Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο.
Σάρα, Αλίκη , Κατερινα (new entry) το ροστερ
Ρεικι γραφει το κουδουνι κατω στην εισοδο , χτυπας σου ανοιγουν κι ανεβαινεις , στον 3ο οροφο ειναι με το που βγεις απ το ασανσερ στα δεξια σου η πρωτη πορτα , Αλικη δαγκωτο θα σου προτεινα αν σου αρεσουν τα πετιτ σωματακια με ομορφα μουτρακια , αν παλι προτειμας πιο μιλφοειδη , κατακαιρους δουλευουνε και κανα δυο αξιολογα ρωσσομιλφωνια !!!οροφο πορτα και κουδουνι ξερούμρ στο συγκεκριμένο...ειχα περασει παλλιά αλλα δεν είχαν ανοίξει...παιζει πορτα?
το ιδιο ισχυεί και για τα άλλα 2 μαγαζια του εν λογω δρόμου...
ευχαριστω θα ενημερωσω αναλογως...Ρεικι γραφει το κουδουνι κατω στην εισοδο , χτυπας σου ανοιγουν κι ανεβαινεις , στον 3ο οροφο ειναι με το που βγεις απ το ασανσερ στα δεξια σου η πρωτη πορτα , Αλικη δαγκωτο θα σου προτεινα αν σου αρεσουν τα πετιτ σωματακια με ομορφα μουτρακια , αν παλι προτειμας πιο μιλφοειδη , κατακαιρους δουλευουνε και κανα δυο αξιολογα ρωσσομιλφωνια !!!
Ρεικι γραφει το κουδουνι κατω στην εισοδο , χτυπας σου ανοιγουν κι ανεβαινεις , στον 3ο οροφο ειναι με το που βγεις απ το ασανσερ στα δεξια σου η πρωτη πορτα , Αλικη δαγκωτο θα σου προτεινα αν σου αρεσουν τα πετιτ σωματακια με ομορφα μουτρακια , αν παλι προτειμας πιο μιλφοειδη , κατακαιρους δουλευουνε και κανα δυο αξιολογα ρωσσομιλφωνια !!!
Στον 4ο όροφο.....
η αλικη δεν ειναι λιγο κοκκαλο? κωλαρακι εχει τσουπωτο??
Ρεικι γραφει το κουδουνι κατω στην εισοδο , χτυπας σου ανοιγουν κι ανεβαινεις , στον 3ο οροφο ειναι με το που βγεις απ το ασανσερ στα δεξια σου η πρωτη πορτα , Αλικη δαγκωτο θα σου προτεινα αν σου αρεσουν τα πετιτ σωματακια με ομορφα μουτρακια , αν παλι προτειμας πιο μιλφοειδη , κατακαιρους δουλευουνε και κανα δυο αξιολογα ρωσσομιλφωνια !!!
Προσφατη επισκεψη στο μαγαζί μετά από αρκετό καιρό.
Έχω γράψει και παλαιότερα ότι το εν λόγω ίδρυμα είναι κάπως παρεξηγημένο. Έχει κάποια γκιλφ της κατηγορίας των ...δεινοσαύρων αλλά έχει και τρείς αρκετα αξιοπρόσεχτες θεραπεύτριες....
Εννοώ την Βικτόρια, ψηλό ουκρανέζικο τεμάχιο με καλές επιδόσεις, την όμορφούλα Σάρα για όσους αρέσει το σοκολατί χρώμα, και την ξανθια petite Αλίκη.
Η Αλίκη, που συνήθως την προτιμώ, κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα μιλφάκια της πιάτσας. Βέβαια είναι αδύνατη και μικροκαμωμένη και δεν κάνει για όσους θέλουν βυζάρες και κωλάρες. Αλλα είναι πάντα με το χαμόγελο και αμα τη μάθεις και σε μάθει, συμμετέχει απίστευτα στην διαδικασία και το σεξ μαζί της έιναι οτι πλησιέστερο έχω βρεί στο GFE experience.
Τέλος να πω ότι οι τιμες είναι απ΄πο τις xαμηλότερες στην αγορά (με 50 full service).
Στα αρνητικά ότι η σερίφισα Ειρήνη δεν φροντίζει να επενδύσει λίγα από τα κέρδη για να βελτιώσει κάπως τον χώρο του μαγαζιού.
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Στην υποδοχή η Ειρήνη και μου παρουσίασε τις Αλίκη, Ναταλία, Κατερίνα ενώ η Σάρα ήταν σε δωμάτιο. Τιμή 50€/45΄. Πέρασα με Αλίκη, έμεινα ενθουσιασμένος….
Πολυ καλη επιλογη εκανες με Αλικακι , ισως ειναι απ τα πιο αγαπησιαρικα και καθαρα μωρακια που εχω παρει σε μασσαζερι ;) ;) !!!! Καλο παιδι και με πολυ καλες υπηρεσιες , η μονη που δεν εχω φαει απο εκει ειναι η Σαρα που εχω και αδυναμια στα σοκολατακια !!! Ξερουμε τελικα αν συνεχιζει να δουλευει η αν σταματησε το σοκολατατι ατι :- :- ???Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Στην υποδοχή η Ειρήνη και μου παρουσίασε τις Αλίκη, Ναταλία, Κατερίνα ενώ η Σάρα ήταν σε δωμάτιο. Τιμή 50€/45΄. Πέρασα με Αλίκη, έμεινα ενθουσιασμένος….
Πολυ καλη επιλογη εκανες με Αλικακι , ισως ειναι απ τα πιο αγαπησιαρικα και καθαρα μωρακια που εχω παρει σε μασσαζερι ;) ;) !!!! Καλο παιδι και με πολυ καλες υπηρεσιες , η μονη που δεν εχω φαει απο εκει ειναι η Σαρα που εχω και αδυναμια στα σοκολατακια !!! Ξερουμε τελικα αν συνεχιζει να δουλευει η αν σταματησε το σοκολατατι ατι :- :- ???
Πολυ καλη επιλογη εκανες με Αλικακι , ισως ειναι απ τα πιο αγαπησιαρικα και καθαρα μωρακια που εχω παρει σε μασσαζερι ;) ;) !!!! Καλο παιδι και με πολυ καλες υπηρεσιες , η μονη που δεν εχω φαει απο εκει ειναι η Σαρα που εχω και αδυναμια στα σοκολατακια !!! Ξερουμε τελικα αν συνεχιζει να δουλευει η αν σταματησε το σοκολατατι ατι :- :- ???