apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ντιγκιντανγκας ο παπαζολης? :Sσιγα μην ερθει η συντροφισα με σενα τον ντιγκιντανγκα![]()
ντιγκιντανγκας ο παπαζολης? :Sσιγα μην ερθει η συντροφισα με σενα τον ντιγκιντανγκα![]()
τυπε υπαρχουν και στοιχειαντιγκιντανγκας ο παπαζολης? :S
δεν ξερω αλλα μας ελεγε οτι στα στουντιο που πηγαινει τα κοριτσια δεν τον φιλανεντιγκιντανγκας ο παπαζολης? :S
Στο θέατρο πάντως ο μουσάτος με φίλησε,αλλά ήταν θεατρικό φιλί.δεν ξερω αλλα μας ελεγε οτι στα στουντιο που πηγαινει τα κοριτσια δεν τον φιλανε
Και η γλώσσα θεατρική ήταν ?Στο θέατρο πάντως ο μουσάτος με φίλησε,αλλά ήταν θεατρικό φιλί.![]()
με γλωσσα;Στο θέατρο πάντως ο μουσάτος με φίλησε,αλλά ήταν θεατρικό φιλί.![]()
δικε μου οι κομμουνιστες τις κανουν αυτες τις ανωμαλιες,ειναι προοδευτικοιτυπε υπαρχουν και στοιχεια![]()
Και η γλώσσα θεατρική ήταν ?![]()
Χωρίς ρε ανώμαλοι...δεν κάναμε τσόντα...κάτι ασκήσεις σεξουαλικότητας κάναμε.με γλωσσα;
και η τσοντα τεχνη ειναι ρεΧωρίς ρε ανώμαλοι...δεν κάναμε τσόντα...κάτι ασκήσεις σεξουαλικότητας κάναμε.![]()
με εχεις καυλωσει ασχημα ρε βρωμιαρηΧωρίς ρε ανώμαλοι...δεν κάναμε τσόντα...κάτι ασκήσεις σεξουαλικότητας κάναμε.![]()
τα 40 στρεμματα που βρηκαν ειναι ενας κηπος μπροστα στις φυτειες που εχει σε ολη την ελλαδα.ειναι γνωστο σε ολους ακομα και στους μπατσους οτι ολες οι επαρχιακες πολεις εχουν φυτειες μεγαλες.απλα τωρα καπου δεν τα βρηκαν στην μοιρασια,και τα κιλα ηταν πολλα.
και ξεκινησαν τα αγροτοδικεια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε να με ακους.Σιγα ρε που βαζουν σ΄ολη τη Ελλαδα 40 στρεμματα. Μεγαλες φυτιες μπαινουν σε περιοχες που υπαρχει καλυψη απο τους μπατσους. Αλλα οχι και 40 στρεματα. Οι τυποι το παραγαμησαν.
τυπε να με ακους.
στις οχθες του στρυμονα τυπε που ειναι και ποτιστικα τα χωραφια γινετε χαμος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε τωρα και κατι πλαγιες σε ολη την ελλαδα και ποταμια,την κολομβια πρεπει να την παιζουνε στα ισα σε τοναζ.
Ρε σε μενα τα λες ? Που ζω εγω ? Θες να σου πω τεχνικες να ειναι το δεντρο 2 μετρα και να μη φαινεται πανω απο 80 ποντους ? Αλλα 40 στρεμματα ειναι υπερβολη. Αυτα μονο στην Κρητη γινονται.
ενταξει μπορει να βρηκαν μεγαλη πλαγια τα τσακαλια εκει περα και απλωθηκαν.Ρε σε μενα τα λες ? Που ζω εγω ? Θες να σου πω τεχνικες να ειναι το δεντρο 2 μετρα και να μη φαινεται πανω απο 80 ποντους ? Αλλα 40 στρεμματα ειναι υπερβολη. Αυτα μονο στην Κρητη γινονται.
Tα 40 μονοκομματα θες να πεις.
πως γινεται αυτο ρε φιλε...μπωρεις να το κανεις και τωρα η θελει απο την αρχη.Ρε σε μενα τα λες ? Που ζω εγω ? Θες να σου πω τεχνικες να ειναι το δεντρο 2 μετρα και να μη φαινεται πανω απο 80 ποντους ? Αλλα 40 στρεμματα ειναι υπερβολη. Αυτα μονο στην Κρητη γινονται.