Νέα

3 καλύτερες στάσεις για εσένα και για εκείνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s6775951
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Συγχωρήστε με κε Capo di capi και εσείς που ατίμασα τη στιγμή...θα ζητήσω να διαγραφεί το μήνυμα μου από το νήμα:sad2:
Πάντως παραδέξου το, να την πηδήξεις δεν ήθελες;;;;;;
Μου κοψε τα ποδια η ρουφιανα . Σα να πηγαινεις σε μια γρια σε χωριο και να τη ρωτας '' τινος εισαι εσυ ? '' πριν σου πει οτιδηποτε . Την εχεις ευνουχισει , δεν εχει λογο υπαρξης μετα .

ΥΓ. Πριν 3 χρονια βγηκαμε , αυτη ηταν φοιτητρια . Οταν με ρωτησε τι θες απο μενα πριν βγουμε της ειπα τις πιπες.. ε συγνωμη την αληθεια μου οπως παντα γιατι ειμαι ειλικρινης ''να μαθω τι κρυβεται πισω απο αυτο το χαμογελο''

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.571
Πόντοι
6.236
Μου κοψε τα ποδια η ρουφιανα . Σα να πηγαινεις σε μια γρια σε χωριο και να τη ρωτας '' τινος εισαι εσυ ? '' πριν σου πει οτιδηποτε . Την εχεις ευνουχισει , δεν εχει λογο υπαρξης μετα .

ΥΓ. Πριν 3 χρονια βγηκαμε , αυτη ηταν φοιτητρια . Οταν με ρωτησε τι θες απο μενα πριν βγουμε της ειπα τις πιπες.. ε συγνωμη την αληθεια μου οπως παντα γιατι ειμαι ειλικρινης ''να μαθω τι κρυβεται πισω απο αυτο το χαμογελο''
Καλά έκανες και της ειπες ετσι πιστεύω. Αρέσκονται σε τέτοιες παπάντζες..ε συγγνώμη σε τέτοιες ρομαντικές εκφράσεις ήθελα να πω, ακόμα κι αν ξέρουν ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω...
Τελικά τι έγινε;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Καλά έκανες και της ειπες ετσι πιστεύω. Αρέσκονται σε τέτοιες παπάντζες..ε συγγνώμη σε τέτοιες ρομαντικές εκφράσεις ήθελα να πω, ακόμα κι αν ξέρουν ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω...
Τελικά τι έγινε;
Απο παπαντζες... ε συγνωμη απο ρομαντικες εκφρασεις αλλο τιποτα βασιλιας ειμαι . Μια ζωη ετσι ειναι το στυλ μου γελανε παντα οι γκομενες μαζι μου , με ολους κανω χαβαλε οχι μονο με γυναικες βεβαια . Δε μπορω να παρω τη ζωη στα σοβαρα.

Μια χαρα πηγε κανα χρονο βρισκομασταν , Καλλιθεα εμενε και σπουδαζε παντειο . Καναμε ωραιο σεξ . Γυρισε Πατρα μετα για δουλεια γτ τελειωσε σπουδες αλλα βρεθηκαμε μια φορα περυσι ξανα που ειχε ερθει Αθηνα . Ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια , το ξερε ομως . Για να μαι ειλικρινης δε το λεω παντα , πιο πολυ λεω χωρισμενος με παιδια . Μου κανε εντυπωση που καναμε σεξ περυσι οταν βρεθηκαμε γτ ειχε ηδη ξαναξεκινησει μια παλια σχεση . Δε το πιεσα αλλα εδειξα οτι το θελω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.571
Πόντοι
6.236
Απο παπαντζες... ε συγνωμη απο ρομαντικες εκφρασεις αλλο τιποτα βασιλιας ειμαι . Μια ζωη ετσι ειναι το στυλ μου γελανε παντα οι γκομενες μαζι μου , με ολους κανω χαβαλε οχι μονο με γυναικες βεβαια . Δε μπορω να παρω τη ζωη στα σοβαρα.

Μια χαρα πηγε κανα χρονο βρισκομασταν , Καλλιθεα εμενε και σπουδαζε παντειο . Καναμε ωραιο σεξ . Γυρισε Πατρα μετα για δουλεια γτ τελειωσε σπουδες αλλα βρεθηκαμε μια φορα περυσι ξανα που ειχε ερθει Αθηνα . Ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια , το ξερε ομως . Για να μαι ειλικρινης δε το λεω παντα , πιο πολυ λεω χωρισμενος με παιδια . Μου κανε εντυπωση που καναμε σεξ περυσι οταν βρεθηκαμε γτ ειχε ηδη ξαναξεκινησει μια παλια σχεση . Δε το πιεσα αλλα εδειξα οτι το θελω
Άρα σου άρεσε που ήταν έξυπνη που δεν έφαγε την "ρομαντική έκφραση", ειλικρινής και ήξερε τι ήθελε αλλά και τι ήθελες εσύ - δεν σε απέτρεψε αυτή της η αντιμετώπιση.
ΥΓ Καλά κάνεις και δεν παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά, πιστεύω είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κανείς στην πορεία του.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Άρα σου άρεσε που ήταν έξυπνη που δεν έφαγε την "ρομαντική έκφραση", ειλικρινής και ήξερε τι ήθελε αλλά και τι ήθελες εσύ - δεν σε απέτρεψε αυτή της η αντιμετώπιση.
ΥΓ Καλά κάνεις και δεν παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά, πιστεύω είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κανείς στην πορεία του.
Πολυ καλη κοπελα , πλεον στα 36 και με εμπειριες εκτιμω πολυ περισσοτερο την ειλικρινεια και το χαρακτηρα εν γενει . Μου αρεσε που η επικοινωνια μας ηταν ευκολη και αμεση . Με διεγειρει να υπαρχει εγκεφαλικη χημεια , νομοτελειακα ειναι προκριμα για καλο σεξ

Μπορει να μιλαω παντα με χαβαλε αλλα δε κρυβω τις προθεσεις μου ποτε . Τις λεω παντα σε στυλ χαβαλε κανοντας χιουμορ απλα . Διανυεις αποστασεις ετσι και σπας το πιο σκληρο παγο εχει δειξει η εμπειρια μου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
πας καλα ρε φιλε; ξερεις τι λες καθολου;...ακου ανωμαλοι και μπαχαλακηδες,, επειδει δεν εβαλα απο την αρχη 3 φωτογραφιες....,δεν πατε καθολου καλα....

το ξερουμε τυπε :confused: :confused: :confused:

3Ol0.gif

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.571
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
καλά ρε παιδιά κάνουν σεξ οι λωτοί;
Βασικά εννοεί το άνθος του λωτού. Γιατί αυτη είναι η σωστή έκφραση. Και δεν εννοεί του λωτούς που τρώμε. Που κι αυτοί είναι ο καρπός του έρωτα δύο λωτόδεντρων. Αλλά είναι άσχετοι με την περίπτωσή μας. Εννοεί ένα είδος νούφαρου.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
Η στάση 96.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.127
Πόντοι
3.556
Μιλάς σοφά γέροντα... Για πες κι άλλα: από που έμαθες σχετικά;
Μεγάλη ιστορία...συνάντησα ανθρώπους στη ζωή μου που μου ''έδειξαν'' τον δρόμο , πολύ μελέτη κυρίως ανατολικής φιλοσοφίας, αλλά και πολύ προσπάθεια να εφαρμόσω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στον εαυτό μου ( ακόμα νέος είμαι στα 39 ) ο θεός να με έχει καλά :priest::priest::priest:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.070
Πόντοι
7.815
ΥΓ. Μου θυμιζει η φαση μια γκομενα που ειχα βγει πρωτη φορα και ειμαστε εξω για φαγητο Γλυφαδα . Ειχαμε πιει κρασι ( ηδη στο 2ο μπουκαλι ) και εκει που της πιανω το χερι της λεω '' αισθανομαι τωρα που σε ακουμπαω μια ελξη ιδιαιτερη αλλα δε μπορω να τη προσδιορισω'' και μου απανταει '' να με πηδηξεις θες σε νιωθω '' και ξεκινησε να γελαει ενω ειχα μεινει μαλακας :confused:
κάπου το 2014, βγαίνω με μια μιλφάρα από Badoo, η οποία δούλευε παλαιότερα σε έναν πρώην πελάτη μου κ την είχα απωθημένο (παντρεμένη τότε που την γνώρισα στον πελάτη μου, αλλά το πήγαινε το γράμμα, ώσπου τελικά χώρισε ..)

Πάμε Πειραϊκή (από Αγία Παρασκευή που δούλευε) κ πίνουμε τσίπουρα το ένα μετά το άλλο, σε γνωστό στέκι της περιοχής. Κάποια στιγμή η τύπισσα μου την λέει στην ψύχρα:

- "Εσύ απόψε το έχεις βάλει σκοπό να με γαμήσεις..."
Τρελό πετσόκομμα η μιλφάρα, εμένα άνοιξε η γη να με καταπιεί ..
Κοκκίνισα, άλλαξα 15 χρώματα κ τελικά παίξω Φούλ επίθεση κ της απαντώ:

"τότε γιατί καθόμαστε ακόμη εδώ ?"
Και 2ο πετσόκομμα στην σειρά:

- "εγώ δεν φταίω ... εσύ φταις που παραγγέλνεις..."

Μην τα πολυλογώ, σε 20 λεπτά, έπεφτε τρελλο πήδημα μέσα στο αυτοκίνητο, στο parking του ΣΕΦ ..

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.466
Πόντοι
25.186
upright doggy
standing missionary