εγω το ειδα δεν δινει κολο αλλα την ξεσκιζει καλα ο μαυρος η τζουλια οπως παντα στην κοσμαρα της......
δεν δινει κολο? γαμωτο και περιμενα οτι αυτη τη φορα θα τον εδινε. κριμα γιατι οι αραπηδες θα της εκαναν την τρυπα πηγαδι
εγω το ειδα δεν δινει κολο αλλα την ξεσκιζει καλα ο μαυρος η τζουλια οπως παντα στην κοσμαρα της......
Λοιπον η τσοντα υπαρχει...Τωρα σε ολους τους εφταλιγουρος που ονειρευονται λινκς και τετοια παπατζιλικια...ΤΡΑΒΑΤΕ ρε μαλακες στο περιπτερο να την αγορασετε...που εχετε ολοι πονηρεψει με το τσαμπα...ΣΤΑ παπαρια μου ο σειρηνακης -δεν ειναι φιλος μου -ουτε θα γινει προφανως και βασικα και ο κυρ γιωργης να την εκανε παλι θα ελεγα να την αγορασετε...ΠΩς περιμενετε ρε εφταλιγουροι της συμφορας να δειτε και αλλες...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει
θες να παμε μαζι να την παρουμε??εγω ντρεπομαι, περιμενω λινκ
αιντα στον περιπτερα μη ντρεπεσαι...λεφτα θελει ο ανθρωπος να ζησει...δεν πουλανε και τσιγαρα τωρα εχουν αναγκες...εγω ντρεπομαι, περιμενω λινκ
Λοιπον η τσοντα υπαρχει...Τωρα σε ολους τους εφταλιγουρος που ονειρευονται λινκς και τετοια παπατζιλικια...ΤΡΑΒΑΤΕ ρε μαλακες στο περιπτερο να την αγορασετε...που εχετε ολοι πονηρεψει με το τσαμπα...ΣΤΑ παπαρια μου ο σειρηνακης -δεν ειναι φιλος μου -ουτε θα γινει προφανως και βασικα και ο κυρ γιωργης να την εκανε παλι θα ελεγα να την αγορασετε...ΠΩς περιμενετε ρε εφταλιγουροι της συμφορας να δειτε και αλλες...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει
και αυτο καλο ειναι.Οταν δινεις -στηριζεις....σιγα την τελειωμενη ρε οχι 15 ε δεν αξιζει ουτε 2...καλυτερα να πας να νοικιασεις μια τσοντα απ τον βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου να το στηριξεις κιολας....αφου η κοπελα ειναι ξενερωτη μεχρι εκει που δεν παει..
το ξερουμε πως υπαρχει η τσοντα αλιμονο αν περιμεναμε να μας το πουνε ..!! οσον αφορα για την αγορα του dvd εσυ σκεφτηκες πως υπαρχουν και ατομα εκτος αθηνων που θα περιμενουν το dvd καμια βδομαδα και αν ερθει ...λιγο μυαλο θελειΛοιπον η τσοντα υπαρχει...Τωρα σε ολους τους εφταλιγουρος που ονειρευονται λινκς και τετοια παπατζιλικια...ΤΡΑΒΑΤΕ ρε μαλακες στο περιπτερο να την αγορασετε...που εχετε ολοι πονηρεψει με το τσαμπα...ΣΤΑ παπαρια μου ο σειρηνακης -δεν ειναι φιλος μου -ουτε θα γινει προφανως και βασικα και ο κυρ γιωργης να την εκανε παλι θα ελεγα να την αγορασετε...ΠΩς περιμενετε ρε εφταλιγουροι της συμφορας να δειτε και αλλες...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει
σωστος !Τι λε ρε μεγάλε? Δε δίνω ένα 20άρι να πα να γαμήσω κιόλας! Να δώσω 15ευρά για να την παίξω/να πληρώσω τη μαλάκω και το Σειρινάκη? Ούτε τ Αγγέλου νερό τύπε.
αιντα στον περιπτερα μη ντρεπεσαι...λεφτα θελει ο ανθρωπος να ζησει...δεν πουλανε και τσιγαρα τωρα εχουν αναγκες...
πλεον πιο πολλα κερδιζει απο τον τυπο παρα απο τα τσιγαρα!απο ποτε ο περιπτερας εχει κερδος απο τα περιοδικα?
σου πε κανεις οτι ζω αθηνα?????τσοντα ειναι ρε μαγκα ....γουστο κανεις ...δωκε και καναν παρα να ξαναγινει.... ;)Άντε και γρήγορα rapidshare!!!!!!!!
πλεον πιο πολλα κερδιζει απο τον τυπο παρα απο τα τσιγαρα!
του τα περνουνε και επιστροφη ενω κατι πουρα και κατι τσιγαρα μπορει να τα εχει και εφ'ορου ζωης!!