Νέα

45 χρόνια - επέτειος σήμερα, 16 Ιουλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δορυφοροι,υπολογιστες,ιντερνετ,κινητο,ISS,Google.earth-street view...
Ας το παρουμε αντιστροφα παιχτη....αφου εσυ τα αναφερεις αυτα....
εσυ θα πιστευες σε ολα αυτα αν στα ελεγαν το 1969...???
Σημερα φυσικα θα τα πιστεψει καποιος...
Αφου ολα αυτα δεν ηταν ουτε στην σφαιρα της φαντασιας τοτε,δεν υπηρχαν ουτε οι ιδεες ουτε καν οι πρωτογονες συσκευες για ολα αυτα, πως διαολο βρεθηκε η τεχνολογια για να παμε στην Σεληνη και να ξαναρθουμε....??? Τι λεμε εδω?? Οτι πηγαμε στην Σεληνη με ενα σκαφος το οποιο η υπολογιστικη του δυναμη ηταν το 1/1000 του λαπτοπ που γραφω αυτες τις λεξεις...  :S δεν μου φαινεται πολυ λογικο....  :think:

Ένα ταξίδι στη Σελήνη είναι κυρίως θέμα Διαστημικής Μηχανικής, ήτοι...προώθηση

Και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, όπως αποθήκευση καυσίμων, αέρας καμπίνας, όργανα επικοινωνίας, κλπ

Το να πάει κάποιο διαστημόπολοιο να μείνει λίγες ώρες και να γυρίσει, από άποψη Διαστημικής Μηχανικής έχει απαιτήσεις επιστημονικά πρωτόγονες, λιγότερο περίπλοκες από ένα ρομπότ

Τώρα αν σε κάποιους φαίνεται απίστευτο, τη στιγμή που στα χέρια τους έχουν μηχανές πολύ πιο πολύπλοκες, είναι δικό τους θεματάκι να το λύσουν...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Προσωπικά παντως δεν δινω δεκαρα αν πηγαμε στη Σεληνη ή όχι.
Σε τι κάνει καλυτερη τη ζωη μας αν πηγαμε?
Μπορεί η τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να γίνει αυτό το ταξίδι να έχει είδη ωφελήσει την ζωή σου και να μην το ξέρεις.Με την τεχνολογία το κάθε τι που πάει μπροστά μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για την ζωή μας. Μπορεί ένα πείραμα του κώλου σήμερα που φαινομενικά δεν έχει κανέναν σκοπό να γίνει η αρχή για το φάρμακο που θα θεραπεύσει τον καρκίνο κάποτε.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.984
Πόντοι
1.756
Ένα ταξίδι στη Σελήνη είναι κυρίως θέμα Διαστημικής Μηχανικής, ήτοι...προώθηση

Και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, όπως αποθήκευση καυσίμων, αέρας καμπίνας, όργανα επικοινωνίας, κλπ

Το να πάει κάποιο διαστημόπολοιο να μείνει λίγες ώρες και να γυρίσει, από άποψη Διαστημικής Μηχανικής έχει απαιτήσεις επιστημονικά πρωτόγονες, λιγότερο περίπλοκες από ένα ρομπότ

Τώρα αν σε κάποιους φαίνεται απίστευτο, τη στιγμή που στα χέρια τους έχουν μηχανές πολύ πιο πολύπλοκες, είναι δικό τους θεματάκι να το λύσουν...
Την απιστευτη μηχανη που λεγεται λαπτοπ την κραταω εγω ΣΗΜΕΡΑ το 2014.... τοτε δεν υπηρχε,ξεκολα απο το σημερα και πηγαινε το μυαλο σου στο 1969...

Επισκέπτης
Την απιστευτη μηχανη που λεγεται λαπτοπ την κραταω εγω ΣΗΜΕΡΑ το 2014.... τοτε δεν υπηρχε,ξεκολα απο το σημερα και πηγαινε το μυαλο σου στο 1969...

Η συζήτηση ξεκίνησε από το ότι υποστηρίζετε πως ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Είναι ματαιοδοξία η επέκταση του ανθρώπου;
Επεκταση είναι να βρει έναν τροπο να μην πεθαινει κανενας ανθρωπος από την πεινα εν ετει 2014.
Το αν θα παει στη Σεληνη, στον Αρη ή στον Ποσειδωνα, δεν βελτιωνει τη ζωη κανενος σε τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
και συ άχρηστο Νικ είσαι αλλά σε κρατάμε στο μπου
Το μπου είμαι εγω. Αν φυγω θα το κλεισετε. Θα μεινουν μονο κατι τσομπανηδες και νωντοτυποι να λενε εξυπνάδες στο τσατ σπαμ για κατι σκυλους βαζοντας κατι εμοτικονς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το μπου είμαι εγω. Αν φυγω θα το κλεισετε. Θα μεινουν μονο κατι τσομπανηδες και νωντοτυποι να λενε εξυπνάδες στο τσατ σπαμ για κατι σκυλους βαζοντας κατι εμοτικονς.
ο μπος που εφαγε τον μπαρο τυπε? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπήρχε,απλα ΕΣΥ δεν το ηξερες

Επισκέπτης
Επεκταση είναι να βρει έναν τροπο να μην πεθαινει κανενας ανθρωπος από την πεινα εν ετει 2014.
Το αν θα παει στη Σεληνη, στον Αρη ή στον Ποσειδωνα, δεν βελτιωνει τη ζωη κανενος σε τιποτα.

Υπάρχει η μακροσκοπική επέκταση και η μικροσκοπική

Αυτή που λες είναι μικροσκοπική, όπως και ο εμβολιασμός για μία γρίπη

Μακροσκοπικά, η εποίκηση 100 πλανητών, μπορεί να σημαίνει ότι θα ρθουν στον κόσμο άλλοι 700.000.000.000 άνθρωποι

Οι 10.000 πλανήτες 70.000.000.000.000 κ.ο.κ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Υπάρχει η μακροσκοπική επέκταση και η μικροσκοπική

Αυτή που λες είναι μικροσκοπική, όπως και ο εμβολιασμός για μία γρίπη

Μακροσκοπικά, η εποίκηση 100 πλανητών, μπορεί να σημαίνει ότι θα ρθουν στον κόσμο άλλοι 700.000.000.000 άνθρωποι

Οι 10.000 πλανήτες 70.000.000.000.000 κ.ο.κ.
Α καλα νταξ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.984
Πόντοι
1.756
υπήρχε,απλα ΕΣΥ δεν το ηξερες
καλα ναι... αυτο παιζει κ συμφωνω αλλα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση οτι μας κρυβουν τεχνολογια... κ εχω μιλησει με  καποιον που υπηρετησε στον Αμερικανικο στρατο και μου ειπε κατι απιστευτα... αστο μην το σκαλιζεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επίτευγμα για τον Αλεξ είναι το πρωτογενές πλεόνασμα σαμαρά τυπε να καταλάβεις...όχι η κατακτηση της σεληνης
απτην αποψη οτι το πλεονασμα του σαμαρα ειναι συμπαντικο γεγονος τυπε :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα ναι... αυτο παιζει κ συμφωνω αλλα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση οτι μας κρυβουν τεχνολογια... κ εχω μιλησει με  καποιον που υπηρετησε στον Αμερικανικο στρατο και μου ειπε κατι απιστευτα... αστο μην το σκαλιζεις...
υπολογιστές είχαν ακόμη και οι αρχαίοι ελληνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom