Νέα

Γαμήσια με άγνωστες σε νησιά άγονης γραμμής??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μπουρδελιάρηδες το μόνο νησί που έχω πάει και έχω γαμήσει και τις 2 φορές που το επισκέφτηκα στα νιάτα μου, είναι η Ίος όπου από την πολύ "βενζίνη" που καταναλώναν οι τουρίστριες δεν ξέραν τι κάνανε!!Πολύ χυμαδιό μιλάμε εκείνα τα χρόνια (1995-96).Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται....ας με διαφωτίσει κάποιος μπας και ξαναπάω!!!Γενικά φάσεις έχουν παιχτεί και σε άλλα νησία και μάλιστα όχι ιδιαιτέρως τουριστικά, αλλά όχι επιτόπια γαμήσια όπως στην Ίο.

Ποια πιστεύετε ότι επιβάλλεται να επισκεφτώ (αν και με την κρίση χλωμό το κόβω) και μου έχουν ξεφύγει?? Έχω διακοπάρει στα κάτωθι:
Ιόνια νησιά = ΟΛΑ  :rockon:
Σποράδες = ΟΛΕΣ  :rockon:
Κυκλάδες = ΟΛΕΣ εκτός από Σίκινο, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Δονούσα  :2funny:
Δωδεκάνησα = Αστυπάλαια, Ρόδος, Κως  :'(
Βόρειο Αιγαίο = Χίος  :headbang:
Άρα έχω καμιά 15αρια εκκρεμμότητα ακόμη  :tickedoff:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τέλη Ιουλίου το ΄97 επισκέφτηκα με έναν παλιόφιλο και νην κουμπάρο μου την Φολέγανδρο γαι ολιγοήμερες διακοπές χωρίς τα κορίτσια.

Αραλίκη :sleeping: - τσιαγαριλίκι  :coffee:κουλ διάθεση

Όσπου την πέφτω σε μια ασχημόφατση Ισπανίδα αλλά από κορμι άγαλμα  :tits: - για να κάνω την πλάκα μου. Ισπανικά δεν ομιλώ αλλά κάνοντας τα Σ - θ από τα ιταλικά, έκανα μπουρου-μπουρου.

Μαγκες ξεσκιστηκαμε - ολα σε όλα - τα πάντα.
Ο κουμπάρος την έπεφτε σε ελλεινίδες και πήρε τα αρχί@@δια του.

Την τελευταία νύχτα την παρτουζόσαμε. :2on1:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φοβερή περίπτωση νησιού η Φολέγανδρος και πραγματικά πιστεύω ότι αν και οι παραλίες της δε "λένε" ιδιαίτερα, η ατμόσφαιαά η παρείστικη που έχει η Χώρα τα βράδια είναι το κάτι άλλο και ευνοούνται ΠΟΛΥ οι γνωριμίες.ΟΛΟΙ με τα ρακόμελα είναι εξω στις πλατείες καθότι δεν υπάρχουν clubs να χωθείς μέσα (1-2 όλα και όλα).Η ομορφία των άγριων τοπίων της επίσης μοναδική!!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Παίδες ακούστε, η πιθανότητα να γαμησεις σήμερα στις διακοπές δεν είναι μεγαλύτερη απο την πιθανότητα να κερδίσεις το λαικό λαχείο. Ίσως γαμούσαν την δεκαετία το 1990, δεν ξέρω ήμουν μαθητής τότε. Το ενδεχόμενο να βρει γκόμενες μπακουροπαρέα αγοριών δεν υπάρχει, απλά και ξεκάθαρα. Γαμείς μόνο εάν πάς μεικτή παρέα ή εάν παραθερίζεις στον τόπο καταγωγής σου όπου θα συναναστραφεςίς με άλλες αθηναίες που έχουν πάει κι αυτές στο χωρίο τους.
Ενα νησί απο το οποίο επέστρεψα με ψυχολογικά προβληματα λόγω της μουνίλας και της τσουλίλας (κυριολεκτώ ψυχολογικά προβλήματα, δεν έβλεπα το κόκκινο στα φανάρια)είναι η Ικαρία.
Πέρυσι που πήγα Μύκονο απογοητεύτηκα, 18 χρονα κοριτσάκια πηγαίνανε τα οποία μόλις είχαν τελείωσει το σχοχείο και σπαταλούσαν τα χρήματα των γονιών τους.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αν δεν είναι νησί σας πειράζει?
Λουτράκι και καλά γαμήσια
:rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Τέλη Ιουλίου το ΄97 επισκέφτηκα με έναν παλιόφιλο και νην κουμπάρο μου την Φολέγανδρο γαι ολιγοήμερες διακοπές χωρίς τα κορίτσια.

Αραλίκη :sleeping: - τσιαγαριλίκι  :coffee:κουλ διάθεση

Όσπου την πέφτω σε μια ασχημόφατση Ισπανίδα αλλά από κορμι άγαλμα  :tits: - για να κάνω την πλάκα μου. Ισπανικά δεν ομιλώ αλλά κάνοντας τα Σ - θ από τα ιταλικά, έκανα μπουρου-μπουρου.

Μαγκες ξεσκιστηκαμε - ολα σε όλα - τα πάντα.
Ο κουμπάρος την έπεφτε σε ελλεινίδες και πήρε τα αρχί@@δια του.

Την τελευταία νύχτα την παρτουζόσαμε. :2on1:

βρε μαλάκα τζαζεμένε, γιατί λες ψέματα ?

Αφου μου έλεγες ότι είσαι ερωτευμένο αγόρι..

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Παίδες ακούστε, η πιθανότητα να γαμησεις σήμερα στις διακοπές δεν είναι μεγαλύτερη απο την πιθανότητα να κερδίσεις το λαικό λαχείο. Ίσως γαμούσαν την δεκαετία το 1990, δεν ξέρω ήμουν μαθητής τότε. Το ενδεχόμενο να βρει γκόμενες μπακουροπαρέα αγοριών δεν υπάρχει, απλά και ξεκάθαρα. Γαμείς μόνο εάν πάς μεικτή παρέα ή εάν παραθερίζεις στον τόπο καταγωγής σου όπου θα συναναστραφεςίς με άλλες αθηναίες που έχουν πάει κι αυτές στο χωρίο τους.
Ενα νησί απο το οποίο επέστρεψα με ψυχολογικά προβληματα λόγω της μουνίλας και της τσουλίλας (κυριολεκτώ ψυχολογικά προβλήματα, δεν έβλεπα το κόκκινο στα φανάρια)είναι η Ικαρία.
Πέρυσι που πήγα Μύκονο απογοητεύτηκα, 18 χρονα κοριτσάκια πηγαίνανε τα οποία μόλις είχαν τελείωσει το σχοχείο και σπαταλούσαν τα χρήματα των γονιών τους.

Τα ψυχολογικα προβληματα απο τι τα επαθες?

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπουρδελιάρηδες το μόνο νησί που έχω πάει και έχω γαμήσει και τις 2 φορές που το επισκέφτηκα στα νιάτα μου, είναι η Ίος όπου από την πολύ "βενζίνη" που καταναλώναν οι τουρίστριες δεν ξέραν τι κάνανε!!Πολύ χυμαδιό μιλάμε εκείνα τα χρόνια (1995-96).Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται....ας με διαφωτίσει κάποιος μπας και ξαναπάω!!!Γενικά φάσεις έχουν παιχτεί και σε άλλα νησία και μάλιστα όχι ιδιαιτέρως τουριστικά, αλλά όχι επιτόπια γαμήσια όπως στην Ίο.

Ποια πιστεύετε ότι επιβάλλεται να επισκεφτώ (αν και με την κρίση χλωμό το κόβω) και μου έχουν ξεφύγει?? Έχω διακοπάρει στα κάτωθι:
Ιόνια νησιά = ΟΛΑ  :rockon:
Σποράδες = ΟΛΕΣ  :rockon:
Κυκλάδες = ΟΛΕΣ εκτός από Σίκινο, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Δονούσα  :2funny:
Δωδεκάνησα = Αστυπάλαια, Ρόδος, Κως  :'(
Βόρειο Αιγαίο = Χίος  :headbang:
Άρα έχω καμιά 15αρια εκκρεμμότητα ακόμη  :tickedoff:
αν και δε θα είμαι αντικειμενικός επειδή κατάγομαι απο εκεί Κεφαλονιά και συγκεκριμένα Ληξούρι κάθε χρόνο που πάω το αγαπαώ και περισσότερο

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
+1000  στα ελληνικα νησια δεν γαμει ελληνας μπακουρος με τιποτα!  κατα τα αλλα live your myth in greece

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν είναι νησί σας πειράζει?
Λουτράκι και καλά γαμήσια
:rockon: :rockon:

Λοιπον , η πιθανοτητα να εισαι εντελως μπακουρας και να κανεις κατασταση στο Λουτρακι-Κορινθια στο ασχετο ισοδυναμει με το να κερδισεις το Λοττο, εκτος απο κατι τελειωμενες σε ηλικια/κιλα. Αναλυση καταστασης στο Λουτρακι 25% ντοπιοι συνηθως μπακουρια, 50% Αθηναιοι-ες που ερχονται παρεες , και 25% τυποι/σες απο ορεινη Κορινθια που ηρθαν με το αγροτικο για γουστα. Ξεχασα να πω κ τα φανταρια απο το παρακειμενο στρατοπεδο που το σκαν και ειναι με την ψωλη παρα ποδα.

Ο χειροτερος Νομος με διαφορα για να κανεις γουστα (εξαιρειται το καλοκαιρι). Μεχρι κ τα Γρεβενα κ η Καστορια παραμεθοριοι νομοι εχουν κλαμπ της προκοπης. Στο Λουτρακι ξερεις το Βαγγελα κ πας (οσοι τον ξερουν καταλαβαινουν για ποια μαγαζια μιλαω), ενιοτε παρκαρεις και το αμαξι σου φατσα, πινεις τα μπουκαλια σου και αυτο ηταν. Και η ζωη συνεχιζεται. Λουσα, στολισμα απο γκομενες, ουσια τιποτα, δεν κινειται τιποτα, ρε τιποτα ! Η μοναδικη εξαιρεση ειναι κατι παρτυ ηλιοβασιλεματος την Κυριακη πριν την μεγαλη επιστροφη της Αθηνας. Εκει κατι γινεται.

Τωρα με το ΔΝΤ βλεπω να φοριεται πολυ το καλοκαιρι , αντι για νησια. Με λιγοτερα μπουκαλια ομως. :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
λεω να το συνεχισουμε το θεμα γιατι παρα το παραξενο καιρο ( συνεφιες βροχες) το καλοκαιρακι ερχεται...
Τη Μυκονο την αποριψαμε και προτειναν οι φιλοι Ικαρια δλδ.... :think: :think: :think: :think: :think:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
να γαμήσεις άγνωστη και να παραμείνει άγνωστη?

Διάβασε επίσης Ισαάκ Ασιμοφ, Άρθουρ Κλαρκ, Τζώρτζ Λούκας, Αδερφούς Γουατσόφσκι κ.λ.π.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom