Νέα

3ημερο χαλκιδικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos maria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδεια ανεβενω αρχες σεπτεμβρη με τη κοπελα μου χαλκιδικη και ημαστε αποφασισμενοι να κανουμε τριο με αντρα η γυναικα η ακομα καλυτερα ανταλαγη ζευγαριων.τα ειρωνικα σχολια ας λειψουν ουτε κεραταδες ημαστε ουτε ανωμαλοι απλα μας αρεσει το σεχ και  θελουμε νεες εμπειριες και στο κατω κατω ειτε το θελετε καποιοι ειτε οχι το κερατο καποια στιγμη θα ρθει καλυτερα λοιπον δεν ειναι να κανεις οτι κανεις μαζι με τη γυναικα σου να το φχαριστειστε και οι 2 και μετα να ξερεις πως η γυναικα σου ειναι κυρια και να χεις το κεφαλι σου ησυχο??αυτη ειναι η αποψη μου και δε θελω να τη σχολιασετε δεν εγραψα για αυτο αλλα για να μου πειτε τυχον εμπειρεις οσοι εχετε και οσοι-οσες ενδιαφερεστε να συζητησουμε..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Υπάρχει ο Λίλας, αλλά νομίζω παίζει σόλο. :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δε πατε καλυτερα σε κλαμπ του εξωτερικου με ειδικευση σε τετοια συμπλεγματα για να παρετε το βαπτισμα αναιμακτα?

OP
OP
N

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειμαστε απο νησι και με την ευκαιρια που θα παμε διακοπες ειπαμε να δοκιμασουμε στις διακοπες που παμε για ξεφαντωμα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ειμαστε απο νησι και με την ευκαιρια που θα παμε διακοπες ειπαμε να δοκιμασουμε στις διακοπες που παμε για ξεφαντωμα

φιλε εσεις θα το ριξετε εξω για τα καλα δηλαδη. καλη επιτυχια

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Φιλε η ταριφα ποσο παει ? Το κανετε για χομπυ η να κονομισετε λογω κρισης ?
Στο εξωτερικο "Γερμανια"   στα Σβινκερ κλαπ ,πριν το 2003 ηταν 50 ευρω μετα επερνες το ζευγος σπτι τους η εξω δηλ. ξενοδοχειο η σπιτι τους  .
Ηταν καλη εμπειρια μονο που ο φριτς επινε την μπυρα του σουρα στο κλαπ  βλεποντας πως την γαμουσα αυτος  τραβουσε την μακακια , παρτουζα δεν αφηνε ο ερμος ! κριμα  :'(
ερωτηση εσυ αφηνεις παρτουζα ? η θα τραβας μακακια ?
και πως ειναι εμφανιασιακος  η γυναικα σου δειξε καμια φωτο αν θες !
σορρυ για τις πολλες μου ερωτησεις !!!

OP
OP
N

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως φιλε μου thanks ειμαστε 4 χρονια μαζι και περα απο δουλειες για μια δυο μερες δεν εχουμε φυγει ποτε απο το νησι εντομεταξυ εδω μικρη κοινωνια δεν ειναι για πολλα πολλα λεμε να παμε να τα γαμησουμε ολα τωρα

OP
OP
N

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε η ταριφα ποσο παει ? Το κανετε για χομπυ η να κονομισετε λογω κρισης ?
Στο εξωτερικο "Γερμανια"   στα Σβινκερ κλαπ ,πριν το 2003 ηταν 50 ευρω μετα επερνες το ζευγος σπτι τους η εξω δηλ. ξενοδοχειο η σπιτι τους  .
Ηταν καλη εμπειρια μονο που ο φριτς επινε την μπυρα του σουρα στο κλαπ  βλεποντας πως την γαμουσα αυτος  τραβουσε την μακακια , παρτουζα δεν αφηνε ο ερμος ! κριμα  :'(
ερωτηση εσυ αφηνεις παρτουζα ? η θα τραβας μακακια ?
και πως ειναι εμφανιασιακος  η γυναικα σου δειξε καμια φωτο αν θες !
σορρυ για τις πολλες μου ερωτησεις !!!
οχι φιλε μου δε το κανουμε για κονομα απλα για καυλα και νεες εμπειριες δε το χουμε ξανακανει και νομιζω πως αν το κανουμε θα κανουμε και παρτουζα δε το χω να τη βλεπω και μονο να τη παιζω θα συμετασχω ενοειτε και μη το δεσετε σχοινι κορδονι πως απλα θελω να γαμησω τη κοπελα μου μαζι με αλλον σας ειπα κατα κυριο λογο θελουμε ζευγαρι για ανταλαγη και παρτουζα..

OP
OP
N

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
α κ οσο για φοτο οποιος θελει ας στειλει μσν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
νησι?κοιτα αν βαλεις το μσν σου στο προφιλ αμεσως θα εχεις καμια πενηνταρια αιτηματα φιλιας... :grin: :grin:

OP
OP
N

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι το ξερω αλλα απο τους 50 οι 45 θα νε μαλακες πιστεψε με

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τοτε ασχολησου με τους υπολοιπους 5... ;) ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω λεω σωστα υπονοουμενα αρκει να τα πιανει ο αλλος... ;) ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα ετοιμασου να δεχτεις κατακλυσμο...

Stories

Νέο!

Stories