alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, καλα...επίτευγμα για τον Αλεξ είναι το πρωτογενές πλεόνασμα σαμαρά τυπε να καταλάβεις...όχι η κατακτηση της σεληνης
Καλα, καλα...επίτευγμα για τον Αλεξ είναι το πρωτογενές πλεόνασμα σαμαρά τυπε να καταλάβεις...όχι η κατακτηση της σεληνης
Ένα πλανήτη έχουμε και δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε όπως πρέπει τον καταστρέφουμε,σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για ηλιθιότητες και οδεύουμε προς την οικονομική-πολιτιστική και υγειονομική αυτοκτονία. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο άνθρωπος σαν είδος είναι άξιος να κατοικήσει και άλλους πλανήτες και να φέρει στην ζωή άλλα 700.000.000.000 ίδιους με την πάρτη του?Υπάρχει η μακροσκοπική επέκταση και η μικροσκοπική
Αυτή που λες είναι μικροσκοπική, όπως και ο εμβολιασμός για μία γρίπη
Μακροσκοπικά, η εποίκηση 100 πλανητών, μπορεί να σημαίνει ότι θα ρθουν στον κόσμο άλλοι 700.000.000.000 άνθρωποι
Οι 10.000 πλανήτες 70.000.000.000.000 κ.ο.κ.
"Μιλησα με καποιον και μου ειπε κατι, γι' αυτό αστο..."καλα ναι... αυτο παιζει κ συμφωνω αλλα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση οτι μας κρυβουν τεχνολογια... κ εχω μιλησει με καποιον που υπηρετησε στον Αμερικανικο στρατο και μου ειπε κατι απιστευτα... αστο μην το σκαλιζεις...
επίτευγμα για τον Αλεξ είναι το πρωτογενές πλεόνασμα σαμαρά τυπε να καταλάβεις...όχι η κατακτηση της σεληνης
Ένα πλανήτη έχουμε και δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε όπως πρέπει τον καταστρέφουμε,σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για ηλιθιότητες και οδεύουμε προς την οικονομική-πολιτιστική και υγειονομική αυτοκτονία. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο άνθρωπος σαν είδος είναι άξιος να κατοικήσει και άλλους πλανήτες και να φέρει στην ζωή άλλα 700.000.000.000 ίδιους με την πάρτη του?![]()
τυπε φαντασου το σαν να βλεπεις ενα σπιτι που ειναι εγκαταλειμμενοΈνα πλανήτη έχουμε και δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε όπως πρέπει τον καταστρέφουμε,σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για ηλιθιότητες και οδεύουμε προς την οικονομική-πολιτιστική και υγειονομική αυτοκτονία. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο άνθρωπος σαν είδος είναι άξιος να κατοικήσει και άλλους πλανήτες και να φέρει στην ζωή άλλα 700.000.000.000 ίδιους με την πάρτη του?![]()
καλα ναι... αυτο παιζει κ συμφωνω αλλα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση οτι μας κρυβουν τεχνολογια... κ εχω μιλησει με καποιον που υπηρετησε στον Αμερικανικο στρατο και μου ειπε κατι απιστευτα... αστο μην το σκαλιζεις...
Επειδή θεωρω σημαντικοτερο να βρεθει τροπος να μην πειναει κανενας ανθρωπος επι γης, από το να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να παταμε το ποδι μας σε κατι ερημους πλανητες, σημαινει ότι πιστευω σε καζανια που βραζουν στην κολαση?το ξέρω ρε τύπε...
ο λόγος που μπλέκω σε τέτοιες μάταιες συζητήσεις, είναι μπας και ανοίξει η γκλάβα κανενός φουκαρά αναγνώστη τουλάχιστον (αν όχι η δικιά του) που τα γαμημένα σιχάματα Ιστορικοί-Θρησκευτικοί-Πολιτικοί-Δημοσιογράφοι-Αστρολόγοι κ.ο.κ. τους έχουν φέρει σε σημείο να μην ξέρουν τι είναι τα άστρα, αλλά να ξέρουν απ έξω με ποιους ταιριάζουν οι Αιγόκεροι με ωροσκόπο Ταύρο... :S :S :S
ή ότι αν δε νηστέψουν 3 μέρες πρέπει να εξολμολογηθούν γιατί όταν έρθει η δευτέρα παρουσία θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν σε καζάνια που βράζουν, κλπ :S :S :S
απορρητα τυπε?καλα ναι... αυτο παιζει κ συμφωνω αλλα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση οτι μας κρυβουν τεχνολογια... κ εχω μιλησει με καποιον που υπηρετησε στον Αμερικανικο στρατο και μου ειπε κατι απιστευτα... αστο μην το σκαλιζεις...
