;
Την κατηγορουν για κατι;
Μετα λεμε για το καθεστως ερντογαν που διωκει οχι μονο τους κατηγορουμενους για κατι αλλα και τις οικογενειες τους
Τύπε kontolagne όπως βλέπεις τα πράγματα σφίγγουν.
Με την φόρα που έχουν πάρει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Αλλαξε άμεσα το nickname σε aystirapanwapo18lagnos γιατί σε βλέπω στην μπουζού. :confused:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Και μου λέει ένας γνωστός μου, "δοκίμασε ρε, τον γιό μου, το κατέχει το αντικείμενο".
Αφού ψάχνω γιατί να μην τον δοκιμάσω; Αν είναι καλός θα τον κρατήσω, αν είναι μάπας θα τον σουτάρω.
Για να τον κρατήσω δυο χρόνια σημαίνει οτι είναι καλός στη δουλειά του. Τον πληρώνω και τον αξιολογώ κάθε μέρα.
Τι θα κάνω; Θα βοηθήσω τις αρχές να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Θα τους πω οτι ξέρω για τον πατέρα και τον γιο.
Αν σε αυτούς είναι και ο γιος να τον απολύσω και να μην δει φως ημέρας στη φυλακή.
Αν όμως όχι; Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Καταργήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας και δεν το ξέρω;
Στη περιπτωση που περιγραφεις εισαι εσυ και ο βοηθός σου.
Στην περιπτωση που περιγραφω ειναι μια κλειστη κοινωνια και ο γιος.
Εχει τεραστια διαφορά .
Τωρα εαν ειναι δικαιο ή αδικο δεν μπορω να το κρινω εγω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
η διαφορα μας ειναι οτι εσεις μεχρι και 5 λεπτα πριν βαλουν τον Ακη και τον Γιάννο φυλακη μας λέγατε συκοφάντες,το ιδιο κανετε και τώρα και εννοειται ιδιοτελώς
τύπε ποιοι είναι οι "εσείς"?

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
δε γενικευουμε,δε μιλαμε οτι πηρε καραμπινα να καθαρισει γειτονα για χωραφι,εμπλεκεται σε σοβαρο κατ εξακολουθηση εγκλημα σε σχεση με ανηλικα και πιθανοτατα χρησιμοποιωντας πολιτικες διασυνδεσεις ,τι παει να πει λογικο? χωρις να το ξερεις νομιζω προσπαθεις να ρωτησεις με ευσχημο τροπο αν ειναι νομιμο να τιμωρηθει κι αυτος, επειδη ομως τι σημαινει ηθικο και τι νομιμο σε μια κοινωνια σα την Ελλαδα ξερουμε καλα τι σημαινει τον σουταραν δικαιως με συνοπτικες διαδικασιες
Ρωτώ αν είναι λογικό, οχι αν είναι νόμιμο.
Τον απέλυσαν επειδή ο πατέρας του διέπραξε αυτά τα φρικτά εγκλήματα. Δεν υπάρχει ζήτημα νομιμότητας σε αυτό.
Είναι λογικό λοιπόν, να πληρώνει αυτός για τα εγκλήματα του πατέρα του;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
η διαφορα μας ειναι οτι εσεις μεχρι και 5 λεπτα πριν βαλουν τον Ακη και τον Γιάννο φυλακη μας λέγατε συκοφάντες,το ιδιο κανετε και τώρα και εννοειται ιδιοτελώς
Οχι τυπε μου, η διαφορα ειναι οτι «εσεις» φωναζατε ενοχος απο την πρωτη στιγμη ενω «εμεις» φωναζουμε αθωος μεχρι να βγει τελεσιδικη αποφαση δικαστηριου.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
τα μμε δεν είναι τόσο καθαρά
και εισπράττουν κρατικό χρήμα
και λοιδωρούν
και επαινούν

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ναι από την στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση!
Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ κανάλια.... σάιτ.... social media.... ραδιόφωνο.... αυτή την υπόθεση δείχνουν....!!!!
Επίσης, το θέμα έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις....!!!!

:woldman:
Οπότε ας γαμήσουμε και κανεναν αθώο αφού η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις.
Καθόσον με τη λογική σου και καποιων άλλων εδώ μέσα, υπάρχει συλλογική ευθύνη των συγγενών του εγκληματία και καλό είναι να πληρώνουν ολοι για τα εγκλήματα του ενός κι ας είναι αθώοι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.830
Πόντοι
6.256
Τύπε kontolagne όπως βλέπεις τα πράγματα σφίγγουν.
Με την φόρα που έχουν πάρει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Αλλαξε άμεσα το nickname σε aystirapanwapo18lagnos γιατί σε βλέπω στην μπουζού. :confused:
Και ειμαι και δεξιος κιολας ,θα μας γκαμησουν οι συριζαιοι :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τα μμε δεν είναι τόσο καθαρά
και εισπράττουν κρατικό χρήμα
και λοιδωρούν
και επαινούν
Φυσικά. Όλα αυτά ισχύουν.
Όπως και το γεγονός οτι είναι ιδιοκτησία μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που λιβανίζουν ή επιτίθενται κατα το δοκούν.
Αυτό σημαίνει οτι ο γυιός του καθάρματος πρέπει να απολυθεί;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Αυτο που επαναλαμβανετε τους για τους γυφτοτσιγγανορομα και τα ανηλικα, καταλαβαινετε οτι ειναι ατοπο απο οποια αποψη κι αν το δεις; Καμια μα καμια κυβερνηση δεν ασχοληθηκε ποτε σοβαρα με αυτο το θεμα, κανεις ποτε δεν εκανε κατι ουσιαστικο για να εξαλειφθει η συνολικη παρασιτικη συμπεριφορα τους, να ενταχτουν στην κοινωνια, ή να σηκωθουν να φυγουν απο τα ποδια μας. κανεις. ποτε.

