tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.916
- Πόντοι
- 606
.Ασε να παινεψω λιγο το σπιτι μου ρεΓια μουνια ενδιαφερονται οι ανθρωποι ρε tomahok οχι για τσελεμεντεδες!!!
.Ασε να παινεψω λιγο το σπιτι μου ρεΓια μουνια ενδιαφερονται οι ανθρωποι ρε tomahok οχι για τσελεμεντεδες!!!
Άμα σου αρέσουν τα ναυτάκια!φιλε αν σου ειναι τυχερο να γαμησεις γαμας και στην Σαλαμινα!Κανε ομως την προσπαθεια!
φιλε αν σου ειναι τυχερο να γαμησεις γαμας και στην Σαλαμινα!Κανε ομως την προσπαθεια!
Η απορια μου ειναι οτι αν μπακουρος πας Κουφονησια-Αμοργο-Δονουσα-Σχοινουσα με την γκόμενα που θα πας??????? Στη σαχαρα????
είναι σαν τον Βοσκόπουλο, μέση λύση δε παίζει, ή τον σιχαίνεσαι ή τον γουστάρεις τρελάΑυτο το νησι οπως και η Ικαρια εχει "κατι" που σε κανει να το ερωτευεσαι.
η αμοργος απο παραλιες λιγα πραματα οπως κι η αστυπαλαια//αλλα στην αμοργο μην ξεχασετε να πατε στο μοναστηρι της παναγιας της χοζοβιοτισας...εκπληκτικη θεα....και αρχιτεκτον ικη..απο γυναικες και καμακι λιγα πραματα...αλλα για καμακι 3 ανδρες..γιατι δεν πατε καμμια ιο η καμμια σαντορινι που βρισκεις οτι γουσταρεις???Αν πατε Αμοργο να μεινετε Αιγιαλη.Ποτακι στη ποτιστρα(Λαγκαδα).Μετα μπεκρες με ψημενη ρακι στον Αμοργιαλο και αργα Q(παλια disco που μαζευει ολο το camping και γινεται της πτνς).Μακραν το κορυφαιο νησι των κυκλαδων.Αν πατε αυγουστο ψιλοπακετο με το μπανιο.Μικρες παραλιες και δε βρισκεις ουτε να ακουμπησεις πετσετα .Μη ξεχασεις να πας στου μαγγα στα Θολαρια να πιεις ρακομελο.Ααααα,πες χαιρετησματα και του Μιχαλιου
deep blue.θα παθετε εμπλοκη!!η αμοργος απο παραλιες λιγα πραματα οπως κι η αστυπαλαια//αλλα στην αμοργο μην ξεχασετε να πατε στο μοναστηρι της παναγιας της χοζοβιοτισας...εκπληκτικη θεα....και αρχιτεκτον ικη..απο γυναικες και καμακι λιγα πραματα...αλλα για καμακι 3 ανδρες..γιατι δεν πατε καμμια ιο η καμμια σαντορινι που βρισκεις οτι γουσταρεις???
σωστος .σκουφο χειμωνα-καλοκαιρι ;)Μαγκες μην ξεχνατε παντα μαζι σας , σου δινει αλλο αερα .