Νέα

45 χρόνια - επέτειος σήμερα, 16 Ιουλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ θέλω να πάω στον Αντάρη. Θα με στείλετε;
Ότι θέλει γράφει ο καθένας και πουλάνε φούμαρα. Πως θα ζήσει κα΄ποιος εκεί χωρίς νερό, με χαμηλές θερμοκρασίες, μετεωριτες και φοβερούς και τρομερούς ανέμους;
ρωτα τον σκιουρο εχει κανει ενα φεγγαρι στην νασα  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ θέλω να πάω στον Αντάρη. Θα με στείλετε;
Ότι θέλει γράφει ο καθένας και πουλάνε φούμαρα. Πως θα ζήσει κα΄ποιος εκεί χωρίς νερό, με χαμηλές θερμοκρασίες, μετεωριτες και φοβερούς και τρομερούς ανέμους;
Ουτε δρομους εχει να βγεις βολτα με το ποδηλατο,ουτε δεντρα να κρεμασεις την κουνια,ουτε θαλασσα να παιρνεις ματι τα μουνακια!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ναι καθε μερα της αναβω ενα κερι  :2funny: αυτη ξερω αυτην ειπα. Για απαντα στον φιλο κατι αποριες εχει

Το μόνο που μπορώ ν απαντήσω είναι για τις χαμηλές θερμοκρασίες, άκουσα ότι θα φορέσουν ζακέτες από Αυστραλιανά πρόβατα

Για τα άλλα δεν έχω ιδέα, μάλλον είναι ανυπέρβλητα προβλήματα  :S

Επισκέπτης
Το μόνο που μπορώ ν απαντήσω είναι για τις χαμηλές θερμοκρασίες, άκουσα ότι θα φορέσουν ζακέτες από Αυστραλιανά πρόβατα

Για τα άλλα δεν έχω ιδέα, μάλλον είναι ανυπέρβλητα προβλήματα  :S
:2funny: λεγε σοβαρα τωρα εσυ εισαι ο αστροφυσικος εδω μεσα  :grin: εχουμε ελπιδες να κατοικησουμε στον αρη τα η.α.ε ετοιμαζουν αποστολη για εκει μηπως θα γινουν οι πρωτοι που θα πανε  ;)

Επισκέπτης
:2funny: λεγε σοβαρα τωρα εσυ εισαι ο αστροφυσικος εδω μεσα  :grin: εχουμε ελπιδες να κατοικησουμε στον αρη τα η.α.ε ετοιμαζουν αποστολη για εκει μηπως θα γινουν οι πρωτοι που θα πανε  ;)

λογικό είναι ένας ΠΑΟΚτσής να βγάζει σπυριά στο άκουσμα της λέξης ΑΡΗΣ  ;)

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
εχουν στειλει στον αρη , εχουν φτιαξει διαστημικο σταθμο, στην σεληνη γιατι δεν ξαναπηγαν? αν ειχαν παει, θα μπορουσαν να ξαναπανε , να φτιαξουν καποιου ειδους βαση, κατι.

η μηπως απλα δεν πηγαν?

Τι είναι η σελήνη Πειραιάς-Ραφήνα για να κόβουν βόλτες; Έχεις υπ όψιν τι ποσά ξοδεύτηκαν για το πρόγραμμα Απόλο;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Επεκταση είναι να βρει έναν τροπο να μην πεθαινει κανενας ανθρωπος από την πεινα εν ετει 2014.
Το αν θα παει στη Σεληνη, στον Αρη ή στον Ποσειδωνα, δεν βελτιωνει τη ζωη κανενος σε τιποτα.

Αυτή δεν είναι λογική.

Αν είναι έτσι ούτε η Αστρονομία μας χρειάζεται. Τι τα θέλουμε τα τηλεσκόπια και τα ραδιοτηλεσκόπια.

Ούτε η Φυσική μας χρειάζεται. Τι το θέλουμε το Cern και το φρέαρ των Οινουσσών;

Ούτε τα θεωρητικά μαθηματικά μας χρειάζονται. Τι την θέλουμε την Τοπολογία και την Λογική;

Ας μην πάμε καν στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Η Αρχαιολογία θα μας σώσει από την πείνα;

Τι χρειάζεται η Ιστορία ή η Φιλοσοφία; Γιατί να διδάσκονται στα Πανεπιστήμια;

Και φυσικά οπωσδήποτε θα πρέπει να μην ξοδεύουμε τίποτε για τις Τέχνες. Με Ζωγραφική ή με τον Χορό θα χορτάσουν τα παιδιά στην Αφρική;

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.063
Πόντοι
3.506
Σαν σημερα πριν 45 χρονια στις 20 Ιουλιου 1969 ωρα 20.18 UTC, γινονταν η προσεληνωση του  Apollo 11 του πρωτου επανδρωμένου διαστημοπλοιου στη Σεληνη.Ο πρωτος ανθρωπος που πατησε σ΄αυτη ηταν ο Neil Armstrong εξη ωρες αργοτερα.
(Το επικο ταξιδι ειχε ξεκινησει στις 16 Ιουλιου 1969 απο το  Cape Canaveral.)

Apollo_11_first_step.jpg

Apollo_11.png

640px-Apollo_11.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.badassoftheweek.com/predator1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/249/e/7/predator_master_by_gritsfx-d5ducod.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom