Επισκέπτης
τι ενοεις φιλτατετο ποτιζεις και με ουζο μεσιε κοζα?
τι ενοεις φιλτατετο ποτιζεις και με ουζο μεσιε κοζα?
ο τζι και ο βαρβι δεν ξερουν τιποτα για το θεμα αραγε?Η μεγαλυτερη χασισοφυτεια που εχει βρεθει σε ελληνικο εδαφος εντοπιστηκε απο αστυνομικους του τμηματος διωξης ναρκωτικων λαρισας, σε συνεργασια με ολες τις υπηρεσιες της γενικης αστυνομικης διευθυνσης θεσσαλιας.
προκειται για χασισοφυτεια που απλωνεται σε μηκος 40 στρεμματων στην περιοχη σοφαδων καρδιτσας, στα ορια με τον νομο ευρυτανιας.
ενα ολοκληρο δασος οπως λενε η αστυνομικοι, που απλωνεται σε μια τεραστια βουνοπλαγια, οπου καλλιεργουντο τα χασισοδεντρα με ειδικα συστυματα αδρευσης και λιπανσης, ενω υπηρχαν στο εσωτερικο χωρο αποθηκες με λιπασματα και εργαλεια για την συντηρηση της χασισοφυτειας αλλα και χωροι για τη διαμονη για αρκετες μερες τον χασισοκαλλιεργητων.
πανω απο 300 αστυνομικοι εχουν περικυκλωσει τι χασυσοφυτεια και επιδιδονται στο ξεριζωμα των δεντρων.
ενα κομματι που ελεγε''ροκας πηγε και εγινε με ρουμπα και χασισι΄΄"e author=psolaras78 link=topic=153215.msg3946794#msg3946794 date=1342816175]
Σε ταξιδι μου στο Αμστερνταμ πριν 11 χρονια περιπου ειχα παει σε coffeeshop-μπιλιαρδαδικο και με τη σεσουλα οι υπαλληλοι εκοβαν και μοιραζαν(πουλουσαν) απο μεγαλα ταψια τα οποια ηταν τοποθετημενα διπλα-διπλα και το ενα πανω στο αλλο, σε αλουμινοχαρτο αφου το ζυγιζαν το χορτο,η ουρα μεγαλη.
Κατι αναλογο επρεπε να γινει εδω δωρεαν για το λαο.
σαν να μην εχει αδικο τυπε
γαμησι
χασισι
και επιστροφη στην φυση![]()
Σα βγεις στον πηγαιμό για το τριγωνο,ενα κομματι που ελεγε''ροκας πηγε και εγινε με ρουμπα και χασισι΄΄
ποσταρετε το βιντεακι μιας και δεν ειμαι σε θεση
υγ ετοιμαζω καταδρομικη για λαγνες αραπινες του δρομου για μπουκι αποψε
ολους οσους ανεφερες τους εχω στα @@φρυδια μου οριζοντιως και καθετως,φερτε μου να πιω να ξημερωθω,πω πω τι τσιμπουκι (θα)`ναι αυτοΣα βγεις στον πηγαιμό για το τριγωνο,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις
Τους διας και τον καμινη,
τον θυμωμένο λοβεδρο μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις
εισαι της δουλειας δικε μου;Το δεντρο για ν΄αρχισει να φουντιαζει θελει περιπου 4 μηνες αναλογα την ποικιλια και να αρχισει η νυχτα να ειναι μεγαλυτερη απο τη μερα. Στις εσωτερικες καλιεργιες αυτο το επιτυγχανουν μειωνοντας τις ωρες που εχουν ανοιχτο το φως. Στη φυση ομως πρεπει να περιμενεις το Σεπτεμβρη. Αν τα δεντρα ησαν τωρα 2,5 μετρα το Σεπτεμβρη που επρεπε να τα κοψουν θα ησαν 3,5. Σιγα μη δεν τους πιανανε.
Λαγέ έχεις τίποτα στρέμματα προίκα;;;εισαι της δουλειας δικε μου;
του τα εφαγε ο σοφιας τυπεΛαγέ έχεις τίποτα στρέμματα προίκα;;;
Πουτάνες γυναίκες όλες σας. >του τα εφαγε ο σοφιας τυπε![]()
δεν σου λεω γιατι σε κοβω να μου σκας καμμια απαλλοτριωσηΛαγέ έχεις τίποτα στρέμματα προίκα;;;
Κολεκτίβα θα τα κάνω, κοινοκτημοσύνη,παλιό τσιφλικά.δεν σου λεω γιατι σε κοβω να μου σκας καμμια απαλλοτριωση
δικε μου θα αμολυσω τον λακη και θα σας παει πιπα-κωλο-εμπλοκηΚολεκτίβα θα τα κάνω, κοινοκτημοσύνη,παλιό τσιφλικά.![]()
τυπε ο λαγουδακης ειναι μεγαλογαιοκτημοναςΚολεκτίβα θα τα κάνω, κοινοκτημοσύνη,παλιό τσιφλικά.![]()
Με την Αλέκα θα ρθώ...θα ξεγυμνωθεί...θα δει τον θάμνο μουνί κ τις μασχάλες αξύρισες ο Λάκης κ θα πέσει ξερός.δικε μου θα αμολυσω τον λακη και θα σας παει πιπα-κωλο-εμπλοκη
σιγα μην ερθει η συντροφισα με σενα τον ντιγκιντανγκαΜε την Αλέκα θα ρθώ...θα ξεγυμνωθεί...θα δει τον θάμνο μουνί κ τις μασχάλες αξύρισες ο Λάκης κ θα πέσει ξερός.![]()
Δε πας στο περίπτερο να σε φερμάρουν λίγο γιατί όλο μαλακίες λες....σιγα μην ερθει η συντροφισα με σενα τον ντιγκιντανγκα![]()
Δε πας στο περίπτερο να σε φερμάρουν λίγο γιατί όλο μαλακίες λες....
Υπάρχει πιο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ από εμένα;;;![]()