Α μαλιστα... ειμαστε και συνομηλικοι... αν σκασεις μυτη κορδελιο,κερναω μπυρες... (δεν ειμαι γκει)..34 ειμαι τυπε δεν προλαβαινω 25χρονη προϋπηρεσια, αλλαξα 5 δουλειες ασχετες με τις σπουδες μου και αλλες 2 σχετικες μεχρι να διοριστω.
τσατσος δεν ειμαι αλλα με τσατσα εχω παει ;) οποτε εχω μια καλυτερη αποψη για την αλλη πλευρα απο οτι ειχα χρονια ως πελατης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
48 ωρες με μια squirter milf
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
α πιτσιρικι εισαι.....οχι γερο εγω ειμαι του 1980
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη τι το επιστημονικο εκαναν οι αιγυπτιοι ναυτες?και τρατα μην φανταστειτε κατι βαρυ 3 φορες πηγα για επιστημονικους λογους δεν εκανα βαρια δουλεια οπως οι συμπαθεστατοι αιγυπτιοι ναυτες της μηχανιωνας
μηπως ηταν κανονικο ψαρι σε κινεζικη αντιγραφη τυπε???διμουτσουνα και τερατακια δεν βρηκα, παντως τοτε ηταν που εβρισκαν κατι υπερμεγεθη καλαμαρια στον θερμαϊκο. επισης βρηκα πρωτη φορα και ενα αγκαθωτο κιτρινο πρασινο κινεζικο ασχετο σε μια λιμνη σε αλλη μελετη.
ετουτο
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ψαρευαν ψαρια τα οποια μελετουσα στο εργαστηριο μου για την ερευνα μουδηλαδη τι το επιστημονικο εκαναν οι αιγυπτιοι ναυτες?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κανα μεταλλαγμενο βρηκες τυπε?ψαρευαν ψαρια τα οποια μελετουσα στο εργαστηριο μου για την ερευνα μου
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οχι γερο εγω ειμαι του 1980Α μαλιστα... ειμαστε και συνομηλικοι... αν σκασεις μυτη κορδελιο,κερναω μπυρες... (δεν ειμαι γκει)..
Επισκέπτης
ψαρευαν ψαρια τα οποια μελετουσα στο εργαστηριο μου για την ερευνα μου
Μετά τους φιδέμπορες σκάσανε μύτη στο σάιτ και οι ψαρέμπορες...
Αλλο ενα βασικο επιχειρημα κατα της πολιτικης του ΣΥΡΙΖΑ....
κινεζικο ειδος ειναι που βρεθηκε αγνωστο πως σε μια ελληνικη λιμνη. καποιος θα τα εριξε μπορει και κατα λαθος μεσα και πολλαπλασιαστηκαν δυστυχως διοτι δεν εχουν οικονομικη αξια και τρωνε το φαϊ αλλων ψαριων που εχουν αξια. και εδω οι λαθρομεταναστες κανανε ζημια.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
κανα μεταλλαγμενο βρηκες τυπε?
εδω τυπε ο ΤΡΙΕΝΑ βρηκε γοργονες σε λιμνες της βουλγαριας
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
διμουτσουνα και τερατακια δεν βρηκα, παντως τοτε ηταν που εβρισκαν κατι υπερμεγεθη καλαμαρια στον θερμαϊκο. επισης βρηκα πρωτη φορα και ενα αγκαθωτο κιτρινο πρασινο κινεζικο ασχετο σε μια λιμνη σε αλλη μελετη.κανα μεταλλαγμενο βρηκες τυπε?
ετουτο
Συνημμένα
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μηπως ηταν κανονικο ψαρι σε κινεζικη αντιγραφη τυπε???
κινεζικο ειδος ειναι που βρεθηκε αγνωστο πως σε μια ελληνικη λιμνη. καποιος θα τα εριξε μπορει και κατα λαθος μεσα και πολλαπλασιαστηκαν δυστυχως διοτι δεν εχουν οικονομικη αξια και τρωνε το φαϊ αλλων ψαριων που εχουν αξια. και εδω οι λαθρομεταναστες κανανε ζημια.
Ετσι ειναι τυπε... ή θα αφομοιωσεις τον αλλον,ή θα αφομοιωθεις εσυ κ θα εξαφανιστεις...η βιολογια ειναι ρατσιστικη, τα ειδη και οι πληθυσμοι κανουν οτι τους συμφερει και δεν τους καιγεται καρφι για αλλους πληθυσμους ή αλλα ειδη. σε μας τους ανθρωπους πιανει τοπο μονο το κυρηγμα για ισοτητα, αδελφοσυνη, οικολογια, αγαπατε αλληλους και αλλα ουτοπικα ή αυτοκαταστροφικα
ο κ.Μπουρδελιωτης ειναι βιολογος... νομιζω θα εχει απαντηση στο απλο αυτο ερωτημα...Φιλοι, ξεφυγαμε απο το αρχικο θεμα και μαλλον καποιος πρεπει να το επεναφερει...Τα ψαρια χυνουν? και τα υγρα τους πως επιδρουν στο υδατινοπεριβαλλον? νομιζω πως τωρα ειμαστε πισω στο θεμα..
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
η βιολογια ειναι ρατσιστικη, τα ειδη και οι πληθυσμοι κανουν οτι τους συμφερει και δεν τους καιγεται καρφι για αλλους πληθυσμους ή αλλα ειδη. σε μας τους ανθρωπους πιανει τοπο μονο το κυρηγμα για ισοτητα, αδελφοσυνη, οικολογια, αγαπατε αλληλους και αλλα ουτοπικα ή αυτοκαταστροφικα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
η βιολογια ειναι ρατσιστικη, τα ειδη και οι πληθυσμοι κανουν οτι τους συμφερει και δεν τους καιγεται καρφι για αλλους πληθυσμους ή αλλα ειδη. σε μας τους ανθρωπους πιανει τοπο μονο το κυρηγμα για ισοτητα, αδελφοσυνη, οικολογια, αγαπατε αλληλους και αλλα ουτοπικα ή αυτοκαταστροφικα
γιαυτο εισαι κ ΧΑ τυπε,βλεπεις οτι στη φυση επιβιωνει ο δυνατοτερος και σου φαινονται μαλακιες αυτα για ισοτητα των ανθρωπων
χυνουν και ποσοτητες μαλιστα μεσα στο νερο. στα χυσια τους κολυμπας καθε καλοκαιρι
φευγω τηλεφωνησε μια μικρη
Ευχαριστουμε...παρε μαζυ και κανα ναυλον σελτεδακι μαζυ, σε περιπτωση που η κατασταση εξελιχθει...καλο βολι
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
χυνουν και ποσοτητες μαλιστα μεσα στο νερο. στα χυσια τους κολυμπας καθε καλοκαιριΦιλοι, ξεφυγαμε απο το αρχικο θεμα και μαλλον καποιος πρεπει να το επεναφερει...Τα ψαρια χυνουν? και τα υγρα τους πως επιδρουν στο υδατινοπεριβαλλον? νομιζω πως τωρα ειμαστε πισω στο θεμα..
Επισκέπτης
Στάσου...μύγδαλα...
(Το κερατό μου...Ένας άνθρωπος ξεκίνησε μια ιστορία της προκοπής Κυριακάτικα και την κοπάνησε...Πάλι με τις Καρυάτιδες θα την βγάλουμε...)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις