Νέα

49χρονη μητέρα κατηγορούμενη για την αυτοκτονία 14χρονης στο MySpace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
49χρονη μητέρα κατηγορούμενη για την αυτοκτονία 14χρονης στο MySpace
11:44 29/5
Η 14χρονη Megan Meier αυτοκτόνησε τον Οκτώβριο του 2006 όταν μια ρομαντική ιστορία με έναν 16χρονο μέσω MySpace κατέληξε σε δράμα. Πίσω από το αγόρι κρυβόταν μια 49χρονη μητέρα που δημιούργησε το χαρακτήρα του αγοριού οδηγώντας την έφηβη σε απαγχονισμό.

Η Lori Drew, μητέρα συμμαθήτριας της 14χρονης Megan, δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ αγοριού στο MySpace και προσέγγισε το κορίτσι για να του "πουλήσει έρωτα". Σκοπός της μητέρας ήταν να ανακαλύψει τι πίστευε η Megan για την κόρη της.

Μετά από ένα μήνα εικονικού ρομάντζου και ύστερα από αρκετά ερωτικά μηνύματα, ο εικονικός νεαρός τερμάτισε τη σχέση του με την κοπέλα ξαφνικά στέλνοντάς της το παρακάτω μήνυμα: «Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν εσύ δεν υπήρχες». Μία ώρα αργότερα η Megan βρέθηκε να κρέμεται με μια θηλιά γύρω από το λαιμό της. Την επόμενη μέρα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στις 15 Μαΐου η Lori Drew εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για συνωμοσία και χρήση ψευδής ταυτότητας για πρόκληση συναισθηματικής διαταραχής, κατηγορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε 20χρονη φυλάκιση.

Η γυναίκα, σαφώς καταβεβλημένη, αναμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου για την τιμωρία της.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι αλλο θα δουμε....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανοίγω αυτό το θρεντ προκειμένου να γίνει διάλογος στα εξής θέματα:
1.
Πόσο προστατευμένος νιώθει κάποιος που χρησιμοποιεί το ιντερνετ ως χώρο να εκτονώσει τα ψυχολογικά του προβλήματα;
2.
Πόσο κακό κάνει η χρήση κλώνων και ψευδών στοιχείων στην επαφή μέσω διαδικτύου;
3.
Ποιός είναι περισσότερο άρρωστος ψυχολογικά;
Η έφηβη, η 49χρονη, ή η μάνα της έφηβης; Η μήπως η κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα;
4.
Τελικά το ιντερνετ αλλοιώνει, ή βοηθάει εν γένει τους ανθρώπους;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θρεντ προκειμένου να γίνει διάλογος στα εξής θέματα:
1.
Πόσο προστατευμένος νιώθει κάποιος που χρησιμοποιεί το ιντερνετ ως χώρο να εκτονώσει τα ψυχολογικά του προβλήματα;
2.
Πόσο κακό κάνει η χρήση κλώνων και ψευδών στοιχείων στην επαφή μέσω διαδικτύου;
3.
Ποιός είναι περισσότερο άρρωστος ψυχολογικά;
Η έφηβη, η 49χρονη, ή η μάνα της έφηβης; Η μήπως η κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα;
4.
ας απαντησω λοιπον...καλα τα ερωτηματα...
1.μαλλον εννοεις απ οσο καταλαβαινω οτι νομιζει οτι αν κανει κατι οπως στη παραπανω ιστορια οτι θα ξεφυγει...αναλογα θα σου πω...αν ταυτιζεσαι με κατι που προσποιεισαι υπαρχει προβλημα...ισως νοιωθεις αγνωστος μεταξυ αγνωστων...αλλα συνηθως την απτας..
2.δεν το συζηταμε καν.
3.ολα μαζι.ειναι ενα παζλ.το κακο ξεκιναει απο εμας παει στη κοινωνια και γυρναει σε εμας παλι..η ιστορια ειναι αμφιδρομη..αν εμεις ειμαστε μουρλοκουκου ολοι θα γινει και η κοινωνια...ε αυτο σε εμας δεν θα γυρισει παλι?
4.μεγαλη ιστορια.εγω πραγματικα δεν μπορω να απαντησω.αν επρεπε να διαλεξω θα ελεγα αλλοιωνει...μεσα απ τη μασκα μας εμφανιζουμε το πραγματικο μας προσωπο....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αδελφε περσονα η πηγη ποια ειναι?θελω να το διαδωσω..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εγώ νομίζω ότι τελικά είναι πολύ λεπτή η γραμμή μεταξύ των δύο.
Εώς ένα βαθμό τους βοηθάει, αν όμως ξεπεράσουν αυτό το αόρατο όριο, πιστεύω ότι τα πράγματα σιγά-σιγά αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα από διάφορες απόψεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ νομίζω ότι τελικά είναι πολύ λεπτή η γραμμή μεταξύ των δύο.
Εώς ένα βαθμό τους βοηθάει, αν όμως ξεπεράσουν αυτό το αόρατο όριο, πιστεύω ότι τα πράγματα σιγά-σιγά αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα από διάφορες απόψεις.

ολοσωστη +1

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα κι αυτο το μαλακισμενο πηγε και κρεμαστικε; τελικα δικιο εχουν που λενε να μην αφηνουν τα παιδια να μπαινουν στο ιντερνετ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
το ιντερνετ ΔΕΝ κανει για μικρες ηλικιες

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα κι αυτο το μαλακισμενο πηγε και κρεμαστικε; τελικα δικιο εχουν που λενε να μην αφηνουν τα παιδια να μπαινουν στο ιντερνετ

απλοποίησις...... Ενα από τα χειρότερα δεινά της κοινωνίας.
Αλήθεια φταίει το ιντερνετ εάν δεν υπήρχε μάνα και πατέρας να βοηθήσουν αυτό το παιδί;
Μήπωε το ίντερνετ ήταν η εύκολη λύση να μην ασχολούνται οι γονείς και να κάνουν ό,τι γουστάρουν;

Τα παιδιά δεν είναι ούτε αυτοκίνητα, να τα αγοράζουμε, ή να τα πουλάμε με οικονομικές πράξεις.
Τα παιδία επίσης δεν αποτελούν ούτε προέκταση των δικών μας επιλογών, ούτε μέσο για να λύνουμε τα δικά μας ψυχολογικά προβλήματα.....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αλήθεια φταίει το ιντερνετ εάν δεν υπήρχε μάνα και πατέρας να βοηθήσουν αυτό το παιδί;
Μήπωε το ίντερνετ ήταν η εύκολη λύση να μην ασχολούνται οι γονείς και να κάνουν ό,τι γουστάρουν;
Αυτό είναι το κακό περσοναγκράτα μου.
Τους παίρνουμε εκεί πέρα ένα κομπιούτερ για να μη μας πρήζουν και δεν ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους. Λογικό δεν είναι έπειτα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;
Δεν έχουν ακόμη χτίσει δυνατό χαρακτήρα ώστε να μπορούν να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να φερθούν ώριμα.
Εγώ νομίζω ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς.

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λογικά δεν έχεις παιδιά και αυτό μάλλον εξηγεί το γεγονός ότι αποκάλεσες "μαλακισμένο" το κοριτσάκι... Όσοι από εμάς έχουμε, θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες για τέτοια δράματα πρώτα στον εαυτό μας, να έχουμε τα μάτια μας 400 και να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και όχι πάνω τους.... Το ¨λιγότερο internet" στα παιδιά νομίζω ότι δεν βλάπτει... αναλόγως βέβαια και την ηλικία αλλά και την ωριμότητα του κάθε παιδιού....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό είναι το κακό περσοναγκράτα μου.
Τους παίρνουμε εκεί πέρα ένα κομπιούτερ για να μη μας πρήζουν και δεν ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους. Λογικό δεν είναι έπειτα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;
Δεν έχουν ακόμη χτίσει δυνατό χαρακτήρα ώστε να μπορούν να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να φερθούν ώριμα.
Εγώ νομίζω ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς.

και όποιος μαλάκας μου πει ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το ίντερνετ να πούμε ότι υπάρχει μια επιλογή για να κάνεις Zone Out περίεργα σάιτς......
Υπάρχει και ακόμα η πιο δραστική επιλογή.
Zone out everything but......
Και βάζεις όσα σάιτς θέλεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο........
Λ.Χ. δε βρίσκω κανένα λόγο γιατί να δώσω για το παιδί μου χιλιάρικα ευρώ να του πάρω εγκυκλοπαίδειες και άτλαντες όταν μπορώ να έχω ένα πι σι με άκσες μόνο στη βικιπαιδεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λογικά δεν έχεις παιδιά και αυτό μάλλον εξηγεί το γεγονός ότι αποκάλεσες "μαλακισμένο" το κοριτσάκι... Όσοι από εμάς έχουμε, θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες για τέτοια δράματα πρώτα στον εαυτό μας, να έχουμε τα μάτια μας 400 και να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και όχι πάνω τους.... Το ¨λιγότερο internet" στα παιδιά νομίζω ότι δεν βλάπτει... αναλόγως βέβαια και την ηλικία αλλά και την ωριμότητα του κάθε παιδιού....
εκατό φορές μάγκα να το έχεις στο σπίτι σου και να το ελέγχεις παρά να τρέχει λόγω απαγόρευσης στα ιντερνετ καφέ και να μαλακίζεται με τις ώρες σε ό,τι μπορείς να φανταστείς.....
Η απόλυτη στέρηση οδηγεί συνήθως στα αντίθετα αποτελέσματα... Κάτι σαν την ποτοαπαγόρευση ένα πράμα......

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
+1000

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
περσονα δε μιλησε για απολυτη στερηση ο φιλος παραπανω