Νέα

Γαμήσια με άγνωστες σε νησιά άγονης γραμμής??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες ενα νησι που παιζει πολυ μουνι και πηγαινω 3-4 φορες καθε καλοκαιρι κατι 2ημερα 3ημερα ειναι σκιαθος.εχει πολλες μουνοπαρεες που πανε για σαββατοκυριακα,αλλα εχει και κατι γκομενες που ειναι μεν με τους γκομενους,αλλα το ματι τους παιζει με 1000.γενικα υπαρχει μια καλη κατασταση στο νησι και τα πραγματα ειναι ησυχα απο διασκεδαση,αλλα παιζει πολυ μουνι.υπαρχει και ενα αλλο μεγαλο καλο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ-GAY-ΤΡΑΒΕΛΙΑ,και αλλα τετοια συναφη.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε τραβα στην Νιο !!! παλια ηταν αγονη γραμμη και πλεον παει να ξαναγινει με τις μαλακιες που κανουν οι εφοπλισταδες!!! Αν δεν γαμισεις εκει εγω τιν κοβω απο την ριζα!!!

Aπλά πρέπει να γουστάρει μεθυσμένα 18χρονα Εγγλεζάκια ,Ιρλανδάκια που είναι το 80%.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Έχεις κακές εμπειρίες φίλε?
δεν εχω ουτε καλες ουτε και κακες με αυτους διοτι δεν ασχολουμε μαζι τους καθολου φιλε,ειναι σαν να μην υπαρχουν για εμενα καν.
αλλα με χαλανε σαν εικονα οταν τους βλεπω σε κανενα μπαρ το βραδυ να γυρνανε σαν τις μυγες ολη την ωρα,και να κανουν μαλακιες.

Επισκέπτης
Έχεις κακές εμπειρίες φίλε?

φιλε σορρυ αλλα κανεις μεγαλο λαθος!!! στην σκιαθο υπαρχει ολοκλήρο χωριο που ειναι παροικια των γκαι του νησιου !! μιλαμε για ολοκληρο χωριο γκαι τυπε !!! αστα να πανε !!! αλλα τουλαχιστον ειναι λοου προφιλε!!! και δεν φενονται πολυ !!! κατα τα αλλα καλα τα ειπες !! πολυ ομορφο νησι !! επισης μαζευει πολλες ρωσιδες, σλαβες,μουνακια απο θεσσαλονικη και αθηναικα ζευγαρακια που οντος μερικες παρτολες κανουν παιχνιδι αλλα οχι για να γαμηθουν απλα για επιβεβαιωση !!!

Επισκέπτης
Aπλά πρέπει να γουστάρει μεθυσμένα 18χρονα Εγγλεζάκια ,Ιρλανδάκια που είναι το 80%.

παλι λαθος εγγλεζακια και ιρλανδακια δεν εχει πολλα στιν ιο !! αλλα εχει μουνια απο νορβηγια σουηδια ολλανδια, αμερικη, ισραηλ ιταλια γερμανια και δεν συμαζευεται !!!!

α επισης εχει και κατι μουνια απο ΝΔ εκει !!! 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σίφνος ,Κουφονήσι έχουν μεγάλο αριθμό ξέμπαρκων γύρω στα 30 που σκάνε παρέες από 3 εως 5-6.
Πρέπει όμως να πουλήσεις το ποίημα του τύπου θέλω σχέση για να σου κάτσει την 3η-4η μέρα αν δεν είναι μπάζο. Μέτριο αποτέλεσμα για να σπαταλήσεις μισές διακοπές.  :-

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παλι λαθος εγγλεζακια και ιρλανδακια δεν εχει πολλα στιν ιο !! αλλα εχει μουνια απο νορβηγια σουηδια ολλανδια, αμερικη, ισραηλ ιταλια γερμανια και δεν συμαζευεται !!!!

α επισης εχει και κατι μουνια απο ΝΔ εκει !!! 

Κοίτα δυο φορές που έχω πάει ήταν πλειοψηφία μέσα Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Σκανδιναβά σκάγανε από τώρα μέχρι τέλος Ιουνίου. Πάντως μιλάμε για μικρές ηλικίες που πρέπει να τραβιέσαι μέχρι τις 5 το πρωί και να τα ποτίζεις πετρέλαια-σφηνάκια. Είναι εκτος του δικού μου τάργκετ γκρουπ.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
φιλε σορρυ αλλα κανεις μεγαλο λαθος!!! στην σκιαθο υπαρχει ολοκλήρο χωριο που ειναι παροικια των γκαι του νησιου !! μιλαμε για ολοκληρο χωριο γκαι τυπε !!! αστα να πανε !!! αλλα τουλαχιστον ειναι λοου προφιλε!!! και δεν φενονται πολυ !!! κατα τα αλλα καλα τα ειπες !! πολυ ομορφο νησι !! επισης μαζευει πολλες ρωσιδες, σλαβες,μουνακια απο θεσσαλονικη και αθηναικα ζευγαρακια που οντος μερικες παρτολες κανουν παιχνιδι αλλα οχι για να γαμηθουν απλα για επιβεβαιωση !!!
αρχηγε για γκευ χωριο και παροικια δεν εχω ακουσει.εκτος αν κρυβοντε τοσο καλα,τα πουσταρια.τελος παντων.
παντως εχεις δικιο και ξεχασα να το αναφερω,οτι εχει και πολλες ξενες εκτος απο τις ελληνιδες.οσο για τα ζευγαρακια να ξερεις οτι εχει πολλες που εκτος απο την επιβεβαιωση,εχει και μερικες που αρπαζουν κανενα πουτσο στα γρηγορα,οταν θα παει γκομενος για κανενα ψαροντουφεκο.πρεπει να εισαι διακριτικος πολυ ομως για μπορεσεις να πετυχεις κατι τετοιο και να σε εμπιστευτει η γκομενα.(στο λεω εκ πειρας). ;) ;) ;) ;) ;)
κατα τα αλλα αν γνωριστεις με καμια γκομενοπαρεα και βγειτε για κανενα ποτο το βραδυ,πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας αν δεν μπορεσεις να γαμησεις.

Επισκέπτης
Κοίτα δυο φορές που έχω πάει ήταν πλειοψηφία μέσα Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Σκανδιναβά σκάγανε από τώρα μέχρι τέλος Ιουνίου. Πάντως μιλάμε για μικρές ηλικίες που πρέπει να τραβιέσαι μέχρι τις 5 το πρωί και να τα ποτίζεις πετρέλαια-σφηνάκια. Είναι εκτος του δικού μου τάργκετ γκρουπ.

καλα τα λες εχει πολλα πιπινς @@@ αλλα γαμιουντε αερα πατερα !!! και ουτος η αλλος ολοι γυρνανε μεχρι 5-6 το πρωι!!! οποτε μεσα στο παιχνιδι εισαι !!! παντος αν πατυχετε στο νησι ελλεινιδες παρεα !!! γαμιουντε κ αυτες φουλ !! εξακριβομενα πραγματα !!! με εγγυηση !!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαγκες ενα νησι που παιζει πολυ μουνι και πηγαινω 3-4 φορες καθε καλοκαιρι κατι 2ημερα 3ημερα ειναι σκιαθος.εχει πολλες μουνοπαρεες που πανε για σαββατοκυριακα,αλλα εχει και κατι γκομενες που ειναι μεν με τους γκομενους,αλλα το ματι τους παιζει με 1000.γενικα υπαρχει μια καλη κατασταση στο νησι και τα πραγματα ειναι ησυχα απο διασκεδαση,αλλα παιζει πολυ μουνι.υπαρχει και ενα αλλο μεγαλο καλο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ-GAY-ΤΡΑΒΕΛΙΑ,και αλλα τετοια συναφη.

ασε τα ψεμματα ρε και πες ποσα δοντια εχουνε οι πουτανες στο σανταρσκυ  :tooth:

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα τα λες εχει πολλα πιπινς @@@ αλλα γαμιουντε αερα πατερα !!! και ουτος η αλλος ολοι γυρνανε μεχρι 5-6 το πρωι!!! οποτε μεσα στο παιχνιδι εισαι !!! παντος αν πατυχετε στο νησι ελλεινιδες παρεα !!! γαμιουντε κ αυτες φουλ !! εξακριβομενα πραγματα !!! με εγγυηση !!!

Προσωπικά τελευταία φορά που είχα πάει το 2007 , έπεσα με τον κολλητό μου σε μια παρέα από Σέρβες 25αρες. Είπα και πριν ότι έχει υλικό αλλά εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα.

Επισκέπτης
αρχηγε για γκευ χωριο και παροικια δεν εχω ακουσει.εκτος αν κρυβοντε τοσο καλα,τα πουσταρια.τελος παντων.
παντως εχεις δικιο και ξεχασα να το αναφερω,οτι εχει και πολλες ξενες εκτος απο τις ελληνιδες.οσο για τα ζευγαρακια να ξερεις οτι εχει πολλες που εκτος απο την επιβεβαιωση,εχει και μερικες που αρπαζουν κανενα πουτσο στα γρηγορα,οταν θα παει γκομενος για κανενα ψαροντουφεκο.πρεπει να εισαι διακριτικος πολυ ομως για μπορεσεις να πετυχεις κατι τετοιο και να σε εμπιστευτει η γκομενα.(στο λεω εκ πειρας). ;) ;) ;) ;) ;)
κατα τα αλλα αν γνωριστεις με καμια γκομενοπαρεα και βγειτε για κανενα ποτο το βραδυ,πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας αν δεν μπορεσεις να γαμησεις.

σορρυ αλλα ξεχασα να πω οτι ειναι αγγλοι ολοι !!! ζευγαρακια !!! και αγοραζουν σπιτια σε εκεινο το χωριο !!! μονο που δεν θυμαμαι πως το λενε !!! αλλα ενταξει απο οτι λενε οι ντοπιοι καλο κανουν !!! πολλοι μενουν και το χειμωνα εκει !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι Σέρβες γαμιούνται το ίδιο "εύκολα" με τις Ιταλίδες

Επισκέπτης

σορρυ αλλα ξεχασα να πω οτι ειναι αγγλοι ολοι !!! ζευγαρακια !!! και αγοραζουν σπιτια σε εκεινο το χωριο !!! μονο που δεν θυμαμαι πως το λενε !!! αλλα ενταξει απο οτι λενε οι ντοπιοι καλο κανουν !!! πολλοι μενουν και το χειμωνα εκει !!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ενα αλλο νησι μαγκες που πηγα πριν 2 χρονια,αλλα η μαλακια ητανε οτι πηγα με ενα φιλο,και ειχαμε και 2 γκομενες τοτε μαζι μας που τραβιομασταν ειναι η ανδρος.μαγκες εκει πανε πολλα ζευγαρια,αλλα και πολλες γκομενες 30αρες 35αρες 40αρες,ξεμπαρκες,χωρισμενες που εχουν μαζι και τα παιδια τους,και τετοιες φασεις.γενικα υπαρχη μια μιλφοκατασταση για οσους τους αρεσει.δεν θα ξεχασω οτι διπλα μας εκει που μεναμε,εμεναν και 2 ζωντοχηρες 35αρες μαζι με τα παιδια τους,και μας ειχαν τρελανει εντελως με τα στρινγκ και τα τρελα ντυσιματα που εκαναν το βραδυ,ωσπου ενα απογευμα βρηκαμε με το φιλο μου,τα παιδακια τους στην πισινα στο ξενοδοχειο και τα κερασαμε παγωτα,και τις γνωρισαμε.αλλα ειπαμε ειχαμε τις γκομενες μαζι μας και δεν γινοταν για παραπανω τραβηγματα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Aν θες να γαμήσεις πας εκει που έχει πολλά και πρόθυμα μουνιά πχ Λαγανάς
Που έχεις περισσότερες πιθανότητες να τρακάρεις? σ ενά δρόμο που οδηγάς μόνος σου ή σε ένα που γίνεται της πουτάνας?
Kαι στις 2 περιπτωσεις εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να τρακαρισεις!! Αλλα Τα παντα εξαρτωνται απο την ταχυτητσ
Αν πηγαινεις με 180 χιλιομετρα οταν οδηγας μονος σου σε ευθειο δρομο θα εχεις οδυνηροτερες συνεπειες αν τρακαρεις
σε ενα δρομο που εχει πολυ κινηση και πηγαινεις με 40-50 χιλ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom