You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
30χρονος εμφανίσιμος ψάχνει γυναίκα ώριμη για ό,τι προκύψει! (Θεσ/νίκη)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PoolBoy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexianathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προβλέπω ν' ακολουθεί το κράξιμο της αρκούδας...
Επισκέπτης
γυναικες εδω μεσα? χλωμο μου φαινεταιΕάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσημο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!
Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις??????Γελασαμε και σημερα να εισαι καλα.......Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσημο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!
Εάν είσαι γυναίκα μεγάλης ηλικίας και θέλεις παρέα (και ό,τι προκείψει) από έναν 30χρονο εμφανίσιμο, αθλητικό, καλλιεργημένο, στείλε μου ένα μήνυμα. Αυστηρά γυναίκες!

Σειρά έχουν οι ακόλουθες αγγελίες
- Θελκτικό αγόρι με τρομερά θέλγητρα αναζητά τριχωτό μαντράχαλο ναυτικό - νταλικιέρη για να τιμωρηθεί βάναυσα. Strap - on δεκτό.
- Θέλω πούτσο. Γάμα με πούστη γάμα με. Θέλω πούτσο (πρόσφατα μου το είπε μια γκόμενα στο κρεβάτι με τέτοιο τρόπο που το θυμάμαι και γελάω
)
- Θελω φιλόδοξη μουνίτσα για bukkake (αυτήν την αγγελία μπορεί να την βάλω εγώ!!!)
- Θέλω να πιάσω το τζόκερ
- Θέλω να πιάσω λόττο
- Θέλω να πιάσω το ξυστο
Προς το παρόν πιάνω και ξύνω τα αρχίδια μου!
Φίλε Poolboy τσάμπα την έβαλες την αγγελία ούτε μεγάλη ούτε μικρή παίζει εδώ μέσα. Που και που μπαίνουν κανα δύο φάλαινες λόγω αγαμίας από το cosmopolitan και λένε πόσο μαλάκες είμαστε όλοι οι άντρες. Και βεβαίως το ξέρουν γιατί έχουν πάει με όλους και βγάλανε συμπέρασμα...Τέλοσπάντων μην την ψάχνεις από εδώ μέσα. Αν θες
- Θελκτικό αγόρι με τρομερά θέλγητρα αναζητά τριχωτό μαντράχαλο ναυτικό - νταλικιέρη για να τιμωρηθεί βάναυσα. Strap - on δεκτό.
- Θέλω πούτσο. Γάμα με πούστη γάμα με. Θέλω πούτσο (πρόσφατα μου το είπε μια γκόμενα στο κρεβάτι με τέτοιο τρόπο που το θυμάμαι και γελάω
- Θελω φιλόδοξη μουνίτσα για bukkake (αυτήν την αγγελία μπορεί να την βάλω εγώ!!!)
- Θέλω να πιάσω το τζόκερ
- Θέλω να πιάσω λόττο
- Θέλω να πιάσω το ξυστο
Προς το παρόν πιάνω και ξύνω τα αρχίδια μου!
Φίλε Poolboy τσάμπα την έβαλες την αγγελία ούτε μεγάλη ούτε μικρή παίζει εδώ μέσα. Που και που μπαίνουν κανα δύο φάλαινες λόγω αγαμίας από το cosmopolitan και λένε πόσο μαλάκες είμαστε όλοι οι άντρες. Και βεβαίως το ξέρουν γιατί έχουν πάει με όλους και βγάλανε συμπέρασμα...Τέλοσπάντων μην την ψάχνεις από εδώ μέσα. Αν θες
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
......το καλλιτερο ειναι το ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..
.......(μη γινει και καμια μαλακια)..
.......(μη γινει και καμια μαλακια)..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γμτ κριμα που δεν ειμαι ωριμη γυναικα........το πνευματικο επιπεδο να υποθεσω δεν μετραει.......
βανζελ??? γιου τοκιν του μι???
Σειρά έχουν οι ακόλουθες αγγελίες
βανζελ??? γιου τοκιν του μι???
bourdeliaris79
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι και η ωριμη κυρια θα κοιταζει την καλλιεργεια του χαχαχαχ,ταχει παιξει ο κοσμος
Επισκέπτης
πως παει παληκαρε?βρηκες καμια γριουλα?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
......Προβλέπω ν' ακολουθεί το κράξιμο της αρκούδας...

talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά...εσύ μην δείς κάτι....αμέσως.....και όχι δεν θέμε επίπεδο....γ....θέμε..επιπέδου όμως.....Γμτ κριμα που δεν ειμαι ωριμη γυναικα........το πνευματικο επιπεδο να υποθεσω δεν μετραει.......
βανζελ??? γιου τοκιν του μι???![]()
Επισκέπτης
γυναίκα ψαχνη η καμιά ντομάτα μεταλαγμένη? και την θέλει και ώριμη?
Επισκέπτης
όλες και όλες 6 είναι εδώ μέσα το πρωί είχαμε άλλον εδώ μέσα μόνο για αράπη αν θέλεις έχεις καποια ελπίδα.
στο τέλος από θα γίνουμε γραφείο συνηκεσίων ο Λουης.
στο τέλος από θα γίνουμε γραφείο συνηκεσίων ο Λουης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις