Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.937
- Πόντοι
- 3.506
Να δούμε τι ποινή θα πάρει και το σημαντικότερο ,πόση θα εκτίσει
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Η ανηλικη εν προκειμενω ηταν κατακοιτη ή σε κωμα μετα τις συνευρέσεις? Φυσικα χρησιμοποιούσε φυσιολογικα το σωμα και το μυαλο της.Νομιζεις οτι ενα παιδακι που το ξεπαρθενιασε ενας παιδοφιλος- παιδεραστης (αυτο ειναι αυτοι που δικαζονται για την υποθεση της 12χρονης, δεν βλεπω να το επικαλουνται πολλοι εδω μεσα) θα μπορεσει να ξαναχρησιμοποιησει φυσιολογικα το σωμα του και το μυαλο του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα;
Και μπαινεις σε αγνοηση απο τωρα γιατι εισαι κουραστικος και το παιζεις ξερόλας.
Παλι καλα δηλαδη που μεσα στο συνολο των ημιασχετων πεταχτηκε και ενας συναδελφος να πει το αυτονοητο.
Και μπαινεις σε αγνοηση απο τωρα γιατι εισαι κουραστικος και το παιζεις ξερόλας.
Ποιο ειναι το σκανδαλο ακριβως? Και ποια η υπερασπιση του?
Ναι, και τι θελεις τωρα, να ξαναμπεις? Σε εβαλα και σε εβγαλα. Παραπονιεσαι επειδη σε εβγαλα?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μπορει να καταλαβει αυτο που προσπαθείς να πειςΝομιζεις οτι ενα παιδακι που το ξεπαρθενιασε ενας παιδοφιλος- παιδεραστης (αυτο ειναι αυτοι που δικαζονται για την υποθεση της 12χρονης, δεν βλεπω να το επικαλουνται πολλοι εδω μεσα) θα μπορεσει να ξαναχρησιμοποιησει φυσιολογικα το σωμα του και το μυαλο του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα;
Ρε κοιτα κατι τυχεροι που μπαινουν και βγαινουν απο την αγνοηση , και εμεις ειμαστε μόνιμα μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μπορει να καταλαβει αυτο που προσπαθείς να πεις
Πώς φαίνεται ο μεγαλοαστος ..πρωτευουσιανοςΠοιο ειναι το σκανδαλο ακριβως? Και ποια η υπερασπιση του?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
"Μπουρδίζει" τι σημαινει?
Δεν ειμαι πρωτευουσιανος, επαρχιωτης ειμαι, πρωτη φορα το ακουωΠώς φαίνεται ο μεγαλοαστος ..πρωτευουσιανος
Μπουρδιζω είναι ο.ευνουχισμος στα λαϊκά ,στα χωριάτικα στα Πολίτικα
Σε σεβομαι και διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις σου σαν νομικος που εισαι, αλλα δεν μπορω να ασπασθω τις αποψεις σου σαν παιδοψυχολογος η παιδιατρος. Γιατι, αλλα λενε οι ψυχολογοι που παρακολουθουν το συγκεκριμενο παιδακι.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Η ανηλικη εν προκειμενω ηταν κατακοιτη ή σε κωμα μετα τις συνευρέσεις? Φυσικα χρησιμοποιούσε φυσιολογικα το σωμα και το μυαλο της.
Δεν ειμαι πρωτευουσιανος, επαρχιωτης ειμαι, πρωτη φορα το ακουω
ξεκάθαραΤο συμπέρασμα είναι ένα : όποιος δικηγόρος δυσαρεστήθηκε και κρίνει τη συγκεκριμένη εισήγηση, είναι ημιάσχετος.
Σε σεβομαι και διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις σου σαν νομικος που εισαι, αλλα δεν μπορω να ασπασθω τις αποψεις σου σαν παιδοψυχολογος η παιδιατρος. Γιατι, αλλα λενε οι ψυχολογοι που παρακολουθουν το συγκεκριμενο παιδακι.
Πιθανοτατα ειναι ακριβως ετσιΠριν παω να ξεραθω: Απο οσα γραφτηκαν στα σαιτ, προκύπτει μπερδεμα. Εξηγουμαι: Ενα απο τα θεματα που διαμαρτυρονται πολλοι, ειναι οτι η εισαγγελέας προτεινε την απαλλαγή για τη μαστροπεια. Εγω κατάλαβα αλλο: οτι προτεινε την ενοχή του για μαστροπεια της παρ.1 του 349 ΠΚ (κακουργημα) και την απαλλαγή του για την παράγραφο 3 (πλημμελημα).
Αλλα μπορει να κανω και λαθος, δεν ειναι σαφες απο το copy paste που επεσε σε ολα τα σαιτ.
Καθώς ξεκάθαρα οτι το κόμμα των παιδεραστων η νέα δημοκρατίαξεκάθαρα
Και γιατι σοκαρεσαι?Το συμπέρασμα είναι ένα : όποιος δικηγόρος δυσαρεστήθηκε και κρίνει τη συγκεκριμένη εισήγηση, είναι ημιάσχετος.
Θα στο πω εγω πιο χυμα απο οτι στο λεει ο μαλάκας ο φίλος σου ο δικηγόροςΣε σεβομαι και διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις σου σαν νομικος που εισαι, αλλα δεν μπορω να ασπασθω τις αποψεις σου σαν παιδοψυχολογος η παιδιατρος. Γιατι, αλλα λενε οι ψυχολογοι που παρακολουθουν το συγκεκριμενο παιδακι.
ξεκάθαρα
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο ιστότοπος tvxs.gr, η εισαγγελέας είχε μεταφέρει σε οικεία της πρόσωπα ότι εδώ και ημέρες δεχόταν απειλές και για το ζήτημα είχε ειδοποιήσει τις αρχές
Γείτονες της εισαγγελέως, που επικαλείται το tvxs.gr, μεταφέρουν πως «είδαν έντρομη την κα Δόγκα, χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της»
Θα μου επιτρεψεις να μην κάνω εν προκειμενω κανενα σχολιο.Επίσης όποια εισαγγελέας δείχνει υπερβάλλον ζήλο :
Καταγγελία: Δέχθηκε επίθεση η εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη | in.gr
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αριστοτελεία Δόγκα, που είχε δεχθεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια για τη συγκινησιακή αγόρευσή της στη δίκη Τοπαλούδη, τραυματίστηκε από αγνώστους στο πρόσωπο.www.in.gr
Θα μου επιτρεψεις να μην κάνω εν προκειμενω κανενα σχολιο.
Απολυτως