Οτι και καλα αν βλεπω ενα ανηλικο τσιγγανακι να ζητιανευει και παρω τους μπατσους ή την προνοια ή το χαμογελο θα κανουν κατι; Ξερετε ποσα τετοια μικρα κυκλοφορουν; 10+ για καθε ενηλικο ζευγαρι γυφτων. Χιλιαδες..... Δηλαδη εμεις ως πολιτες πως στο πουτσο θα βοηθησουμε; Θα παρουμε στα σπιτια μας απο ενα; Θα πυροβολαμε ενα γυφτο σε καθε στενο μεχρι να εκλειψουν; Τι να κανουμε; Να ξεριζωνουμε αυτοδικως τα αρχιδια απτους γυφτους και τις μητρες απτις γυφτισσες;

Εχετε ιδεα σε ποσες γειτονιες και συνοικιες γινονται καθημερινα καταγγελιες και αναφορες για το προβλημα; Εχετε ιδεα ποσο δυσκολο ειναι να εισβαλεις στα γκετο των ρομα, χωρις να καταπατησεις ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα και φυσικα χωρις να βρεις σθεναρη αντισταση (οπλα κτλ); Η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου για τον πολιτη, εκτος αν προτεινετε να ντυθουμε κου κλουξ κλαν και με πυρσους και τσουγκρανες να παμε να τους καψουμε και να τους σφαξουμε.......

Μην εξισωνετε ενα προβλημα που υπαρχει δεκαετιες, κρυβεται κατω απτο χαλακι απο τους παντες, και ζει σε παραγκες και χωρις κανεναν ελεγχο, με ενα περιστατικο (ή πολλα περιστατικα) ανθρωπων που ζουν διπλα μας και πανε εκκλησια ή σχολειο, ερχονται σε επαφη με δικους μας ανθρωπους κτλ. Ο γυφτος δεν το επαιξε ποτε νομοταγης και νοικοκυραιος, ουτε εισεβαλε σε δημοσια ποστα, ουτε του εμπιστευτηκαμε καποια εξουσια. ολοι στενο αλλαζουμε μολις τους δουμε.

Το βλεπουμε το προβλημα, απευθυνομαστε σε αυτο. Τι αλλο να κανουμε σαν πολιτες; Ειναι εκτος δικαιοδοσιας και δυνατοτητας μας η επεμβαση. Μονο η εκαστοτε κυβερνηση μπορει να αλλαξει κατι. Το εκανε καποια και δεν το θυμαμαι;:think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
αν εννοεις τη κοινη λογικη σαφως και ειναι λογικο

θεωρεις οτι εσυ εχεις σχεση με τη κοινη λογικη? δε νομιζω
Ξερεις εσυ μιας εβδομαδας τυπος εδω τις αποψεις μου και τη λογικη μου;

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.....?????

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ..............?????????????????

#ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.........!!!!!!!!!!!!!!!

#ΤΟ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΤΗΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ........!!!!!!!!!!!!!

#ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..........!!!!!!!!!!!!!!!!

#ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................................................

ΥΓ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woldman:
Αν κανω εγώ πλάκα; Μήπως κάνεις εσύ;
Να παραιτηθεί ο γιός γιατί ο πατέρας έκανε φρικτά εγκλήματα;
Έχει ο γιός ευθύνη γιαυτα τα εγκλήματα;
Μηπως να αυτοκτονήσει κιόλας;
Για να ικανοποιηθεις εσύ που το μόνο που σε ένοιαζε τι καταγωγής είναι το κοριτσάκι;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.696
Πόντοι
2.606
αν μαθω οτι εκτος απο τα παιδια της πουλιοταν και η ιδια ε τοτε ειναι που θα ξαναπεσω απο τα συννεφα.....ζγκντουπ....

αλλος γιος Παπαντωνιου μας προεκυψε,δε φταιω που εκλεβε ο πατερας εκεινος,δε φταιω που ηταν νταβας σε ανηλικα αυτος εδω,ναι αλλα απο τους μπαμπαδες σας ρε μουνοπανα πηρατε τις θεσαρες σας,κανονικα οχι μονο απολυση αλλα να τους ακολουθησετε στη μπουζου θα επρεπε αν οχι για οικογενιακη ευθυνη αλλα για αποδοχη προιοντων εγκληματος
Τυπε τι λες ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom