Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
condemmed ασε την πουσταρα ρε.. ετσι ειναι απο εκει πισω.. ετσι ηταν και ο πατερουλης ο μπασταρδος αλλα τονε γαμησανε στην 7ετια..  

αααααααααααααααααχχαχαχαχααχχααχαχαχχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχααααααα
που σαι ρε στέκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πιο μπαν ρε χεσταρα? εδς σε μιλαω.. θεσσαλονικη ειμαι...ασε τα μπαν και τις μαλακιες τωρα...  ελα να δω την μαγκια σου να μου τα πεις και απο κοντα..να ξερεις την εχει πουτσισει και η οικογενεια σου τωρα...

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον πως θα γινει?? ειπες να το παμε παρακατω και γουσταρω τρελα... λεγε ρε λινατσα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Aντε να επανέλθουμε λοιπόν:
Είπες οτί αν ο στρατός γίνει κατά επιλογή δεν θα πάει κανείς,ομώς ήδη έχουμε επαγγελματιές στρατιώτες,άρα νομίζω αναιρείσαι.

παπαζολη.δεν επαρκει ο αριθμος τον μονιμων φανταρων π εχουμε,και ως νοημων ανθρωπος π εισαι δεν νομιζω να πιστευεις οτι αν βρεθουμε σε εμπολεμη κατασταση θα φτασουν μερικες χιλιαδες στρατου ξηρας.με αντιλαμβανεσαι?δ εχεις παει νταξ φοιτητης κ στα παπαρια σου εισαι αλλα να ξες τα πραγματα δ ειναι ετσι

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
που εισαι μωρη καποτα?? θα ξαναζησετε μεγαλες στιγμες..μιλα λεω εγω σε μιλαω τωρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ: Και μην μου αραδιάσεις παραμυθια για πυραύλους που θα διαλύσουν τα πάντα κτλ. Εάν ΔΕΝ πατήσει άρβυλο έδαφος δεν αλλάζει κατοχή

πριν πόσο καιρό πήγες φαντάρος;
σε τι φυσική κατάσταση βρισκεσαι;

Υ.Γ.
κόφτε ρε τη μαλακία. Μόνο τα ΛΟΚ και τα βατράχια μετράνε....

στα ενδιάμεσα απ τις πουτάνες και τις μπριτζόλες κάνεις πορείες με εξάρτηση.
ρε τι ακούω δω μέσαααααααααα.... Θα πάρει το κουμπούρι ο θείος μου ο 55άρης και θα έρθει μαζί μου στο καραούλι........

και μετά ήρθαν οι μέλισσες.

Επισκέπτης
παπαζολη.δεν επαρκει ο αριθμος τον μονιμων φανταρων π εχουμε,και ως νοημων ανθρωπος π εισαι δεν νομιζω να πιστευεις οτι αν βρεθουμε σε εμπολεμη κατασταση θα φτασουν μερικες χιλιαδες στρατου ξηρας.με αντιλαμβανεσαι?δ εχεις παει νταξ φοιτητης κ στα παπαρια σου εισαι αλλα να ξες τα πραγματα δ ειναι ετσι
Βρε οκ στην έκτακτη ανάγκη αν έρθει ποτέ που το απεύχομαι να γίνει υποχρεωτική επιστράτευση αν χρειάζεται.

Τώρα τον έναν χρόνο στρατό δεν καταλαβαίνω το νόημα του και δεν νομίζω οτί υπάρχει κιόλας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που εισαι μωρη καποτα?? θα ξαναζησετε μεγαλες στιγμες..μιλα λεω εγω σε μιλαω τωρα

πάνε μάσε καμμιά πουτάνα και έλα να στην γαμήσω να πάρεις μάτι ρε πεοανάπηρε.....

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα δεις το βατραχι απο κοντα. σε μιλαω ρε φλωρεεεεεεεεεεεεεε που εισαι? που θα βρεθουμε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βρε οκ στην έκτακτη ανάγκη αν έρθει ποτέ που το απεύχομαι να γίνει υποχρεωτική επιστράτευση αν χρειάζεται.

Τώρα τον έναν χρόνο στρατό δεν καταλαβαίνω το νόημα του και δεν νομίζω οτί υπάρχει κιόλας.

ρώτα τον ελβετό να μάθεις πώς γίνεται η στράτευση σωστά και με ποιές συνθήκες.
τελος με το θέμα.
τι να λεμε τώρα... για καραούλια και νταούλια;

πετάει ο γάιδαρος;
πετάει.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

παπακομ???ειπα σε θεωρω νοημων.σε μια μερα γινονται αυτα.κυρησετε πολεμος κ τελος.λες εκεινη την μερα να καταπιαστουν οι αντρες κ να εκπαιδευονται?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρώτα τον ελβετό να μάθεις πώς γίνεται η στράτευση σωστά και με ποιές συνθήκες.
τελος με το θέμα.
τι να λεμε τώρα... για καραούλια και νταούλια;

πετάει ο γάιδαρος;
πετάει.

μαλακα εσυ π το παιζεις εξυπνος το 97 π διαολο ησουν?αντι γτ με γυρναει το μυαλο σιγα σιγα κ δ θελω ν παρεκτραπω

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβα! ρε πουσταρα ετσι μια ζωη κοτες ειστε γαμω τις μανες σας τις ξεκωλιαρες γαλω για τα πουτανοσπερματα που βγαλανε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα δεις το βατραχι απο κοντα. σε μιλαω ρε φλωρεεεεεεεεεεεεεε που εισαι? που θα βρεθουμε?

στη λιμνούλα με τα άλλα βατραχια...
ααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαα

Υ.Γ.
σεσημασμένος παρακαλώ.

παπαζόλη στην Κομοτηνή είμαι ρε.
Ελληνας μουσουλμάνος είμαι με τουρκική συνείδηση.
αααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχχαα

Επισκέπτης
παπακομ???ειπα σε θεωρω νοημων.σε μια μερα γινονται αυτα.κυρησετε πολεμος κ τελος.λες εκεινη την μερα να καταπιαστουν οι αντρες κ να εκπαιδευονται?
Σε πρώτη φάση θα πάνε οι ετοιμοπόλεμοι και σε 1/2/3 μήνες μετά έχοντας μία ιδέα οι υπόλοιποι,παράλογο;;; :think:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
condemned  ετσι ειναι οι κοτες ρε...   να τα ποθμε ρε περδικουλα απο κοντα πολιτισμενα ψηνεσαι??  

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πριν πόσο καιρό πήγες φαντάρος;
Με αστράτευτο Υπουργό Εθνικής Αμύνης  :grin:

σε τι φυσική κατάσταση βρισκεσαι;
Αρίστη  :grin:

Υ.Γ.
κόφτε ρε τη μαλακία. Μόνο τα ΛΟΚ και τα βατράχια μετράνε....
Το ξέρω, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς  :grin:

Καληνύχτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακα εσυ π το παιζεις εξυπνος το 97 π διαολο ησουν?αντι γτ με γυρναει το μυαλο σιγα σιγα κ δ θελω ν παρεκτραπω

το 97 ήμανε σπίτι μου....
το 96 εννοάς; ή έχεις μπερδέψει τις χρονιές;

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε πρώτη φάση θα πάνε οι ετοιμοπόλεμοι και σε 1/2/3 μήνες μετά έχοντας μία ιδέα οι υπόλοιποι,παράλογο;;; :think:

μλκς λες το ξες?δεν γινεται ρε μλκ αυτο π λες.δεν παιζει.δεν μπορει να συνταχθει εστω και με στοιχειωδη εκπαιδευση στρατος μεσα σε 3 μηνες.ασε π δεν παιζει ν κρατησει τοσο.αλλα κ παλι.δ γινεται αυτο π λες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom