Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα....
V vosforos(1) Μέλος Εγγρ. 2 Φεβ 2009 Μηνύματα 9 Like 0 Πόντοι 0 13 Μαΐ 2009 #1 Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα....
giasou Μέλος Εγγρ. 1 Φεβ 2006 Μηνύματα 2.866 Κριτικές 5 Like 156 Πόντοι 16 13 Μαΐ 2009 #2 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαστορα ψαχνω για ενα βαψιματακι και μερικα μερεμετια να ουμ!!κανα πλακακι και αλλαγη καζανακι! κανεις τετοιες δουλειες?
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαστορα ψαχνω για ενα βαψιματακι και μερικα μερεμετια να ουμ!!κανα πλακακι και αλλαγη καζανακι! κανεις τετοιες δουλειες?
M michael_k Μέλος Εγγρ. 12 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.428 Κριτικές 1 Like 2 Πόντοι 16 13 Μαΐ 2009 #3 giasou έγραψε: ρε μαστορα ψαχνω για ενα βαψιματακι και μερικα μερεμετια να ουμ!!κανα πλακακι και αλλαγη καζανακι! κανεις τετοιες δουλειες? Κλικ για ολόκληρη προβολή...
giasou έγραψε: ρε μαστορα ψαχνω για ενα βαψιματακι και μερικα μερεμετια να ουμ!!κανα πλακακι και αλλαγη καζανακι! κανεις τετοιες δουλειες? Κλικ για ολόκληρη προβολή...
M michael_k Μέλος Εγγρ. 12 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.428 Κριτικές 1 Like 2 Πόντοι 16 13 Μαΐ 2009 #4 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
A arcans5 Μέλος Εγγρ. 8 Μαΐ 2009 Μηνύματα 784 Like 0 Πόντοι 6 13 Μαΐ 2009 #5 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... βαλε καμια φωτο σου ρε φιλε.να σε βλεπουν οι ενδιαφερομενοι.
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... βαλε καμια φωτο σου ρε φιλε.να σε βλεπουν οι ενδιαφερομενοι.
A allen221 Μέλος Εγγρ. 21 Ιουλ 2006 Μηνύματα 454 Like 8 Πόντοι 1 13 Μαΐ 2009 #6 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καποτε φωναζαν είναι τρελος ο Πολωνος (Κριστο Βαζεχα) τωρα για σένα πρεπει να φωναζουν είναι πολύ μαλακας ο Πολωνος
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καποτε φωναζαν είναι τρελος ο Πολωνος (Κριστο Βαζεχα) τωρα για σένα πρεπει να φωναζουν είναι πολύ μαλακας ο Πολωνος
P pristine Μέλος Εγγρ. 26 Νοε 2007 Μηνύματα 6.666 Like 8 Πόντοι 66 13 Μαΐ 2009 #7 Παίκτη - πάνε κοσμοπόλιταν. Εκεί μπαίνουν τα βλήματα - μάνα και κόρη μαζί. Έχει φάση. Θα πας κι εσύ, οπότε [size=12pt]3 και παρτ' τα αρχίδια μου![/size]
Παίκτη - πάνε κοσμοπόλιταν. Εκεί μπαίνουν τα βλήματα - μάνα και κόρη μαζί. Έχει φάση. Θα πας κι εσύ, οπότε [size=12pt]3 και παρτ' τα αρχίδια μου![/size]
tsakonas13 Μέλος Εγγρ. 21 Ιαν 2009 Μηνύματα 560 Κριτικές 6 Like 0 Πόντοι 6 13 Μαΐ 2009 #8 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Επισκέπτης 13 Μαΐ 2009 #9 Μπράβο ρε φίλε. Από τον τίτλο μέχρι το κείμενο έχασες 8 χρόνια! Ούτε η μακαρίτισσα η Βουγιουκλάκη έτσι!
Μπράβο ρε φίλε. Από τον τίτλο μέχρι το κείμενο έχασες 8 χρόνια! Ούτε η μακαρίτισσα η Βουγιουκλάκη έτσι!
giorgos58 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 14 Αυγ 2008 Μηνύματα 13.713 Κριτικές 1 Like 6 Πόντοι 166 13 Μαΐ 2009 #10 arcans5 έγραψε: βαλε καμια φωτο σου ρε φιλε.να σε βλεπουν οι ενδιαφερομενοι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συνημμένα blonde-teen-anal-sex-14.jpg 45,7 KB · Εμφανίσεις: 69
arcans5 έγραψε: βαλε καμια φωτο σου ρε φιλε.να σε βλεπουν οι ενδιαφερομενοι. Κλικ για ολόκληρη προβολή...
M michael_k Μέλος Εγγρ. 12 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.428 Κριτικές 1 Like 2 Πόντοι 16 13 Μαΐ 2009 #11 nacho_70 έγραψε: Μπράβο ρε φίλε. Από τον τίτλο μέχρι το κείμενο έχασες 8 χρόνια! Ούτε η μακαρίτισσα η Βουγιουκλάκη έτσι! Κλικ για ολόκληρη προβολή... κριβει χρονια!!!
nacho_70 έγραψε: Μπράβο ρε φίλε. Από τον τίτλο μέχρι το κείμενο έχασες 8 χρόνια! Ούτε η μακαρίτισσα η Βουγιουκλάκη έτσι! Κλικ για ολόκληρη προβολή... κριβει χρονια!!!
P povel Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.200 Κριτικές 4 Like 3 Πόντοι 16 13 Μαΐ 2009 #12 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπεται τι γινετε αμα γαμαμε καθημερινα την φυση........... [move] ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΕΠΑΝΗΛΘΕ......................!!!!!!!!!!!!![/move]
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπεται τι γινετε αμα γαμαμε καθημερινα την φυση........... [move] ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΕΠΑΝΗΛΘΕ......................!!!!!!!!!!!!![/move]
moynakias Μέλος Εγγρ. 20 Σεπ 2011 Μηνύματα 822 Like 19 Πόντοι 6 4 Απρ 2012 #14 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... 40 χρονος Ελληνας περιμενει πουλμαν με πολωνες διαφορων ηλικιων που θα εξυπηρετησει κατοπιν αξιολογησης. Οποιος μπορει να βοηθησει να στειλει μυνημα
vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... 40 χρονος Ελληνας περιμενει πουλμαν με πολωνες διαφορων ηλικιων που θα εξυπηρετησει κατοπιν αξιολογησης. Οποιος μπορει να βοηθησει να στειλει μυνημα
Επισκέπτης 5 Απρ 2012 #16 vosforos έγραψε: Εάν θέλεις/ετε παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 38χρονο πολώνο στείλε μου ένα μήνυμα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συνημμένα Polonian_Legacymdd.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 66
redmanftw Ενεργό Μέλος Εγγρ. 15 Ιαν 2012 Μηνύματα 47.991 Κριτικές 10 Like 96 Πόντοι 376 8 Απρ 2012 #17 εδω θα βρεις γυναικα? ;) ;)