ο υπολογιστής των Αντικυθήρων ;)υπολογιστές είχαν ακόμη και οι αρχαίοι ελληνες
Υπάρχει και η χρησικτησία τύπε..τυπε φαντασου το σαν να βλεπεις ενα σπιτι που ειναι εγκαταλειμμενο
πας και αραζεις
καποια στιγμη ομως ερχονται οι ιδιοκτητες![]()
Επειδή θεωρω σημαντικοτερο να βρεθει τροπος να μην πειναει κανενας ανθρωπος επι γης, από το να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να παταμε το ποδι μας σε κατι ερημους πλανητες, σημαινει ότι πιστευω σε καζανια που βραζουν στην κολαση?
Μαλλον εχεις μπερδεψει πολύ τα πραγματα.
Και να κατοικήσεις έναν πλανήτη μόνο και μόνο για να τα κάνεις μια από τα ίδια? Same shit different day?μα.....τα ταξίδια στη Σελήνη και στον Άρη φυσικά...
Αμα θες να μην πειναει κανένα παιδι κοψε το πολύ φαι ρε χοντρουλη και στειλε οτι περισσεύει στα συσσιτιαΕπειδή θεωρω σημαντικοτερο να βρεθει τροπος να μην πειναει κανενας ανθρωπος επι γης, από το να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να παταμε το ποδι μας σε κατι ερημους πλανητες, σημαινει ότι πιστευω σε καζανια που βραζουν στην κολαση?
παιχτη αν ανοιξουμε το θεμα δεν θα παμε στην δουλεια το πρωι, λογω τεχνικου επαγγελματος επισκεπτομαι πολλα σπιτια κ μιλαω με πολυ κοσμο καθε μερα... Θες να σου πω?? Ωραια... "Ειχαμε μια συσκευη που εμοιαζε με λαπτοπ και ειχε 2 ραβδους συνδεδεμενους, η μια χαλκινη και η αλλη ασημενια, αν τυχον μας χτυπουσαν με χημικα ή βιολογικα οπλα, πιαναμε τις ραβδους, το μηχανημα μας "διαβαζε" για λιγο, και βλεπαμε στην οθονη το ειδος του χημικου ή βιολογικου οπλου αλλα και την θεραπεια που επρεπε να ακολουθησουμε..." ...... τωρα που σε ειπα τι καταλαβες δηλαδη???? αφου δεν θα το πιστεψεις ετσι κ αλλιως... και χεστηκα κιολας..."Μιλησα με καποιον και μου ειπε κατι, γι' αυτό αστο..."
Επειδή θεωρω σημαντικοτερο να βρεθει τροπος να μην πειναει κανενας ανθρωπος επι γης, από το να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να παταμε το ποδι μας σε κατι ερημους πλανητες, σημαινει ότι πιστευω σε καζανια που βραζουν στην κολαση?
Και να κατοικήσεις έναν πλανήτη μόνο και μόνο για να τα κάνεις μια από τα ίδια? Shame shit different day?
τοτε δεν θα τα είχε φτιάξει με την ροουζμαν εσύ πριν από λίγες βδομάδες δεν έλεγες ότι ας πεινάει ο κόσμος στην βραζιλία και στον πλανήτη αλλά η ζωή συνεχίζεται και καλώς δαπανώνται υπέρογκα ποσά για να κατασκευάζονται γήπεδα και να διασκεδάζει ο κόσμος που μπορεί βλέποντας μπαλίτσα![]()
μαν εσύ πριν από λίγες βδομάδες δεν έλεγες ότι ας πεινάει ο κόσμος στην βραζιλία και στον πλανήτη αλλά η ζωή συνεχίζεται και καλώς δαπανώνται υπέρογκα ποσά για να κατασκευάζονται γήπεδα και να διασκεδάζει ο κόσμος που μπορεί βλέποντας μπαλίτσα![]()