Νέα

49χρονη μητέρα κατηγορούμενη για την αυτοκτονία 14χρονης στο MySpace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν το δούμε λίγο γενικότερα, το πρόβλημα λέγεται "εξάρτηση". Μπορεί να συμβεί και σε ενήλικες και μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο καταλαβες εσυ οτι ειπε η μουνιτσα?

χαιρομαι που δεν αναγκαζομαι να εξηγησω τις απλες (πιστευω) και κατανοητες (ελπιζω) θεσεις μου :)

ασπρουλιαρη αστα πικρα......εχω αναγκαστει και παιζω και Horde πλεον :P
ειχα παει μια φορα σε νετ καφε και ημουνα παρεα με κατι 7χρονα (χωρις πλακα...τα ρωτησα...) να εχουν ΗΔΗ 70αρισει 3 χαρακτηρες....τι να λεμε τωρα....το θεωρω τραγικο ενα παιδι κατω των 15 ετων να ασχολειται με ενα τετοιο παιχνιδι (και να του το επιτρεπουν οι γονεις φυσικα)

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο καταλαβες εσυ οτι ειπε η μουνιτσα?
εσύ κατάλαβες ότι απάντησα σε αυτό που είπε η μουνίτσα;

οι ερωτήσεις ορισμένες φορές απευθύνονται σε όλους είναι ρητορικές και αποτελούν έναυσμα για προσωπικές αναζητήσεις.
Αυτό γιατί πολλές φορές εδώ και πάνω απο 17 χρόνια που ασχολούμαι με Η/Υ και τα τελευταία με το γου γου γου έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξεπερνά το μέτρο και να κάνει κατάχρηση εις βάρος της κοινωνικής μου ζωής και των προσωπικών μου επαφών....... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν το δούμε λίγο γενικότερα, το πρόβλημα λέγεται "εξάρτηση". Μπορεί να συμβεί και σε ενήλικες και μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

έτσι ακριβώς.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom