dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
...καρφωθηκες μεγαλε...πως γινεται αυτο ρε φιλε...μπωρεις να το κανεις και τωρα η θελει απο την αρχη.
αντε βοηθα γιατι τατα ελικοπτερα γυρνανε
![]()
...καρφωθηκες μεγαλε...πως γινεται αυτο ρε φιλε...μπωρεις να το κανεις και τωρα η θελει απο την αρχη.
![]()
πως γινεται αυτο ρε φιλε...μπωρεις να το κανεις και τωρα η θελει απο την αρχη.
![]()
Σοβαρα σ΄ενδιαφερει να μαθεις ?
Κρυβε λόγια.
Μπορει να ναι καποιος της δίωξης.
τι λες ρε φιλε, εδω στο βλαχοπουλο στην μεσσηνια φυτευουν καθε χρονο ολο το βουνο, τον μαγκλαβα, τι μονο στην κρητη!!Ρε σε μενα τα λες ? Που ζω εγω ? Θες να σου πω τεχνικες να ειναι το δεντρο 2 μετρα και να μη φαινεται πανω απο 80 ποντους ? Αλλα 40 στρεμματα ειναι υπερβολη. Αυτα μονο στην Κρητη γινονται.
απο δω και περα αρχιζουν τα οργανα κατω, καθε μερα σκαει και απο μια φυτεια, ολους τους ερασιτεχνες τουε τσιμπανε!Όταν ήμουν φανταρος στην Καλαμάτα, ερχονταν με μηχανακια και κάνανε ντιλιβερι.
Ακομα το θυμάμαι....
Στο στρατοπεδο;Όταν ήμουν φανταρος στην Καλαμάτα, ερχονταν με μηχανακια και κάνανε ντιλιβερι.
Ακομα το θυμάμαι....
Στο στρατοπεδο;
Οτι χειροτερο να σε πιασουν με μπαφο στον στρατο. Αλλα και δυσκολα να σε δωσουν επισης.Ναι, στην σκοπια απο την πανω μεριά.
προλαβα και τα ξεριζωσα...καρφωθηκες μεγαλε...
οχι μην μου λες τιποτα, γιατι νομιζεις οτι ειμαι μπατσοςΣοβαρα σ΄ενδιαφερει να μαθεις ?
σε βρισκω πολυ σωστοΝα υποθέσω για καθαρά εγκυκλοπαιδικές γνώσεις...
Οτι χειροτερο να σε πιασουν με μπαφο στον στρατο. Αλλα και δυσκολα να σε δωσουν επισης.