You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Ολοι εκτιμούμε τις καλες σου προθεσεις αλλα από ότι ξερεις και εσυ καλυτερα...... δεν σωζεται η κατασταση. Αν δε τοχει ο άλλος, αστα να πανε.γιατί να τις έχει κρυμμένες? η Ολγα είναι επαγγελματίας,θελει να δουλευει το μαγαζί της.....προφανώς,δεν είχε καλύτερες εκείνη τη μέρα.....θα σου πρότεινα να τηλεφωνας πρώτα και να ρωτάς ποιές κοπέλλες έχει για να μην τρέχεις αδικα......
Περασα την Παρασκευή κατά τις 6μμ για να δώ την Νανσυ μετά από πληροφορία φίλου για την εμφάνιση της...απογοήτευση γιατί ήταν μόνο η Μαρία η οποία με ενημέρωσε ότι όλες οι άλλες είχαν ήδη αποχωρήσει...κατάντια!
Λίγο νωρίτερα που πέρασα είχα και μια Μόνικα αδύνατη μελαχροινή με μικρό βυζί και μια μαύρη την Τζέσικα. Παιδιά η Μαρία τι λέει από πρόγραμμα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
άντε βρέ andy μίας και είσαι φίλος και γνωριζόμαστε και προσωπικά...άντε να πώ ότι εγώ πήγα αργά...αν και 19.30 όταν το μαγαζί κλείνει 21.00 δεν θεωρώ ότιαπ' ότι διάβασα πήγες σχετικά αργά......εγω πήγα πρόσφατα σε νορμαλ ωρα και είχε πλήρες ρόστερ.....το μαγαζί είναι καλό,αλλά παίρνουν τα μέτρα τους γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει.....και η Ολγα είναι πάντα φιλική και πολύ εξυπηρετική,ειδικά αν σε ξέρει από παλιά....εγώ την ξέρω αρκετά χρόνια,απο το μαγαζί της Βενιζέλου και πάντοτε είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση.
είναι αργά.............το Σάββατο το μεσημέρι πήγε γνωστός μου και δούλευε μόνο η Τζένιφερ....Σάββατο μεσημέρι δεν είναι νορμάλ ώρα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
την έχεις δεί , την ξέρεις εμφανισιακά?Η Όλγα περνάει στο δωμάτιο ή μόνο πόρτα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ευχαριστουμε..!!είναι γνωστές οι προτιμήσεις σου γείτονα......πάντοτε οταν βρίσκουμε κάτι συμφωνα με τα γούστα σου,σε ενημερώνουμε.....
άντε βρέ andy μίας και είσαι φίλος και γνωριζόμαστε και προσωπικά...άντε να πώ ότι εγώ πήγα αργά...αν και 19.30 όταν το μαγαζί κλείνει 21.00 δεν θεωρώ ότι
είναι αργά.............το Σάββατο το μεσημέρι πήγε γνωστός μου και δούλευε μόνο η Τζένιφερ....Σάββατο μεσημέρι δεν είναι νορμάλ ώρα?
νορμαλ ωρα είναι,αλλά τέκνον μου μην ξεχνάς ότι διάγουμε Σαρακοστή και ήδη μπήκε η Μεγάλη Εβδομάδα......δεν γνωρίζω λεπτομέρειες,αλλά μπορεί κάποιες κοπέλλες είτε να πήγαν στις πατρίδες τους,είτε να προετοιμάζονται σωματικώς και ψυχικώς για το Πάσχα.....νηστεύουσες και προσευχόμενες.....
Τι να σου πω βρε γείτονα,νομίζεις ότι κι εγω ξέρω περισσότερα?????? όταν είναι να πάω,παίρνω την Ολγα και ενημερώνομαι......
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!andy κλαιω με την σκεψη και μονο...μπερδεψες το σαιτ,με αυτο της αρχιεπισκοπης,και ποσταρες λαθος...σε συγχωρω βεβαια!!!...νορμαλ ωρα είναι,αλλά τέκνον μου μην ξεχνάς ότι διάγουμε Σαρακοστή και ήδη μπήκε η Μεγάλη Εβδομάδα......δεν γνωρίζω λεπτομέρειες,αλλά μπορεί κάποιες κοπέλλες είτε να πήγαν στις πατρίδες τους,είτε να προετοιμάζονται σωματικώς και ψυχικώς για το Πάσχα.....νηστεύουσες και προσευχόμενες.....
Τι να σου πω βρε γείτονα,νομίζεις ότι κι εγω ξέρω περισσότερα?????? όταν είναι να πάω,παίρνω την Ολγα και ενημερώνομαι......
Περασα χθες και ειδα μία Μόνικα. Εκανα το λα΄θος και την πήρα.
Τραγικη κατασταση μεσα στο δωματιο.
Συμμετοχή κοντα στο μηδεν.
Οχι 50 € αλλα ούτε 5 € αξιζε η φάση.
Από ότι μου είπε η τσατσα η Νάνσυ μάλλον δεν θα ξαναπάει
το μαγαζι ειναι εντελώς παρακμιακό
Χαμενα λέφτα
Χαμενα λέφτα
Περασα χθες και ειδα μία Μόνικα. Εκανα το λα΄θος και την πήρα.
Χαμενα λέφτα
Χτες μόλις έγραψα γιαυτήν. Δεν το διάβασες?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
πέρασμα σήμερα απο το μαγαζί , είχε δυο κοπέλες , την Μόνικα μία καστανή λεπτή κοπέλα με 1.5άρι βυζί και η Σοφία ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω , με κανονικό σώμα
και 1.5άρι βυζί.
και 1.5άρι βυζί.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K