spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
2ος γυρος= ...ο 2ος γυρος τι περιλαμβανει στην τιμη ρε παιδια? ποσο παει?
2ος γυρος= ...ο 2ος γυρος τι περιλαμβανει στην τιμη ρε παιδια? ποσο παει?
:S :S..ελπιζω οτι μιλας για την μαυρουλα,και οχι για αλλο πραγμα?...H κριτικη του συναγωνιστη μ εφτιαξε παντως
πεθυμησα σοκολατινα
:S :S..ελπιζω οτι μιλας για την μαυρουλα,και οχι για αλλο πραγμα?...
μια είναι η σοκολατινα εδω
H κριτικη του συναγωνιστη μ εφτιαξε παντως
πεθυμησα σοκολατινα
Ακαποτο τσιμπυκι και φιλιά κανει για τους ρομαντικους?Φιλε μου ειναι εγγυηση η μαυρουλα οπως μου ειπε και ο Zero μη το σκεφτεις πολυ
Ακαποτο τσιμπυκι και φιλιά κανει για τους ρομαντικους?
εγω παντως οσες φορες εχω παει,δεν μου κανει κανενα κλικ να παρω Σαρα..φατσικα αδιαφορη..
Πέρασμα από το ελαιοτριβείο όπου ανεβρέθησαν οι :
Βικτωρία πανύψηλη κοκκινομάλα, Η γνωστή gilf Ναταλία, η μαύρη γαζέλα Σάρα και η προαναφερθείσα ρωσίδα milf Μαργαρίτα η οποία έμπαινε σε πελάτη.
Ετιμήθει η Σάρα με καλές σχετικά εντυπώσεις. Πολύ καλό μασάζ και σχετικά καλός 2ος γύρος (εάν το πρόγραμμα είχε ακα, και γλωσσο θα ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό). Περισσότερα στην κριτική....
Η Μαργαρίτα για όσους ενδιαφέρονται με ενημέρωσαν ότι είναι καθημερινά εκτός Σαββάτου.
H Mαργαριτα ειναι μια μπαμπατσικη ξανθια ?
Εγώ θα ρωτούσα και για αυτήν..
Βικτωρία πανύψηλη κοκκινομάλα,
==
Μπας και - η παλιά Μολδαβή Βικυ= Βικτώρια της Ζανας και της Λίας-= Σολ 54/6->Μπου 4 -> Στρν 47 > <- Στρν29
Με τακουνια φαινεται πολυ ψηλη..
Βικτόρια καστανόξανθη κατσαρομάλλα πολύ ψήλη(τουλάχιστον 1.85 με φλάτ πέδιλο)λεπτή με 1.5άρι βυζί
Όχι. Νταρντανογυναίκα με κοντό καρέ μαλί καστανόξανθη. Από αυτά που φόραγε διέκρινα ωραία πόδια & γεμάτο στήθος 2,5αρι.
Fuckable στα σίγουρα.....
Παιζει και μια καινουργια Τετάρτες και Σαββατα μονο .... μια χριστινα φαινεται φινετσάτο μιλφ αριστοκρατικο
ξανθουλα με ανοιχτα ματάκια.