Νέα

30χρονος εμφανίσιμος ψάχνει γυναίκα ώριμη για ό,τι προκύψει! (Θεσ/νίκη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PoolBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PoolBoy

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσιμο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προβλέπω ν' ακολουθεί το κράξιμο της αρκούδας...

Επισκέπτης
Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσημο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!
γυναικες εδω μεσα? χλωμο μου φαινεται

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
270
Πόντοι
6
Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσημο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!
Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις??????Γελασαμε και σημερα να εισαι καλα.......

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
xa xa xa xa ????????????????????????????????

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσιμο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!
:2funny:  :2funny:  Φιλαρακο εχουμε 2-3 γυναικες εδω μεσα αλλα χλωμο το κοβω....προηγουνται αλλοι...καλη τυχη παντως.. :headbang:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Σειρά έχουν οι ακόλουθες αγγελίες

- Θελκτικό αγόρι με τρομερά θέλγητρα αναζητά τριχωτό μαντράχαλο ναυτικό - νταλικιέρη για να τιμωρηθεί βάναυσα. Strap - on δεκτό.

- Θέλω πούτσο. Γάμα με πούστη γάμα με. Θέλω πούτσο (πρόσφατα μου το είπε μια γκόμενα στο κρεβάτι με τέτοιο τρόπο που το θυμάμαι και γελάω :) )

- Θελω φιλόδοξη μουνίτσα για bukkake (αυτήν την αγγελία μπορεί να την βάλω εγώ!!!)

- Θέλω να πιάσω το τζόκερ

- Θέλω να πιάσω λόττο

- Θέλω να πιάσω το ξυστο

Προς το παρόν πιάνω και ξύνω τα αρχίδια μου!

Φίλε Poolboy τσάμπα την έβαλες την αγγελία ούτε μεγάλη ούτε μικρή παίζει εδώ μέσα. Που και που μπαίνουν κανα δύο φάλαινες λόγω αγαμίας από το cosmopolitan και λένε πόσο μαλάκες είμαστε όλοι οι άντρες. Και βεβαίως το ξέρουν γιατί έχουν πάει με όλους και βγάλανε συμπέρασμα...Τέλοσπάντων μην την ψάχνεις από εδώ μέσα. Αν θες

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ημαρτον...εγω που ψαχνω τρανς και κατι μπορει να βρω,αγγελια ακομα δεν εβαλα και ψαχνεις εδω γυναικα?Μηπως ειναι πιο σιγουρο το τζοκερακι?αντε και καλη χρονια....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
......το καλλιτερο ειναι το ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..
.......(μη γινει και καμια μαλακια)..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γμτ κριμα που δεν ειμαι ωριμη γυναικα........το πνευματικο επιπεδο να υποθεσω δεν μετραει.......

Σειρά έχουν οι ακόλουθες αγγελίες

- Θελω φιλόδοξη μουνίτσα για bukkake (αυτήν την αγγελία μπορεί να την βάλω εγώ!!!)

βανζελ??? γιου τοκιν του μι??? :grin:

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι και η ωριμη κυρια θα κοιταζει την καλλιεργεια του χαχαχαχ,ταχει παιξει ο κοσμος

Επισκέπτης
πως παει παληκαρε?βρηκες καμια γριουλα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Γμτ κριμα που δεν ειμαι ωριμη γυναικα........το πνευματικο επιπεδο να υποθεσω δεν μετραει.......

βανζελ??? γιου τοκιν του μι??? :grin:
καλά...εσύ μην δείς κάτι....αμέσως.....και όχι δεν θέμε επίπεδο....γ....θέμε..επιπέδου όμως..... :cheesy:

Επισκέπτης
γυναίκα ψαχνη η καμιά ντομάτα μεταλαγμένη? και την θέλει και ώριμη?

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χχαχαχαχαχα δεν ειναι ρε παιδια να βαλει κανεις αγγελια εδω μεσα!!!!Κατευθειαν πισσα και πουπουλα ....(για οποιον γνωριζει)!!!

Επισκέπτης
όλες και όλες 6 είναι εδώ μέσα το πρωί είχαμε άλλον εδώ μέσα μόνο για αράπη αν θέλεις έχεις καποια ελπίδα.
στο τέλος από θα γίνουμε γραφείο συνηκεσίων ο Λουης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom