οχι τα διανεμει για την φουκαριαρα τη μανα του..απο ποτε ο περιπτερας εχει κερδος απο τα περιοδικα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2η τσόντα Τζούλιας Αλεξανδράτου! Παρτούζα με δύο μαύρους!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 948
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τι επαγγελεσαι?ρε θα με τρελανετε? τα περιοδικα/εφημεριδες ΔΕΝ εχουν κερδος :S
ειμαι μεσα στο επαγγελμα(παρεμφερες-δεν ειμαι περιπτερας)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
απο ποτε ο περιπτερας εχει κερδος απο τα περιοδικα?
psaxnome28
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ρε λινκ για αγορα ονλινε υπαρχη ???
ραπιδ / τορεντ κλπ σε πμ στειλτε αν δεν θελετε εδω....
ραπιδ / τορεντ κλπ σε πμ στειλτε αν δεν θελετε εδω....
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι τα διανεμει για την φουκαριαρα τη μανα του..
κραχτες ειναι.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
καλα δωσε εσυ τοτε τα 15 ευρω και αν δεις πουθενα κανα link μην το κατεβασεις αστο στους τζαμπατζηδεςσου πε κανεις οτι ζω αθηνα?????τσοντα ειναι ρε μαγκα ....γουστο κανεις ...δωκε και καναν παρα να ξαναγινει.... ;)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 2.606
επισης ΜΕΣΙΕ φοξ την επομενη προτεινω να την γυρισεις εσυ με δικα σου κεφαλαια ...να την κατεβασουμε ολοι εμεις οι πονηροι να σου πουμε και μπραβο που τα εχωσες στην ταδε πουτσοκαυλιδου μοντελα που βλεπαμε κανα βυζι στο νιτρο που και που....ΧΟΥ ρε τσαμπα μαγκες...επισης να πληρωσεις και φορτηγα να την κανουν διανομη αυθημερον σε ολη την ελλαδα...ετσι?δεν ζουμε ολοι αθηνα καλα τα λες...το ξερουμε πως υπαρχει η τσοντα αλιμονο αν περιμεναμε να μας το πουνε ..!! οσον αφορα για την αγορα του dvd εσυ σκεφτηκες πως υπαρχουν και ατομα εκτος αθηνων που θα περιμενουν το dvd καμια βδομαδα και αν ερθει ...λιγο μυαλο θελει
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Λοιπον η τσοντα υπαρχει...Τωρα σε ολους τους εφταλιγουρος που ονειρευονται λινκς και τετοια παπατζιλικια...ΤΡΑΒΑΤΕ ρε μαλακες στο περιπτερο να την αγορασετε...που εχετε ολοι πονηρεψει με το τσαμπα...ΣΤΑ παπαρια μου ο σειρηνακης -δεν ειναι φιλος μου -ουτε θα γινει προφανως και βασικα και ο κυρ γιωργης να την εκανε παλι θα ελεγα να την αγορασετε...ΠΩς περιμενετε ρε εφταλιγουροι της συμφορας να δειτε και αλλες...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει
Σιγα ρε παπάρα χουβαρντα μην πληρώσουμε τον σειρηνάκη, την τζουλια, τους 2 αραπάκους κτλ κτλ.
Ολο το χολιγουντ κατεβάινει απ' το νετ και εσύ θα πληρώνεις το 20ρικο σοτ στα σούργελα ?? Μαλάκα, δώσε το 20ρικο σε κανά αστεγο να φάει καλύτερα.
Σε 5-10 μέρες θα έχει υπάρχουν δεκάδες sites για κατέβασμα.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ετσι ακριβως....αλλα και στα τσιγαρα ενα μικρο ποσοστο βγαζουν πια!επειδη ειμαι λογιστης με πελατες περιπτερα, παιρνουν προμηθεια αναλογα με την ποσοτητα που πουλανε και αυτα που μενουν απουλητα και τα επιστρεφουν πισω αλλα μην νομιζετε κανενα τεραστιο ποσο ενα μικρο ποσοστο
στα παγωτα που καποτε κονομαγανε με δωρα και με συμβασεις...τωρα πια κοπηκανε και αυατ!
μονο απο τα νερα βγαζουν καλο κερδος και απο τις τσοντες με dvd που πουλανε!
επισης οποιος γνωριζει να πουλαει πουρο κονομαει και εκει ενα καλο ποσοστο!
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
παντως παιδες στα περιπτερα δεν εχει κυκλοφορισει τιποτα μαλλον αυριο
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κοπανησου κι αλλο
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαγκες καλημερα και απο εμενα.εχω μινι μαρκετ.ηρθε η τσοντα της ξεκολιαρας σημερα.ανοιξα ενα για να το δω και δε παιζει στον υπολογιστη,οσο για τα κερδη απο τα περιοδικα-εφημεριδες ειναι 6% δηλαδη 14.90 που εχει το dvd μειον 6% εγω θα πληρωσω 14.01 .το θεμα ειναι οτι δε θα πουλησουμε καμια αντε μια
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 2.606
ΜΕΣΙΕ παπαρα βαβελ εχεις τρομερη ιδεα ρε μαγκα...επισης λεω να κοψουμε και την συνδρομη στο νετ να τα δινουμε και αυτα στην εκκλησια .πιο πολυ τοπο θα πιασουν παλιομαλακα που θα με πεις και παπαρα βλακα....να σου πω στα αρχιδια μου....δεν την γυρισα και γω ...Σιγα ρε παπάρα χουβαρντα μην πληρώσουμε τον σειρηνάκη, την τζουλια, τους 2 αραπάκους κτλ κτλ.
Ολο το χολιγουντ κατεβάινει απ' το νετ και εσύ θα πληρώνεις το 20ρικο σοτ στα σούργελα ?? Μαλάκα, δώσε το 20ρικο σε κανά αστεγο να φάει καλύτερα.
Σε 5-10 μέρες θα έχει υπάρχουν δεκάδες sites για κατέβασμα.
zaraboukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
edit
μουφα λινκ
μουφα λινκ
κραχτες ειναι.
[/quote πηρες τις απαντησεις σου..πιο πανω ..κιεγω σχεση με λογιστικα εχω και ξερω ασε που χω και φιλο περιπτερμαν
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
εμενα παντως ο περιπτερας μοθ δεν το ειχε πριν απο λιγο
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
ΜΕΣΙΕ παπαρα βαβελ εχεις τρομερη ιδεα ρε μαγκα...επισης λεω να κοψουμε και την συνδρομη στο νετ να τα δινουμε και αυτα στην εκκλησια .πιο πολυ τοπο θα πιασουν παλιομαλακα που θα με πεις και παπαρα βλακα....να σου πω στα αρχιδια μου....δεν την γυρισα και γω ...
Τραβά πλήρωσε την τσόντα σου να τραβήξεις μια παχια και μην ασχολείσαι νούμερο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
κοπανησου κι αλλο
Αφού είπες μαλακία, είναι δυνατόν να μην έχει κέρδος από κάτι που πουλάει; Tότε γιατί το πουλάει;
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αφού είπες μαλακία, είναι δυνατόν να μην έχει κέρδος από κάτι που πουλάει; Tότε γιατί το πουλάει;
ειναι απειροελαχιστο. ειχαν πολυυυυ παλια-πριν γεννηθω, οι γονεις μου περιπτερο κ ο τυπος χρησιμευε κυριως σαν κραχτης, για να αγορασεις και καμια μαλακια μαζι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 525
- Εμφανίσεις
- 173K