Νέα

49χρονη μητέρα κατηγορούμενη για την αυτοκτονία 14χρονης στο MySpace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εκατό φορές μάγκα να το έχεις στο σπίτι σου και να το ελέγχεις παρά να τρέχει λόγω απαγόρευσης στα ιντερνετ καφέ και να μαλακίζεται με τις ώρες σε ό,τι μπορείς να φανταστείς.....
Η απόλυτη στέρηση οδηγεί συνήθως στα αντίθετα αποτελέσματα... Κάτι σαν την ποτοαπαγόρευση ένα πράμα......
Δεν διαφωνώ καθόλου...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λογικά δεν έχεις παιδιά και αυτό μάλλον εξηγεί το γεγονός ότι αποκάλεσες "μαλακισμένο" το κοριτσάκι... Όσοι από εμάς έχουμε, θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες για τέτοια δράματα πρώτα στον εαυτό μας, να έχουμε τα μάτια μας 400 και να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και όχι πάνω τους.... Το ¨λιγότερο internet" στα παιδιά νομίζω ότι δεν βλάπτει... αναλόγως βέβαια και την ηλικία αλλά και την ωριμότητα του κάθε παιδιού....

οντως δεν εχω παιδια, και εχεις μαλλον δικιο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το internet έχει την θετική του πλευρά και την αρνητική όπως κάθε υπηρεσία και αντικείμενο γύρω μας.Το μαχαίρι ο ένας το χρησιμοποιεί για να καθαρίσει το μήλο και ο άλλος για να σφάξει!Είναι στην ευχαίρεια του καθενός να  χρησιμοποιεί σωστά  το internet και να "κερδίζει" από αυτό!Τέτοια περιστατικά και ακόμα χειρότερα συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν...

Επισκέπτης
και όποιος μαλάκας μου πει ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το ίντερνετ να πούμε ότι υπάρχει μια επιλογή για να κάνεις Zone Out περίεργα σάιτς......
Υπάρχει και ακόμα η πιο δραστική επιλογή.
Zone out everything but......
Και βάζεις όσα σάιτς θέλεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο........
Λ.Χ. δε βρίσκω κανένα λόγο γιατί να δώσω για το παιδί μου χιλιάρικα ευρώ να του πάρω εγκυκλοπαίδειες και άτλαντες όταν μπορώ να έχω ένα πι σι με άκσες μόνο στη βικιπαιδεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies:

Καλα ενταξει οσα σιτε και να κανει ο γονιος zone out στο συγκεκριμενο περιστατικο ποιυ αναφερεις σε αυτο το θρεντ μπορουσε να γινει απο πολλους τροπους.Δηλαδη και το myspace blocked να ηταν το κακο μπορουσε να γινει ειτε απο κανενα msn, ειτε απο irc...

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οντως δεν εχω παιδια, και εχεις μαλλον δικιο
Το κατάλαβα.... Ελπίζω να μην με παρεξήγησες, δεν σου έκανα επίθεση... Απλά από τη στιγμή που έγινα γονιός έγινα πολύ πιο ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα... Συνέχεια σκέφτομαι πως με τον πιο ώριμο και έξυπνο τρόπο θα αποφύγω την "στραβή".

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το κατάλαβα.... Ελπίζω να μην με παρεξήγησες, δεν σου έκανα επίθεση... Απλά από τη στιγμή που έγινα γονιός έγινα πολύ πιο ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα... Συνέχεια σκέφτομαι πως με τον πιο ώριμο και έξυπνο τρόπο θα αποφύγω την "στραβή".

οχι δεν παρεξηγηθηκα, και λογικο ειναι να τα βλεπεις αλλιως τα πραματα, απλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιστορια και λιγο υπερβολικη. γενικως θελει προσοχη το ιντερνετ γτ κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι και τα παιδακια δεν ειναι υποψιασμενα, οπως ενας μεγαλυτερος ανθρωπους ακομα κι αν δεν εχει πειρα στο ιντερνετ

Επισκέπτης
Τις ηλιθιες ελεινιδες που σουλατσαρουν εδω και εκει στο ιντερνετ και κολοτριβονται σε διαφορα φορουμς ποιος θα τις μαζεψει?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τις ηλιθιες ελεινιδες που σουλατσαρουν εδω και εκει στο ιντερνετ και κολοτριβονται σε διαφορα φορουμς ποιος θα τις μαζεψει?

ρε συ οχι κι εδω υπαρχει και το αναλογο θρεντ αυτο εχει αλλο θεμα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ανοίγω αυτό το θρεντ προκειμένου να γίνει διάλογος στα εξής θέματα:
1.
Πόσο προστατευμένος νιώθει κάποιος που χρησιμοποιεί το ιντερνετ ως χώρο να εκτονώσει τα ψυχολογικά του προβλήματα;
2.
Πόσο κακό κάνει η χρήση κλώνων και ψευδών στοιχείων στην επαφή μέσω διαδικτύου;
3.
Ποιός είναι περισσότερο άρρωστος ψυχολογικά;
Η έφηβη, η 49χρονη, ή η μάνα της έφηβης; Η μήπως η κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα;
4.
Τελικά το ιντερνετ αλλοιώνει, ή βοηθάει εν γένει τους ανθρώπους;

Παλι στις Ελλεηνιδες θα καταληξουμε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και ομως σχετιζεται αμεσα.Ειδαμε τι γινεται οταν μικρα και ανευθυνα παιδια εχουν ανεξελεγκτα προσβαση στο ιντερνετ

εδω μιλαμε για παιδια οχι για ενηλικες γυναικες εισαι εκτος θεματος και δεν σχετιζεται αμεσα, μην το πασαρεις οπως σε συμφερει για να λες κι εδω για τις ελλεηνιδες

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τελικα οι Αμερικάνου δεν έχουν όρια στη μαλακία.......

κρίμα.....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι η μικρή βρισκόταν σε μια ηλικία (14) που λογικά θα έπρεπε να ήξερε ορισμένα στοιχειώδη πράγματα σχετικά με το Διαδίκτυο, πράγματα που θα μπορούσαν να την είχαν προστατέψει. Το θέμα είναι ποιος/ποιοι έπρεπε να της τα είχαν πει. Σίγουρα οι γονείς αλλά και το σχολείο/ η κοινωνία.
Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα γονείς που ενώ έχουν μικρά παιδιά, δεν γνωρίζουν από πού ανοίγει το p.c.

Οι κλώνοι, τα ψεύτικα προφίλ, οι φάρσες κ.λπ., υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Όσοι έχουν εμπειρία σε chat rooms/ messengers κ.λπ., καταλαβαίνουν τι λέω. Υπάρχουν άνθρωποι που ηδονίζονται να "παίζουν" με το μυαλό άλλων ανθρώπων.
Σίγουρα χρειάζεται ενημέρωση/ πρόληψη και προφύλαξη.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Iternet για τα παιδιά μας? .... ΝΑΙ!!!
Ενημέρωση των παιδιών μας και συνεχή ενημέρωση δικιά μας για το τι κυνδίνους κρύβονται στο Internet? ... ΝΑΙ!!!
Ανεξέλεγκτη χρήση του Internet από τα παιδιά μας? .... ΟΧΙ!!!!
Απαγόρευση χρήσης από τα παιδιά μας? ..... Φυσικά και ΟΧΙ!!!

Υποχρέωση όλων των γονιών είναι να είναι δίπλα στο/στα παιδί/παιδιά του να το συμβουλεύει να το κατευθύνει και να το προστατεύει... αν η κοπελίτσα είχε μια καλύτερη σχέση με την μητέρα της και της είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτά της για τον υποτυθέμενο νεαρό το ποιό πιθανό ειναι να μην συζητούσαμε αυτήν τη στιγμή, όπως επίσεις και η "Δράστης" αν ήταν ποιό ενημερωμένη για θέματα παιδοψυχολογίας η συμβουλευόταν έναν ειδικό δεν θα χρειαζόταν να δημιουργήσει όλο αυτό το παραμύθι που κατέληξε σε τραγωδία αλλά ούτε και να αναλλώσει τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή με τελική συνέπεια τον θάνατο ενός παιδιού και όχι την προστασία του δικού της όπως αποσκοπούσε.

THNKS
Δημήτρης

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και όποιος μαλάκας μου πει ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το ίντερνετ να πούμε ότι υπάρχει μια επιλογή για να κάνεις Zone Out περίεργα σάιτς......
Υπάρχει και ακόμα η πιο δραστική επιλογή.
Zone out everything but......
Και βάζεις όσα σάιτς θέλεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο........
Λ.Χ. δε βρίσκω κανένα λόγο γιατί να δώσω για το παιδί μου χιλιάρικα ευρώ να του πάρω εγκυκλοπαίδειες και άτλαντες όταν μπορώ να έχω ένα πι σι με άκσες μόνο στη βικιπαιδεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies:

Δεν διαφωνω με αυτα που λες σε μια ιδανικη κοινωνια...μονος σου ειπες ομως παρακατω οτι καλλιστα μπορει να παει σε ενα ιντερνετ καφε και να κανει τη δουλεια του......νομιζω οτι το να μπει σε τσατ ή πορνοσαιτ ειναι το αναποφευκτο....η δουλεια του γονιου θα πρεπει να ειναι η εκμαθηση και η ωριμανση του παιδιου για να αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις......παντως και εγω απορω πως ενα 14χρονο κοριτσι δεν μπορεσε να υποψιαστει τιποτα....δεν ειναι δε και παιδακι....

εγω που παιζω wow παντως και βλεπω να παιζουν 7χρονα παιδια αναρωτιεμαι για τους γονεις που υπαρχουν σημερα.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω με αυτα που λες σε μια ιδανικη κοινωνια...μονος σου ειπες ομως παρακατω οτι καλλιστα μπορει να παει σε ενα ιντερνετ καφε και να κανει τη δουλεια του......νομιζω οτι το να μπει σε τσατ ή πορνοσαιτ ειναι το αναποφευκτο....η δουλεια του γονιου θα πρεπει να ειναι η εκμαθηση και η ωριμανση του παιδιου για να αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις......παντως και εγω απορω πως ενα 14χρονο κοριτσι δεν μπορεσε να υποψιαστει τιποτα....δεν ειναι δε και παιδακι....

εγω που παιζω wow παντως και βλεπω να παιζουν 7χρονα παιδια αναρωτιεμαι για τους γονεις που υπαρχουν σημερα.....
πολυ σωστη συμφωνω απολυτως...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ σωστη συμφωνω απολυτως...

το πρόβλημα δλδ της 14χρονης είναι που μπήκε στο μάισπέις και σε τσατ, ή που ερωτεύτηκε ένα ακκάουντ στο ιντερνετ;
Δλδ εάν ερωτευόταν μια φωνή από φάρσα τηλεφωνική θα έφταιγε ο Γκράχαμ Μπελ;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
το πρόβλημα δλδ της 14χρονης είναι που μπήκε στο μάισπέις και σε τσατ, ή που ερωτεύτηκε ένα ακκάουντ στο ιντερνετ;
Δλδ εάν ερωτευόταν μια φωνή από φάρσα τηλεφωνική θα έφταιγε ο Γκράχαμ Μπελ;
αυτο καταλαβες εσυ οτι ειπε η μουνιτσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom